Gitta 9. rész

Szavazás átlaga: 8.9 pont (534 szavazat)
Megjelenés: 2008. november 10.
Hossz: 34 979 karakter
Elolvasva: 72 146 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
A következő délután, amikor hazaérkeztem a három lány a vízben pancssikált és onnan üdvözöltek engem. Az Anikó éppen bent volt a lakásban, én pedig hozzá siettem. Puszi után azt kérdezte, hogy kérek e kávét, mert éppen főzni akar magának is.
Igen szerelmem kérek szépen én is kávét!
Erre ő; Amiért ilyen szépen kérted, kapsz még egy ráadás puszit tőlem.
Leültünk a nappaliba és kávézás közben beszélgettünk általános napi dolgokról.
Majd ezt mondta; Te apuci!
Képzeld mit újságoltak be nekem ma a lányok.
Na mit?
Ez a kis huncutka Betti keresztlányom, tegnap este elvette saját szüzességét.
Micsoda! Elvette magának? Tényleg! Na és hogyan? (Persze tettem a hülyét. )

Hát igen. Elővették a lányok az egész készlet műfarkat és játszadozni kezdtek vele. Persze a Betti is rágerjedt a témára és a lányok előtt bizony ő is használatba vette az egyiket. Addig meddig játszadozott vele, mígnem teljesen feltolta magának.
Állítólag ezzel akarta a lányoknak bebizonyítani, hogy már ő is nagylány.
Hát ez történt. Ma délelőtt pedig elmesélték a lányok nekem ezt az egészet.
Na és te mit szóltál ehhez?
Mit is mondhattam volna, amikor már túl van mindenen. Csak annyit jegyeztem meg az én és a te lányodnak, hogy talán nem a Betti előtt kellett volna effajta bemutatót tartani.
Erre a Betti válaszolt; De keresztanyu, én találtam ki ezt az egészet. Vagyis én kezdtem kézzel maszturbálni és csak azután vették elő Katáék ezeket a vibrátorokat.
Tehát a kis huncut Betti kezdeményezte ezt az egészet.
Erre én; Na látod! Ezekkel a mai fiatalokkal nem lehet már bírni.

Na de ez még nem minden! Mert még azt is monda a Betti, hogy a lányok elkotyogták neki a mi közös szex partijainkat.
Úgyhogy tud mindenről.
Na és rám kérdezett, hogy én mit szólnék ahhoz, hogy ő is szeretne ennek a játszadozásoknak aktív résztvevője lenni.
Na persze és te mit válaszoltál?
Hát mi-mit, visszakérdeztem. Te kis csutak nem lesz ez még kicsit korán neked?
Ó keresztanyu, most már úgy sem vagyok szűz és különben is nagyon szeretném már kipróbálni, hogy milyen egy igazi férfival a szex.
Igen ám, de anyád és apád mit fog mondani, ha megtudja ezt? Engem fognak majd felelősségre vonni, hogy miért nem vigyáztam jobban rád!
Nem fogják megtudni, mert nem mondom én ezt el nekik.
Na szóval így történt.

De te mit ígértél a Bettikének?
Nem ígértem én semmit, csak annyit mondtam, hogy majd átgondolom ezt még. Na és persze nem csak rajtam múlik ez, hanem terajtad is. És most itt tartunk. De tényleg! Te mit szólsz ehhez? Mert én úgy vagyok ezzel, hogy ha te is benne vagy, én nem leszek ellenére. Nem bánom, mivel a lányainkat is dugod, ezért már úgy is mindegy. Eggyel több vagy kevesebb már úgy sem számít. Különben meg ezt már ő is tudja és szerintem épp ez az oka annak, hogy ő is be akar szállni a játszadozásunkba. Na és ő is családon belüli, mert azért egy külső hölgyeménytől én is jobban féltenélek téged.
És most kérdezem újra tőled, hogy te mit szólsz ehhez a gyerekhez? Legyen benne az orgiánkban?

Közhellyel válaszoltam; Manapság sokkal hamarább kezdik a szexet ezek a mai fiatalok.

