A+ A-

A takarítónő 9. rész

Mikor magunkra maradtunk lefeküdtünk és felkészültem egy kellemes éjszakai lazításra. Mit ne mondjak, mindenre számítottam csak arra nem ami következett. Márta felkönyökölt, szemembe nézett és elkezdett beszélni. Bár ne tette volna ...
„Valamit eddig nem mondtam el Neked, de már nem tudom magamba tartani. Amikor az egyetemet abba kellett hagynom, mert terhes lettem és a gyerek mellett nem tudtam feljárni elhatároztam, hogy ha nem is leszek mezőgazdasági biológus, azért egy diplomát meg fogok szerezni.” Ráhajtotta a fejét a mellkasomra, karjával átölelt és folytatta „Nem akartam falusi állatorvosné lenni, ezért amint a fiunk iskolás korba serdült beiratkoztam levelező tagozaton és sikeresen elvégeztem az egyetemet. Tíz évvel ezelőtt diplomát szereztem az alkalmazott pszichológia tanszéken. Magánpraxisba kezdtem és specialaizáltam a nők sexuális életének elemzésére, nameg a problémás nők kezelésére. Rövid idő alatt beindult a rendelésem, egyik páciens a másiknak adta meg a cimemet, kézről kézre adtak és hamarosan telitődött a naptáram. A legtöbb páciensem kielégületlenségből fakadó idegi problémákkal közdött, kezelésük hosszadalmas és sokszor eredménytelen maradt minden igyekezetem ellenére.
Egyik alkalommal egy új páciens jelentkezett, akit egy általam kezelt barátnője referált, tehát még beszúrtam a heti időbeosztásomba. Kifejezetten szép késői negyvenes és mint később kiderült rendkivül kedves modorú nő jelent meg az adott időben. Kiváncsivá tett milyen problémája lehet egy ilyen kellemes lénynek és a második találkozásunk végére egy kolosszális terv alakult ki bennem.
Nade nem rohanjunk túlzottan előre. Leültünk a beszélgetőszékekbe, ami egy kerek kávézó asztal mellé helyezett fotelszerű ülőgarnitúrát jelent. A hölgy vagy inkább mondanám hogy asszony nehézkesen kezdett bele élete történetébe, és végtelen türelmemnek volt csak köszönhető, nameg az addigra összegyűlt tapasztalatomnak, hogy ha kissé akadozva is de mégis elkezdte kitárni a lelkét.”
Fogalmam sem volt hová fog kilyukadni és hogy őszinte legyek nem is igazán érdekelt, mert a nap küzdelme eléggé megviselt és egy kis alvás igencsak jót tett volna. Eleresztettem magam és szinte félájúltan hallgattam vagy talán engedtem el a fülem mellett amit Márta mesélt. Ha vissza kellett volna mondanom minden bizonnyal csak nyökögni tudtam volna. Ha nem lennék olyan udvarias mint amilyen vagyok akkor javasoltam volna, hogy szép csendesen pihenjen a mellemen vagy még inkább talán a párnán esetleg a másik szobában.
Már javában zuhantam a mélységek felé amikor hirtelen valami megütötte a fülemet és egycsapásra olyan éber lettem mint egy vadászó bagoly az éjszaka sötétjében amikor egerek sertepertélését hallja. „16 évesen nem a legszerencsésebb körülmények között esett áldozatul egy pedofilnak nyugodtan nevezhető nálánál sokkal idősebb férfi erőszakos cselekedetének. Úgy veszítette el a szüzességét ahogy egyetlen nő sem szeretné, de sajnos sokan esnek hasonlóan áldozatul. A lány mint mondtam még csak tizenhat éves volt és nyári iskolai gyakorlaton volt egy nagyvállalatnál az igazgatói titkárságon. Alig volt ott két hete amikor az igazgató behivta az irodájába, mögé került és se szó se beszéd ledöntötte az asztalára. Nemhogy védekezni de megszólalni sem volt ideje, már benne is volt. A szó szoros értelmében megerőszakolta. Amikor elélvezett térdre borult elötte és könyörgött, hogy ne mondja el senkinek. A lány azonnal teherbe esett és amikor ezt az igazgató megtudta olyan pánik fogta el, hogy elvált a feleségétől és feleségül vette a lányt. Később kiderült, hogy nem is volt terhes, hanem a megrázkódtatás hatására maradt ki a periodja majd egy éven keresztül. Tudományosan bizonyított hogy a nők egy jelentős részénél ez egy védekezési mechanizmus pontosan a nemi erőszak következményének elkerülésére.”
A történet annyira ismerősnek tűnt, hogy a hideg verejték kivert. Az álmosságomnak már nyoma sem volt. Márta pedig folytatta a történetek. „Boldogtalan házasságban éltek, és a fiatalasszony mindent elkövetett, hogy a férj legfőbb vágyának hogy gyereket szüljön neki ellenálljon. Gyűlölte és nem akarta a génjeit tovább vinni. A férfi nem tágított és mindent bevetett, hogy utódot hozzanak létre.
A kettőjük között dúló csendes küzdelem époly rendhagyóan oldódott meg mint ahogy elkezdődött. A lány egy napon a trolin utazva megismerkedett egy fiatalemberrel, és „ mielőtt befejezhette volna a mondatot én belevágtam ... „és a zötyögő trolin megdugatta magát és magába szívta a férfi spermáját.”
Márta szeliden rámnézett és csak annyit mondott: „úgy van kedves apuka!”
Egyikünk sem szólt egy szót sem de mindketten ugyanarra gondoltunk. Megmarkoltam meztelen seggét, magam alá rántottam és a szó szoros értelmében megerőszakoltam, persze ez ellen Ő egy pillanatig sem tiltakozott. Valami fergeteges örjöngéssel szeretkeztünk, olyan erővel és intenzitással hogy a tazmániai ördög sírva könyöröghetett volna a receptért.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 07. 25. kedd 09:28
Nekem pont az átkötés a két sztori között tetszett meg benne.
#6 cscsu50 2017. 03. 9. csütörtök 20:58
jöhet a következő
#5 sunyilo 2017. 03. 9. csütörtök 20:11
Hű, ez már szépirodalom! Ennek megfelelően kevés benne a szex...
#4 vakon54 2017. 03. 9. csütörtök 12:41
rlalika folytazsd.
#3 listike 2017. 03. 9. csütörtök 11:06
Nagyon nem jó, hogy keverted.
#2 A57L 2017. 03. 9. csütörtök 02:27
Gyenge.
#1 Törté-Net 2017. 03. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?