A+ A-

Bájos Bajkeverő 1. hét

Első naplóbejegyzés...
A hétvége szuper volt. Ismét átbuliztam a péntek, és szombat éjszakát, és ismét részem volt egy kalandban. Nem tudom miért vagyok ilyen, de odalent állandóan bizsergek. A puncim szüntelenül lüktet, és vágyik egy kis kényeztetésre.
Bogival, a legjobb barátnőmmel járok bulizni. Ó még nem is meséltem magamról. Szóval. Laurának hívnak. 21 éves vagyok. Hosszú, sötétbarna hajam van, a szemeim kékeszöldek, a bőröm halvány barna, bár ilyenkor télen inkább hófehér. A testem szexi. Kb. 170 cm magas vagyok, és úgy 55 kg. A melleim aprók, szép kerek formájúak, a popsim pedig szintén kerek, és feszes. A puncim pedig, máris bizsereg, ahogy rá gondolok. Látszik a fehér, áttetsző tangámon keresztül, és érzem, ahogy elönti a vágy. Imádok masztizni, és most is kedvet kaptam hozzá. Nem bírom megállni. Végül is egy kézzel is lehet írni. Szóval a puncim frissen borotvált -érzem is- és nedves. A kezem már a bugyimban van, és ujjam a vájatom rejtekében kalandozik. Óvatosnak kell lennem, mert odakint a nagybátyám épp reggelizik. Csak pár lépés a konyha, nem szeretném, ha rajta kapna, de nehéz megállni, hogy ne nyögjek... halk szuszogás hagyja el az ajkam, melybe a fogaimmal kapaszkodva igyekszem elfojtani a sikolyt. Nehéz így írni, és koncentrálni, de sietek, és ezt be akarom fejezni. Szóval rólam azt kell még tudni, hogy a nagybátyámmal, anyuval, és a 17 éves öcsémmel élek együtt. Apu már 10 éve elköltözött, és azóta sem láttam. Helyette a nagybátyám atyáskodik felettünk, aki szinte semmit sem tudok. Az élete titkokkal teli, és csak egy dolog biztos, hogy tele van pénzzel, és szinte ő tart el minket, mert anyu alig kap 60 ezer forint fizut... Már nem fogom sokáig bírni, a kezem csattog a bugyimban, mely totál elázott. A csiklóm merev, és megduzzadt, muszáj befejeznem. Csak rá koncentrálok, dörzsölöm, morzsolom, nyomom...... Istenem de jó érzés. Még mindig levegő után kapkodom. A reggeli maszti a legjobb a világon. Tényleg. Ne hagyjátok ki. Jól indul a napotok, és ha valaki elcseszi, akkor ismét nyúljatok magatokhoz. Én mindig ezt teszem. Na, de térjünk is vissza rám. A suliból kicsaptak -rajtakaptak két sráccal a mosdóban- ezért nem fejeztem be. Próbálkoztam utána esti tagozaton leérettségizni, de rájöttem, hogy a tanulás nem nekem való. Dolgoztam is pár hónapot a konzervgyárban, de a kétkezi munka... nos azt inkább meghagyom másnak. Nem tudom mi lesz velem, de nem is érdekel. Fiatal vagyok még ahhoz, hogy ezen rágódjam. A lényeg viszont, hogy ismét egy idegen srác mellett ébredtem. Túl sokat ittam, megint, mert sok mindenre nem emlékszem, de arra igen, hogy úgy kinyalt, mint előtte még senki. A nyelve úgy megdolgozta a puncim, hogy többször is elélveztem. Körbenyalta, szívta, csókolta, megint nyalta... örökkön örökké el tudnám viselni, de nem adtam meg neki a számom. Nem fogom többé látni, és talán sosem fogok ismét olyannal összeakadni, aki ennyire jó lenne. A farka nem volt nagy, és el sem élveztem, mikor bennem járt vele, de az előjáték mindenért kárpótolt. Nem tudom honnan tanulta, de nem is érdekel... csak még egyszer kényeztetne.
Talán úgy gondoljátok, hogy nem vagyok normális, és talán tényleg nem vagyok az. Imádom a szexet, a kalandokat, az érzést, mikor a csúcsra érek.