Jó-jó ez tényleg igaz, de ahhoz mit szólsz, hogy a kis Bettike veled szeretné megdugatni magát?
Hát mit szóljak! Én szívesen megdugok bárkit, főleg ha te is áldásodat adod hozzá. De hát nem túl fiatal ez a lány még ehhez? (Tettem az ártatlant. )

Anikó; Hát a testi érettsége megvan hozzá. Bár egyénileg más-más időszakban érik egy lány, de ez általában 9-10-11, esetleg 12 éves kortól alakul ki náluk. Ennyi idősen akár teherbe is tudnak esni. Ő pedig már tizenkettő és már menstruál. Szellemi érettségben pedig ő legalább tizenötnek is megfelelne már. Akárcsak a lányaink is simán tizenhatnak beillenének. Tehát végső soron csak rajtunk múlik, hogy bevállaljuk e őt, ahogyan a lányainkat is. Tudod olyan ártatlanul kérlelt engem, hogy győzzelek már meg téged is ebben az ügyben.

Na jó, azért én sem dugok meg bárkit. De nem is tudom, hogy mit mondjak erre. Ha én azonnal igent mondok neki, az azt jelentené, hogy komolytalan és meggondolatlan ember vagyok. Én persze csak neked mondom szerelmem, hogy szívesen megdugnám én őt is, hiszen zsengesége igazán izgalmas, de ezt nem szabad nekik mutatnom annak érdekében, hogy a Gitta lányom és a Kata előtt a tekintélyem megmaradjon. Tehát ha tényleg mindenki ezt szeretné, akkor tegyük ezt úgy, hogy mintha én nem is tudnék erről.

De hát ez lehetetlen! Hogyan tudnád őt, "tudtodon kívül" megdugni?

Hát egyszerűen! Nagyjából úgy, ahogyan a húgodat is beszervezted nekem. Arra gondoltam, hogy kezdeményezzétek ti velem azt a kitalálós játékot, amit szoktunk játszani és egynek a Bettit is beállítjátok majd. Ezért én elvileg nem tudhatom, hogy éppen kinek a punciját nyársalom fel. A végén pedig ha neki kell velem maradnia, akkor ti meg majd bíztassatok engem, hogy ez a szabály és a Bettinek kötelezően velem kell lennie akkor éjszaka.
Erre az Anikó; Ez tényleg jó ötlet, de mi lesz akkor, ha őt felismered és a szabályok értelmében kiesik majd.

Nem! Ez nem lehetséges. Mivel én nem tudom, tudhatom, hogy ő is benne van a játékosok között, ezért nem is tippelhetek rá. Ennél fogva elvileg nem ismerhetem fel őt. Ezáltal mindenképen neki kell bent maradni a játékban. Ugyan úgy, mint amikor becsaptatok a műpinával.

Hát igen. (Így az Anikó. ) Ez lesz a legjobb megoldás, csak az aggaszt, hogy most már még plusz egy nővel kell, hogy megosszalak téged. Aztán a végén még elcsábít valamelyik tőlem!
Na azért azt nem! Lehet hogy sok jelzőt rám lehet mondani, de azt azért nem, hogy nem tartom a szavamat. Nekem csak te kellesz életem párjának. Talán ha nem lennél ilyen megértő, akkor esetleg több vita lenne ezek miatt valószínűleg közöttünk. De különben meg ha átgondolod ezt, akkor szerinted kit vehetnék el feleségül ebből a csapatból?
Nem tudom.
Na akkor vegyük sorba őket. A lányomat ugye nem. A Kata lányod túl fiatal hozzám, nem beszélve a Bettiről. A húgod jöhetne még számításba, de te épp ugyanolyan jól nézel ki, mint ahogyan ő. Hidd csak el, hogy te nagyon tetszel nekem! Akkor meg miért választanám a húgodat? Különben is tudomásom szerint ő jól elvan a férjével. Ráadásul ha te az én fejemmel gondolkoznál, te is gyorsan rájönnél arra, hogy részemre így van ez legjobban. Ugyanis ha te velem vagy együtt, akkor gyakorlatilag mindegyik lány a közelemben van. Márpedig ha így van, ez részedről is előny. Mert nekem sincs miért más kívülálló nőt keresgélni, hiszen az én kapacitásom is véges. Veletek pedig az én szex iránti étvágyam is rendesen kielégül. Néha már soknak is érzem. Nem beszélve arról, mint azt láthatod és érezheted, hogy én nagyon is szeretlek és imádlak téged, ezért el kívánlak venni feleségül! Az-az veled együtt szeretnék mindenképen megöregedni. Persze ha te is úgy akarod.

