A+ A-

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 6. rész

Másnap reggel nem is tudod hol vagy mikor felébredsz. Meglepődve tapasztalod, hogy az irodám ülőgarnitúráján fekszel, valaki puha takaróval tarakta be meztelen testedet. Megzavarodva nézel körül, de aztán lüktető puncidról eszedbe jut az előző este. "Uramisten, soha ennyire nem voltam még kiszolgáltatva és soha még nem élveztem ennyit és ilyen intenzíven" - gondolod. A kellemes emlékre önkéntelenül is a puncidhoz nyúlsz. Felszisszensz, ahogy teljesen elhasznált kisajkaidhoz érsz. Még ez a lágy érintés is rosszul esik. Nem múlt el nyomtalanul az az egy óra, ameddig a gép könyörtelenül kefélt.
Hirtelen nyílik az ajtó és én lépek be rajta egy tálcával. Friss péksütemény és gőzölgő kakaó illata csapja meg az orrodat.
- Jó reggelt álomszuszék. Hoztam magának reggelit. - köszönök Neked vidáman
- Jó reggelt, hány óra van? Hol a ruhám? Miért nem vagyok otthon? - kérdezed gyorsan
- Reggel kilenc, nagyot aludt. Na de nem is csodálom! Tegnap nagyon kitett magáért. - válaszolom és melléd ülök a kanapéra. Gyengéden megsimogatom az arcodat. - Köszönöm a tegnap estét. Jó volt Magával. - Nem tudod mire vélni ezt a hirtelen gyengédséget, de nagyon jól esik. Pár pillanatig élvezed a kezem érintését az arcodon.
- Köszönöm, hogy hozott nekem reggelit. De hol a ruhám?
- Óh, azt kidobtam. Finoman szólva is, már nem lett volna benne szalonképes, ott van maga mellett egy új, azt vegye fel majd a reggeli után. Pont a maga mérete. De addig maradjon meztelen. Gyönyörködni akarok a testében.
Felülsz, magad elé veszed a tálcát és jó étvággyal hamar elfogyasztod a tartalmát. Én evés közben végig bámullak, követem a melleid rezgését, ahogy a következő falat után nyúlsz, gyönyörködöm a csípőd vonalában, a nyakad ívében, a hasad mozgásában. Az, hogy a tálca pont eltakarja szépen borotvált puncidat talán még inkább felizgat. Nem látok belőle semmit, de tudom, hogy ott van, fedetlenül, hívogatóan. Nem is férek el már a nadrágomban, meg kell igazítom magam. Hirtelen ötlettől vezérelve le is veszem nadrágomat.
- Nagyon megkívántam magát. Kérem szopjon le! Most azonnal!
Kicsit megütközöl a kérésen, de kellemesen legyezi a hiúságodat, hogy pusztán a látványodtól ilyen kemény lettem - de még milyen kemény, állapítod meg magadban mosolyogva. Félrerakod a tálcát és elém térdelsz.
- Örömmel - válaszolsz. Kezeid lágyan végigsimítanak a hímvesszőmön, éppen, hogy csak a körmeiddel érinted meg, miközben apró csókot lehelsz a makkom végére. Jobb kezeddel megmarkolod a tövét, bal kezed megkeresi a heréim és a fenekem közötti kis érzékeny pontot. Érzed, hogy nagyon jót tettél velem, a farkam kőkeménnyé merevedik. Lassan többször is végignyalod a nyelveddel, majd hirtelen teljesen elnyeled.
- Maga egy boszorkány - sóhajtok fel - Ne kínozzon, kérem vigyen el!
"Na majd pont azt fogom! Miután tegnap egy óráig az élvezés határán tartott" gondolod magadban, de szólni nem szólsz (nem is tudnál, hiszen a szád egészen tele van), csak lassan lefektetsz a földre, egy párnát téve a fenekem alá. Élvezettel dolgozol a farkamon, de betartod amit gondoltál, és minden alkalommal mikor érzed, hogy nincs messze számomra a vég, abbahagyod amit csinálsz. Annak ellenére, hogy öled teljesen el van használva, újra lüktetni kezd. Már szinte magadhoz nyúlnál, mikor eszedbe jut milyen állapotban vagy. Tested csalódottan veszi tudomásul, hogy nem foglalkozol vele.
- Ha ezt így folytatja, nagyon meg fogom büntetni - hallod amikor pont kivetted szádból a farkam.
- Azt én is tudom - válaszolsz kis félmosollyal a szádon, miközben érzed egész tested reagál a fenyítés említésére. "Ennyire kívánnám, hogy megbüntessen?" fordul meg a fejedben és rájössz, ebben a pillanatban semmit nem szeretnél jobban, mint örökre kiszolgáltatottnak maradni. Mohón megharapod a farkam tövét és ezek után még jobban vigyázol, nehogy elvigyél.
A farkam már folyamatosan lüktet, várva a megváltó orgazmust, de a Te édes becéző kezeid és szád mindig a legfontosabb pillanatban hagyják abba azt amit csinálnak. Nagyon koncentrálnod kell, mert már annyira felizgatott a farkammal való játék, hogy akaratlanul is tovább akarod csinálni, mikor meg kellene állnod, annyira kívánod Te is! A puncid izzóan lüktet a combjaid között de ez egyből emlékeztet is arra, mennyire el van használva. Ajkad és jobb kezed ütemesen mozog a kemény farkamon, nyelveddel érzed rajta az ereket, makkom kezdeténél a kis gallért. Bal kezedet benyálazod és megkeresed fele a fenekemet. Egész testemben megfeszülök a gyönyörtől, ahogy az ujjad elkezd játszani a kis ráncos gyűrűvel. Farkamat el is engeded, nehogy elmenjek. Síkos ujjaddal izgatod a popsimat, de csak milliméterekre dugod be az ujjad, tudod, az adja nekem a legnagyobb gyönyört.
- Maga egy boszorkány - mondom újra, de azonnal ki is javítom magam - nem, nem boszorkány, istennő.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.94 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2015. 01. 3. szombat 08:44
Pocsék.
#7 A57L 2013. 10. 19. szombat 04:15
Egész jó.
#6 tiborg 2012. 11. 8. csütörtök 06:09
Laposodik.Ugy tunik kiirtad magad.Jobb lett volna befejezni az 5.resszel.
#5 atti78 2012. 09. 1. szombat 11:56
Ez egyre jobb és jobb 10pont smile
#4 cervelo 2012. 08. 31. péntek 17:06
Elmegy.
#3 Rinaldo 2012. 08. 31. péntek 13:12
A kurva mindent elvisel és még tetszik is neki.
#2 gyuri0926 2012. 08. 31. péntek 10:20
ßar
#1 Törté-Net 2012. 08. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?