A+ A-

Bájos Bajkeverő 2. hét

2013.12.09.
Egész vasárnap fura érzésem volt. Délig aludtam, aztán kajáltam, anyuval beszélgettem, majd visszavonultam a szobámba. Egész nap Ákos járt a fejemben. Nagyon jó volt vele kefélni. Nem is hittem volna, hogy ennyire jó... na meg persze azt sem, hogy valaha szétteszem neki a lábam. Most pedig nem tudom, hogy bánjam-e, vagy sem. Mikor más srácokkal kefélek az nem szokott felkavarni. Tudom, hogy egyszeri alkalom, és kész. Ő viszont nyomult rám. Nem akarok járni vele, sem érzelmi kötődést produkálni, azt meg végképp nem, hogy belém szeressen, de belőle simán kinézem a dolgot. Ő olyan típusnak tűnik, aki ha összebújik valakivel, akkor beleszeret. Én viszont nem akarok érzelmi kötődést. Tök jól megvagyok egyedül, nem hiányzik a szerelem, meg a vele járó dolgok. Persze ha jönne valaki, aki megfelel a feltételeimnek, akkor átértékelném a dolgot, de addig nem. Azt hiszem beszélnem kell vele, és tisztázni az egészet. Egész délután fent voltam chaten, vártam, hogy feljöjjön, dumáljunk, de nem lépett fel. Csak Bogival váltottam pár mondatot. Gondoltam rá, hogy kikérem a véleményét, de végül úgy döntöttem, hogy jobb, ha nem osztom meg vele. Mindig neki fikázom Ákost, és ha elmondom a sztorit, akkor ki fog akadni. Ő a legjobb barátnőm, de még ő sem ismer igazán. Nem tud a kalandjaimról, csak párról, azokról, amikről úgy érzem, mesélhetek neki. Nem akarom, hogy ribancnak tartson, mert nem vagyok az. Csak szeretem a szexet, és a változatosságot. Úgy gondolom, hogy amíg fiatal vagyok, addig megtehetem, hogy kiéljem magam. Hiszen ha már gyerekem, meg pasim lesz, akkor nem dughatok mindenkivel. Nem is tudom elképzelni, hogy milyen lehet mindig ugyanazzal összebújni. Totál unalmas lehet. Az első pár alkalom biztos izgalmas, de magamat ismerve egy idő után nem hozna lázba. Nekem kell a változás, az új, de ezt egy pasi sem értené meg. Félek is emiatt. A gyerek miatt fontos a család, az apa, akinek nem akarok csalódást okozni. Gondoltam már swinger partira is. Abban lehet benne lenne, és az nem számít megcsalásnak. Minden pasi rajong a többes szexért. Én sem lennék ellenére. Legális dughatnak meg páran, és élvezhetnek a számba, őt meg még tuti izgatná is. Szerintem ennél jobb megoldás nem létezik.
A gondolataim a partiról ismét Ákosra terelődtek. Furcsállom, hogy nem lépett fel. Mindig fent szokott lógni. Vasárnap viszont nem volt. Lehet olyan jó voltam, hogy azóta is rám gondol, és otthon veri. Az igazság az, hogy kezdek parázni. Ez pedig nem jó, mert a pánikbetegségem van, amit jól tudok kezelni, de ha ideges, feszült vagyok, akkor elő tud jönni, és totál bepánikolok. Remélem, hogy minden oké vele, és tudunk beszélni. Nem akarom, hogy álomba ringassa magát, és azt higgye, hogy több is lehet köztünk.
Éjfélig ültem a gép előtt, és vártam rá. Aztán feladtam, és lefeküdtem.
2013.12.10.
Csodálatos reggelem volt. Általában utálom a hétfőket, de ezt most imádtam. A nagybátyám nem volt otthon, hogy cseszegessen. Nyugodtan meg tudtam reggelizni, és még ahhoz is kedvem volt, hogy az újságot lapozgassam meló miatt. Volt pár állás, de egyik sem tetszett. Pasitól mentes, 21 éves, fiatal, szexi lány vagyok. Nem akarok bármit elvállalni. Úgy érzem, mindenem megvan. Csak a pénz hiányzik, de a héten az is lesz. Pénteken mehetek Misihez melózni. Nem tudom miért mondtam igent... szeretem a szexet, meztelenséget, és jól fog jönni az a pénz, de félek is. Nem akarok balhét, viszont tuti minden pasi ittas lesz, és a táncnál többet akarnak majd. Nem tudom mi lesz, nem is akarok rá gondolni.