De ez biztos? (Nagyon tündéri morcossággal kérdezte ezt. )
Na figyelj! Ha visszajönnek Bettiért a húgodék, én ünnepélyes keretek között, előttük kérem meg a kezedet. Rendben?
Hát persze, hogy rendben! Mert minden vágyam az, hogy a feleséged legyek! Láthatod, ennek érdekében teérted még azt is bevállalom, hogy szeretkezhess a lányokkal is. De hangsúlyozva mondom azt, hogy csakis így családon belül!
De akkor már más kívülálló nőt én sem szeretnék az ágyadban tudni!

Na és a húgodat hova sorolod?
Ha megígéred azt, hogy őrá nem fogsz úgy rászállni, hogy bennem aggódást váltsál ki, akkor nembánom néha alkalom adtán őt is megdughatod. Na persze ne felejtsük el, hogy a Tibor semmit sem tudhat erről az egészről!

Erre én; Rendben, akkor kezet rá! Részemről tökéletesen elfogadható ez.
Ő is nyújtotta felém a kezét és ezt mondta; Akkor áll az alku!
A kézfogással egy időben, nagy csókolózás következett és közben markolásztam a nagy csodásan formás éretten telt kebleit. Ez persze be is indított mindkettőnket.
Különben is egy dögös kis lenge nyári ruha és egy kis bugyi volt mindössze rajta. Ezért benyúltam a mély kivágású dekoltázs alá és így folytattam a markolászást a csodás keblein. A másik kezemmel pedig felhúztam a ruhája alját, benyúltam a bugyija alá és elkezdtem ujjazni a begerjedt punciját. Kis idő multán szóltam neki, hogy gyere és ülj ide az asztalra. De hát itt a konyhában? (Mivel itt kávéztunk)
Hát persze, csak vedd le a bugyidat! Én meg már oldottam is a nadrágom gombjait.

De hát bejöhetnek a lányok!
Na és? Teveled bárhol, bármikor és akár előttük is.
Már ki is lépett a kis tangából és feljebb húzta a ruhája alját.
Én megfogtam a derekát és egy mozdulattal az asztalra ültettem.
Beléptem a szétterpesztett csinos lábai közé, odaillesztettem a meredt dorongomat és azonnal behatoltam a lucskos puncijába. Ő meg csak egy hu-val reagált és még azt mondta, most csak egy gyors menet legyen, mert azért ciki lenne, ha bejönne valamelyik lány!
Nyugi van szívem, legföljebb bekaphatják ők is.
Közben a ruhájának nagy dekoltázsát annyira széthúztam, hogy a gyönyörű keblei elém tárult ahogyan kifordítottam őket.
Meg is jegyeztem neki; Drágám, ilyen csodás mellek csak neked van. Meg is markoltam mindkét kezemmel őket. Markolásztam és gyúrtam ahogyan csak tudtam, miközben már a punciját is teljesen felnyársaltam. Majd hosszabb mozdulatokkal ki-be dugattyúztam benne a keményre dagadt dorongommal. Néhány perc elteltével lassítottam a tempón. Körbeöleltem a derekát, ő pedig az én nyakamba rakta kezeit. Így arcunkkal összesimulva lihegtünk egymás fülébe, miközben imádtam dugni az izmosan szorítós, begerjedt punciját.
Pár perc múlva nyöszörögni kezdett. De közben még annyit súgott, hogy imádlak és nagyon szeretlek. Sohasem akarlak elveszíteni!
Igen drágám te vagy a legcsodálatosabb és legmegértőbb nő a világon, ezért én is nagyon imádlak és szeretlek téged. Soha nem akarlak elhagyni téged!

Ekkor már kezdődött is élvezete. Még jobban megszorította a nyakamat és egyre hangosabb lett. Majd még annyit súgott; Gyere szerelmem, gyere te is velem együtt! Ne húzzuk sokáig.
Nem is kellet sokat bíztatni engem sem, mert ott voltam én is a határon. Amint rángatni kezdett az élvező izmos hüvelye, amit a begerjedt dorongomon jól éreztem, én is azonnal bedurrantottam csodásan ölelő puncijának legmélyébe. Egyszerre jutottunk élvezetünk csúcsára.
Kis levezető szünet következett, majd a kéznyújtásnyira lévő konyhai papírtörlő tekercshez nyúltam. Letéptem egy kockát és odatartottam puncijához miközben kihúztam a farkamat. Aztán megmutattam neki. Ez a pecsét lesz az egyességünk bélyege. Tedd ezt el örökre, miután én és te is aláírod ezt! Rendben?
Hát persze hogy rendben, már írom is alá!
Miután tényleg aláírtuk, ő már is gondosan összehajtogatta és elrakta azt.
Majd megkérdezte; Na akkor mi legyen ma este a lányokkal? Mit mondjak nekik?

