A+ A-

Egy asszony élete megváltozik 1. rész

1
Hazautaztunk. Visszatértek a régi hétköznapok. Illetve nem egészen...
Sokat gondoltam a nyaralásra, arra mennyire megváltoztam, vajon végleg? Úgy gondoltam sosem tenném meg azokat a dolgokat többé, amiket ott megtettem. Persze Géza az más.
Lányom és Zoli sokat találkoztak, általában Gézáéknál, ez persze érthető volt, hisz ott szabadon kefélhettek. A férjemmel sokkal nem lett jobb a helyzet, kedvesség, szex nem volt semmi továbbra sem, én viszont belekóstoltam a jóba...
A lányom egyetemre járt és elment a kollégiumba pár nappal a nyaralás után. A férjem reggel 7 órakor kilépett és elment dolgozni. Én, mint mindig vele keltem fel 6-kor, főztem kávét, reggelit adtam neki és uzsonnát készítettem neki, mint ahogy sok éve minden nap. Én még hálóingben búcsúpuszit adtam és ő kilépett az ajtón. Ezek után szoktam zuhanyozni, öltözni, házimunka stb. Aztán egyik nap pontban 7-kor a férjem kiment, én éppen mentem, hogy zuhanyozzak, mikor csengetnek. Gondoltam itthon hagyott valamit és ajtót nyitok, megdöbbenésemre az ajtóban Géza áll. Kezében egy csokor virág és már jön is be. Zavartan dadogok, hogy várjon, felöltözök, de ő nevetve mondja:
- ugyan már, hányszor láttalak ár meztelenül és nemcsak néztelek...
- De, de annak vége, mondom zavartan és elpirulok, mert eszembe jutott a nagy farka és hirtelen a puncim sajogni kezdett és vágyakozni... .
- Dehogy vége mondja, egy ilyen nőnek farokra van szüksége mondja. Átkarol és csókolni kezd, én pedig nem tudok ellenállni és csókolom őt. Érzem kezeit, ahogy fenekemet markolja, majd felhúzza a hálóingem, ami alatt meztelen vagyok és már le is veszi.
- Gyerünk be az ágyba mondja.
- De... .nincs beágyazva a férjem most ment csak el, még a pizsamája is ott van...
- Annál jobb, a hitvesi ágyadban foglak megdugni, ahol nemrég a férjed aludt
Tudtam, hogy most sem fogok tudni ellenállni neki, mint ahogy eddig sosem. És nem is akartam, a testem érezni akarta őt. Meztelenül lefeküdtem az ágyra és néztem ahogy Géza sietve ledobálja ruháit, mohón nézve tetem közben. És előkerült farka, nagy farka, ami már félig kemény volt. Önkéntelenül is felültem és mohón megragadtam, hisz annyira hiányzott már, mint aki éhes, számba tömtem farkát és egyből keményen szopni kezdtem. Géza nevetett.
- Méghogy nem akarod? Jobban ismerlek téged, mint te magad, hisz meg vagy őrülve egy farokért, de így van ez jól.
Nem tudtam válaszolni, hisz tele szájjal nem lehet beszélni. Mikor Géza farka kemény volt és nem fért számba, lenyomott az ágyra. Végigsimította puncim, érezte, hogy mennyire nedves vagyok. Szó nélkül széthúzta combjaim és kefélni kezdett. Kicsit zavart a gyorsaság, de aztán belemelegedtem és mikor már nagy ugráló melleim markolta meg, éreztem, hogy nincs sok hátra. Géza is közeledett, és éreztem hirtelen hogy belémfröcsköl, elönt a forróság és szétárad bennem. Ettől én is elélveztem.
Lihegve terültünk el egymás mellett. Géza elégedetten nézett rám:
- Tudtam, hogy akarsz engem édesem, megígérem mindig kielégítelek, de most nincs sok időm ne haragudj.
Felállt és felkapkodta ruháit és elment. Én továbbra is ott feküdtem meztelenül, megdugva, csorgott ki belőlem az ondó, rá a férjem pizsamájára. Utána lezuhanyoztam, és most is megállapítottam, Gézának nem tudok nemet mondani, az otthoni hálószobában, bárhol akar engem. És azt is megállapítottam, hogy kell nekem, hogy megdugjanak. Bár férjem van és gyerekeim, mégis Géza bármit megtehet velem...
Eltelt egy nap, Géza nem jelentkezett, aztán jött a hétvége, a fiam és a lányom is otthon volt. Éppen ebédhez ültünk, beszélgettünk a gyerekekkel, mi történt velük, pár perc kellett, hogy az ebéd kész legyen. Csörög a mobilom, felveszem, Géza az.
- Szia édesem, itt vagyok a házatok előtt, gyere ki a kapuhoz kicsit, akarok mondani valamit.
- De most fogunk ebédelni.
- Nem baj gyere... és lerakta.
Zavartan gondolkoztam, mit akarhat. A férjemnek nem mondhattam, hogy Géza van itt, mert a nyaralás végén rendesen összevesztek. Mondom a férjemnek, a szomszédból kéri a Joli néni, hogy nézzem mega sütijét... (hülye indok volt). A férjem morog egyet, de siess mert már ennénk.
Kirohanok, ahogy vagyok (egy otthonka volt csak rajtam alatta egy bugyi), Géza vár.
- Mit akarsz most? Tudod, hogy a férjem itt van és utál téged.
- Nyugi, gyors leszek, had utáljon, megérdemli, amit kap. Hol tudnánk kettesben beszélni?
Gyorsan behúztam a garázsba.
- Mondjad gyorsan, sietnem kell.
- Fontos mondanivalóm van, meg akarlak baszni.
- Hülye vagy? Most... .
Gézát nem érdekelte a válasz. Kigombolta az otthonkám és rávetette magát a nagy csöcseimre. Először tiltakoztam, de aztán mikor bimbóim szívta és azok mint a pecek álltak már nem érdekelt semmi. Lehúzta bugyim és eldobta, felültetett a kocsira és combjaim közé állt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sikamika 2014. 10. 27. hétfő 05:07
Imádom az irásaidat!!!! smile
#11 papi 2014. 09. 2. kedd 19:42
Nagyon jó, folytasd.
#10 A57L 2014. 09. 2. kedd 06:26
Szeretem az írásaid.
#9 A57L 2014. 09. 2. kedd 06:26
Szeretem az írásaid.
#8 Sioux07 2014. 09. 1. hétfő 20:45
Nagyon jó de jó volna fojtatni mennél hamarabb
#7 rockycellar 2014. 09. 1. hétfő 20:29
Közepes
#6 veteran 2014. 09. 1. hétfő 08:39
Jó,lehet részletesebb a vissza emlékezés.
#5 AlexHun 2014. 09. 1. hétfő 08:31
Isteni történet!
#4 Andreas6 2014. 09. 1. hétfő 07:52
A fogalmazáson még lehetne javítani, amúgy jó.
#3 gyuri0926 2014. 09. 1. hétfő 07:42
Vera néni tudod Te ezt részletesebben , hisz szereted a faszt tényleg .
#2 Rinaldo 2014. 09. 1. hétfő 07:22
Remélem seggbe is dugják.
#1 Törté-Net 2014. 09. 1. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?