A+ A-

Tom, Babszi és a mama 6. rész

Nagyon be lehetett gerjedve, mert amikor velem kész volt, felnézett a bátyjára, aki felálló farokkal videózott minket. Négykézláb odamászott hozzá, eléje térdelt, és egyik kezével a farkát markolta meg, a másikkal pedig a herezacskóját.
– Jaj, ez őrült jó, hugi! – nyögte Tom, amikor Babszi a szájába vette és szopni kezdte a farkát. Nem kellett sokáig szopnia, mert amikor a fiú térde megroggyant, tudta, hogy Tom rögtön el fog élvezni. Ezért kivette szájából bátyja pélóját, és egyenletes, gyors kézmozdulatokkal verni kezdte. A makk most is pont az arcával szemben volt.
Tom hangosan felnyögött, és hatalmas adag spermát lövellt a szemére. Babszi azonban most sem hagyta abba a fasz verését, és minden kézmozdulatára újabb adag sperma spriccelt az arcába. Közben még forgatta is az arcát, úgyhogy annak minden centiméterét fehér ondóréteg borította. Amikor Tom nem lövellt ki többet, a lány ismét a szájába vette a kékerest és az utolsó cseppig leszopogatta róla az ondót.

Most már az egész arca össze volt kenve a tőlünk származó fehér trutyival. Mariann csinált még néhány felvételt lánya összemaszatolt arcáról, aztán a lány átszellemülten boldog mosollyal kiment zuhanyozni.
* * *
Amikor Babszi anyaszült meztelenül visszajött a fürdőszobából, szó nélkül hozzám lépett és a kanapéhoz vezetett. Leültünk és újra szenvedélyesen csókolózni kezdtünk.
Aztán kislányos melleit kezdtem el szopni, mint egy bébi.
– Ha arra gondolok, hogy mindjárt igazi nővé avatsz, Márió, egész átforrósodik az ölem… – mondta Babszi várakozásteli hangon.
– Én is így vagyok vele – feleltem. – Nézd, mekkora megint a farkam.
A lány lenyúlt és megmarkolta a bráneremet. Én előbb sima vénuszdombját, aztán szeméremajkait simogattam, majd középső ujjamat bedugtam a puncijába, amely már érezhetően átnedvesedett. A lány kéjesen felsóhajtott.
– Mire vársz még? – nyögte. – Rakd már be végre!
Én azonban előbb egy orgazmust akartam szerezni neki, mert arra gondoltam, hogy a szűzhártya átszakításakor nem fog elélvezni. Amikor mutató- és középső ujjamat is bedugtam neki, hüvelykujjammal pedig dörzsölgetni kezdtem vörösen csillogó klitoriszát, ismét kéjesen felsóhajtott. Két ujjam már mélyen bent járt a hüvelyben, de vigyáznom kellett, nehogy átszakítsam velük a szűzhártyáját, mert azt természetesen a farkammal akartam. Ezért ujjaimmal belülről csak a hüvelyfalat simogattam, de a csikló ingerlésével együtt ez is megtette a hatását, mert Babszi hirtelen megfeszítette lábait, és kéjes sikollyal élvezni kezdett. Alteste többször is görcsösen megvonaglott, és puncijából kéjnedv spriccelt ki.
– Ááááááááááááááááááááááááá! – nyögte mindkét kezével a kanapéba kapaszkodva. – Nem az ujjaidat akarom érezni, hanem a farkadat!
Én azonban az ujjaimmal éreztem, ahogy forró hüvelye újra meg újra görcsösen összehúzódik, s torkából minden összehúzódásnál kéjes sikoly szakad fel.
Amikor orgazmusa lecsillapodott, hátradőlt a kanapén, s mindkét kezét a háttámlára támasztotta. Mellé ültem, ő pedig lenyúlt, és „félárbócon” lévő farkamat néhány határozott kézmozdulattal felállította.
– Ez az, Babszi – nyögtem –, mindjárt meglátod, milyen jó.
– Alig várom – felelte a lány halkan.
Amikor farkam újból keményen felmeredt, leszálltam a kanapéról és széttárt lábai közé térdeltem. Babszi nem tudta, hogy helyezkedjen el a dugáshoz, de én még úgyis fel akartam izgatni egy kicsit. Előbb hegyes mellbimbóit csókolgattam és szoptam, aztán kezembe vettem mindkét lábfejét, és a lábujjait kezdtem el szopogatni, amit szemmel láthatóan élvezett.
Utána megmarkoltam előremeredő szerszámomat, a makk csúcsát beillesztettem a szeméremajkai közé és lassan elkezdtem betolni a hüvelybe. Közben hüvelykujjammal keményedni kezdő csiklóját dörzsöltem, amitől a lány kéjeseket sóhajtott. Könyökére támaszkodva visszafojtott lélegzettel figyelte, ahogy farkamat egyre beljebb toltam a hüvelyébe.
A látvány fenomenális volt. A lány fenekét a kanapé szélére tolta, és mindkét kezével a térde alá nyúlva széttárta combjait. Köztük hívogatóan domborodott csaknem teljesen szőrtelen vénuszdombja. A szeméremajkai közti rés nedvesen csillogott az izgalomtól.
Mindkét kezemmel megragadtam a combjait, és ágyékomat lassan előretolva mind beljebb hatoltam farkammal szűk puncijába. Makkom lassan, de biztosan szétfeszítette szeméremajkait.
Ahogy egyre beljebb haladtam a hüvelyben, egyszerre megéreztem szűzhártyája enyhe nyomását.
– Nem sokáig leszel már szűz, te édes – mormoltam, és még beljebb toltam a farkamat.
Hirtelen megszakadt a szűzhártya ellennyomása. Amikor tövig bedugtam neki a farkam, Babszi fájdalmasan felkiáltott:
– „Auuuuu"!!! Ez fáj!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.14 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 davee10
2018. 08. 11. szombat 12:40
Rövid, de jó. Válaszolok rá!
#13 zsuzsika
2018. 03. 8. csütörtök 18:00
Olvasható Válaszolok rá!
#12 deajk2008
2017. 10. 25. szerda 13:12
kurva jóóó... 10p lett Válaszolok rá!
#11 picula
2017. 09. 15. péntek 23:37
nagyon jó Válaszolok rá!
#10 cscsu50
2017. 08. 30. szerda 22:53
Rövid, de jó. Válaszolok rá!
#9 Pierre19
2017. 08. 29. kedd 19:47
5:2, azaz öt olvasó szerint jó, kettő szerint nem jó. Nem is olyan rossz eredmény... smile Válaszolok rá!
#8 listike
2017. 08. 29. kedd 13:23
Továbbra is jó. Válaszolok rá!
#7 sztbali
2017. 08. 28. hétfő 23:12
Rövid, de még mindig jó. Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2017. 08. 28. hétfő 19:24
Röviden: jó... Válaszolok rá!
#5 vakon54
2017. 08. 28. hétfő 10:41
Folytazsd jooó ez a családi dugás/dugások! Válaszolok rá!
#4 veteran
2017. 08. 28. hétfő 07:45
Jó írás,de nekem nem tetszik. Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2017. 08. 28. hétfő 06:54
Nem rossz, de valahogy nem fog meg. Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 08. 28. hétfő 04:39
Jó ez a sorozat. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 08. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!