A+ A-

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 3. rész

Mikor valamennyire összeszedted magad, megpróbálod rendbe hozni a ruhádat. A bugyid annyira nedves, hogy inkább úgy döntesz, leveszed és beletuszkolod a táskádba. Még mindig kicsit remegő lábakkal visszatérsz az irodádba, magad sem hiszed, de a szoknyád alatti csupaszságod újra felizgat. Nem is tudtad elképzelni, hogy ennyi orgazmus után még mindig izgalomba tudsz jönni. De ezek szerint mégis csak így van. Kipirulva lépsz be az ajtón, kicsit félve is attól, hogyan fogsz Márta szemébe nézni a történtek után. Meglepetten látod, hogy nincs ott senki, és a főnök ajtaja nyitva van.
- Jöjjön be! Most azonnal! - hallod a hangomat. Azonnal engedelmeskedsz.
- Csukja be az ajtót! - mordulok rád és Te megszeppenve teszel eleget a parancsnak.
- Hol a búbánatban volt eddig? Merre csavargott? - kérdezem ingerülten
- Én... Szóval... - semmi nem jut eszedbe! Kétségbeesetten állsz az asztalom előtt.
- Nem azért fizetem magát, hogy csavarogjon munkaidőben! Jöjjön ide - mutatok az asztal jobb szélére. Oda ahol a múltkor olyan hatalmasakat élveztél.
- Ne... Nem.. Kérem azt nem... - habogod
- Mi az hogy nem? Itt én vagyok az úr! Kutya kötelessége azt tenni amit mondok. Azonnal feküdjön az asztalra! - kiáltok rád. Magadat is megleped, hogy milyen készségesen teszel eleget az utasításnak, deréktól felfelé végigfekszel az asztalon, kezeidet oda rakod ahol tudod, hogy a bilincsek elő fognak bukkanni az asztal lapjából. A korábbi orgazmusaidtól feltüzelt puncid újra teljesen nedves lesz, ahogy a bilincsek leszorítanak az asztalra.
- Majd én megtanítom magát arra, hogyan kell viselkedni. - mondom és hallod valamelyik fiókból előveszek valamit. Szoknyádat egy mozdulattal felhajtom a derekadra. Uramisten, jut eszedbe, nincs rajtam bugyi.
- Ez igen! A kisasszony bugyi nélkül járkál! Nem csodálom, hogy nem a munkára koncentrál! Fogadjunk, hogy a női WC-ben volt! - mondom gúnyosan és durván megmarkolom a puncidat.
- Naná! Maga olyan nedves, hogy nem is tudná letagadni! Ezt akarja nem? - és hirtelen két ujjamat mélyen a pinádba nyomom. Megtalálom azt a kis pontot, ahol neked a legjobb és egyre gyorsuló ütemben mozgatom benned az ujjaimat.
- Ne.. Kérem... NEEEEEEEEEEEEEEE - kiabálod ahogy egy újabb orgazmus söpör rajtad végig. Nem hagyom abba a puncid izgatását, nagyon gyorsan újra az élvezés határára érsz, ekkor azonban egy tompa tárgy ütését érzed a fenekeden. Mintha egy ping-pongütővel sújtottak volna le a fenekedre. Az ujjaimat nem húzom ki belőled ahogy felváltva záporoznak az ütések a feneked jobb illetve bal oldalára.
- Ez a jutalma annak aki a WC-ben maszturbál - kiáltom És ez, és ez, és ez - kántálom az ütésekkel egy időben. Az egész feneked izzik, a pinád izgalma amelyet az első ütés alaposan lehűtött, most újra a tetőfokára hág, érzed pillanatokon belül újra el fogsz menni. Ekkor azonban abbahagyom az ütéseket és az ujjaimat is kihúzom belőled. Csalódottan nyöszörögsz és próbálod összeszorított lábaiddal eljuttatni magadat a csúcsra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika
2015. 01. 3. szombat 07:22
Ez csak közepes. Válaszolok rá!
#6 listike
2015. 01. 2. péntek 17:24
Jó. Válaszolok rá!
#5 tiborg
2012. 11. 8. csütörtök 02:39
rovid...velos...csatakos... Válaszolok rá!
#4 genius33
2012. 07. 31. kedd 20:06
Frankó smile Válaszolok rá!
#3 cervelo
2012. 07. 31. kedd 17:54
Egyszerűen jó. Válaszolok rá!
#2 Rinaldo
2012. 07. 31. kedd 12:57
Meg kapta a W-cében való csintalankodásért,jól elverték a seggét és jól seggbe dugták. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 07. 31. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!