Erre én; Hat te úgy akarod, sohasem dugom meg többé egyiket sem, mert annyira szeretlek téged!
Nem-nem! Én tényleg nem bánom ha velük is dugsz! Sőt! Tudd meg, hogy még engem is begerjeszt az, ha tudom hogy éppen dugod valamelyik lányt. Valahogy beindít még akkor is, ha nem előttem csináljátok. Magam elé képzelem az egészet és már is kezdek nedvesedni. Azt meg sohasem gondoltam magamról, hogy én egy lánnyal valaha szeretkezni fogok. Korábban sohasem éreztem eddig ezt a fajta vonzalmat a saját nemem iránt. Pedig hát nem is olyan rossz! Sőt! Kimondottan élvezetesnek tartom és tetszik.

Na! Még a végén kiderül, hogy már nem is kellek neked!
Azért ebben ne is ringasd magad! De tényleg mit mondjak most a lányoknak?
Hát legyen úgy ahogyan megbeszéltük az előbb, de inkább már csak holnap kezdjük el, mivel te az imént kielégítettél és már elég lesz ez a mai napra.
Na akkor megyek is és így beszélem meg velük.
Elindult, de még visszaszólt; Na ugye, hogy milyen jó így rövid menetben is?
Tényleg nagyon finom volt tündérem! Imádlak.
Még visszalépett egy puszira és közben megkérdezte; Van még itthon esemény utáni tabletta? Mert azért nem lenne jó, ha a kis Bettit már is teherbe ejtenéd!
Szerintem még lennie kell, egy-két szemnek valahol. (Válaszoltam. )
Na jól van, majd holnap azért elmegyek én a Patikába és veszek még, hogy biztosan legyen itthon.

Ezután kiment a lányokhoz, leült a medence melletti napozóra és a lányok odamentek hozzá. Kíváncsian figyelve nézték és hallgatták az Anikót. Amint ezt messziről láthattam és némiképp hallottam is. Igen kedvezően fogadhatták, mert sugárzott a jókedv róluk. Főleg a kis Betti fogadta ezt láthatóan kitörő örömmel.
Minden esetre aznap már semmi sem volt egyikükkel sem, de következő estén amint hazaértem, már láttam is, hogy a lukas lepedő már ki is van feszítve a két szekrény között.
Jól tudtam, hogy akkor ma a kis Betti fog következni a teljes éjszakás menetre.
Ez persze nem is volt számomra kivetni való, sőt inkább hízelgő volt részemre, hiszen egy tizenkét éves kislány megdugása, nem is hétköznapi esemény. Annak ellenére sem, hogy már nem az első alkalommal teszem ezt vele.
A vacsora után a kedvencemmel, száraz vörösborral
k
alf
ín
alf
ál
alf
t
engem az Anikó. Feltűnt, hogy már fel volt bontva. De ezt a
b
alf
or
alf
t
különösen száraznak és talán kissé keserűbbnek éreztem a szokásosnál. Végül is betudtam annak, hogy ez ilyen és kész. Egyébként finom volt.
Kérdeztem is Anikót, hogy te nem kérsz egy pohárral? Te is szereted a vöröset!
Mire ő ezt válaszolta; Nem! Köszönöm szépen, de most nem kérnék.

Majd úgy fél óra multán, amikor a lányok a fürdőben együtt tusoltak, én kettesben maradtam az Anikóval, ekkor ő ezt mondta nekem; Apuci! Ma a Patikában bevásároltam, vettem ezt-azt, és hoztam két doboz esemény utáni tablettát is. Tehát ma este nyugodtan dughatod bár melyik lányt, itt lesz a szekrény polcán.
De azért jó volna felkeresni a nőgyógyász barátodat, mert elég rendszeresen dugsz bennünket, ezért mégiscsak a tartós fogamzásgátlás lenne a jobb megoldás. Ez a tabletta megzavarja a menstruációs ciklust.
Ez az eseményutáni, inkább, csak a ritkább alkalmakra való.

