A+ A-

Bűnbe esve 1-2. rész

1. rész
Kissé elázva estünk be a lakásajtón, a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt.
- Láttátok, hogy megnyúlt a képe, amikor Kati nyakon öntötte a vörösborral? - nevetve támaszkodtam a falnak. Születésnapom volt, a tizennyolcadik. Ebből a célból utaztunk fel Pestre, hogy "kiscsaládi" körben ünnepeljük meg, szülők nélkül, csak mi hárman, testvérek. A buli egész jól alakult, bár a vége felé betalált minket egy még nálunk is kapatosabb társaság, akik úgy vélték, hogy a nővérünk, Kati szabad préda. Ő meg hiába mutogatta a karikagyűrűjét, a hatfős fiútársaságból senkit nem érdekelt, hogy férjnél van. Mikor közbe léptünk, majdnem verekedés lett belőle, de végül nővérkénk megoldotta a dolgot. Nyakon öntötte a legagresszívabb macsót vörösborral, és édesen rámosolygott.
- Egyszer mondom el. Ügyvéd vagyok. Szerinted hány zsarut ismerek, szívem?
A macsóhatos persze nem merte kipróbálni, igaz-e. Ami azt illeti, igaz volt. Valamilyen formában. Katinak valóban jogi diplomája volt, noha a pecsét még meg sem száradt rajta. Na meg persze az ember ki sem nézte volna belőle, hogy ügyvéd, ahogy ott állt esővíztől csöpögő, finoman is szólva kihívó ruhájában. Bal lábáról már levarázsolta a magassarkút, és most a falnak támaszkodva, nevetve küzdött a jobb oldali cipellővel. Hosszú, észvesztően formás combját csak még inkább kihangsúlyozta a testszínű harisnya, és ahogy felemelte a lábát, kissé felcsúszott a bőr miniszoknya, látni engedvén a combfix combközép fölé érő virágmintás gumírozását. Viszonylag keskeny csípője volt, de nőiesen kerek, férfiszemvonzó vonalakkal. Lapos hasa kibukkant a sötétlila top alatt, és az izmos kis kockák arra utaltak, hogy bár már elkelt ez a virágszál, de még mindig lejár kondizni. A nedves, lila top ingerlően tapadt almányi, kemény melleinek gyönyörködtető izmaira, és azok a ruganyos halmok hivalkodóan rajzolódtak ki, mintha csak azt kiáltoznák: itt vagyunk, itt vagyunk! A ruha szabadon hagyta gömbölyű vállait. Az arca szép volt, amolyan porcelánbaba beütésű, vékony, a bőrön átütő csontozattal, de nem aszott. Izmos, formás testéhez kiválóan idomult Barbie-baba szerű arckaraktere, amelyet még inkább kiemelt félhosszú, lófarokba fogott szőke haja, amely a két lapockája között ért véget. Nem csoda, hogy megpróbálták felszedni - tökéletes nő volt, aki után az ember akaratlanul is megfordult. Bár én sohasem néztem rá így, hiszen kétéves korom óta a nővérem volt. Zsolti és én édestestvérek voltunk, Kati azonban apánk mostani feleségének volt a lánya; mindkét szülő gyermekekkel fogott bele ebbe a frigybe. Mostohák voltunk hát, de úgy viszonyultunk egymáshoz, mintha mindhárman egy magból fogantunk volna.
- Szerintem azért nyúlt meg a képe, mert közölte, hogy ügyvéd - rázta meg magát Zsolti, miközben a nappali felé igyekezett, és áthúzta a fején a polóját. Beimbolygott a fürdőbe.
- Hé! És a lányok elsőbbsége? - kiáltott utána tettetett felháborodással Kati.
- Túl lassú vagy! - érkezett a válasz.
Vacogva kezdtem én is lehányni magamról a ruhákat. A rendmániás Kati túl ittas volt ahhoz, hogy most nekiálljon kiverni a balhét amiatt, mert a vizes ruhák a laminált padlóra kerülnek. Ő a hálóba lépett, én meg egy szál alsógatyában levetettem magam a nappaliban a kanapéra, magamra húzva az ott talált plédet. Cidrizve kapcsoltam be a tévét.
- Van valami löttyöd? - kiáltottam a szoba felé. Az érkező választ elnyomta a befutó Zsolti, aki izmos testét levetve mellém csapódott a kanapéra.
- Nem ittál még eleget, öcsi? - bökött oldalba. Fekete kefehaja alól vidáman villant sötét szeme, ahogy helyet követelt magának. Ő huszonkét éves volt, markáns vonású, határozott állú fiatalember. Látszott rajta, hogy több mint egy évtizede muay-thai-ozik; robosztus, kemény kötésű fickó volt, duzzadó izmokkal, több helyen sebhelyes fejjel, úgymint régi, felrebedt szemöldök, többször törött orrcsont. Bár én is izmos testfelépítésű vagyok, mivel atlétizálok, de hozzá képest kákabélű fickónak néztem ki. Zsoltinak karcos hangja volt, nekem kellemes, zsongító alt. Ő kemény volt, mint egy kőszikla, én ruganyos, feszes, mint a megfeszített íj idegje. Ő elvette, amit akart, én kértem. Az ember meg nem mondta volna, hogy vértestvérek vagyunk.
- Szülinapom van! - háborogtam. Jogosan.
- Isten éltessen - borzolt bele vizes tincseimbe a visszatérő Kati, majd kezembe nyomva egy üveg sört huppant le közénk. A mások Heinekkent Zsoltinak adta, a harmadikat pedig ő nyitotta ki. Amúgy nőiesen persze: ráharapva a kupakra, foggal. Csak egy ujjatlan, fehér trikó volt rajta, valamint egy sárga, virágmintás franciabugyi. Helyet követelve magának fúrta be karcsú, izmos testét a takaró alá, kettőnk közé. A férje, Feri, hatalmas arc volt. Bár üzletkötőként dolgozott, volt humora. Valószínűleg a brüsszeli testvércég dolgozói, ahol most volt kiküldetésben, betegre röhögték magukat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.1 pont (170 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sipospista 2017. 01. 28. szombat 09:46
Szuper
#10 zoltan611230 2014. 02. 4. kedd 06:22
Jo
#9 A57L 2013. 12. 10. kedd 06:37
Elég jó.
#8 papi 2013. 06. 22. szombat 13:24
Nekem nagyon tetszik
#7 genius33 2013. 04. 13. szombat 06:19
Nagyon jó smile
#6 Kaszkadör 2011. 12. 23. péntek 14:04
Nagyon izgalmas smile
#5 tiborg 2011. 10. 29. szombat 05:22
Egy,ket bukfenc,de mod felett izgalmas,kelyes erotika.
#4 Floo 2011. 10. 12. szerda 22:05
Első osztályú történet smile
#3 v-ir-a 2011. 07. 5. kedd 22:57
sztem is smile várom a 3-4.részt
#2 Aelm 2011. 07. 5. kedd 21:53
Jó ez a történet!
#1 Törté-Net 2011. 07. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?