A+ A-

Az első fogás

Részlet a regényből
A furgonommal már több órája úton vagyok, kétszer is vettem fel stopposokat, de minden párban voltak (fiú - lány), és így nem érdekelt a dolog. Nekem lány, vagy lányok kellenek. Most éppen egyedül utazom a kocsimban, ami egy remekmű. Rengeteget dolgoztam rajta. Az első ülések teljesen el vannak szeparálva a hátsó résztől.
Hátul két sor ülés van összesen hat személynek. A hátsó ülésekhez csak oldalt lehet beszállni egy tolóajtón át. Az ajtót kívülről és belülről is nyitni lehet, de csak addig, amíg én meg nem nyomok egy gombot a műszerfal alatt, mert akkor már csak kívülről lesz nyitható. A furgonom hátsó része tökéletesen árnyékolva van, olyan, mint egy Farraday kalitka. Itt aztán biztos, hogy nem működnek a mobiltelefonok. Erre vagyok legbüszkébb, hónapokig tartott, mire tökéletes lett. A kocsin hátul és oldalt egy - egy ablak van két rétegű fényvisszaverő fóliával, ezeken az ablakokon csak kilátni lehet. A vezetőfülke is hermetikusan el van zárva az utastértől egy ablakkal, melyet a vezetőfülke felöl függönnyel lehet eltakarni.
Nos egy ilyen autóval indultam vadászatra egy - két gyönyörű lányért. Persze a ház, ahová vinni szeretném őket, az is rendesen elő van készítve. Teljesen alápincézve, tökéletesen árnyékolva, mint a furgon. Sőt itt még a hangszigetelés is szuper. Úgy próbáltam ki, hogy alágyújtottam egy golyószóróba való lövedék hüvelyének és kamerákkal figyeltem, hogy mikor robban fel, amikor ez megtörtén a leghalkabb nesz sem szűrődött ki onnan. Az egész pince és garázs tele van rejtett kamerákkal és mikrofonokkal. Csak ez, több mint négy millió forintomba került. Az autó átalakításának áráról és a többiről nem is beszélve. Ezzel is nyugtatom magam, hogy ennyi pénzért megérdemlem, hogy erőszakkal magamnál tartsak egy - két lányt, akikkel aztán azt tehetek, amit akarok. Az előkészítő munkálataimhoz tartozik még két gyilkosnak kiképzett németjuhász kan. Ezek a kertben vigyáznak a házra, de ha megérkezem és beállok a garázsba, akkor azonnal ők is ott teremnek, így biztosítják az erőfölényemet, amikor kinyitom a furgon oldalajtaját.
Éppen elégedetten játszadozom a műszerfalon a hátsó zár ki - be kapcsolgatásával, amikor két nagyon szép lány integet. Megállok, kiszállok és kinyitom az oldalajtót. Megkérdem, merre mennek, természetesen én is arra. Közlöm velük, hogy mindkettőjüknek, muszáj hátra ülni, mert a jobb első ülés el van törve. Szinte egyszerre mondják, hogy nem is akartak volna külön utazni. Mire odaülök a volánhoz, már bekapcsolt biztonsági övekkel ülnek az első sorban. A mellettük lévő üres székre tette a fiatalabbik lány a hátizsákját. A másiknál csak egy kis kézitáska van, amit az ölében tart. Amint elindulok, bekapcsolom a hátsó mikrofont, hogy halljam, miről beszélnek. Ettől kezdve a rádiómon nem a zene szól, hanem ennek a két szép leánynak a hangja. Nagyon hasonlítanak egymásra, a hangjuk is szinte egyforma, biztosan testvérek. Ahogy hallgatom őket egyre izgatottabb leszek, a várakozástól már alig bírok magammal. Döntöttem, hogy most véghez viszem a tervemet, és ezeket a lányokat elrabolom, lesz, ami lesz.
Még fél óra a házamig, addig teljes odaadással hallgatom, hogy miről beszélgetnek. Szinte csak a fiatalabbik beszél, egyfolytában szidja az apját.
- Legyél már toleránsabb az apáddal, ha nem dolgozna annyit, éhen is halhatnánk. - Mondja az idősebbik.
Na erre a mondatra felkaptam a fejem, ezek szerint mégsem testvérek. Egy későbbi mondata a fiatalabbiknak mindent felfedett a két nő kapcsolatáról
- A múltkor már úgy sajnáltalak anyu, hogy még sírtam is.
Hű micsoda fogás, ilyenre még álmomban sem gondoltam. Ennek a lánynak olyan szép az anyja, hogy alig látszik 2 - 3 évvel idősebbnek.
De most aztán koncentrálni. Még ötszáz méter és le kell térnem a főútról, Onnan még a villámig több mint két kilométer. Ha észreveszik biztos, hogy nyugtalanok lesznek. Tisztára hülye vagyok, ha bemegyek velük a zárt garázsba még nyugtalanabbak lesznek, a két kutya látványáról nem is beszélve. Na, most kanyarodtam le, eddig semmi. Már csak néhány száz méterre vagyok a céltól, amikor a lány ezt mondja:
- Te anyu, ez a hapsi hová visz minket?!
- Te jó ég! - Pattan fel az anyja, és elkezdi verni a vezetőfülke ablakát.
Ebben a pillanatban fordulok a kertkapuhoz, és nyomom meg a kapu távirányítóját. Ez alatt hátul mindketten szinte egyszerre kapják elő a mobiljukat, és dühöngnek, mert természetesen egyiküknek sem működik. A lány és anyja ketten együtt rángatják az oldalajtót, ami persze nem mozdul. Szerintem most már nagyon meg lehetnek ijedve.
Közben a kertkapu már mögöttünk csukódik be, és ereszkedek le a házalatti garázshoz. Ahogy felnyílik a garázsajtó, a két kutya már rohan is be. A motort már a lejtő tetején kikapcsoltam, így nem lesz kipufogógáz a garázsban. Szép csendben gurulok be. Megvártam, amíg lecsukódik a garázskapu, és kiszálltam a kocsiból. Odaintettem a két kutyát, és csettintettem nekik mire mindketten eszelős ugatásba kezdtek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (193 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#24 vakon53 2016. 01. 18. hétfő 17:02
Nem értem!Az S/M kategória erről szól!Ha valaki nem szereti, minek olvassa el?Hogy utána kritizálhassa?
#23 A57L 2014. 03. 15. szombat 07:27
Nagyon jó kis történet.
#22 papi 2014. 02. 1. szombat 09:19
Egy ilyen történetnek még a megírásáért is diliházba zárnálak és eldobnám a kulcsot.
#21 pityu 2010. 01. 22. péntek 16:36
nagyon jó, én a
szájába élveztem volna még
#20 viol 2006. 10. 20. péntek 17:03
ez nem SM..