Hát igen. Különben is meg kell, hogy vizsgáljon titeket, de főleg a lányokat, mert már így is lehet hogy késő. Ugyanis, amikor elsőre dugtam meg a Katát és a Gittát, a te lányodnak nem tudtam utólag átadni a tablettát, mert akkor ti nem engedtétek vissza őt hozzánk. Az én lányom viszont akkor bevette.

Na ugye! A Kata lányom már mondta is nekem, hogy meg kellett volna jönni a múlt héten, az esedékes menstruációjának, de még a mai napig nem jött meg. Lehet hogy máris teherbe ejtetted őt és talán még engem is! A Gittával nem igen lesz probléma, mert épp most múlt el neki a
v
alf
ér
alf
alf
se
. A kis Bettinek viszont nem is kellene még a rendszeres tablettára áttérni, mert ugye ő nem lesz közöttünk tartósan.
Bár nem tudhatjuk, hogy ezek után milyen gyakorisággal fog majd élni a testi örömökkel, ha majd visszamegy az otthonába.
Rendben. Holnapreggel még bemegyek a céghez és mivel amúgy is a péntek lazább szokott lenni, ezért később visszajövök értetek és elviszlek titeket a nőgyógyász barátomhoz. Akkor tegyük ezt is a helyére.

Még van valami. A lányok azt mondták, hogy jó lenne a játékunk szabályán annyiban változtatni, hogy a kétperces váltást öt percre nyújtsuk, mert aki kiesik a játékból, ennyi idő alatt a kieső is eljuthat az élvezetig. Ezáltal nem lesz probléma forrása az, ha valaki ritkábban jut el az ágyadig.
Na ez tényleg jó ötlet, mert senkinek sem lenne az jó, ha ebből valamilyen vita vagy harag alakulna ki köztetek. De akkor én is szeretnék azon változtatni, hogy ne legyen a kezem felkötve, mert ez kényelmetlen nekem.
Ez nem ügy, válaszolta.
Tudod nekem már az jár az eszemben, hogy vajon hogyan fogom én ezt az iramot bírni? Mert ezek az öt perces körök ismétlődnek mindaddig, amíg ki nem találom az illető kilétét. Na és ha ezeket az öt perceket összeadjuk, akkor részemről elnyúlhat ám akár egy órás menetre is! Aztán folytathatom majd az ágyban a nyertessel, ami szintén elnyúlhat időben rendesen!?

Anikó; Hát amennyire ismerlek téged, fogod venni ezt az akadályt. Különben meg már erre is találtam jó megoldást.
Na és milyen megoldást találtál erre?
Most még nem árulom el hogy mi az, de majd meg fogod tapasztalni. Ja! Erről jut az eszembe. Milyen
b
alf
or
alf
t
vettem neked? Ízlett?
Igen, finom volt. Tudod hogy szeretem a száraz vöröset. Ez valami Spanyol bor volt ugye?
Igen.
Máskor is vehetsz ilyet nekem, mert ízlett.
Na akkor jól van mert attól féltem, hogy nem fog neked ez a fajta ízleni. Különben egy egész kartonnal vettem belőle, úgy hogy lesz még máskor is.

De miközben ott dumcsizott nekem, érdekes módon már fel is ált a farkam. Arra gondoltam, hogy biztosan azért van ez, mert az Anikó kimondottan egy kívánatos nőies nő. Van ugyan néhány kiló plusz rajta, de maximum két-három kiló, és ez is inkább előnyére válik, mint sem hátrányára.
Mondtam is neki; Nézz csak ide! Máris harcra kész állapotban vagyok. És ha úgy akarod, akkor kezdhetem már is veled a napi dugásomat?

