A+ A-

A takarítónő 4. rész

Egy hét múlva Márta percnyi pontossággal érkezett. Átöltözött és azonnal munkához látott. Nyoma sem volt az előző alkalomkori csábító viselkedésnek, teljes ruházatban dolgozott és szó nélkül haladt egyik helyiségből a másikba. Délre el is készült az egész lakással és láthatóan zavarban volt, hogyan legyen a továbbiakban. Tudtam, hogy nekem kell feloldanom a feszültséget ezért rákérdeztem “valami baj van?” és mélyen a szemébe néztem. “Nincs semmi, csak szerettem volna megszakítás nélkül befejezni a takarítást,” majd rövid szünet után folytatta “a múlt heti élményt még nem tudtam feldolgozni, mindig arra gondolok, és minden porcikám várja a folytatást” mondta majdhogynem szégyenkezve. Leguggolt elém és vágyakozással teli várakozással nézett rám. A kinyújtott kezeimet megfogta és hagyta hogy magamhoz húzzam. Rövid csókolózás után felálltam és elindultunk a hálószoba felé. Remegett a keze ahogy behúztam az ágyba. Átölelt és teljesen átadta magát az irányításomnak. Lassú mozdulatokkal bontottam ki a ruházatából mintegy előjáték gyanánt, apró érintkezésekkel izgattam ahol éppen a kezeim rátaláltak. Ő is levetkőztetett engem és hozzám bújt.
Csókolóztunk és hosszasan játszottam a csodás melleivel. Csókoltam, szoptam, masszíroztam miközben Ő ki sem engedte a kezéből a farkamat. Le s fel húzgálta a bőrt a fejéről, erősen megmarkolta a tövénél és finoman játszott a golyóimmal is. Bizonyosra vettem, hogy mindenre készen áll és a farkam ma nemcsak a pinájában, de a szájában is komoly szerephez jut. Talán már Ő is tudta vagy érezte amit mára elterveztem, azt hogy a szájában fogok elélvezni. Egyre szenvedélyesebbek lettek a csókok, gyorsult a légzése és minden simogatásra apró remegéssel reagált. Ahogy végigfuttattam a kezem a hasán nyögdécselt és amikor ujjaimmal belopakodtam a puncijába egy nagyot sóhajtott. “Vágyom rád, tegyél a magadévá megint” mondta és széttárta lábait.
Betérdeltem a combjai közé és behatoltam a kéj barlangjába. Síkos volt és tüzes, szinte lángolt a belseje. Akadálytalanul haladtam benne egészen "koppanásig". A makkom a hüvely hátfalának ért. Csodálatos érzés volt ahogy ez a gyönyörű nő vonaglott alattam. Minden mozdulatával tovább fokozta a csábítást. Úgy csókolt mint egy vákuum szivattyú, mint akik ki akarja tépni a nyelvemet a szívásával. Amikor engedett rajta és szóhoz tudtam jutni azt mondtam “ha a farkamat így megszívod valószínűleg az agyvelőm is kijön rajta”. “Igen” mondta ma ki akarom szívni az "agyvelődet". Szeretném a számban érezni a nedvedet. Ugye megteszed, hogy a számba élvezel?” Ki tud ellenállni egy ilyen kérésnek?
Hosszan szeretkeztünk, mindenféle pózt ki akart próbálni. Ki volt éhezve és mintha egy hét alatt akarná behozni a húsz évnyi lemaradást mindenben maximalista volt. Több orgazmust élt át és még nem került a szája a farkam közelébe. Szándékosan fokoztam a vágyát, hogy biztos legyen az eredmény. Azt akartam, hogy annyira begerjedjen, hogy gondolkodás és minden fenntartás nélkül szopjon le és nyelje le ami a szájába kerül. Eljutottunk arra a pontra amikor a 69-es póz már elkerülhetetlen volt. Annyira fel volt csigázva, hogy lecsúszott a combomhoz és tövig bevette a farkamat a szájába. Első alkalommal volt része szopásban, ami abból látszott, hogy eléggé ügyetlenül kezdett hozzá. Majdnem megfulladt ahogy benyelte az egész szerszámot, majd öklendezett ahogy az orrvitorlájához ért a makkom és a levegő vétellel is bajba került. Minél ügyetlenebb volt annál jobban értékeltem, hogy le akart szopni. Szívesen vállaltam a tanító szerepét és néhány perc múlva már úgy belejött, hogy magára lehetett hagyni a farkammal. Átfordultam a 69-es pozícióba és rátapasztottam a számat a csiklójára. Ami ezután történt a kemény pornográfia műfajában is előkelő helyet foglalna el. Valósággal szétszoptuk egymás nemi szerveit. Én a csiklója után a szemérem ajkait nyaltam és szoptam amíg el nem élvezett ettől, Ő pedig úgy szopta a faszomat, hogy egy kisborjú tanulhatott volna hogyan kell tőgyet szopni. Megpróbáltam visszatartani a magömlésemet ameddig csak lehetett, de áldásos tevékenységének eredménye képen ez egyre nehezebb feladat volt és feladtam. Úgy lőttem tele a száját forró gecivel, hogy fele kifolyt az ajkai között. Mind egy cseppig lenyelte, majd ami kifolyt azt is felnyalta és tovább szopott. Eközben Ő is újra elélvezett de én sem hagytam abba a nyelvi tevékenységet ezzel fenntartva az izgalmi állapotát és előkészítettem egy újabb orgazmust nála.
Miután kiürítette a butykost, a még kemény dorongomat durván bevertem éhesen tátongó pinájába és a lábait az égnek emeltem. A bokáira ráfektettem az arcomat ami premier plán rálátást eredményezett a fejére és melleire. Szemei csillogtak, szája félig nyitva, arca kipirulva és mellei dacolva a gravitáció törvényeivel keményen meredtek a plafon felé. Teljes hosszában benne voltam, de mint aki elvesztette az eszét még mélyebbre akartam hatolni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.59 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2015. 04. 3. péntek 06:29
nekem mindig tetszik az ilyen mű, nagyon jó lett 8p... folytasd
#8 tiborg 2015. 04. 3. péntek 06:05
Ez az oneletrajz mi celt szolgalt??????
#7 papi 2015. 03. 26. csütörtök 16:00
Nagyon jó, csak nem kellene ennyire szétszaggatni.
#6 veteran 2015. 03. 26. csütörtök 09:24
Nagyon jó,Folytasd.10pont
#5 listike 2015. 03. 26. csütörtök 07:51
Nagyon jó írás, várom a folytatást. 10pont.
#4 Rinaldo 2015. 03. 26. csütörtök 07:22
Szuper,jöhet a folytatás.
#3 Andreas6 2015. 03. 26. csütörtök 06:33
Annál azért sokkal jobb, különösen, ha az oldal átlagszínvonalát vesszük alapul.
#2 A57L 2015. 03. 26. csütörtök 05:53
Közepes írás.
#1 Törté-Net 2015. 03. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?