Most mennem kell, mert Bogival shopingolni megyünk... de ti ne menjetek sehova... nemsokára jön a következő bejegyzés, és talán elmesélem egy másik kalandom is.
2013.12.03.
Rájöttem, hogy nem szeretem a hétfőket. Mindig csalódást okoznak a hétvége pörgős, bulizos éjszakái után, mert tudom, hogy semmi izgalom nem vár rám, és még sokat kell aludnom a következő partiig.
Bogi késett, mint mindig. Már hozzá szoktam, de most nagyon fusztráló volt. Együtt reggeliztem a nagybátyámmal, aki neki állt kötözködni. Általában, nyugodt, és szótlan, de ezen a reggelen nem volt az. Felhozta, hogy ideje lenne már munkát találnom, hogy ő az én koromban már melózott, és eltartotta saját magát. Nagyon idegesítő volt, de nem tudtam mit tenni, csak helyeseltem neki. Olyan könnyű okosnak lenni, és megmondani a tutit. Ez viszont az én életem, és köszönöm, de nem kérek okítást. Dolgoznék, ha lenne rá lehetőség, de nincsen. A környék halott, messzebb pedig nem mehetek, bár Bogi felajánlotta, hogy elmehetek vele, és a pasijával Londonba. Ők oda készülnek költözni, és ott akarnak dolgozni. Jól hangzik, de nem tudok angolul, ezért semmi esélyem sem lenne. Persze lehet, hogy végül mégis bevállalom, mert ha itthon nem javul a helyzet, akkor lépnem kell.
Szóval Bogi késett, de végül megjött. Az egész délelőttöt a plázában töltöttük. Megnéztünk minden boltot, de csak egy csipkés francia bugyit vett, mert a pasija megveszik, ha ilyet hord. És őszintén szólva meg tudom érteni. Nem szokás fehérneműt próbálni, de Bogi hajthatatlan, és csak olyan ruhát vesz meg, amit előtte fel is tudott próbálni. Úgyhogy bementünk a fülkébe, és próbálgattunk. Ha ő válogat, akkor már én is -gondolta. Bár pénzem nincs...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.12 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 A57L 2014. 12. 5. péntek 06:54
Egynek elmegy.
#14 Rinaldo 2014. 07. 29. kedd 10:36
Jó nagy ribanc.
#13 Andreas6 2014. 07. 4. péntek 22:53
Máshol már olvastam az egész sorozatot. A vége az, amit teljesen hülyeségnek tartok, de nem lövöm le előre a poént, hátha lesz olyan, akinek tetszeni fog.
#12 veteran 2014. 07. 2. szerda 10:57
Elmegy
#11 feherfabia 2014. 07. 2. szerda 05:50
6P
#10 sztbali 2014. 07. 1. kedd 15:13
Felkeltette az érdeklődésemet. Egy ostoba lány; aki nem tudja pontosan milyen kemény is lehet az élet, ha rosszabbra fordul a helyzet.
#9 zsuzsika 2014. 07. 1. kedd 14:04
Ismerős.
#8 Bob__ 2014. 07. 1. kedd 10:55
Nem lenne rossz, de az erotikus részeket ki lehetett volna dolgozni jobban.
istike! Ugye tudod, hogy a pasik csak akkor ribancoznak le egy nőt, ha irigyek, és ők nem kaphatták meg :P
#7 deajk2008 2014. 07. 1. kedd 10:18
a legérdekesebb talán az volt, hogy a mű több, mint 30 000 karakter
így képes volt egy nagyon jó kezdést, bevezetést adni e mű sorozatnak
ami szerintem nagyon jó, én erre a történetre:
9p adtam, folytasd!...
#6 deajk2008 2014. 07. 1. kedd 10:15
nekem nagyon tetszett, a szex jelenetek is benne jó voltak
továbbá a megfogalmazás is helyén való volt
jó a helyesírás is..
#5 rockycellar 2014. 07. 1. kedd 08:21
Nem olyan rossz mint amire számítottam, megérte elolvasni mert jól megdugták a csajt
#4 bazsarózsa 2014. 07. 1. kedd 08:15
Tetszik, folytasd.
#3 listike 2014. 07. 1. kedd 08:05
Ostoba parazita ribanc.
#2 genius33 2014. 07. 1. kedd 07:34
Érdekes.
#1 Törté-Net 2014. 07. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?