A+ A-

Két anya, két fiú, egy forró éjszaka 3. rész

Fordítás
Másnap reggel Robert és én korán felébredtünk és keményen állt a faszunk. Játszottunk velük a takaróink alatt, vártuk már nagyon az újabb szexet.
Hé, menjünk keressük meg az anyáinkat, mielőtt az apám ide ér, mondta Robert
Menjünk, válaszoltam.
Megpróbáltunk az anyám szobájába osonni, de nem volt ott. Megállapítottuk, hogy ők valószinüleg lent vannak, a kéményen álló farkainkkal, meztelenül, lementünk miközben egy kora reggeli baszás után vágyódtunk. De meghallottuk a nagybácsim hangját, ami a konyhából jőtt. Basszus! gondoltuk. Már itt van! Pánikszerüen, gyorsan felfutottunk, hogy felöltözzünk. Amikor lejöttünk, Floyd melegen üdvözölt minket, amíg az anyáink úgy látszott, hogy kicsit öket is bántotta a bácsi itt léte. A szemeik szinte koldultak, lesték a faszunkat, mert nem mondhattak semmit . Aon töprengtem, hogy mi történt volna, volt Robert és én tényleg bejövünk a konyhába meztelenül és kemény, álló fasszal.Mi lett volna Floyd reakciója ha így látott volna minket és sejtette volna, hogy a távollétében mi történt, tudta volna azt, hogy a felesége és nővére az előző éjszakán megbaszatták magukat a tinédzser fiaikkal! Bizonyorá mindenkit meglincselt volna.
Az utolsó pár napunk volt hátra a hegyi házban, állandóan és bizalmasan anyut zaklattam. Nem tudunánk elmenekülni Floyd bácsitól? Ö csak sóhajtott és félrenézett. Igazán kinyílt Ö is és Barbara is. Két tizenéves fiú a tomboló hormonokkal, és kemény álló fasszal miközben egy kevés anyai kényeztetést keresnek. Az utolsó napunkat töltöttúk ott, az anyu megpróbált kitalálni valamit. Az anyu félrehívta Barbarát és elkezdtek suttogni, Floyd tett - vett a ház körül, javítgatott valamit.
Néhány perccel később hallottam a nagynénim kiáltását : a gyere Robertet!, és az anyu akkor tájékoztatta Floydot, hogy elmegyünk egy darabig egy kis időre.
Hová? kérdezte.
Egy sétára válaszolt.
Nem hívsz engem is? kérdezte.
Nos azaz igazság, hogy te elfoglalt vagy és az valószínű fontosabb a sétánál.
Rendben, rendben, mondta Floyd és nevetett.
A fák közé érve anyut kérdeztem, hogy mit fogunk csinálni itt miközben mentünk.
Úgy emlékszem, hogy a minap láttam egy foltot, válaszolta.
Miért érdekes ez a folt? kérdezte Robert .
Nos azt gondoltuk, hogy lehet, hogy szeretittek maszturbálás közben arra gondolni, hogy jó, ha kiszopjuk a faszotokat és ettől van a geci folt a lepedőn, válaszolta.
Robert és én kezdtünk merevedni - nézeték izgatott, álló faszunkat, az anyu mosolygott és a nagynénim kuncogott. Néhány perccel később az anyu megmutatott egy olyan területet, ahol volt egy nagy kidölt fa. Nem volt út, a tisztáson jól tudtunk volna baszni, a meleg levegőben Robert és én is levetkőztem. Miközben levetkőztünk meztelenre az anyuink helyeslő szemeikkle néztek minket és mosolyogtak.
Fiatalok voltunk és jó formában voltunk, és ahogy anyunak és Barbarának levetkőztünk, a faszunk gyorsan kemények lettek.
Leterítettük a fűre a ruháinkat, hogy kicsit kényelmesebb legyen nekik letérdelni. Ök mindketten farmerben voltak, és így egyszerűen letérdeltek velünk szemben ; anyu előttem, és Barbara Robert előtt. Az anyu kézbe vette a kemény faszomat miközben simogatta azt és játszott a heréimmel.
A fiam olyan férfias lett, az anyu nyögött ahogy érezte a farkamat. Egy férfi. EGY CSÖDÖR! Látod Barbara?