Nem-nem! Tartogasd csak az erődet. Ezen az estén én is azt szeretném, hogy a kis Bettit rendeznéd le alaposan, hogy tudja meg végre, hogy milyen egy igazi férfival dugni, hiszen minden vágya ez. Én ma megelégszem az ötperces menettel is. Különben is ezzel a nagy farkaddal gyorsan fel tudsz röpíteni bárkit a csúcsra.
Egyébként meg a kis Betti egész nap olyan türelmetlen volt és azt emlegette, hogy vajon ő mikor fog bent maradni a játékban. Szóval nagyon izgatott volt és szeretné már érezni magában a te nagy farkadat. Szerintem ha ma nem kaphatná meg a farkadat, ő bele is tudna őrülni! De ugye amint azt a tegnap megbeszéltük, ő lesz az akinek a kis punciját kedved szerint dughatod egész éjjel. De amint látom, már te is rágerjedtél rendesen, pedig még csak beszélünk róla.
Na ja. Nem tudom hogy mi van most velem, mert tényleg idő előtt jó gyorsan felállt a farkam.
Erre ő; Na ugye! Ez bizony ám a vágyakozás a zsenge kis punci után! Ugye milyen varázsa van?
Ó, ne butáskodj már! Én egyformán imádom mindannyitok punciját. Sőt! Teveled még azért is nagyon szeretek dugni, mert ugye nem kell annyira óvatoskodnom mint a lányokkal. És ha úgy van kedvem, akkor vadabbul és szenvedélyesebben dughatom a te puncidat, mint a lányokét.
Jól van, tudom én azt. Csak vicceltem veled! De azért ne mond azt, hogy nem jó neked egy fiatal kis zsenge puncit dugni? Mondta ezt miközben kajánul mosolygott rám.
Nem, nem! Nem erről van szó. Hát persze. Nagyon is imádom dugni az ő kis finom puncijukat, csak velük másképp jó, mit veled vagy éppen a húgoddal. A tiédnek és a húgodénak másabb a varázsa, mint az övéiknek. Tehát számomra mindanyiatok mellet szól jó érv, amiért imádom a puncitokat dugni.

Közben már jöttek is ki a fürdőből a lányok. Mindhármukon csak köntös volt és más semmi.
Na gyere szívem! Végre már mi is bejuthatunk a fürdőbe. Szólított az Anikó.
Erre a lányom tett megjegyzést. Na aztán ne hogy pajzánkodjatok idő előtt!
Mire én; A nyelvedet leharapom, ha így beszélsz!
Jól van na! Már viccelni sem szabad?
Gyere csak ide! Ha kapok egy puszit, akkor megbocsátok neked!
Már rohant is és adott egy nagy csókot. De utána az Anikóhoz is odafordult és ezt mondta; Bocsi! Nem akartam én senkit sem ezzel megbántani és közben őt is megpuszilta.
Amint bezártuk magunk mögött a fürdő ajtaját, már mondta is az Anikó. Miért bántod ezt a tündéri kislányt? Hiszen soha sincs semmilyen probléma vele. Egyébként meg csak működik a fantáziája. Mert nekem is éppen ez jutna az eszembe, ha bármelyikükkel jönnél be ide fürödni kettesben. Különben meg nem veszed észre, hogy menyire rajong érted a lányod.

Persze tudom én ezt és neked is igazad van, de én már jól ismerem őt és tudom azt, hogy néha kell hogy kordában tartsam őt. Nyugodj meg, mert ez a szigor az ő érdeke miatt is van. Ne félj ettől, mert két percen belül már nem is fog erre emlékezni.
Közben leöltöztem, de a farkam egy csöppet sem lankadt egész idő alatt. Még jól is esett hogy levettem a nadrágomat, mert így legalább nem nyomorgott a nadrág szorításában.
Persze ő is láthatta a keményen álló rudamat. Belemarkolt és azon keresztül gyöngéden húzott a tus alá miközben ezt mondta. Na gyere te kis tökös pasim! Hagy mossam meg neked, mert ma még sokat kell ezzel a csodás farkaddal teljesíteni!
Beálltunk a langyos, inkább hűsítő víz sugarába, majd kezébe vette a szappant, és két kézzel a farkamat szappanozta, miközben lágyan húzogatta azt.
Majd szétrobbant, annyira feszülten és keményen állt. Aztán a mellkasomat kezdte simogatni a csúszós szappanos kezével, majd áttért a vállamra és a nyakamra. Ekkor már egészen közel volt az ő kívánatos teste az enyémhez. De annyira hogy a dárdaként meredő kemény farkam, néha érintette az ő testét. A gyönyörű mellein megkeményedett mellbimbói, pedig az én testemet cirógatták, miközben mosogatott felül.
Ekkor mögényúltam, és a popsiján keresztül magamra húztam az ő testét és kezdtem emelni feljebb a farkam fölé.
Ne apuci! Nagyon kívánlak én is, de most nem én vagyok a soron!
De hát szétrobbanok, ha nem dughatom be most azonnal!
Jól van, nem kell már sokat várnod és lesz módod négy punciba is bedugnod ezt a csodás farkadat.
Ráadásul ha most engem kielégítesz, akkor nekem már nem lesz akkora varázsa a közös játékunknak. Hidd csak el, nekem is tetszenek ezek a közös játékok. Bár minden lány fiatalabb tőlem, de mivel közösen tesszük ezt, ezért én is ugyanolyan fiatal tinédzsernek érzem magam közöttük, mint amilyenek ők. Teljesen felvillanyoz ez a csapatjáték.

