A+ A-

A takarítónő 7-8. rész

7. rész
Mire beértem a hálószobába Márta már arccal a párnán zokogott. Egész teste, mely így hason fekve még jobban kiemelte formás kemény kerek seggét, rázkódott a sírástól. Végigsimítottam a gerince mellett és beletúrtam a leomló hajába. Beleremegett de tovább zokogott. Elkezdtem csókolni a testét ahol értem. Hihetetlen de a gyönyörű testének látványa sírásával kombinálva olyan merevedést okozott melyről egy szakember azonnal megállapítaná, hogy egy perverz állat vagyok. Odabújtam hozzá és a fülébe suttogtam:
- Megőrülök érted, annyira kívánlak, hogy meg foglak erőszakolni ha nem fogadsz be magadba azonnal. - Sírása szipogássá szelídült, lassan átfordult és alám csúszott úgy, hogy kőkemény mellei szinte fellöktek a magasba. Lábait szétvetette, térdeit kissé felhúzva széttárta a combjait szabad utat nyitva a puncijához. Gyönyörű volt az arca, talán a sírás szépített rajta vagy csak a leküzdhetetlen vágy változtatta meg az értékítéletemet? Benyúltam a szemérem ajkai közé. Száraz volt. A szemembe nézett és a szemei villámlottak, mint amik azt mondják, hogy ’felejtsd el nincs szeretkezés’. A szája sem mondott semmi jobbat: „Gyűlöllek, és ha akarsz erőszakolj meg így szárazon” és szájon csókolt. Én nem mozdultam. Elengedte a számat és ellentmondást nem tűrő hangon rám förmedt.
- Basszál meg így szárazon. Akarom, hogy erőszakold meg a testemet. A lelkemmel már úgyis megtetted. Mire vársz, én csak egy rossz kurva vagyok. Basszál szét ahogy megérdemlem - és újra hangos zokogásba ment át. Ilyen gyorsan még soha életemben nem ernyedt el a farkam.
Még mindig rajta feküdtem, birtokolva egész testét. Ráközelítettem a szájára, de nem csókoltam meg hanem suttogva elkezdtem beszélni az ajkai között mintha egy mikrofon lenne. Kénytelen volt abbahagyni a sírást, hogy hallja amit mondok.
- Te nem vagy egy kurva, de ha az lennél akkor az egyike a legjobbaknak és szívesen futtatnálak. Döbbenten nézett rám. Nem hitt a fülének. Most, hogy a figyelmét sikerült megragadnom egy rövid hatásszünet után folytattam:
- Nálad csodálatosabb nőm még soha nem volt. A tested mint egy görög istennőé, a szád és a pinád pedig mint a legjobb szajháé. Amikor csókolsz és amikor benned vagyok akkor elfelejtek mindent és mindenkit. Ha le kellene írnom hogyan képzelem el a mennyországot akkor leírnálak Téged. Benned én ott vagyok. És nem is szándékozom onnan távozni. Nem akarlak eldobni, nem akarlak elűzni, nem akarlak kurvaként kezelni, csak szeretkezni akarok veled mindkettőnk, vagy ahogy ez ma volt és remélhetőleg lesz még, mindhármunk legteljesebb élvezetére. Istvánt azért hoztam bele, mert tudom, hogy minden szempontból megbízhatunk benne és akartam, hogy a hármas szexet is próbáld ki. Tudom, hogy tetszett és azt is tudom, hogy nagyon fogod szeretni, mert annyi orgazmusod lesz amennyi egy zsúfolt apáca zárdának is elég lenne. Azt akarom, hogy a szexualitásod maximumát éld át. - Még mindig szipogva de teljes figyelemmel koncentrált rám. - Amikor először beléd hatoltam, beleégetted a nevedet a testembe és a lelkembe is. Amikor nem vagy velem a farkam üvöltve követel, és a füleim is esengenek a hangod után. Ha csak Rád gondolok kőkeményre merevedek. Nem csak azért osztottalak meg a barátommal, hogy Te ne eshess szerelembe velem, hanem azért is mert már én is kínlódtam az irántad felgyúló szerelmemmel.-
Szemei kigyúltak, arca égett és az eddig legörbült szája felfelé kezdett ívelni.
- Ugyanakkor én nem tudnám elviselni, ha a családodat miattam ott hagynád, mert én azt nem tudom Neked pótolni és senki nem tud Téged pótolni nekik. Ennek a kapcsolatnak csak úgy lehet folytatása, ha garantálni tudjuk, hogy nem okozunk károkat. - Lassan átcsúsztatta a kezét a tarkómon, lágyan, ahogy csak egy igazi nő tudja, megfogta a tarkómat és gyengéden, de határozottam magához húzott és szenvedélyesen rátapasztotta ajkait a számra. Itt már nincs szükség semmi dumára, hát befogta a számat. A szabadon maradt kezével elindult a hátamon lefelé, minden centimétert felderített az ujjhegyével, és mire leért a célpontjához, az már kőkeményen feszült a hasának. Amint benyúltam az örömök völgyébe újra csörgedezett az éltető csermely. Átkulcsolta a lábait a derekamon, és a fülembe súgta:
- Gyere be már várnak odabent. Nagyon kívánlak és nagyon szeretlek. De megígérem, hogy ez csak a szexuális örömeinket fogja szolgálni és nem okozok semmiféle családi tragédiát. - Ezzel lehunyta a szemeit és megnyitotta ajkait, miközben még szélesebbre tárta a combjait mintegy megmutatva, hogy a bejárat tárva nyitva áll hogy behatoljak. Amint beleillesztettem a makkomat a nyílásába, hirtelen rám szorította összekulcsolt lábszárait amivel teljesen magába rántotta a faszomat. A koppanásra felsikoltott de nem engedte, hogy kijjebb húzzam.
- Maradj bennem mozdulatlanul amíg lehet. Érezni szeretném hogy egybe vagyunk forrva. Most úgy foglak eljuttatni a Te orgazmusodhoz, hogy meg sem fogsz mozdulni bennem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.81 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2015. 11. 29. vasárnap 02:05
Jó lett,olvasnám még sokáig.
#7 Rinaldo 2015. 08. 17. hétfő 11:48
Szuper.
#6 papi 2015. 08. 13. csütörtök 07:41
Nagyon jó, szívesen olvasnám a folytatást.
#5 cscsu50 2015. 08. 12. szerda 23:53
szép munka
#4 deajk2008 2015. 08. 12. szerda 14:53
nagyon tetszett 8p lett... folytasd
#3 veteran 2015. 08. 12. szerda 08:41
Szinte tökéletes.
#2 feherfabia 2015. 08. 12. szerda 05:48
Nagyon jó!
#1 Törté-Net 2015. 08. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?