A+ A-

A szanatórium 2. rész - Trudy története

Trudy nagyon halkan és vontatottan kezdte el történetét. Mintha nem lett volna benne biztos, hogy valóban el akarja mondani.
- Már több mint egy éve vagyok itt. Egy teljes idegösszeroppanás után hoztak ide. Ezt az egy jót köszönhetem a volt férjemnek.
- Mikor váltak el?
- Oh, már tíz éve. De ezen régen túltettem magam. Nincs senkim rajta kívül. Sajnos nem lehetett gyerekem, pedig mind a ketten nagyon szerettünk volna. Jólétben éltünk. A férjes sikeres üzletember és én írtam néhány sikeres könyvet. Nekem is van saját vagyonom. Csak lassan kiüresedett az életünk. A szeretkezéseink egyre gyérültek és gépiesek lettel. Szép lassan elhidegültünk egymástól. Én kiéltem magam a könyveimben és a férjem is járta a maga útját. Soha nem kérdeztem merre jár, ő pedig nem avatott bele a munkájába. Elmaradtak a közös programok a barátokkal, és őszintén szólva, nem hiányoztak a semmitmondó beszélgetések. Egy napon a férjem felhívott, hogy vacsorázzunk egy elegáns helyen. Már régen nem voltunk együtt sehol így váratlanul ért a meghívás és fel is villanyozódtam. A lehető legelegánsabban öltöztem fel és a vacsora egészen jó hangulatban telt el. Még táncolni is felkért. Az ital egy kicsit a fejembe száll, de régen éreztem magam olyan jól. És akkor jött a hidegzuhany. Tim közölte velem, hogy barátnője van és hat hónap múlva apa lesz. Úgy éreztem, megszűnik körülöttem a világ. A hangok lassan távolodtak tőlem és arra eszméltem, hogy sok aggódó arcú ember van körülöttem és férjem egy hideg vizes kendővel törölgeti arcomat. Hazafelé a kocsiban nem beszéltünk. Tim elhagyta a közös hálószobát és pár nap múlva elköltözött. Mindent otthagyott a válás után. Teljesen magamba zuhantam. Bár a kapcsolatunk már csak barátinak volt mondható, mégis nagyon hiányzott Tim. A közös reggelik a közös barátaink, akik mind elmaradtak. Pszichiáterem azt tanácsolta, hogy menjek vidékre kikapcsolódni. Akár egy új könyvet is írhatnék, és adott egy címet, ahol szerinte kipihenhetem magam. Másnap már neki is indultam az útnak, ami megváltoztatta az életemet.
Nagyon hosszú volt az út. A városka, ha lehetett annak nevezni, majdnem a mexikói határnál volt. Sötétedett mikor megérkeztem. A család, apa, anya és két lányuk nagyon szívesen fogadtak. A pszichiáteremnek igaza volt. A vacsora igazi mexikói hangulatban telt el. A két lány, huszonéves volt mind a kettő, egész este egymást ugrattak a szülők nagy szeretettel nézték őket, és engem is bevontak a beszélgetésbe. Régen nem aludtam olyan jót, mint akkor éjszaka a különálló, de minden kényelemmel felszerelt kis házban. Másnap bejártam a környéket és lementem a tengerpartra. Nem sok emberrel találkoztam. Ültem a parton, és lehunyt szemmel élveztem a napsütést és a hullámok hangját. Elhatároztam, hogy másnap egy nagyot fürdök, és gondolkozni kezdtem születendő regényem témáján, de egyenlőre semmi nem jutott az eszembe.
A reggelinél be is jelentettem, hogy délelőttre tengerparti programot tűztem ki, amit élénk helyeslés fogadott.
A parton kerestem egy olyan helyet, ahol a parti fák némi árnyékot is adtak. Mivel elég érzékeny a bőröm, nem akartam rögtön leégni. Leterítettem a pokrócot és végigfeküdve élveztem a tenger moraját. Talán egy kicsit el is szundítottam, mert egy halk hangot hallottam. Nem tudtam, hogy álmodtam vagy tényleg szólt hozzám valaki. Kinyitottam a szemem és Lori az idősebb lány állt felettem mosolyogva és megkérdezte:
- Nem haragudjon, hogy megzavarom. Csatlakozhatok?
Ahogy néztem a lány valami furcsa érzés kerített hatalmába. Lori igazi mexikói szépség volt. Fekete haja természetes csigákba omlott le vállaira. Bőre gyönyörű kreol színű és alakja a tipikus mexicói volt. Telt mellei kidomborodtak a nem túl divatos bikini felsőből és széles gömbölyű csípője és combjai vaskosak, de nagyon formásak voltak és lába olyan volt, mint egy antik görög váza. Nem tudtam mi volt velem, de nem tudtam betelni ragyogó mosolyával, amit hófehér fogai még vonzóbbá tettek. Hosszú pillanatokig csak csodáltam kicsattanó fiatalságát és a végén felkacagott:
- Olyan csodálkozva néz rám.
Még mindig nem szólaltam meg mire ő elkomorodott.
- Elnézését kérem nem akartam megzavarni. - mondta. Arcáról eltűnt a mosoly és már fordult is vissza. Feneke valami egészen erotikus ringással távolodott tőlem. Nem értettem mi van velem. Házasságunk elején sok pornó filmet néztünk Tim-mel, hogy még több kedvünk legyen a gyerekcsináláshoz és a leszbikus jelenetek engem is izgattak, de soha nem fantáziáltam nőről. És most alig tudtam levenni a szememet a ringó csípőről és a dinnyényi harmonikusan ringó farpofákról.
- Lori kérem - szóltam utána. Rögtön megfordult és kérdően nézett rám.
- Jöjjön vissza. Nem zavar, csak úgy látszik kicsit elszundítottam, és még kába vagyok.
Széles mosoly terült el bájos arcán és a fejét kicsit félre hajtva mosolyogva visszajött. Mellém feküdt és sokat beszélgettünk és fürödtünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.81 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2018. 01. 27. szombat 08:35
Nagyon jó, tetszik a stílusa.
#8 A57L 2014. 04. 10. csütörtök 05:50
Kiváló élvezetes írás.
#7 papi 2013. 06. 27. csütörtök 10:04
Ez sokkal jobb mint az előző
#6 joozsi 2013. 02. 26. kedd 18:14
JOÓÓ!
#5 Bikmakkocska 2013. 02. 22. péntek 09:38
Nagyon jól megírt történet.
#4 hairy_pussy 2013. 02. 21. csütörtök 06:25
nagyon jó
#3 Rinaldo 2013. 02. 20. szerda 10:42
Leszbikusokhoz képest nagyon jó.
#2 genius33 2013. 02. 20. szerda 07:11
Érdekes de jó smile
#1 Törté-Net 2013. 02. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?