A+ A-

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 1. rész

Izgatottan szállsz fel a metróra. „Ma van az első napom a nagyfőnök mellett”, gondolod magadban. Gondolatban végigfutsz az öltözékeden, melyet direkt erre az alkalomra vettél. Apró mintás szürke kosztüm, kicsit térd alá érő, szűk szoknyával. Tudod, ez jól kiemeli a fenekedet. Azért, hogy tényleg magabiztos legyél, a legszexisebb fehérneműt vetted fel. A nagyfőnök ugyanis a pletykák szerint nagyon szereti a nőket. No nem mintha azt hinnéd, hogy a fehérneműt valóban meglátná a főnök, de jóleső érzéssel tölt el, hogy ha tudná, akkor biztosan elállna a lélegzete.
Könyvelő vagy ugyanis egy nagy multinacionális cégnél. Egyedül laksz a frissen vásárolt lakásodban, ahova nem régen költöztél. Nagy öröm ez neked, végre a magad ura lehetsz, nem kell másoktól függnöd. Bár nem tudod a törlesztőrészleteket pontosan hogyan is fogod fizetni, azért belevágtál.
Egyedül vagy, mert a munka mellett nem nagyon van időd ismerkedni, pedig a vágyaid elég gyakran előtörnek belőled. Ilyenkor jobb híján kénytelen vagy magadon könnyíteni. Egészen profi vagy már az ujjaiddal. Vannak persze kalandjaid is, de a munka miatt nagyon ritkán, és valahogy egyik sem tud annyit adni Neked az ágyban amire vágysz. Ezért egyre kevésbé keresed a férfiak társaságát.
A múlt héten óriási lehetőséget kaptál a cégen belül, a cég alelnöke (ez vagyok én), mellett kell dolgoznod a titkárságon. Pénzügyi jellegű anyagokat írni, elszámolásokat csinálni meg „amit még megkövetel a munkakör” - ahogy a HR - es mondta. Ez nagyon nagy szó, jól tudod, hogy a cégben élet és halál ura vagyok. Véres kezű főnöknek tart mindenki, sőt arról is keringenek pletykák, hogy a titkárnőimtől nem csak a szorosan vett munkát várom el. Mindezzel nem foglalkozol, örömmel fogadtad el az állást, hiszen a fizetésed a duplájára nő. Szükséged is van rá, mert a hiteltörlesztésedhez nagyon kell neked pénz. Nem bánod, ha sokat kell dolgozni, a pletykákra meg nem figyelsz. Még magadnak sem vallod be, de titkon az is megfordul a fejedben, a vibrátoroknál még a főnök farka is jobb lenne. De ezeket a gondolatokat hamar elhessegeted magadtól.
Mivel a cég egyik alelnöke vagyok, hatalmas irodám van (jóval nagyobb, mint a lakásod), saját bárral, vetítősarokkal, fürdővel. Neked is sokat javulnak a munkakörülményeid, két másik titkárnővel - Anikó és Márta - ülsz együtt a szobám előtt. Az első napokban nagyon megbecsülöd magad, bár én nagyon kemény főnök vagyok, sokszor kell éjfélig bent maradnod, és minden apró hibádat azonnal észreveszem. Decensen, de azért csinosan öltözködsz, kerülöd a kihívó ruhákat. Ennek ellenére sokszor van olyan érzésed, hogy a fenekedet bámulom, mikor kimész a szobából.
Kolléganőid nem sokat foglalkoznak Veled, szinte csak a munka miatt beszéltek egymással. Kicsit furcsállod is, hogy mikor rólam kérdezed őket, hirtelen másra terelik a szót. Az mindenesetre feltűnik, hogy mindketten rafináltan, visszafogottan, de nagyon kihívóan öltözködnek. Nem is egyszer veszed észre, hogy kigombolják blúzukon a legfelső gombot mielőtt az irodámba lépnek. Azt pedig biztosan tudod, hogy mindig combfixben járnak. Annyit megtudtál ugyanis tőlük, utálom a harisnyanadrágot, és az, aki azt hordja a titkárságomon, hamar másutt találja magát. Bár nem tudod, én miből látnám mi van a szoknyád alatt, de Márta biztosít róla, hidd el, megtudom, ha harisnyanadrág van rajtad. Nem érted ugyan hogyan, de azért Te is combfixben jársz. Nem mintha ellenedre lenne, nagyon jó érzéssel tölt el, ahogy ültödben csupasz combjaid egymásnak feszülnek. Sőt, sokszor kapod magad azon, lassan mozgatod a combjaidat a szoknyád alatt, kellemes érzéssel elöntve öledet. De ettől még lelkiismeretesen dolgozol.
A munka sok és nehéz, de nagyon élvezed, rendkívül sok újat tanulsz. Hamar beleszoksz a rutinba, reggel korai kelés, minimális reggeli, rohanás a munkába. Az irodában ugyan lefoglal a munka, de annyi üresjárat szinte minden nap van, hogy gondolataid elkalandozzanak. Egyre többször kapod azon magad, hogy a szexre gondolsz. Mintha valami lenne az iroda levegőjében. Vagy talán attól van, hogy két kolléganőd mintha a kollegialitásnál egy kicsit szorosabb kapcsolatban lenne? Mert a pillantások, amelyet váltanak, parányival meghittebbek, mint kolléganők között szokás. Vagy talán az izgat fel, hogy amikor én kimegyek hozzátok vagy behívlak az irodába, teljesen nyíltan megbámulom a lábaidat, fenekedet, melleidet? Nem tudod. De egyre többet és hosszabban jut eszedbe, milyen jó lenne egy kemény farkat kényeztetni. Olyannyira, néha azon kapod magad, az asztal alatt bal kezed lassan, de határozottan simogatja öledet.
Egyik este, egy ilyen nap után (mikor puncid többször „bejelentkezett” és nem egyszer kellett magadat rászorítani, hogy ne foglalkozz vele) a sokadik jelentést javítod, de érzed, fejben nem vagy ott, vágyaid újra és újra összeszoríttatják veled a combodat. Már csak ketten vagyunk bent a cégnél, behívlak magamhoz az irodába. Kezemben papírok, látod rajtam, hogy nagyon mérges vagyok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika
2015. 01. 3. szombat 07:15
Nem jött be. Válaszolok rá!
#10 listike
2015. 01. 2. péntek 11:49
Nagyon nem tetszett. Válaszolok rá!
#9 papi
2014. 03. 9. vasárnap 08:13
Nagyon jó Válaszolok rá!
#8 tiborg
2013. 12. 6. péntek 07:39
szerencsere ez nekem nem "fekszik".Ez nem consensual S/M,hanem zsarolas es ezt a torveny bunteti. elolvatam,mert remeltem,hogy az irovalamikep kiegyezteti,de tevedtem! Bocsanat...... Válaszolok rá!
#7 A57L
2013. 10. 19. szombat 04:13
Nem rossz. Válaszolok rá!
#6 atti78
2012. 08. 28. kedd 07:37
Jóóóó,kár hogy nekem nincs szexi titkárnőm.. Válaszolok rá!
#5 tiborg
2012. 06. 22. péntek 04:46
O.K., csak nem lazsalni!Folytasd es tarsd fenn a minoseget..10(elolegbe) Válaszolok rá!
#4 pimaszub
2012. 06. 15. péntek 20:55
Remek! nyes Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2012. 06. 15. péntek 15:39
Mire nem képesek a nők,hogy megtartsák az állásukat. Válaszolok rá!
#2 sipospista
2012. 06. 15. péntek 08:16
nagyon joo folytatást... Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 06. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!