A+ A-

A szanatórium 5. rész - Éjjeli leselkedő

Jókedvűen ébredtem. De nem akaródzott felkelni. Az estén gondolkoztam és érdekes módón nem éreztem lelkiismeret furdalást a történtek miatt. Ha Pedró nem ilyen távolságtartó Juanítával szembe, ez nem történt volna meg. De megtörtént, de még mindig nem tudtam hogyan lesz tovább. Bár nagyot élveztem a barátnőmmel, de rövid időn belül itt fogja hagyni a szanatóriumot. Már nem is volt olyan jókedvem.
Az étterembe én érkezetem előbb, Juanita még nem volt ott. Leültem és elkezdtem reggelizni és éreztem, hogy valaki figyel. Esküdni mertem volna, hogy Trudy az és mikor oldalra pillantottam láttam, hogy Trudy mosolyogva figyelt és a kezével üdvözölt. Én is visszaintettem, de az inkább legyintés volt. Mikor Juanita megérkezett elfeledkeztünk mindenről és pajkos pillantások közepette, virágnyelven kitárgyaltuk az este történteket. Mind a ketten nagyon jól éreztük magunkat, amikor Juanita szeme kikerekedett és félbehagyott egy mondatot. Szeme az ajtóra szegeződött és már hallottam is az okát.
- Szép reggelt hölgyeim! - hallottam Pedró hangját, és önkénytelenül is összerezzentem. Összenéztünk Juanitával és mind a kettőnk arcát zavar és pír boritotta el, mintha rajtakaptak volna valami. Pedró odajött és mind a kettőnknek puszit adott, majd leült. Juanita jó feleség módjára, mindjárt tálalta neki a reggelit és én gyorsan magukra hagytam őket. Az utóbbi ídőben Perdó kerülte a személyes találkozást és most olyan furcsa volt a megjelenése.
Az ebédnél meg is tudtam az okát. Juanita elújságolta, hogy három nap múlva itt hagy bennünket, mert a szülés előtti napokat otthon akarja tölteni. Nagyon el voltak egymással foglalva, hozzám alig szóltak. Egy kicsit rosszul esett, pedig ez volt a természetes. Egész napot együtt töltötték és én mindent átvállaltam Juanitától.
A vacsorára korán mentem és mire megjelentek, addigra én be is fejeztem. Gyorsan kiosztottam az esti gyógyszeradagokat és a szobámba mentem. Arra gondoltam, hogy korán lefekszem, de bármit tettem nem jött álom a szememre. Mikor már nem bírtam a forgolódás és úgy éreztem megfulladok a szobában felvettem a köntösöm és kimentem a kertben. Jólesett egy nagyot szippantani a virágillatú éji levegőből és lassan lesétáltam az első pihenőszintre és leültem a hintaszékre. A kerti lámpák halványan világították meg a felvezető betonutat és ezen kívűl egy-két ablakból szürődött ki fény. A gondolataim az elmúlt este és Juanita körül forogtak. Hát itt fog hagyni. Egyre jobban kötődtem hozzá érzelmileg és előre féltem a magányos estéimtől. Irigyeltem tőle Pedrót, akivel most összebújhatnak a nagy francia ágyon és talán szeretkeznek is. Te jó ég, csak nem féltékeny vagyok! Szerettem volna látni őket. Soha nem voltam egy kukkoló típus, de most nemcsak látni szerettem volna, de elképzeltem, hogy meztelenül ott vagyunk hárman az ágyon. Vajon Juanita megengedné, hogy Pedróval szexszeljünk? A vágyképek egyre jobban felizgattak. Arra gondoltam, hogy itt a kertben még úgy sem maszturbáltam. De mielőtt a lényegre tértem volna Damitáék háza felől egy gépkocsi fénycsóvája tűnt fel.
- Megjött Damita! - ujjongtam. Reggel már együtt reggelizünk és jókat fogunk nevetni a beszámolóján. A kocsi lassan beállt a ház mellett levő parkolóba és Damita kiszállt. Lassan kiszedte a csomagjait és bement a házba. A gondolataim másfelé kalandoztak. Valahogy a vágyam elcsendesedett. Nagyot sóhajtottam és arra gondoltam ideje lenne visszamenni a szobámba, pedig még mindig elkerült az álmosság.
A gondolataimból a bejárati ajtó nyitódása hozott vissza. Valaki lassan lépdelve megindult lefelé a kis séta ösvényen a pihenőszint másik oldalán. Óvatosan arra fordultam. Az ösvény nem volt kivilágítva így csak egy sötét köntösben lassan mozgó csuklyás alakot láttam. A szívem hevesebben kezdett verni. Tudtam, hogy valaki a vendégek közül lehet, mégis kicsit félelmetes volt az egész. Mozdulni sem mertem nehogy észre vegyen. Kíváncsi voltam, hova megy ilyen késői órán, és kit rejthet a csuklya, ami teljesen eltakarta az arcát. Az alak lassan Damitáék házához ment, majd elhaladva az autó mellett a ház mögé ment. Tudtam, hogy a hátsó kertre néznek a hálószobák ablakai. Valaki a házból úgy látszik nem először tette meg ezt az utat és azhogy rögtön a hálószoba ablakai felé vette az írányt azt erősítette meg bennem, hogy nem elöszőr csinálja. Szóval van egy kukkoló a vendégek között! Vajon kire kiváncsi? Damitára? A Sam-et akarja meztelenül látni? Vagy a házaspár szeretkezését akarja látni. Lehet Hogy Trudy az! Hasított belém a felismerés. Csak ő lehet és valószínű Damitát akarja meglesni, de honnan tudhatta, hogy most jön meg? Egyre izgalmasabbá vált az egész. Izgatott a dolog, hogy vajon mit láthat Trudy? Legszívesebben utána mentem volna, de inkább kigondoltam, hogy kifaggatom Trudyt mióta és miért csinálja. Felálltam és visszasétáltam a bejárati ajtóhoz. Nehezen telt az ídő, mire újra láttam az alakot feltűnni és az ösvényen elindult felfelé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.84 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6 2018. 01. 28. vasárnap 07:19
Jó ez a sorozat.
#11 Gulya721 2016. 03. 10. csütörtök 16:05
SODÁS
KÁR, HOGY NINCS FOLYTATÁS. HIÁNYZIK A VÉGKIFEJLET
KÖSZÖNÖM AZ ÉLVEZETET
#10 A57L 2014. 04. 13. vasárnap 08:48
Nem rossz.
#9 tomi19 2014. 03. 3. hétfő 18:30
Nagyon jó sorozat várom folytatását!!
#8 zsuzsika 2013. 07. 9. kedd 10:00
Várom a folytatást !
#7 gaborthefirst 2013. 06. 27. csütörtök 19:09
Nem cinkes! smile
#6 hairy_pussy 2013. 06. 27. csütörtök 18:57
nagyon jó
10p
#5 papi 2013. 06. 27. csütörtök 10:09
Tetszik
#4 genius33 2013. 06. 26. szerda 17:33
Fincsiiiii nyes
#3 veteran 2013. 06. 26. szerda 08:22
jó.
#2 Rinaldo 2013. 06. 26. szerda 07:04
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2013. 06. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?