A+ A-

Nicky története 9. rész – Kollégiumi szobatársak

Aki az elejétől olvasta történetemet, az tudja, milyen sűrű, na jó, milyen durva év volt mögöttem, mire megkezdtem utolsó évemet a gimiben. Lefeküdtem előbb a bátyám csajával, aztán a húgommal, a bátyámmal, és csináltuk hármasban is, ahogy a bátyámmal és a nagynénémmel is, sőt, lefeküdtem egyszerre két sráccal is. Aki azonban azt hiszi, ezután valami extra nagy, családi gruppen következett, azt már most ki kell ábrándítanom. Tudom, kicsit furán hangzik, hogy 17 évesen kiégtem, mégis valami hasonló történt, és nem igazán hajtottam, hogy legyen folytatása a vérfertőző kalandoknak. Mondjuk kísértés se volt, a nagynéném elutazott egy fotózásra, majd onnan egy másikra, Lars pedig a főiskolás barátaival töltötte a nyarat, aztán visszahúzott Kaliforniába. Apu a munkájába temetkezett, hetekig alig láttuk, aztán pedig egy új csajjal jelent meg. Alice az előző nőjéhez képest igazi felüdülés volt, zéró szilikon, maxi humorérzék. Vagy egy tízessel fiatalabb volt az öregemnél, de ez egyiküket se zavarta, és még az se okozott feszkót, hogy anyu augusztusban hazalátogatott, és nálunk töltött egy hetet, ő is jól kijöt Alice-szel.
Szeptemberben aztán jött a nagy durranás. Összejöttem egy évfolyamtársammal, és az egyéjszakásnak indult kitérőből szerelem lett, életem első igazi szerelme. A mennyben jártam, csupa ostoba, végtelenül romantikus dolgot csináltunk, ami kívülről nézve elég nyálasnak tűnhet, de én végtelenül élveztem. Sokat szeretkeztünk, és kipróbáltunk pár új dolgot is. (A bankautomata kis kalickájában, a kamera előtt, az megvolt valakinek?) Ezeket azonban nem részletezem, egyrészt senki sem találná annyira izgalmasnak, másrészt meg túl intimek, megőrzöm magamnak (meg a biztonsági kamerát ellenőrző technikusnak). A végzős évem igazi álom volt, aminek a vége persze a sablonos hidegzuhany volt: engem Nyugat-Virginiába vettek fel, Eddíe-t pedig a Berkeley-be, ahova Lars is járt. Egy hónap tépelődés, hallgatás (Eddy) és hiszti (én) után végül a kapcsolat „felfüggesztése” mellett döntöttünk. Augusztus lett, mire összeszedtem magam, és már mentem is a főiskolára, alig gyógyult szívvel.
A fősuli (a nevét direkt nem írom le, mert elég kicsi, és esélyt sem akarok adni, hogy rám ismerjenek) viszont nagyon bejött, tényleg egy teljesen más világ volt. Közgazdaságtant és kommunikációt tanultam, és oltári mázlimra kollégiumi helyet is kaptam. Megérkezésem után alig egy órával egy szűk kis szobába léptem be a csomagjaimmal, ahol a szemben lévő falak mellett, az ablak két oldalán egy-egy ágy és szekrény állt, valamint egy kis asztal két székkel. De saját fürdőszoba volt, valószínűleg a világ legkisebb fürdője, amiben a wc-n és a mosdón kívül egy padlóösszefolyó meg a fali zuhanycsaptelep és kézizuhany jelezte, hogy a helyiség egyúttal zuhanykabin is. Mondjuk, ha innen nézzük, egész tágas zuhanykabin volt. Miután kipakoltam, azon kezdtem gondolkozni, kivel hozott össze az egyetem arctalan rendszere, de nem kellett sokat töprengenem, mert már nyílt is az ajtó.
A belépő lány szerencsére első látásra szimpatikus volt. Majdnem egy fejjel alacsonyabb volt nálam, mondhatni, normál magasságú az én 180 cemtim mellett. A mellei és a csípője szép kerek volt, a dereka azonban karcsú, a hasa lapos, a nők ölni tudnának az ilyen alakért. A legfigyelemreméltöbb azonban az arca volt. Karamell bőr, mandulavágású, egzotikus szemek, érzéki, duzzadt ajkak és fekete, egyenes szálú haja ázsiai ősökre utalt. A szeme azonban olyan világító zöld volt, hogy elsőre kontaktlencsére tippeltem. A neve Mauna volt, és mint kiderült, apja valóban Indiából érkezett, anyja azonban ír felmenőkkel dicsekedhetett, tőle örökölte azt a hihetetlen szempárt. Mauna élő cáfolata volt minden idióta, rasszista eszmének, amely szerint a „fajok” keveredése szörnyűség, és meg kellene őrizni a vér „tisztaságát”. Kevés nála szebb lányt ismertem, a címlaplányok primitív dögössége helyett belőle valódi érzékiség áradt. Ettől függetlenül is igazán jó arc volt, kedves, jó humorú és segítőkész, gyorsan összebarátkoztunk. Két hét múlva már el sem lehetett választani minket, együtt jártunk mindenhova, még a szobánkat is közösen dejoráltuk ki, és a képeknek, párnáknak és más apróságnak köszönhetően egészen otthonos lett. Még egy mini hűtőgépet is beszereztünk, igazán királyságos volt.
Persze voltak nézeteltéréseink is, amelyek inkább a jellemünkből fakadó különbségekből eredtek. Én fejest ugrottam a bulikba, nem fogtam vissza a piálást vagy passzoltam tovább azonnal a körbejáró dekket. Mauna visszafogottabb volt, és bár p is imádta a bulikat, inkább a tánc, mint a sör vagy a fiúk miatt. Nem nevezném fapicsának, szívesen flörtölt, randizgatott, smárolt a pasikkal, a gyömösznél azonban nem ment tovább. Én korántsem fogtam vissza magam, és a szerelmi bánatból kigyógyulva ágyba bújtam pár sráccal. Mauna nem volt féltékeny, be se szólt, sőt, mintha irigykedett volna, amit nem nagyon értettem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.02 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 FlyEagle 2018. 07. 8. vasárnap 00:51
csodálatos történetegyüttes, választékos szóhasználat izgalmas és követhető történetszálak, csak egy kis hibát találtam, Ella történetében, 16 évesen még nem szerezhetett jogosítványt, a történetben mégis kocsit vezetett, mikor visszafordult, hazafelé, és otthon meglátta az apját a nénjével...
#6 cscsu50 2016. 06. 29. szerda 05:41
nagyon jó
#5 nandika66 2016. 06. 27. hétfő 11:41
Remek !
#4 veteran 2016. 06. 27. hétfő 08:44
REMEK!
#3 Andreas6 2016. 06. 27. hétfő 08:03
Nagyon jó.
#2 A57L 2016. 06. 27. hétfő 04:38
Kiváló munka.10P
#1 Törté-Net 2016. 06. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?