A reggeli után lezuhanyoztam, és bementem a városba. Szokás szerint a legjobb barátnőmmel bandáztam. Bogival benéztünk pár üzletbe, szinte már rutinszerűen. Aztán átvágtunk a fél városon, mert ő sült gesztenyét akart enni, amit csak piacon árultak. Nem volt piacnap, mégis sokan voltak, mert a csarnokban szinte minden falusi holmit meg lehetett kapni. Mi nem mentünk be. Az előtte lévő téren volt az árus. Bogi vett egy csomaggal, és azt majszolva indultunk vissza. Kezdtem nagyon fázni. Az ég borult volt, fújt a szél is, és a téren lévő hőmérő mínusz két fokot mutatott. Utálom a hideget. Nincs az a ruhamennyiség, ami meg tudna védeni tőle. Nem mintha fel lettem volna öltőzve. A kabát alatt csak egy pulcsi, és egy póló védte a testem. Nem sokat értek, mintha meztelen lettem volna. Szerencsére Bogi is fázott. Ő még jobban fagyos, mint én. Szedtük is a lábainkat, és hamar a parkolóba értünk, ahol a kocsiját hagytuk. Épp beszállni készültünk mikor megjelent Ákos. Ákos. Baszki. A szívem majd kiugrott. A szombat éjjeli kalandunk óta nem hallottam felőle. Eddig mindig fent volt chaten, és mindig ki idegelt a hülyeségeivel. Nem bírtam lekoptatni, most meg semmi. Eltűnt. Jól megkúrt, és azóta nem keresett. Nem is értem miért akadok ki ezen... nem vonz. Nem jön be, még csak nem is szimpatikus, és mégis kicsinál. Ő volt az a srác, akivel soha nem akartam lefeküdni, aki az agyamra ment. Most meg, hogy dugtunk egy jót, ami oltári volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.87 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2014. 12. 5. péntek 06:53
Ez közepes lett.
#13 Rinaldo 2014. 07. 29. kedd 11:12
Szuper jó.
#12 rockycellar 2014. 07. 8. kedd 16:48
nem olyan rossz 8 pont
#11 Bob__ 2014. 07. 8. kedd 01:32
Ez tényleg egy durva sorozat lesz, egyik rész jobb mint a másik.
#10 Ickx 2014. 07. 6. vasárnap 09:48
Áh nem ribanc, csak "fű-fa-fehér máj" smile Zavaros modern világ, már nem is szeksz hanem az lehetne a címe : "Buta ribanc világa"
Szerkesztve elmehetne egyfajta irodalomnak, de így csak oda van ömlesztve.
6P
#9 stee 2014. 07. 5. szombat 07:41
Jó lett nagyon. Várom a folytatást!
10p
#8 genius33 2014. 07. 4. péntek 20:44
Összevissza...
#7 sztbali 2014. 07. 4. péntek 15:44
Egy meredekebb rész, ami tartalmaz hullámvölgyeket, de már enyhül a jeges szív.
#6 papi 2014. 07. 4. péntek 11:47
Nem tudta összefüggően lekötni a figyelmemet, kicsit középszerű.
#5 deajk2008 2014. 07. 4. péntek 09:34
a helyesírás is megfelelő
erre a műre én 9.5p tudtam adni
ez elég jó volt folytasd!...
#4 deajk2008 2014. 07. 4. péntek 09:32
nagyon jó volt
a szex is jó volt
és a mű hossza is nagyon jó volt
#3 veteran 2014. 07. 4. péntek 07:58
Hosszú semmitmondó képzelődés.
#2 zsuzsika 2014. 07. 4. péntek 07:03
5 pont
#1 Törté-Net 2014. 07. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?