A+ A-

Rosie és Lisa 1. rész

Lisa beviharzott a házba. Épp most esett túl ismét egy vitán, a barátjával: Jeffel. Elege volt a férfiakból, legalábbis egy ideig. Jeff hónapokon keresztül csak a vizsgáira készült, ami jelentősen lerontotta szexuális teljesítőképességét, így rendkívüli kielégületlenségbe és szexuális éhségbe hajszolva az epekedő fiatal nőt. Duke, a szomszédék nagytestű kutyája, követte befelé menet. Rendszerint vele tartott, némi ennivaló reményében, büszkén trappolva a konyhába, mintha csak ő lenne a ház ura. Duke egy jó kiállású, fajtiszta Rottweiller volt. "Szia, szépfiú!" - köszöntötte Lisa a barátságos betolakodót, szeretetteljesen megvakargatva bundáját. Némi harapnivalót vett magához a konyhában. Gondolva Duke - ra is, felkapott pár szem sütit, magának pedig egy banánt szemelt ki. Egyenként dobálta a sütiket pajtásának, majd felment az emeltre, hogy cd - ről valami jóféle zenét hallgathasson és játszadozzon a puncijával.
Még mindig Jeffet átkozta, amikor az ágyra huppant és bekapcsolta a hifi - tornyot. Nagyon beindult, mert újonnan borotvált puncija látványától Jeffnél olyan merevedést várt, ami egy vasrudat is lepipál. Minden teketóriázás nélkül bugyijába siklott a keze, sima punciját kutatva. Ott helyben ki akarta elégíteni vágyait, de magán érezve Duke meleg, barna szemeit, nem volt ereje hozzálátni az ujjazáshoz. Gyakran maszturbált Jeff előtt. Egyszer még egy jókora dildót is feldugott a popsijába, hogy felizgassa barátját. De Duke egész más volt. Szinte már családtagnak tekintették. Szabadon járt ki - be a házból, amiben Lisa a húgával és édesanyjával lakott közösen, miután az apja elhagyta őket. Megragadta az állat nyakörvét és megkísérelte kivonszolni a szobából, de a megtermett jószág nem tágított. Elhatározta, hogy jobb híján, a makacskodó előtt nyúl magához. Ritkán adódott alkalma teljesen egyedül lenni a házban, és nem akarta az idő felét az idióta dög kitessékelésére fecsérelni. Húga még néhány óráig nem érkezik haza az iskolából, édesanyjuk pedig - egy kereskedelmi tárgyalás miatt - egész héten távol lesz... A fél délután előtte áll, hogy kényeztesse magát. "Ó, cseszd meg! Ha megígéred, hogy nyugton leszel, maradhatsz." - mondta a kutyának, mialatt elkezdte lehámozni ruháit.
Súlyos, hófehér mellei izgatóan buggyantak elő, amint trikóját kellően magasra húzta vetkőzés közben. Hatalmas, duzzadt mellbimbói fakósága - szinte láthatatlanná tette őket, amíg izgalomba nem jött, mert olyankor olyan kemények és vörösek lettek, mint az érett cseresznye. Lecibálta miniszoknyáját, szinte a bugyival együtt, majd anyaszült meztelenül a teljesalakos szobatükör elé állt, hogy megcsodálja vonzó testét. Húszévesen valóságos playboy nyuszi volt, vállig érő vörös hajjal, kék szemmel, nagy telt ajkakkal, amelyekről sütött, azért teremtették őket, hogy egy vaskos farok köré záródjanak. Karcsú dereka, hosszú combjai és érzéki mellei, élő szex - bálvánnyá tették. Lisa nagyon felizgult csupasz szeméremdombjának látványától. Reggel, borotválás közben, mikor a vörös bozóton keresztül ösvényt vágott, már alig tudott uralkodni vágyain. Egy jó nagy keféléssel nyugtatgatta magát, ami dühítő módon, elmaradt. Az ágyon feküdt, térdei felhúzva, lábai szélesen kitárva. Nem vesztegette az időt, rögtön indításnak két ujját fúrta tövig nedves puncijába. Ki - be járatta őket, míg hüvelye nedvétől nem csillogott mind a kettő. Duke a padlón ülve, rezzenéstelenül bámulta őt. Legnagyobb meglepetésére azon kapta magát, hogy izgalommal tölti el amint Duke a hüvelyébe fel - fel nyomuló ujjakat bámulja. Lisa megszakította foglalatosságát, amikor hüvelyváladék csorgott ki forró járatából, segglyukára csepegve. Csukott szemmel nyalta le ujjairól a nedűt, gondolatban egy formás péniszt tartva csinos kis szájában, ami épp akkor fejezte be vad táncát testének rejtett mélységeiben. "Ooolyaan fincsi!" - dorombolta magának Lisa.
Pár pillanating pihegett így, amikor valami sikamlósra és nedvesre lett figyelmes a lábai között. Szemeit tágra nyitva fedezte fel Duke jókora fejét, amint az, az ő feltárulkozó vagináját szimatolja. "Mi a fene!" - kiáltotta rémülten, de a kutya föl sem nézett foglalatosságából. Elbűvölten ostromolta tovább, bizarr szörcsögés közepette, az ízletes cunit. Aljától a tetejéig egy nyalással bejárva minden zugát. Már az is elég romlott volt, hogy hagyta a kutyát bámészkodni, de ez túlment minden határon. Megragadta Duke nyakörvét és küszködve próbált kiszabadulni a kutya alól. De az meghiúsította a kísérletet és mély morgást hallatott, megrémítve a kétségbeesett lányt. Más választása nem maradt, mint kivárni, amíg a kutya kifogy a szuszból, és akkor valahogy kisiklani a nem kívánt szerető karmai közül. Duke azonban más véleményen volt, hogy bebiztosítsa nagyszerű csemegéjét, egyik nehéz mancsát az elszontyolodott szépség lapos pocijára helyezte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 joe013 2019. 02. 21. csütörtök 21:42
na de lássuk a fojtatást....
#8 sunyilo 2019. 02. 21. csütörtök 19:30
Nem volt szó állatkertről...
#7 veteran 2019. 02. 21. csütörtök 09:07
Ez sem az én világom.
#6 Andreas6 2019. 02. 21. csütörtök 08:12
Még jó, hogy nem ettem semmit az olvasás előtt. El sem kellett volna kezdenem...
#5 listike 2019. 02. 21. csütörtök 07:25
Nem szeretem a kutyás sztorikat.
#4 cscsu50 2019. 02. 21. csütörtök 05:34
Közepesnek jó
#3 A57L 2019. 02. 21. csütörtök 03:21
Közepes élvezés.
#2 Zoy11 2019. 02. 21. csütörtök 00:40
Nagyon jo
#1 Törté-Net 2019. 02. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?