A+ A-

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 7. rész

Másnap kipihenten ébredsz és legnagyobb meglepetésedre a kisajkaid valóban teljesen rendbejöttek. A metrón mozgása és vibrálása jólesően felizgatja csupasz puncidat. Az úton egész végig jó érzéssel gondolsz vissza a tegnapelőtt történtekre. Az irodában Márta és Anikó megjegyzi, hogy tegnap szabit vettél ki, de nem firtatják miért nem voltál bent. Délután három körül kijövök hozzád és figyelmezetlek, a mai napon velem kell jönnöd vacsorázni, mert egy japán delegációt fogok fogadni, segítened kell vendégül látni őket
- Természetesen - válaszolod, de nem tulajdonítasz neki különösebb jelentőséget, végzed tovább a munkádat. Egy jó félóra múlva, Anikó odalép hozzád és egy nevekkel teleírt lapot nyom a kezedbe.
- Itt van a japánok listája. 10 főre kell foglalnod a Lótuszvirág étteremben. A speciális különtermet kérd - mondja és jelentőségteljesen rád néz. - Mondom a különtermet
Egy pillanatra nem érted miről beszél, de aztán megdermedsz. - Csak nem gondolod hogy... - ki sem mered mondani ami a fejedben jár. Nyolc japán ügyfél! Ez nem lehet igaz. Anikó azonban elmosolyodik és bólint - De igen. Ezért kell a különterem. Gondoltam, jobb ha már most tudod - mondja és visszamegy az asztalához. Némán ülsz és nézel magad elé. "Szóval erre gondolt a főnök, hogy ma szüksége lesz rám megint. Ez egyszerűen odadob az ügyfeleinek! De hogy tehet ilyet? Egyszerűen kurvának használ. Na nem csoda, hogy ilyen jól megy a cégnek!" kergetőznek a fejedben a gondolatok, de érzed, a fejed hiába ellenzi, amit tervezek estére, az öled egészen másként vélekedik erről. Szinte érzed, ahogy a nedvesség apró cseppekben gurul végig a kisajkaidon. És egyébként is, ha nem mész el este, akkor ugrott az állásod, ebben biztos vagy. El is képzeled, ahogy tiltakozásodra egyszerűen azt mondom, "Jó, akkor pakoljon. Ki van rúgva". Ezt nem engedheted meg. Nem, el kell menned a vacsorára, akár mi is fog ott történni. Látható, hogy Anikó és Márta egyáltalán nem lepődött meg, ez itt biztosan gyakorlat. Ezek szerint erre (is) vannak a titkárnők. Ez kiszolgáltatottság egész estig izgalomban tart, nehezen tudsz figyelni a munkádra.
Este hétkor elindulunk. A garázsban egy nagy limuzinhoz viszlek, mindketten a hátsó ülésre ülünk. Csak filmekben láttál eddig ilyet, egy ilyenben tényleg elég sok mindent lehetne csinálni ?. Egy csomagot nyomok a kezedbe:
- Ezt vegye fel
- Itt? - kérdezed meglepődve.
- Persze hogy itt. - felelem nevetve. - Csak nem szégyenlős? Elfelejti, hogy már ennél sokkal érdekesebb pózokban is láttam magát? - emlékeztetlek kajánul
- És Ő? - biccentesz a sofőr felé
- Vele ne foglalkozzon, az üveg csak egy irányban átlátszó, ő nem lát és nem hall belőlünk semmit.
Kibontod a csomagot és egy méretedre készült iskolai egyenruha van benne. Fehér - erősen átlátszó - blúz, egy picit térd felett végződő kék rakott szoknya, fehér térdzokni, egy pár fekete cipő és egy valamilyen emblémával ellátott nyakkendő. Kibújsz a ruhádból és felveszed az egyenruhát.
- Csináljon magának két copfot - nyomsz a kezembe két hajgumit.
Elismerően mérlek végig, mikor kész vagy.
- Ez igen. Ha nem nekem dolgozna, simán elhinném, hogy még csak gimnazista. Egészen megkívántam magát! - jelentem ki és kezemmel megsimogatom a könnyű fehér anyag alatt a melledet, majd erőteljesen megcsókollak. Magamhoz húzlak és az ölembe veszlek. - Nagyon jó lenne itt és most magamévá tenni magát, de sajnos mindjárt ott vagyunk, ezért most nem tehetem magával azt amit szeretnék- suttogom a füledbe. Helyette elkezdem magyarázni mit is kell tenned ma este.
- Arra kérem, hogy az egész vacsora alatt maradjon csendben. Csak annyi dolga lesz, hogy velünk legyen. Ne nézzen senkinek a szemébe, csak a vacsora után. - sorolom neked a játékszabályokat.
- Értem, mindent úgy fogok tenni, ahogy akarja - válaszolod. Megnyugszol, hogy Anikónak mégsem volt igaza, biztos csak meg akart ijeszteni, ma este mégsem kell odaadnod magad vadidegeneknek
De hamar abbahagysz minden gondolkodást, mert újra szenvedélyesen megcsókollak. Önkéntelenül is szétnyitod a lábaidat, és én egy szempillantás alatt a puncidba nyomok valamit. Olyan hirtelen történik az egész, hogy nem is látod mi volt az. Nem lehet túl nagy, nem is tölt ki teljesen, viszont valószínűleg görbe lehet, mert határozottan érzed, hogy a g-pontodhoz feszül, ugyanakkor a csiklódat is elfedi. Vékony szíjakkal szorosan a csípődre erősítem.
- Mi tett belém? - kérdezed félénken
- Egy kis eszközt, amely remélem egész este emlékeztetni fogja arra, hogy miért is van ilyen gyönyörű puncija - válaszolom vidáman és immár harmadszor vadul megcsókollak. A válasz ugyan nem elégít ki, de a csók megint egészen lázba hozza a testedet.
Egyébként sem tudsz tovább érdeklődni, mert egy szimpla fehér pamutbugyit nyomok a kezedbe. - Vegye ezt is fel. - A bugyi teljesen egyszerű és olyan méretű, amelyet utoljára iskolás korodban hordhattál. "Tényleg azt akarja, hogy iskolás lánynak nézzek ki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2015. 01. 3. szombat 15:34
Nagy kaka.
#7 papi 2014. 03. 9. vasárnap 08:15
Nem rossz
#6 A57L 2013. 10. 19. szombat 04:15
Nem rossz.
#5 tiborg 2012. 11. 17. szombat 04:35
Ez mi volt??? Elso probanak OK lenne!!!
#4 cervelo 2012. 09. 14. péntek 08:22
Nem rossz.
#3 genius33 2012. 09. 14. péntek 07:24
De meg ám nyes de jó is így nyes
#2 Rinaldo 2012. 09. 14. péntek 06:33
Ez a kurva mindent meg tesz.
#1 Törté-Net 2012. 09. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?