EZ psziches.
#19 kgorin 2005. 12. 27. kedd 23:16
Szerintem ez egy baromság. Ez perverzió és majdnem kitettem a taccsot olvasás közben.
#18 Matild 2003. 10. 30. csütörtök 09:05
Fantasztikusan jó!
Folytatást!!!!!!
#17 GEB 2003. 05. 10. szombat 22:27
Én szeretem az s/met, de ez inkább a bizarrba kellett volna sorolni. Nagyon részletesen megismerjük, hogy egy kéjvágyó fasz 33 évesen hogyan élvez el a nő puszta látványától. Ez beteges nem s/m. Ez így szar.
#16 Fantasy 2003. 03. 26. szerda 17:07
A leírás nem rossz, de én az S/M-t is csak mindeni beleegyezésével tudom elképzelni. Ebből a szempontból nézve a fickót le kellene csukni, hogy jól megzöldüljön!!!!
#15 Ildikó 2003. 03. 24. hétfő 16:26
Nem értem!Az S/M kategória erről szól!Ha valaki nem szereti, minek olvassa el?Hogy utána kritizálhassa?
Szerintem nagyon jó!!!
Folytatást!
#14 tamas 2002. 11. 13. szerda 11:29
Folytatast!!!
#13 Sylveryosus 2002. 10. 29. kedd 16:16
to FreeMan: Mi van, Te sado vagy? :)
#12 tamas 2002. 09. 11. szerda 08:55
Szerintem is nagyon jo. Azt nezzetek, hogy ez egy S/M tortenet az S/M tortenet kedveloknek. Miert nem olvastok csaladi torteneteket? Aztan mondjatok meg nekik is, hogy az is undorito.
#11 FreeMan 2002. 08. 30. péntek 01:18
Ha ennyire S/M kedvelo vagy, akkor talalkozzunk egy sotet helyen, ahol megszerelem az ujjaid egy csinos kalapaccsal.
#10 xxe 2002. 08. 26. hétfő 12:44
nem rossz, már ha nem a TE HUGODat kapja el egy ilyen fazon...:)
#9 kelly 2002. 08. 15. csütörtök 01:58
Remélem már kezelik a szerzőt.
#8 Walaki 2002. 08. 13. kedd 14:05
Kar ezert az elmebeteg tortenetert; a lany leirasa nem olyan rossz, osszessegeben meger 2 pontot
#7 körte 2002. 08. 13. kedd 11:14
story:1 eloadas:1 Osszesegeben:1 egyetertek besz-szel.minel nagyobb legyen az a kaliber amivel szaporítjuk
#6 tocsi 2002. 08. 12. hétfő 17:44
Várom a folytatást!
#5 Nacsa 2002. 08. 12. hétfő 10:44
Tök jó, jöhet a folytatás