Na rendben, te nagyon is fer játékos vagy, de akkor menjünk mielőbb, mert már annyira totálisan áll a férfiasságom, hogy most úgy érzem, ebben a pillanatban nem csak négy nőt, hanem négy lovat is ki tudnék elégíteni!
Nem is csoda hogy ennyire feszülten állt a farkam, mert csak később tudtam meg az igazságot. Vagyis azt, hogy az én kiválasztott szerelmem az Anikó, a borosüvegbe úgynevezett hétvégi sárga színű tablettát is belecsempészett. Ráadásul két szemet is! Ez a sárga tabletta arról lett híres a konkurens kék tablettával szemben, hogy képes harminchat órán át is hatni, ha van megfelelő inger.
Mentségére szóljon, hogy nem gondolta az Anikó, hogy ennyire jól fog esni a bor, mert én megittam az egész üveggel. Ő pedig azt hitte, hogy két alkalomra is elég lesz nekem ez az ital, ezért tett két szemet is bele. De hát nem lett volna szükségem erre a segítségre, csak hát együtt így beszélték meg a lányokkal, hogy jól beserkentenek engem ezzel a tablettával és akkor majd én fogok már ragaszkodni a minél több szexhez. Mivel már négyen vannak ők és a játékidőt is meghosszabbították, ezért attól tartottak, hogy még mielőtt mindegyikőjük kielégítené magát a rudamon, esetleg idő előtt behal majd a farkam.
Hát nem mondom, sikerült is elérni a céljukat ezekkel a tablettákkal, mert egész hétvégén szinte alig volt lankadt állapotban. Folyamatosan keményen állt. De akkor én még nem tudtam, hogy ezt az én folyamatos harci állapotomat ők intézték nekem.

