A+ A-

Bájos Bajkeverő 6. hét

2014.06 - 08.
Ákos korán reggel elutazott, és a hétvégéig távol lesz. Év eleji tovább képzésen kell részt vennie a cégénél.
Még meg sem kezdtük a közös életet, ő pedig máris magamra hagyott.
Fura volt egész nap egyedül lenni a lakásban. A délelőttöt azzal töltöttem, hogy felfedezőset játszottam, és átjártam minden helyiséget, és gondolataimba feledkezve álmodoztam a közös életünkről.
Négy után átjött Bogi, hogy ne unatkozzak annyira. Mindenféle dologról beszélgettünk, majd a téma szépen lassan kettőnk kapcsolatára terelődött, és mire észbe kaptam már ott lihegett a lábam között. Nyelvét puncimba mélyesztette, én a melleim simogattam, ő pedig végig szántott benne. Ujjaival barlangom mélyére hatolt, és gyors mozgással izgatott. Csiklóm pár perc alatt megadta magát nyelve játékának, és zihálva élveztem el. Ezután leállt, csak az ujjaival dolgozott.
A hálószoba franciaágyán élvezkedtünk. Ledobta a saját ruháit, majd puncijával a szám fölé hajolt, én pedig nekiestem. Két ujjal ismét bennem volt, és én sem tétlenkedtem.
Két ujjam én is belé toltam, nyelvemmel csiklóját izgattam, ő pedig a képembe robbant. Az egész teste remegett, és elélvezett.
Én szinte vele együtt értem ismét fel, és ujjai kitartó munkájának hála ismét elélveztem. Hatalmas erővel tőrt rám, szétáradt a testemben, és percekre lebénított. Nagyon jó érzés volt.
Legalább annyira élvezem vele a szexet, mint Ákossal. Bogi a legjobb barátnőm, és ami köztünk kialakult, az több barátságnál. Titkos viszonyunk izgalmassá teszi a szürke hétköznapokat, és olyan örömöt okozunk egymásnak, amit más nem tud.
Pár perccel utánam ő is elélvezett. Kéjes nedve végig folyt a csuklómon, az arcomba csöpögött. Kihúztam ujjaim lüktető puncijából, és belenyaltam. Érezni akartam az ízét a számban, illatát az orromban...
Feküdtünk még egy ideig egymás mellett, aztán ő felöltözött, és elment.
Másnap reggel Misi telefonhívására ébredtem. Azért hívott, mert az egyik öregnek eléggé megtetszettem, és szeretett volna egy extra, személyes menetet. Én persze nemet mondtam, és elmagyaráztam neki, hogy vége. Soha többet nem fogok senkinek sem a kedvére tenni. Szeretem Ákost, és fontos nekem. Nem fogom ezt az egészet pár forintért kockára tenni. Igyekezett meggyőzni, de nem hagytam magam, és végül megértette.
Ideges, és frusztrált lettem tőle, de egyben jó érzés is volt, hogy megmondtam neki a tutit.
Ebédre átmentem anyuhoz, aki pár nap szabadságot vett ki.
Jó volt ismét látni, beszélgetni vele, és otthon tölteni egy kis időt. Már hiányzott, de fura mód szokatlan is volt. Először voltam otthon úgy, hogy csak látogatóba mentem, és ez érződött is. Az érzés, ami végig bennem volt leírhatatlan. Aki átélt hasonlót, az tudja, hogy miről beszélek. Mindenesetre jó volt újra eltölteni ott egy kis időt, viszont mikor kiléptem a kapun Misi várt rám.
Személyesen akart meggyőzni. Perceken át rágta az agyam, és igyekezett meggyőzni. A nyugalom, és kedvesség, ami mindig áradt belőle, és megnyugtatott, most nem volt meg benne. Zaklatottnak, idegesnek tűnt, és akármit mondtam, nem hagyott békén. Már készültem ott hagyni, mikor megjelent a nagybátyám, és meglepett azzal, hogy ismerte.
Kezet fogtak, és pár percet beszélgettek, én pedig csak hallgattam őket. Fura volt látni, és nem is tudtam mit kezdeni a helyzettel, viszont az leesett, hogy Misi nagyon tiszteli őt, és még talán tart is tőle. Ezt nem értettem, de nem érdekelt.
A beszélgetésük után Misi felajánlotta, hogy hazavisz, és azt mondta, hogy rendben van, megért. Sok szerencsét kívánt, és elhajtott.
Fellélegeztem, és megkönnyebbülten dőltem a hatalmas franciaágyra, mely üresen várt.
Még csak két nap telt el Ákos nélkül, én viszont máris azon kaptam magam, hogy iszonyatosan hiányzik, és csak arra bírok gondolni, hogy újra látni akarom. Érezni az illatát, csókját, érintését, és farkát a puncimban.
Este ugyan beszéltünk telefonon, de az nem volt ugyanaz. Nagyon jó érzés volt hallani a hangját, de nem volt mellettem. Egyedül voltam, és semmi másra nem vágytam, mint hogy ő ott legyen velem.
Másnap ismét egyedül ébredtem, de nem a vekkerem csörgésére, hanem kopogásra.
Álmosan tántorogtam egy szál hálóingben az ajtóhoz. Még reggel hat sem volt. Nem értettem, hogy miért kell ilyen korán rám törni. Ki nem képes aludni?
Papucsommal a lábamon csoszogtam az ajtóig. Ákos mondta, hogy a felső szomszéd néha meghülyül, és mindenféle baromsággal képes beállítani. Finoman le kell rázni, és nem kell komolyan venni. Felkészültem rá, és ajtót nyitottam, ám odakint nem az idős bácsi várt, hanem két nagydarab pasas. Ijedten bámultam rájuk, és vágtam be volna az ajtót, de az egyik megfogta. Könnyedén legyűrtek, belökték az ajtót, próbáltam menekülni, de esélyem sem volt. A konyhába szorítottak, elkaptak. Az egyik befogta a számat, hogy ne sikoltozzam, a másik pedig beadott valami injekciót, amitől beájultam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 12. 5. péntek 06:28
Egynek elmegy.
#6 Rinaldo 2014. 08. 15. péntek 07:06
Számithatot rá,hogy ez lesz.
#5 sztbali 2014. 08. 13. szerda 15:48
A negatív fordulat bekövetkezett. Szerintem bőven lehet még folytatni, nekem még mindig nagyon tetszik.
#4 papi 2014. 08. 13. szerda 09:21
Nem az igazi, kicsit eltér az eddigiek stílusától.
#3 gyuri0926 2014. 08. 13. szerda 07:34
Nekem nem tetszik , az erőszak miatt ....
#2 zsuzsika 2014. 08. 13. szerda 07:03
Jobb mint az előző rész.
#1 Törté-Net 2014. 08. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?