Hmm helyeselt Barbara a fia faszával tele szájjal. Az anyu akkor a szájába vette a faszomat miközben szívta a makkomat, nyalta hosszában, nyalta a golyóimat, és ráadásul befogadta őket a szájába. Az anyu rajta hagyta a nyálát, azt ami csepegett a faszfejből. Robert és én is szerettem a faszszopás minden percét, basztuk az anyai szájakat, de akkor az anyu a faszomat kivette a szájából és megbökött Barbarát, aki elfoglalta magát a fiával, nyalta és csókolgatta a fia farkát, makkját.
Enged meg nekem, hogy cseréljünk, mondta az anyu.
Az anyu odakúszott Robert elé, hogy hozzá férjen a faszához, ezalatt Barbara vetett egy mosolyt rám és odatérdelt elém, kézbe vette a faszomat és elkezdte nyalni az anyu nyálát róla. Majszolta a farkamat miközben nyalta a végig és megcsókolta a makkomat, a meleg szájába vette azt, szívott engem mint egy nyalókát, ahogy a kezével pumpálta a rudamat.
Időközben az anyu igazán mindent beleadott Robert szopásába. A száját kitátva, ő mélyen lenyelte azt, morogott miközben őrjöngve baszott a szájával, és a sötét fasz teljes hosszában eltünt, profi volt szopásban. Sem Robert, sem én nem birtuk sokkal tovább és elkezdtem nyöszörögni eközben a csodálatos szopás közben. Végül anyám Robert faszát kivette a szájából, és az arcára célzott, elkezdte gyorsan verni azt.
Ooooh, igen! az anyu nyögött. Gyere, Robert! Spermát akarok ! Spermát!
Cuuuupp! Adjad a spermád egészét nekem a HATALMAS FASZODBÓL!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (123 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2015. 07. 10. péntek 04:10
Ez sem rossz.
#10 csaba1949 2015. 02. 5. csütörtök 06:01
fantasztikus
#9 ukmukfukk 2014. 05. 20. kedd 14:54
Gagyi.
#8 gyuri0926 2014. 05. 20. kedd 14:01
tiborg qrvára igzat írsz , kár , hogy ékezetek nélkül
#7 tiborg 2011. 02. 26. szombat 04:11
Gyuri 3 eshetoseg van: angol nyelvu vagy es nemreg tanultad a magyart.
a fordito "geped" gyenge minosegu(nincs controlja)
Lusta vagy atolvasni es corrigalni.
Pelda.....Ok mindkettojuke nagyon finom..., nagynenim o es a Robert...,
fasza tul nagy nekem ott hatulrol...,meg tud baszni engem a seggemben
stb...stb.
Ez nagy kar, mert a sztorik kulomben kitunoek!
#6 gyuri0926 2007. 10. 29. hétfő 07:42
Drága Ede ! Akkor ne olvasd , nem kényszerít senki sem.Amúgy szívesen veszek minden kritikát . aki probálta már azt a dolgot , amit kritizál és megmutatta , hogy ő sokkal jobban tudja. Tudom ez nem egy magyar alap attitűd , a magyar mindenhez sokkal jobban ért . a másik ember munkjának a birálatához leginkább.
Tehát arra buzdítok mindenkit , hogy bátran kritizáljon , minden itt történet írót és fordítót és mutassa meg saját munkájával , hogy amit bírál azt ő sokkal jobban csinálja.
Nos kedves "Ede" szeretném olvasni a "magyarul" jobban tudó történetedet.Várok türelemmel.
Egyébként sok esetben az sem baj , aki olvas , pontosan érti is azt , amit olvas.
Baráti üdvözlettel : Gyuri (nem álnév, valójában ez az utónevem)
#5 Ede 2007. 10. 27. szombat 22:35
Kedves "Gyuri"! Ahhoz, hogy fordíts előbb meg kéne tanulnod magyarul, így elég nehéz olvasni és élvezni a történetet. Üdv!
#4 gyuri0926 2007. 10. 24. szerda 22:56
Ati én csak fordítottam, reklamáció az amerikai szerzőnél.
#3 Ati 2007. 10. 24. szerda 15:57
A végenincs egy kicsit ösze vágva ?????
#2 jocy 2007. 10. 24. szerda 09:19
Jó a tőrténet.Remélem lesz folytatása is?
Sok sikert hozzá.Szivesen olvasnám a többi részt.
#1 Törté-Net 2007. 10. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?