A+ A-

A szanatórium 1. rész - Megérkezés

Az öreg Greyhound busz erőlködve kapaszkodott fel a kanyargós hegyi úton. Azt hittem, csak a régebbi
filmeken létezik, de itt köhögött alattam. Nagyon fáradtnak éreztem magam, bár egy kicsit sikerült aludnom.
Már nagyon kellett pisilnem és a betétemet is ki kellett volna már cserélnem. Lassan felálltam a nem túlzottan kényelmes ülésről, és ahogy a busz teteje megengedte, egy nagyot nyújtózkodtam. Az ősz hajú néger sofőr a visszapillantó tükörből nézte a mellemen megfeszülő pólómat. Sajnos az ég nem áldott meg nagy mellekkel. Jóindulattal is csak átlagosnak lehetett mondani őket. Úgy látszott az öregnek mégis tetszettek. Lenéztem, és a mellbimbóim majdnem kiszúrták a vékony anyagot.
- Na legalább jó napja van az öregnek - gondoltam és előre mentem hozzá. Ahogy közeledtem hozzá az öreg szemmel láthatóan zavarba jött.
- Mikor érünk Lexingtonba? - kérdeztem és úgy helyezkedett, hogy minél jobban lássa a pamut póló alatt kirajzolódó melleket. Az öreg mohó pillantásokkal tapogatta végig a melleimet. Ha kinyújtotta volna a kezét, megmarkolhatta volna az előtte domborodó kebleket. Arra gondoltam, hogy mióta Dáviddal, a barátommal szakítottam, nem volt férfi a combjaim között. Be kellett érnem az ujjaimmal, és ha változatosságot akartam elővettem a vibrátorom.
- Még fél óra kisasszony - igyekezett az ősz hajú sofőr udvarias lenni.
Egy mosollyal megköszöntem és lassan visszamentem a helyemre. A hosszú utazás alatt lassan elfogytak az utastársaim. Alig tízen voltak már csak a buszon. Visszaültem a helyemre és kibámultam az ablakon. Nem hittem volna, hogy Kentucky-ban ilyen szép helyek vannak.
Eszembe jutott volt főnököm, aki igyekezett tapintatosan közölni velem, ki kell hogy rúgjon, mert nem megy a cégnek és le kell építeni az embereket. Közben egész idő alatt a melleimet bámulta. Biztos szerette volna megmarkolászni őket. Soha nem értettem a férfiak, mit bámulnak a melleimen, melyek nem voltak sem különösen nagyok és kissé lógtak is.
Ennek ellenére utáltam a melltartót. és ha tehettem nem is vettem fel. Sokszor elgondoltam, mi lett volna, ha a főnök engem is megdug az asztala tetején, mint Sally-t. A hülye tyúk mindenkinek eldicsekedett vele. Bezzeg ő maradhatott, pedig szerintem én jobban végeztem a munkámat.
Soha nem tartottam magamat egy szexbombának, de a fenekemmel és hosszú combjaimmal nem voltam rossz látvány. A melleimre azt mondták a fiúim, hogy pont jó a magasságomhoz. Hát ők tudják. Én nem voltam velük megelégedve. Az eddigi fiúim csak addig dicsérték az alakomat, amíg le nem feküdtem velük. Na nem vagyok egy kurva típus és nem volt olyan sok hapsim, csak szeretek szeretkezni. Persze a srácok többsége csak dugni akart, de csak amíg gyorsan túl nem voltak rajta. Sok telefon hiába vártam. Mikor azt mondták, hogy holnap felhívlak, még a telefonszámomat sem kérték el. David kivétel volt, és szeretkezni is nagyon szeretett.
Az a hat év, amit együtt éltünk sok szép emléket adott. De a végén ez is kifújt. Talán ha lett volna egy gyerekük.
Nagyon szeretem a gyerekeket. Inkább óvodába vagy inkább bölcsődébe szeretettem volna dolgozni, de nem így sikerült. Ahogy bámultam ki az ablakon az volt a különös, hogy autóval alig találkoztunk. Néha egy járőrkocai elhúzott mellettünk, de percek teltek el, hogy autóval találkoztunk.
- Nem lesz rossz a fizetésem - gondoltam - és teljes ellátást kapok. Egy kocsit biztosan tudok venni, talán még egy kis lakást is, és azt engedek be, akit akarok. Jó lesz ez a nyugi. A "nagy alma" után furcsa lesz a helyet megszokni.
Jószerivel egy-két nyári tábor kivételével el sem hagytam New Yorkot. De jók is és milyen régen voltak azok a nyarak. Nemsokára harminc leszek, és nem sokat tudtam eddig felmutatni. Dávid azt mondta, hogy amíg találok munkát, ő fedez minden kiadást. Hát engem egy hapsi se tartson el. A Munkaerő kővetítőbe ajánlották a szociális gondozó tanfolyamot. A vonzó az volt, hogy biztos munkát ígértek. Csak azt nem tudtam, hogy Kentucky-ba kell jönnöm. Igaz mindegy volt. David-dal úgyis kifújt a kapcsolatom. Sokszor napokig nem szóltunk egymáshoz. Csak számítógépével foglalkozott. Most is biztos a pornó oldalakat bámulja, és közben kiveri. Na egészségére. Milyen hülye gondolatok jutnak az ember lánya eszébe! Tényleg mikor is élveztem utoljára? Van annak három hónapja is. Most kedvem lenne hozzá, de most van meg és különben is itt a buszon. Bár senki nem törődne velem.
Egyre több ház tűnt fel és egy kis idő múlva begördültünk Lexington buszpályaudvarára. Leszálltam a buszról és az információhoz mentem. Megtudtam, hogy a buszom két óra múlva indul Coal Run Village-be, ahol már várnak, így rendbe szedhettem kicsit magamat.
Pár óra buszozás után megérkeztem a még kisvárosnak sem mondható Coal Run Village főterére.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2018. 01. 27. szombat 08:23
Bevezetőnek jó.
#5 ata41bota 2014. 04. 21. hétfő 08:30
kellemes olvasmány volt
jó volt az erotikája és a fogalmazása
#4 A57L 2013. 07. 1. hétfő 08:43
Nem rossz.
#3 papi 2013. 06. 27. csütörtök 10:01
Nem rossz, de lehet még fejlődni
#2 Rinaldo 2012. 12. 13. csütörtök 08:10
Túl vontatott.
#1 Törté-Net 2012. 12. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?