A+ A-

Bájos Bajkeverő 4. hét

2013.12.24.
Az élet mindig hoz váratlan eseményeket, és néha megadja azt, amire mindig is vágytunk. Nemsokára itt a karácsony, az év legjobban várt ünnepe, én viszont már egy nappal előtte megkaphattam azt az ajándékot, ami oly rég vágytam.
Délelőtt kilencre jött értem Bogi. Megkért, hogy tartsak vele bevásárolni, mert még pár apróságot meg kell vennie karácsonyra. Az elmúlt pár napban nemigen beszéltünk, kicsit elhanyagoltam, ami miatt mérges is volt rám. Ákos minden szabadidőm leköti, amit nem is bánok, mert minden pillanatban rá vágyom. Ő életem első, igazi nagy szerelme. Végre boldog vagyok. Igazán boldog.
Az egész délelőttöt a városban töltöttük. Ebédre értünk hozzájuk haza. Csak ketten voltunk, mert a barátja bevállalt egy plusz melót, és 1 napig távol lesz.
Ebéd után megbontottunk egy üveg vörösbort, és becsomagoltuk az ajándékokat. Mire végeztünk velük, az üveg kiürült mi pedig berúgtunk. Persze egyikünk sem bánta. Bogi felajánlotta, hogy aludjak nála. Ez jó ötletnek tűnt, mert legalább nem kellett részegen az utcán bolyonganom. Megbontottunk még egy üveggel, és beültünk a tv elé. Nem nagyon néztük, inkább csak kapcsolgattuk. Belemerültünk a beszélgetésbe, abba, hogy megálmodjuk milyen életünk lesz Londonban. Ő is nagyon várja már. Elege van az itteni életből, abból, hogy ugyan dolgozik, de pénze még sincs belőle. Annyit keres csak, amennyi a megélhetésre elég, de házra, utazásra, gyerekre nem. Hozzám hasonlóan ő is szeretne gyerekeket, méghozzá egy-két éven belül. Remélem az enyémek apja Ákos lesz. Odakint nagyon jó életünk lesz. Szeretném, ha ő lenne a gyerekeim apja, együtt nevelnénk fel őket, és öregednénk meg. Minden gondolatom körülötte forog, és arról álmodozom, hogy örökké együtt leszünk. Lehet, hogy butaság, de másképp nem tudom elképzelni az életemet, csak vele.
Boginak is meséltem róla. Örül, hogy végre van valakim, és boldog vagyok.
Az egész délutánt átbeszélgettük, és mire észbe kaptunk már este kilenc is elmúlt. Gyors lezuhanyoztunk, majd ágyba bújtunk, és akkor olyan történt, amit csak a legvadabb álmaimban mertem elképzelni. Bogi a paplan alatt elkezdte a testem simogatni. Végig simította a lábaim, hasam, mellem, majd a puncim. Meglepődve néztem rá, és láttam a tüzet a szemében. Lerántotta rólam a takarót, meztelenre vetkőztetett, majd ő is azzá vált. Sose hittem volna, hogy erre valaha sor kerül. Régóta tetszett, vágytam a testére, de sose gondoltam, hogy ez lehetséges. Talán a bor volt rá hatással, és merte megtenni az első lépést, aminek nagyon örülök, mert végre megkaphattam a legjobb barátnőmet.
Hozzám hajolt, és megcsókolt. Lágyan érintette az ajkam. Nyelve finom, lassú pörgésbe kezdett. Végig simítottam a testét, seggébe markoltam, majd a puncijához nyúltam. Legalább olyan nedves volt, mint az enyém. Körkörös mozgással izgattam, ő csókjaival elindult végig a testemen. Puncimhoz érve rám nézett, majd eltűnt a lábaim közt. Nyelve végig szántott, majd rám tapadt, és belém csókolt. Tudta mit kell tennie. Elöntött a forróság, nagyon jól csinálta. Vadul esett lüktető ágyékomnak, nyelvével csiklóm ostorozta, két ujjal a puncim mélyére hatolt, és dugott. Elterültem az ágyon, két kézzel markoltam a lepedőt, és hagytam, hogy kényeztessen. Ő pedig a lehető legjobban csinálta. Akármennyire is szerettem volna elhúzni az időt, nem sikerült. Percek alatt a csúcsra értem, szó szerint kitörtem odalent. Az orgazmus átjárta az egész testem, perceken át élveztem. Ő mellém kúszott, és megcsókolt. Kezemmel a lába közé nyúltam, és csiklóját morzsolgattam. Ő még hamarabb a csúcsra ért. Gyönyörű teste van. A mellei közepesen nagyok, feszesek, a puncija csupaszra borotvált, a feneke pedig kicsi, kerek, és feszes. Teljesen feltüzelt. Már régóta vágytam rá, és végre megkaphattam. Hosszasan csodáltam. Egymáshoz bújtunk, ő adott egy jó éjt csókot, majd fejét a mellkasomra tette. Egymást simogatva aludtunk el.
2013.12.25.
Bevallom őszintén, hogy fura érzés volt Bogi mellett ébredni. Az elmúlt hónapokban hozzászoktam ahhoz, hogy vagy egy tök idegen pasi mellett ébredek, vagy Ákos mellett. Mikor felébredtem, ő volt az első gondolatom. Hiányzott. Elnyúltam az ágyon, és elmosolyodtam. Bogi tátott szájjal feküdt mellettem. Testét csak félig fedte a paplan. Mellein keményen álltak a bimbók, és némán hívogattak. Előző este nagyon jó munkát végzett, minőségi nyalásban volt részem.
Odahajoltam hozzá, és csókot leheltem melleire. Meg se rezzent, olyan mélyen aludt. Játszadozni kezdtem a bimbóival, megszívtam őket, majd elindultam lefelé. Apró csókokat leheltem testére. Lehúztam róla a takarót, és elém tárult fedetlen, gyönyörű teste. Végig néztem rajta. Benedvesedtem. Izgató volt látvány. És persze a tudat is, hogy alszik. Csókjaimmal tovább indultam a combjain, majd óvatosan szétnyitottam a lábát, puncija látványába belebizseregtem, ő még mindig szuszogott, én pedig puszit leheltem legféltettebb kincsére.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 12. 5. péntek 06:29
Nem rossz írás.
#6 sztbali 2014. 07. 29. kedd 18:18
Élvezetes írás. Nagyon jó sorozat és látom a változást a főszereplőn, amitől életszerű a történet és ezért került a kedvencek közé. Folytatást!
#5 Rinaldo 2014. 07. 29. kedd 11:55
Megint jól megbaszták a kis ribancot.
#4 zsuzsika 2014. 07. 29. kedd 08:57
Jó.
#3 gyuri0926 2014. 07. 29. kedd 08:48
Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy mikor eljön a halál pillanata, akkor sosem azt bánjuk meg, amit megtettünk, hanem azt, amit nem. Ez elég fura. Részben igaz, és részben nem,

Honan tudod ? Meghaltal mar ???
#2 papi 2014. 07. 29. kedd 05:06
Jó mint a többi.
#1 Törté-Net 2014. 07. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?