A+ A-

Váratlan vendég 1. rész

Szép napsütéses, kissé fülledt nyári délelőtt volt. Felségem a két gyerekkel elment moziba és a városba csavarogni, én pedig úgy gondoltam, hogy szabadságom első napján egy kicsit lustálkodok vidéki házunk árnyékos teraszán a hintaágyba fekve, amikor csengettek. Kissé morcosan mentem át a házon, hogy megnézzem ki zavarta meg pihenésem. Meglepődve láttam, hogy feleségem húga, Gabika áll a kapu előtt.
- Állj be a kocsival, nyitom a kaput - mondtam, és a bosszúságom egy pillanat alatt elszállt. Gabikáról tudni kell, hogy feleségemnek, Évának 4 évvel fiatalabb féltestvére, akivel általában egy évben egyszer, karácsonykor szoktunk csak találkozni.
- Szia - köszönt Gabi, miután leparkolt az udvaron. - A többiek?
- Ha 10 perccel előbb jössz, akkor még pont itthon találod őket. Most mentek el moziba - válaszoltam. - Gyere beljebb.
Bementünk a nappali és leültünk beszélgetni. Hamar kiderült, hogy Gabi azért jött, mert arra gondolt, hogy a mai napon megkezdett szabadságából egy-két napot nálunk töltene, úgy is olyan ritkán találkozik velünk. Ráadásul a barátja is elhagyta két hónapja, így otthon egyedül lenne. Beszélgetés közben Gabi egyszer csak hatalmasat ásított.
- Bocsi, de éjszakás voltam, így egy kicsit álmos vagyok - mondta egy újabb ásítást elnyomva.
- Aludj egyet, amíg Éva és a gyerekek nincsenek itthon, és nem zavar senki, legalább kipihened magad - javasoltam.
- Az jól esne, de előtte lefürödnék, mert hiába zuhanyoztam le az éjszakai műszak után, megizzadtam ebben a melegben idefele jövet, csak előbb behoznám a cuccom a kocsiból.
- Rendben, addig megnézek még valamit a fürdőszobába, és utána a tied - feleltem, de közben már azon járt az agyam, hogy kihasználom ezt a kínálkozó alkalmat, és meglesem Gabikát fürdés közben.
Amint kiment a kocsihoz, gyorsan előkaptam a kamerát a szekrényből, és a fürdőszobába siettem. A fürdő sarkában egy majdnem plafonig érő szekrény van, annak a tetejére raktam a kamerát a fürdőkádra irányítva, és álcának WC papír tekercsekkel vettem körbe, úgy hogy két tekercs között éppen hogy csak kilátott az objektív. Gyorsan elindítottam a felvételt és kilépve a fürdőszobából szóltam Gabinak, hogy mehet a fürdeni. A folyosó végén lévő WC-ből jött a válasz, hogy majd megy. Talán olyan öt perc múlva hallottam, amikor kilép a WC-ből, és ahogyan becsukódott a fürdőszoba ajtaja, és hamarosan a kádba zubogó víz hangja törte meg a csendet. Jó negyedóra múlva egy hosszú pólóba bújva jelent meg a nappali ajtajában.
- Szerintem most dőlj le a hálóban, estére meg majd kitaláljuk, hol fogsz aludni. Nem iszol valamit mielőtt lefekszel? Éppen egy mojítót készültem keverni magamnak - mondtam.
- Egy ital rám férne, hogy szomjamat oltsam alvás előtt - válaszolta.
- Menj a hálóba, mindjárt beviszem neked - azzal a választ meg se várva bementem a konyhába. Megkevertem két koktél - Gabiéba egy kicsivel több alkoholt téve, mint kellene - és bevittem a hálóba. Gabi gyorsan lehúzta a koktélt, és elnyúlt az ágyon.
- Csinálok egy kis zenét - mondtam kifele menet, és elindítottam a CD lejátszót, amiből relaxációs zenék halk dallami csendültek fel.
A poharakat lerakva a fürdőszobába siettem, és levettem a kamerát, hogy megnézzem mit sikerült felvenni. Kis kuckómba visszavonulva lementettem a felvételt a számítógépre, majd az elején és végén lévő fölösleges részeket levágva nekiálltam, hogy megnézzem a felvételt. Olyan izgalom fogott el, mint gimnazista koromban, amikor az iskolai táborban kiszökve a faházunkból, leselkedni mentünk a zuhanyzóhoz, amikor a lányokon volt a sor. A felvételen jól látszott, ahogyan Gabi levetkőzve bemászott a fürdőkádba, és elnyúlva a habos vízben eleinte csak áztatta magát, majd feltérdelve lassan végigszappanozta testét. Oldalról látszott, ahogyan simogatta magát szappanos kezével. Mikor két kezével hátranyúlt a nyakához, hogy azt is megmossa, felemelkedtek mellei. Sajnos a kádba nem lehetett belátni, így inkább csak a mozgásából lehetett kitalálni, hogy mikor ért kezével a combjai közé. Ott mintha egy kicsit hosszabban időzött volna, legalább is nekem olyan érzésem volt, hogy nem csak egy sima punci mosást takar el előlem a kád pereme. A farkam már a felvétel elejétől ágaskodni kezdett, de a képsor hatására - ami éppen csak, hogy lepergett előttem -szűk lett az alsónadrágom. Gabi hirtelen felállt a kádba, és a kamerának hátat fordítva, végigszappanozta formás fenekét, combjait és lábszárát, majd a zuhany rózsáért nyúlt, de meglepetésemre nem zuhanyozni készült, hanem letekerte a csőről a zuhanyrózsáját. Megnyitotta a vizet és kissé leguggolva a fenekéhez nyomta a cső végét. Kis idő múlva, leengedte a csövet a kádba, és kiugorva onnan eltűnt a képből. Innentől kezdve csak a kamera hangjaira támaszkodhattam, mely olyan volt, mint ha valaki egy slaggal kezdte volna el kimosni a WC csészét. Ez a jelenet még háromszor megismétlődött, és a végén a WC-be zúduló víz hangja hallatszott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.05 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 sipospista 2016. 09. 14. szerda 16:00
Nagyon joo..
#12 feherfabia 2014. 08. 26. kedd 07:04
8P
#11 Sierra 2013. 12. 9. hétfő 13:51
Ez is nagyon tetszik, nem elsietett, szépen végigvezetett, átélhető. Egyetlen pici kritikát engedj meg kérlek. Akad benne néhány szóismétlés, ami elkerülhető lett volna, de ez nem von le az értékéből.
#10 A57L 2013. 10. 31. csütörtök 04:36
Egész jó.
#9 listike 2013. 10. 8. kedd 07:36
Nagyon jó. 10pont.
#8 sanyi0227 2013. 10. 7. hétfő 20:40
10 p. itt remélem nem állnak meg.
#7 hairy_pussy 2013. 10. 7. hétfő 17:57
10p
#6 sztbali 2013. 10. 7. hétfő 16:57
Elég jó.
#5 papi 2013. 10. 7. hétfő 09:31
Nem rossz
#4 veteran 2013. 10. 7. hétfő 08:10
Klasz történet,jöhet a folytatás.
#3 Rinaldo 2013. 10. 7. hétfő 07:53
Jó történet,remélem seggbe is dugja.
#2 Pavlov 2013. 10. 7. hétfő 07:21
Szépen kidolgozott, megírt történet. Remélem, a folytatás vadabb lesz.
#1 Törté-Net 2013. 10. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?