A+ A-

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 2. rész

Másnap úgy indulsz munkába, mintha csak álmodtad volna az egész fenyítést, de hamar rádöbbensz, hogy minden perce igaz volt, mikor le akarsz ülni a metrón. A feneked azonnal tiltakozó impulzusokat bocsát ki magából, hirtelen fel is pattansz és állva utazol a munkahelyedig. Az irodában megpróbálod elfoglalni magad különböző tennivalókkal, fénymásolsz, lemész a postáért, átmész a másik épületbe az anyagért amit valójában el is hozathatnál, de egyszer csak eljön a pillanat, mikor le kell ülnöd. Önkéntelenül is kiszalad egy kis szisszenés a szádon mikor üleped a székhez ér. Kolléganőid odakapják a fejüket, majd látva milyen kényelmetlenül ülsz, sokatmondóan egymásra néznek, és tüntetőleg elfordulnak. Teljesen elvörösödsz, legszívesebben elsüllyednél szégyenedben. Sokáig bámulod magad előtt a padlót, amíg egyszer csak azt veszed észre, Anikó ott áll előtted. Felnézel, és látod, hogy egy kenőcsöt nyújt oda neked.
- Én ezt nem... Nekem nem... - habogod lángvörös arccal, de a kolléganőd a szádra teszi az ujját, kezedbe nyomja a krémet.
- Kend be magad. És egy szót se! - hallod és már el is fordul tőled.
Lopva kiosonsz a vécére, és óvatosan bekened vele a fenekedet. Azonnali enyhülést hoz sajgó popsidra. Kellemes, nem tolakodó eukaliptusz illatot érzel. Megdöbbenve jössz rá, hogy ezt az illatot már ismered! Nem is egyszer volt ez a jóleső szag az irodádban. Azaz a szorítóbilincset az asztalomon tényleg rendszeresen használom, ahogy gondoltad! A felfedezéstől elgyengülnek a lábaid, lehuppansz a WC - re. Csak egy kis idő múlva fogod fel, nem is fáj különösebben az ülés. Újra megnézed a csodaszert amit kaptál, de akárhogyan is vizsgálod, nincs semmi ráírva. Mindenestre most nagyon hálás vagy jótékony hatásának.
Az irodádba belépve továbbra sem mersz a kolléganőid szemébe nézni, gyorsan leülsz és beletemeted magad a munkába. A kenőcs tényleg varázsszer lehet, mert két nap alatt semmilyen nyoma nem marad a fenyítésnek. A viselkedésem irántad nem változik semmit, így te is megtartod a három lépés távolságot. Még egy hét sem telik el, ismerős illat csapja meg az orrodat, mikor Márta belép a szobába. Önkéntelenül is felkapod a fejed. Kolléganőd most állja a pillantásodat és egy kis félmosoly jelenik meg az ajkán. Bizonytalanul visszamosolyogsz, majd mindketten folytatjátok tovább a munkát, de te egész nap csak arra tudsz gondolni, mi is történhetett előző este. Elképzeled, ahogy Márta hason fekszik az asztalon, a szoknyája a nyakában és én könyörtelenül lesújtok a nádpálcával. Képzeletedben én meztelen vagyok, és hímvesszőm keményen ágaskodik a levegőben miközben Mártát fenyítem. A kép annyira élő benned, hogy egészen nedves lesz újra a bugyid. Döbbenten veszed észre magadon, nem is tudod mi izgat jobban, végre a kezedbe foghassad a farkam, vagy hogy újra az asztalra kerüljél. Sőt, még magadnak is alig vallod be, de szívesen megnéznéd Mártát is, ahogy csupasz fehér feneke vágatának alján kivillan a szemérme. A gondolatok annyira felizgatnak, hogy nem tudsz koncentrálni a munkára. Az ominózus este óta ugyanis semmilyen kielégülésben nem volt részed, még saját magadat sem vitted el, valahogy nem volt rá időd. Délután kettő körül már egyáltalán nem bírsz magaddal és minden bűntudatod ellenére elbújsz a női WC - ben, hogy könnyíts magadon. Robbanásszerűen önt el a gyönyör, úgy érzed percekig élvezel, ahogy ujjaid gyors pillangóként repdesnek a csiklódon.
Az élvezéstől még kicsit kábán lépsz ki a WC közös terébe. Éppen Mártába botlasz, akinek most kaján mosoly játszik az arcán. „Vajon hallott valamit?” gondolod „Úristen, hiszen le sem húztam a WC - t!” jut eszedbe, és érzed, megint teljesen elvörösödsz. Márta egy szót sem szól, beletúr a hajadba, lassan közel hajol az arcodhoz és finoman megcsókol. Mozdulni sem tudsz a meglepetéstől, csak némán tűrőd, ahogy ajkaival felfedezi a szádat. Újra a szemed elé tolul a korábbi kép: Márta kiszolgáltatottan fekszik az asztalon, pucér fenekén mérges, vörös csíkok jelzik a nádpálca helyét. A gondolat azonnal hat rád, és élvezettel visszacsókolod a kolléganődet. Márta gyakorlott mozdulatokkal újra a WC fülkéhez kormányoz kettőtöket, és rátok zárja az ajtót.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.83 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2015. 01. 3. szombat 07:19
Alakul.
#7 listike 2015. 01. 2. péntek 12:10
Ez már jobb volt.
#6 papi 2014. 03. 9. vasárnap 08:13
Tetszik
#5 A57L 2013. 10. 19. szombat 04:14
Nem rossz.
#4 tam22 2012. 08. 12. vasárnap 17:03
Kiváló,remélem folytatod az írást.
#3 tiborg 2012. 06. 22. péntek 05:28
Ez nem semmi...kituno erotika.
#2 Rinaldo 2012. 06. 21. csütörtök 06:26
Nem elég,hogy jól elverték a seggét és megdugták,de leszbikusá is válik.
#1 Törté-Net 2012. 06. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?