A+ A-

A takarítónő 6. rész

Márta kemény melle és látványos, hangos élvezése megtette Istvánra a kellő hatást. Úgy be volt zsongva, hogy vízágyúval sem lehetett volna távol tartani Mártától. Persze nem is akartam. Félregurultam, mintegy jelezvén, hogy ’tied a pálya’ amire Ő azonnal reagált is. Átemelte a nő bal lábát a feje felett és becsúszott a térdei közé. Termetes mancsaival alányúlt a még mindig reszkető segge alá és levegőbe emelte Márta altestét. Én rátapadtam a szájára, ezzel mind a látványt mind a tiltakozást lehetetlenné téve. István felbőszül vadkanként hatolt a nedves pinába, tövig durván bevágta reszkető kőkemény farkát, ezzel vélhetően fájdalmat is okozva a nőnek. Eszeveszett döngetésbe kezdett. Nemcsak Márta teste de az egész ágy ide-oda verdesett. Félő volt, hogy az ágy összeesik, Márta pedig szétszakad a hihetetlen igénybevételtől. Egyik sem történt meg. A lány sikoltozott a fájdalommal vegyes félelmében. Lehet, hogy eszébe jutott a nászéjszakája? Ahogy a számmal próbáltam tompítani a hangját megharapta az ajkamat. Felemelkedtem és egy hatalmas pofonnal ’jutalmaztam meg’ ezért a nemvárt fájdalomért. Vagy a pofontól, vagy István rettenetes döngetésétől, esetleg a kettő kombinációjának a hatására Márta átment egy élvezettel kevert hisztérikus rohamba aminek nem akart vége szakadni. Őrjöngve dobálta a fejét, altestét úgy felvágta, hogy István kicsúszott a pinájából és farkas vonyítással felérő süvöltésbe kezdett.
- Folytasd! - parancsoltam Istvánra aki habozás nélkül szúrta fel Mártát kemény farkára és tovább döngette de már kisebb energiával. Látszott rajta hogy kimerülőben van ezért egy mozdulattal félretoltam és átvettem a lyuk munkálását. Márta vonaglott és hörgött. Megtámaszkodtam a mellein, jól megmarkolva mindkettőt, és ügető tempóban az eddigi legkeményebb fajta kefélésben részesítettem. Félő volt, hogy elveszíti az eszméletét, de ez most nem volt szempont. Az egyetlen ami számított, hogy úgy megbaszni amit soha el nem fog felejteni. Egymást váltva kínoztuk a pináját Ő pedig már átmenet nélkül folyamatos orgazmusban volt. Nyüszített mint egy szuka, szakadt a víz róla, pulzusa 100 felett lehetett, arca égett mint egy nyáréjszakai tábortűz, és a pinájából patakként ömlött ki a nedve. A harmadik csere után István állati hörgések közepette megtöltötte a mókusodút. Ahogy Márta megérezte a belövellő forró gecit, felüvöltött, lábait görcsösen átfonta István dereka körül, mintha azt mondaná ezzel hogy ’itt fogsz megdögleni bennem velem együtt’, és leroskadt az ágyra. Megszűnt létezni. Petit mort ... ahogy a franciák mondják. Egy tökéletes élvezés az egy kis halál. István teste rázuhant a lányra, Ő is készen volt mindenféle értelemben.
Kimentem a konyhába miközben ezek ketten félholtan egyberagadva a mennyország felé kalandoztak. Visszatértem három pohár hideg vízzel de még semmi életjel nem mutatkozott az ágyon. Az egyik pohár tartalmát keresztbe locsoltam rajtuk. Egyszerre riadtak fel mindketten. Fogadni mertem volna, hogy abban a pillanatban egyik sem tudta hol van. Csak bámultak bamba tekintettel, megszólalni egyikük sem tudott.
- Aludni otthon is lehet - ... ripakodtam rájuk ....
- Itt baszni kell! - Márta arcán egy félszeg mosoly futott át, és suttogva csak annyit válaszolt.
- Tudom és tegyetek velem amit akartok - ,majd ismét belezuhant az iménti féleszméletlenségébe.
István lemászott az ágyról, de ahogy a lába padlót fogott le is roskadt. Nem tudott felállni.
- Na te is a száj-vitéz lettél - mondtam és jókorát röhögtem rajta.
- Egy menet és már kész is vagy ... micsoda nyámnyila pasas lett belőled - élcelődtem tovább. Rám emelte kutya szemeit és szinte nyögve mondta
- Ez a pina minden erőmet kiszívott. Én még ilyet soha nem tapasztaltam. Amikor elélveztem éreztem, hogy mintha egy szivattyú indult volna el belül teljesen magába húzott az agyvelőmet kezdte leszívni. Elájultam benne.
- Ja, azt vettem észre, de mintha még mindig nem lennél eszednél - csipkedtem tovább. Ezt már talán nem is hallotta, elterült az ágyon és valami más dimenzió felé repült.
Kimentem a fürdőszobába magamra ölteni a köpenyemet és leültem a TV elé. Kora délután lévén nem sok néznivaló volt hát kikapcsoltam és kifeküdtem a teraszra nudi-napozni. Ahogy átöleltek a nap sugarai édes álomba szenderültem. Imádok napozva elaludni. Bizonyára kétezer évvel ezelőtti életemben napimádó voltam, talán éppen a Nap Papja. Amikor a szemem kipattant Márta meztelen alakja takarta előlem a napot.
- Amit átéltem azzal én még sem filmen sem leírásban de még legmerészebb álmomban sem találkoztam. Amit Ti produkáltatok az teljesen kiütött. Azt hiszem elvesztettem az eszméletemet is. - Igen – mondtam.
-Ezért nevezik a franciák az igazi orgazmust Petit Mort - (kis halál) -nak. Amíg ezen nem esel át addig nem is tudod mi az hogy elélvezni. Örülök, hogy megtapasztaltad. Remélem élvezted - fejeztem be és mélyen belenéztem a szemeibe. Azok ragyogtak és ugyanakkor apró könnyek jelentek meg benne.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2015. 05. 11. hétfő 05:29
Gyenge lett.
#9 listike 2015. 05. 8. péntek 13:07
Hogy lehet valaki ekkor bunkó állat? A férfiak legalja.
#8 tiborg 2015. 05. 7. csütörtök 08:58
Ugy nezem ez a sztory kisiklott.Kivancsi vagyok "lalika" megprobalja-e a mentest, ha igen mennyi sikerrel????
#7 rockycellar 2015. 05. 6. szerda 20:40
Jöhet a hetedik rész
#6 papi 2015. 05. 6. szerda 08:42
Nagyon jó, de nagyon rossz irányba kezd fordulni a történet. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.
#5 Busmanus 2015. 05. 5. kedd 19:55
Ez egy bunkó. Megérdemelné hogy otthagyja a nő,és sírva kelljen utána rohannia.
#4 Rinaldo 2015. 05. 5. kedd 07:51
Barom.
#3 Andreas6 2015. 05. 5. kedd 07:28
Nagyon jó.
#2 feherfabia 2015. 05. 5. kedd 06:05
egész jó!!
#1 Törté-Net 2015. 05. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?