A+ A-

Bűnbe esve 3. rész

Az alábbi történet puszta fikció! Születésének menete során magamat tesztelem, mennyire tudom visszaadni a szex mellett a jelenlévő karakterek érzelmeit. Ha értékelsz majd, kérlek tegyél erre utaló megjegyzést. Mint látni fogjátok, a karakterek egymáshol való viszonyulása meglehetősen szokatlan. :) Kellemes szórakozást az olvasáshoz!
Kati teljesen átadta magát az érzésnek, látszott rajta, hogy nem foglalkozik semmivel. Ebben a pillanatban nem létezett a férje, Feri, nem létezett a munkája, és mi sem a kisöcséi voltunk. Hogy végérvényesen megváltozott valami, azt viszont inkább csak sejtettük, mint tudtuk. Fokozatosan történt, de pár perc elteltével már nem úgy tekintettem az előttem heverő nőre, mint a nővéremre. A szeretetem talán testvéri volt, de meglepően könnyen átléptem a mostohatestvérség tudtán. Vér szerint nem voltunk rokonok, a közöttük fennálló testvéri kapocs, valamint az, hogy Kati férjnél van, kellően izgató volt számomra.
Figyeltem, ahogy Zsolti teljes természetességgel még szélesebbre nyitja Kati combjait, aki továbbra is a hátán feküdt, csípője félig lelógott a kanapéról, hátának felső része és tarkója a háttámlához símult, arca felém fordult, bal oldalra. Bal keze dorongomra fogva szorította meg olykor-olykor, telt ajkai pedig egyre nedvesítve a lüktető faszt csúsztak rajta előre, mélyen szájába engedve ékemet, majd engedték ki a fitymafékekig maguk közül. A bátyám a széttárt combok között térdelt, hosszú, közepes tempójú mozdulatokkal dugta az engem szopó Katit, fel-felnyögve. Olykor-olykor Kati kénytelen volt kiengedne farkam az ajkai közül, hogy ő is hangot adhasson a hüvelyét feszítő gyönyörnek, és felnyögött: forró lehelete végigcirógatta lüktető testrészemet, borzongásra késztetett. Végül percek múltán Zsolti lökései egyre gyorsultak, légvétele zihálóvá vált, ujjai elfehéredtek; Kati elengedett, nyöszörögve feszítette hátra a fejét, én pedig ösztönösen elhúzódtam, és figyeltem bátyám és mostohanővérem beteljesülését. Először Kati élvezett el, reszkető sikollyal markolt bele a kanapéba, fejét hátraszegezte, majd pár másodpercre rá Zsolti következett. Hangosan felnyögött, farkát kikapta Kati puncijából, és a hasa felé irányította az előtörő spermát. Derekas adagot lőtt ki, három-négy ütemben fröcskölte össze Kati izmos, lapos hasát, meg-meghúzgálva a lány kéjnedveitől síkos, csatakos falloszon a bőrt, majd remegve zuhant a sarkára.
Kati is lihegett, melleit markolászta, lehunyt szemmel élvezte az utórezgéseket. Én a sarkamra ülve várakoztam a kanapé sarkában, szinte öntudatlanul nyúlva magamhoz. Attól féltem, hogy Kati most elmosolyodik, felül, majd elmegy zuhanyozni, de amikor kinyitotta a szemét, bár valóban elmosolyodott és felállt, de a kezét nyújtotta felém.
- Gyere szülinapos.
Vágy lángolt a szemében, úgy tűnt, teljesen bevadult. Zsolti figyelő tekintete előtt kézen fogott, és a hálószoba felé indult, annak az ajtajából hátrapillantott nagyobbik "öccsére", és cinkos hangon visszaszólt.
- Nem ér lesekedni.
A hangjában benne volt a felhívás a keringőre, hogy nem bánná, ha majd Zsolti is csatlakozna.
Belépve a szobába a franciágy mellett álló kisasztalhoz lépett, és felkapcsolta a világítást. Papírzsebkendőt véve magához letörölte a hasát, majd szembe fordult velem, és szinte szendén elmosolyodott. Úgy tűnt, hozzám lép, de aztán a helyzet furcsasága miatt talán, de csak az ágy felé fordult.
- Te vagy a szülinapos. Hogy szeretnéd?
Őszintén szólva pontosan valami ilyesmiben reménykedtem. Elnéztem tökéletes alakját, kemény fenekét, lapos hasát, bájos arcát. Talán maga sem tudta, de azzal, ahogy felajánlkozott a mostohaöccsének férjes asszony létére, miután a másik mostohaöccse megdugta, pontosan annyira kurvás volt, ami már észvesztően izgató.
- Térdelj fel az ágyra - kértem halkan. Mintha elfintorodott volna, de aztán a mosoly ismét elterült az arcán, és felmászott az ágyra. Nem a közepére, csak úgy a szélére; előre dőlt, négykézláb helyezkedett, eszelősen kemény fenekét hátratolta, és széles terpeszben térdelt úgy, hogy a lábfejei, lábszárai lelógtak az ágy széléről. Mögé léptem, bal kezemmel a fenekére fogtam, mire hátra nézett, és kismacskaként beletolta domború popsiját a kezembe. Jobb kezemmel farkamra fogva annak makkját a kisajkai közé irányítottam, majd finoman előre toltam a csípőmet. A duzzadt szeméremajkak azonnal engedtek, a síkos hüvelynyílás zöld utat biztosított, én pedig fokozatosan belecsúsztam Kati puncijába. A levegő is bennem akadt, ahogy titokizmait megszorítva rám símult, és a szűk pina forró bujasága körbeölelt. Úgy éreztem magam, mint egy szűz fiú, felnyögtem Kati sima, sikamlós érintésétől, jobb kezemet is a fenekére tettem, és tövig belé csúsztam, teljesen kitöltöttem. Előrefordulva felnyögött, fejét a maga előtt keresztezett alkarjaira ejtette, és kissé előrébb húzódott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.08 pont (168 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sipospista 2017. 01. 28. szombat 09:55
Jooo.megy a pont
#5 A57L 2013. 12. 11. szerda 06:24
Elég jó.
#4 genius33 2013. 04. 13. szombat 06:21
Szerintem nagyon jó.
#3 tiborg 2011. 10. 29. szombat 06:08
jo vege egy jo ejszakanak......
#2 Shavo 2011. 10. 15. szombat 00:27
Elmegy.
#1 Törté-Net 2011. 07. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?