A+ A-

Szerepcsere

Kapcsolatunk furcsasága Nikolettával csak a 2. - 3. évben tűnt fel. Amúgy teljesen normális életet éltünk, és élünk mai napig is, minden szempontból, kivéve szexuálisan... Legalábbis külső szemlélőnek ez fura lehet, de mi már megkedveltük ezt a "különlegességet".
Nagyon kedveljük a pornófilmeket mindketten. Minden szeretkezés előtt beraktunk egyet - egyet a lejátszóba, és addig néztük, mígnem már remegtünk a vágytól, hogy aztán hatalmasat szeretkezzünk. Valahogy így kezdődhetett az egész, itt tetszhetett meg kedvesemnek egy - két dolog, ezekből a filmekből, vagy már ott volt benne valami genetikailag is, és talán bennem is. Hogy jobban el tudjátok képzelni, egy kicsit azért lefestem magunkat. Mindketten a 30 - as éveinket tapossuk. Niki alacsonyabb nálam, nagy keblekkel, de mégis karcsú derékkal, hogy aztán ismét széles popóvá alakuljon át a formája. A haja mióta ismerem mindig is rövid volt, és fekete. Jómagam elég magas vagyok, és olyan 20 - 21 cm. s intimmérettel rendelkezem, mindketten teljesen borotváltak vagyunk.
Szóval a pornófilmekkel indult - talán - az egész. Egyszer valami havertól valami dominás filmet kaptunk kölcsön, és szexhez készülve elkezdtük nézni. A sztori valami olyasmi volt, hogy két nő és két férfi igyekezett mindenféle pózban szeretkezni, ahogyan az "úrnőjük", egy nagydarab hölgy parancsolta. Az érdekesség az volt benne, hogy a tetőtől - talpig lakkba öltözött domina hasa alá egy méretes műfarok volt felcsatolva, amellyel gondolkodás nélkül megdugott nőt is, és férfit is. Elképedve és nem kevés izgalommal telve figyeltük barátnőmmel, ahogyan a vastag és eres műpénisz eltűnik tövig az egyik pasi ánuszában, aztán ki, aztán megint be. És szemmel láthatólag a férfi élvezte, ahogyan a nő rendesen "megdugja"! Az biztos, hogy kedvesemnek nagyon tetszhetett, azt már akkor észrevettem, olyan hangosan élvezett később, remegve és vadul...
Még néhány szeretkezés, ahogyan teltek a napok, aztán érdekes dolgokat vettem észre. Összebújás előtt, néha, amikor hason feküdtem, és a hátamat masszírozta, rám feküdt, nagy melleit a hátamnak nyomva, és altestét a fenekemhez tolva úgy kezdett mozogni, mintha ő dugna meg engem, aztán nevettünk, bár én kicsit zavarban, amikor megkérdezte: - Na, megdugjalak?
Vagy előfordult, hogy úgy férkőzött a lábaim közé, amikor a hátamon feküdtem, hogy addig helyezkedett, míg be nem feküdt a combjaim közé a puncijával... Így tehát én hevertem széttett lábbal, míg ő dominánsan rajtam feküdt, és ismét csak úgy dörzsölte hozzám altestét, mintha én lennék a nő, ő pedig a férfi. Eléggé zavarba hozó helyzet volt, de szerencsére ritkán csinálta. A filmet pedig ahogyan észrevettem, igen gyakran nézegette magányos óráiban, mert ahányszor belenéztem, mindig máshol volt megállítva, majd kérte is, hogy nézzük együtt. Hát néztük, nekem sem volt ellenemre annyira.
Aztán egy napon hazaértem a munkából, és Niki már vágytól remegve várt egy szál fekete bugyiban. Keblein a nagy mellbimbók olyan keményen álltak, hogy majd kibökték a szemem, ahogyan rájuk hajoltam, hogy megcsókoljam őket, a szép nagy barna bimbóudvart. Gyorsan megfürödtem, bár kicsit furcsállva a dolgot, mi ez a nagy szexuális izgalom. Kint felbontott pezsgő várt a hálószobában - amiből már majd' a fele hiányzott. Nem értettem ezt, de kit is zavarna annyira, amikor élete párja tocsogóan nedves punciját ott tornáztatja folyamatosan az orra előtt, míg én is ittam egy - két pohárkával. Aztán az ágyba dőltünk, video bekapcs, és persze ismét az a film. Valami félelmetes elszántsággal vetette magát kőkemény péniszemre, és jó alaposan elkezdett szopni. A makkot, aztán le a herékig és ismét vissza. Már akkor majd elélveztem. Nyelve lejjebbszánkázott a duzzadt herék alá, miközben finoman verte a farkam és végignyalogatta a gátat, majd még lejjebb és elkezdte a fenekemet nyalni. Zavarba jöttem egy kicsit, de éreztem mást is, ahogyan puha nyelve egyre követelődzőbben hatolt ánuszomba. Akkor tudtam meg, mennyire érzékeny is vagyok ott lent. Amikor észrevette, hogy a dolog nincs ellenemre egyáltalán, ismét szájába vette a hímvesszőmet, ám ujjaival ott matatott még mindig lent. Egyszerre csak megéreztem, hogy valamelyik ujja elkezd behatolni az alaposan benyálazott fenekembe. Nem tudtam mit tenni, mert láthatóan teljesen odalett attól, hogy ezt tette, nagyobbakat nyögött közben, mint én. Éreztem, ahogyan egyre mélyebbre fúrja finoman az ujját belém, és elmondhatom: nem volt kellemetlen érzés. Aztán kihúzta, majd visszatolta, egyre gyorsabban, mígnem éreztem, hogy tövig bennem van. Végül elkezdett járni bennem, mint a dugattyú, míg farkamat szenvedélyesen szopta. Önkéntelenül kezdtem el mozogni altestemmel, ellen - löktem, mert egyre jobban esett. Nem bírtam tovább, hatalmasat élveztem, amit - meglepetésemre - nem hagyott, mint eddig ellövellnem, hanem, ahogyan meglátta a közeledő orgazmust szinte torokig tolta a szájában a farkam és minden cseppet lenyelt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 jociy 2017. 11. 7. kedd 11:17
Nagyon jó,szívesen kipróbálnám
#9 zsuzsika 2016. 09. 29. csütörtök 10:14
Ötletes,jó.
#8 A57L 2014. 03. 7. péntek 08:53
Nem rossz.
#7 Tivadar 2013. 11. 8. péntek 22:39
Jóóó! Különösen az "átöltözés". Hát még ha szoknyát is vett volna fel!
#6 striker 2010. 10. 22. péntek 14:47
Ismerős események smile )))Nekünk is nagyon bejön.A párom tisztára úgy viselkedik, mint a történetben Nikolett.Szuper!
#5 zsuzscsi 2008. 05. 10. szombat 13:12
zseniális
#4 jozsi 2007. 09. 21. péntek 16:26
nagyon tetszik!
#3 ducas 2007. 07. 9. hétfő 07:41
Naggyon zorall...:-)
#2 Fiffty 2006. 05. 17. szerda 11:31
Mmm... Hol lehet kapni olyan felcsatolhato mufaszt? Teljesen begerjedtem rá.
#1 Törté-Net 2006. 04. 9. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?