A+ A-

A takarítónő 2. rész

Elcsendesedett a lihegése, szemeit lecsukta és eluralkodott rajta amit a franciák "petite mort"-nak neveznek, a szexuális kishalál. Megszűnt a világ körülötte, végtelen békesség kerítette hatalmába. Egyenletes szuszogása másnak azt sugallotta volna hogy elaludt, de én tudtam, hogy magánál van csak a tökéletes kielégültség nyugalma költözött a szívébe néhány percre.
Kimásztam az ágyból hogy magára hagyjam, de a mozdulattól életre kelt és rákérdezett
"Te nem akarod, hogy viszonozzam?"
"De igen" válaszoltam "csak még nem most" és kimentem a hálószobából.
Kisvártatva megjelent Ő is, anyaszült meztelenül és még mindig sugárzó arccal. "Mit parancsolsz kisgazdám?" kérdezte pajkosan. "Elsősorban azt, hogy az esetleges elszólások elkerülése érdekében csak szex közben tegeződjünk. Másodsorban pedig azt, hogy térjünk vissza az ittlétének eredeti céljához és mielőbb legyünk túl a takarítás kellemetlenségein, hogy utána megismételhessük az iménti ágyjelenetet" fejeztem be eszmefuttatásomat.
Márta szó nélkül megfordult. Csodálatos mellei ringva követték a mozdulatot és lándzsa-hegyre emlékeztető bimbói határozottan mutattak előre. "Ezeket ma még szét fogom szopni" játszottam a gondolattal. Ő eközben szorgalmasan tevékenykedett és egyik helyiség a másik után vette fel tisztaság álarcát, hogy az elkövetkező napokban ismét elhajítsák azt. Kétségtelenül mestere voltam nemcsak a pina nyalásnak, de a lakás lekoszolásának is. Hol a kávé csöppent le a padlóra, hol a kenyér szórta apró morzsáit szanaszéjjel szeletelés közben. A szobákban valahonnan a semmiből porcicák nőttek ki, hogy a falak mentél csatarendben sorakozzanak. A pókok megállíthatatlan szövőmunkájáról nem is beszélve.
"Ez a lány nagyon ügyes" futott át a gondolatomon "keze nyomán szinte újjáéled a lakás. Remélem, ugyanez fog történni a szexuális életemmel is. A látványa szemgyönyörködtető és a combja köze olyan, mint egy ízes fánk. Ma még kinyalom egyszer és utána nagyon megbaszom" folytattam a merengést.
Ő szép sorjában befejezte a "hideg" helyiségeket és végzett a hálószobákkal is. Már csak a nappali volt hátra, tehát ideje volt kivonulnom a színhelyről, hogy mihamarabb túl legyünk a "hivatalos" részen. Már nagyon vártam, hogy ismét az ágyamba legyünk. Tudtam, hogy az elkövetkező órában "megpecsételem" a sorsát. Köszönet a férje érdektelenségének, ezt a tökéletes testű gyönyörű nőt hamarosan szexuális rabszolgámmá teszem.
Kimentem a napsütötte erkélyre, befeküdtem félmeztelenem a nyugágyba és átadtam magam "Lizi" ölelésének. Nagyon szeretek napsütésben szundítani. Általában húsz percet szoktam így pihenni ami alatt teljesen feltöltődöm és mintha időzítő lenne a napsugárban fel is ébredek. Most is ez történt és ahogy kinyitottam a szememet Márta meztelen testét láttam magam előtt.
"A kiadott munkával elkészültem" mondta szerényen, "várom a további utasításait" és félreérthetetlen mosollyal nézett a szemembe. A vágyak vágya égett fénylő szemeiben. Megnyálazta ajkait amitől azok különleges csillogást nyertek, és előretolta melleit mintha azt mondaná "itt vannak kapd be őket".
Felálltam miközben palástolhatatlanul állt a farkam a feszes rövid nadrágban. Ő rátapasztotta tekintetét dudorodó büszkeségemre, mint én amikor a melleit csodáltam ,és szelíd, érzelmekkel teli halk szóval megkérdezte: "megkaphatom?"
Egy szavas kérdésre egy szóval illik válaszolni, én is így tettem "igen" majd elindultam az előbbi hőstett színhelye, a hálószoba felé. Ő szó nélkül követett. Amikor belépett az ajtón, átöleltem, és rátapasztottam a számat az ajkaira.
Őrülten szenvedélyes csókolózásba kezdtünk és kezeink, mint fékeveszett vadak rohantak kontrollálatlanul egymás testén. Márta letépte rólam a nadrágot és mindkét kezével nekirontott altestemnek. Jobbjával megmarkolta a rudat, ballal pedig elkapta a zacskómat. Eközben én szétmarcangoltam feszes melleit, majd nekiestem kemény seggének, szétfeszítettem és jól megmarkolásztam mindkét partját. Mindketten be voltunk gerjedve a végtelenségig. Egy hirtelen mozdulattal rálöktem az ágyra, ráugrottam, szétrántottam a térdeit és mint egy felbőszült bika rávettettem magma a puncijára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.22 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6 2017. 07. 25. kedd 08:57
Ez nem gyógyszer, hogy kiskanállal kelljen adagolni! Az első két rész egynek se lett volna hosszú, sőt még úgy is nagyon rövid lenne. Össze kellene vonni őket. Egyébként tetszik.
#11 szekely18 2015. 03. 12. csütörtök 17:29
Nem rossz!
#10 deajk2008 2015. 03. 11. szerda 07:18
én nem értek egyet az előttem hozzászólóval, mert szerintem nem lett szétszabdalva
#9 listike 2015. 03. 6. péntek 07:45
Nem kéne ennyire szétszabdalni.
#8 cervelo 2015. 03. 5. csütörtök 20:24
Nem olyan rossz.
#7 papi 2015. 03. 5. csütörtök 18:45
Nagyon jó, csak rövid.
#6 deajk2008 2015. 03. 5. csütörtök 18:04
nekem összességében tetszett, jó lett 8p, folytasd...
#5 veteran 2015. 03. 5. csütörtök 16:22
Gyenge.
#4 A57L 2015. 03. 5. csütörtök 06:10
Nem tetszett.
#3 feherfabia 2015. 03. 5. csütörtök 06:04
Nagyon hamar vége lett!4P
#2 tiborg 2015. 03. 5. csütörtök 02:58
a jatek kozepen vege a reszletnek???Ez abszolut lehetetlenseg.......tandij 2pont!!
#1 Törté-Net 2015. 03. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?