Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Reménykedni szabad, azt mondták a remény hal meg utoljára. Mi egy korszakban az akkor és ott élőket mutattuk meg. Aki olvasta, az remélhetőleg olyan képet kapott a feudalizmusról, amilyet még nem ismert, vagy ha igen, akkor sokkal felületesebben. Hogy lesz-e folytatása? Az egy nagy "?"
„ ...a fejemben van meg egyelőre." Ez azt jelenti, hogy van remény, ugye? 🙂 Nyilván azok az események már csak utódaikkal történhetnének meg, de 2024-ig elég sok esemény történt. Talán kényszerből, vagy romantikusabb okokból némelyik leszármazott kivándorolna külföldre. Elég nagy a világ és tudjuk, hogy magyarok leszármazottjai másutt is fellelhetőek. A lehetőség is végtelen, mert azt is tudjuk, hogy az élet a legjobb forgatókönyvíró. Reménykedni a folytatásban szabad, ugye? 😉
Örülök, hogy a végén minden jóra fordult. Nem gondoltam, hogy az ifjabb Márton is észhez tér és megadja végre asszonyának a kellő szeretetet. Igen, ilyen az élet, néha kell valami rossz, hogy utána jobbra forduljanak a dolgok. Az embernek pedig kell néha valami "pofon", hogy rájöjjön, hogy nagyon könnyen elveszítheti azt amit eddig nem is becsült meg eléggé. A trónörökös érkezésével pedig, ennek a kedvező pálfordulásnak méltó jutalmát is megkapta Márton. Nagyon szép és tanulságos (illő mennyiségű erotikával fűszerezett) tanmesét adtatok nekünk. Köszönöm. Természetesen ment a tíz csillag. 🥰
Igazad van, érdekes lenne olvasni, hogy 1848-49-ben ki ment el harcolni, ki volt az a családból, aki harcolt és ki maradt otthon a birtokon. Aztàn kinek kellett bujkálni számüzetésben és ki bújtatta, segítette. Mi volt a kiegyezés után. De ez már csak a fejemben van meg egyelőre.
Mit mondhatok/írhatok én, halandó olvasó, miután a két KOLÉGANŐ így megdicsérte a szerzőket, örvendek, hogy ilyen szép élményben részesítettetek a 8 részen keresztül, ezt csak köszönni tudom. Remélem ötlet van/lesz, hogy még hasonló élményben legyen részünk. Isten adjon hozzá NEKTEK erőt egészséget.
Maximálisan igazad van, rengeteg jó történetet lehetne erre a címre ráhúzni. Az írónőkben benne is van, de attól nem félek, hogy nem állnak elő egy még ennél is jobb témával, sorozattal. Én is csak gratulálni tudok hozzá és Lolásan: Köszönöm, hogy olvashattam.
Kár! Érdekes lett volna olvasni az utódaikról is, afféle korokon átívelő sztoriként. Ilyen folytatásra nem gondoltatok? Ha nem akarnátok elkapkodni, lehetne közben még pár időszak. Gratulálok az összes részhez. 💖🕊
Ez azt jelenti, hogy van remény, ugye? 🙂 Nyilván azok az események már csak utódaikkal történhetnének meg, de 2024-ig elég sok esemény történt.
Talán kényszerből, vagy romantikusabb okokból némelyik leszármazott kivándorolna külföldre. Elég nagy a világ és tudjuk, hogy magyarok leszármazottjai másutt is fellelhetőek. A lehetőség is végtelen, mert azt is tudjuk, hogy az élet a legjobb forgatókönyvíró.
Reménykedni a folytatásban szabad, ugye? 😉
Kár! Érdekes lett volna olvasni az utódaikról is, afféle korokon átívelő sztoriként. Ilyen folytatásra nem gondoltatok? Ha nem akarnátok elkapkodni, lehetne közben még pár időszak.
Gratulálok az összes részhez. 💖🕊