Na de ott tartottam, hogy végeztünk a fürdéssel. Én a köntösömet összefogtam az álló rudamon, majd így mentünk át az előkészített félhomályos szobába, ahol már halk zene is szólt.
Kata és Gitta volt bent és máris dobták le a rendkívül csinos testükről a saját köntösüket. Maga a gyönyör volt látni ezt a két kis bombázót meztelenül. Éreztem, hogy meg is rándult a keménykedő dorongom a köntösöm takarása alatt.
Kérdeztem tőlük, hogy a Betti hol van. Ők persze azt válaszolták, hogy ő már alszik a mi szobánkban.
Tudtam hogy ez nem igaz, csak ez volt a forgató könyvben. De hát így beszéltük meg az Anikóval is.
Máris invitáltak a lepedő mögé. Én beálltam, hiszen alig vártam már, hogy valamelyikük punciját érezhessem a már igencsak felbőszült dorongomon. De rafinált voltam ám én is, mert a farkam nem dugtam ki azonnal a lyukon, hanem ahogyan ott álltam figyeltem a rést, és így hívtam az első játékost. Tudtam, hogy a kislányom nincs ugyan leborotválva, de szinte alig van egy kis szőrzete, mint ahogyan a kis Bettinek is ugyan így van.
A Katának teljesen simára volt borotválva, az Anikónak pedig, épp csak egy pici vékonyka kis fazon volt hagyva.
Tehát megjelent az első punci a nyílás előtt és egy pillanatra megláttam, hogy van rajta kevéske kis szőrzet.
Ezért már annyit sejtettem, hogy ez az én kicsi lányom puncija lehet, mert a Betti még valószínűleg nem érhetett ilyen rövid idő alatt a szobába. Mert ugye neki még szólni is kellet valakinek, hogy jöhet közéjük. Minden esetre odaraktam a vágy nedveitől csillogó kis vágat közé a felbőszült dorongomat és szóltam hogy óra indul! Felnéztem az ajtó fölötti faliórára, és máris óvatosan kezdtem betolni az előttem lévő hölgy kis hüvelyébe. De annyira nedves és csúszós volt, hogy annak ellenére, hogy szűk volt, mégis akadálytalanul törte útját a lassan benyomuló dorongom. Felüdülés volt érezni végre a már rég meredten álló farkamon eme finom kis puncikát.
Majd amikor elértem a méhét, kis visszafogott nyögés hallatszott. Szinte megkönnyebbültem én is. Végre finoman ölelő pihe-puha puncikát érezhettem a felbőszült rudamon.
Aztán kis várakozás után, lassú pumpálásba kezdtem.
Még le sem telt az öt perc, már éreztem a kis hüvely rángatását. Ő már élvezett is, de csak akkor hagyta abba finom kavarását, amikor lejárt az ideje.
A szabályok értelmében, még nem tippelhettem. Ezt csak akkor tehettem, ha minden személy volt már az első körbe és a másodiknál lehetett csak.
Aztán míg a következő személy odaért behúztam a farkam és újra azt figyeltem, hogy milyen puncit látok meg a következő alanynál.
Mivel teljesen csupasz volt a következőé, így biztos voltam abban, hogy a Katácska következik most. Hasonló módon cselekedtem mint az előzőnél és öt percen belül az ő puncikája is rángatva élvezett a rudamon.
Majd halk suttogást hallatszott. Mert az éppen futó zenének vége lett és másik számig néhány másodperc szünet következett.
De már oda is tolta a harmadik személy a punciját a lyuk elé. Ahogyan figyeltem, ez az Anikóé lehetet, mert az ő kis fazonját is megláttam. Na gondoltam, hogy mivel elméletileg hárman vannak, minden képen neki kellett következnie. Neki már bátrabban toltam be, és el is kezdtem azonnal pumpálni. De hát még ő is felnyögött kicsit, mert nyilván az ő hüvelye is igényelte volna a hozzátágulást a farkam méretéhez. Érdekes módon alig kezdtem el, néhány húzás után ő már élvezett is rángatva ahogyan az elődjei, csak már a második percben. Persze ő sem hagyta ekkor még abba és mivel tovább fokoztam az ütemet, nála az öt percbe belefért, még plusz egy második élvezet is.
Akárcsak a húgánál, ez már a rutinjának eredményességét jelentette. Csupán jól kihasználta az öt percét. Én meg csak annyit éreztem magamon, hogy még nagyon bírom.

Aztán jött a következő kör.
Újra tolatott a finom kis szőrzettel rendelkező puncika. De tényleg nem tudtam, hogy a lányomé, vagy talán a kis Bettié lehet ez itt előttem, mivel nagyon hasonlított egymásra a két kis punci a kevéske kis szőrzetük miatt.
Arra gondoltam, hogy inkább óvatosabb leszek mint amikor már a második körben be szoktam indítani. Ezért amikor makkomat a kis lucskos vágat közé dugtam, kicsit fel-le húzogattam ott.
Ezt persze a többiek nem látták a lepedő miatt. Majd szép lassan kezdtem betolni.
Ekkor már valószínűsítettem azt, hogy most a kis Betti hüvelyébe tolom, mert ez a kis puncika volt a legszűkebb az összes között. Ezért továbbra is finom lassú tolással, de megállás nélkül nyársaltam teljesen föl. Persze az ő felnyögése volt a leghangosabb is. Megálltam és néhány másodpercnyi szünet után, a mélyen felütközött dárdám hegyével megvakargattam a méhét.
Éreztem, hogy remeg a drága.
Arra gondoltam, hogy most már jól megpumpálom. Ettől majd jól felvisít az élvezete közben és akkor vajon kiderül e majd az, hogy ki ő. Vagy pedig mégis visszabírja fogni a hangjait és megy tovább a játék.
Ekkor fokozatosan beindultam nála is a pumpával. De közben a két tenyerét a kis fenekére rakta. Ezt azért tehette, mert valószínűleg túlságosan mélyre hatolhattam, és így korlátozta a behatolásom mélységét. Ezért már csak kissé tolattyúzva kavartam odabent. De hát az ő kis hüvelye is a második percben kezdett rángatni, de ő nem rutinból jutott ám a csúcsra, hanem bizony nem bírta tovább élvezet nélkül.
Valaki a száját befoghatta neki, mert orrhangból folyamatosan nyüszített a drága. Ekkor már én is eljutottam odáig, hogy bedurrantsak a kis élvező puncijába.
Ez már csak azon múlott, hogy tartsam e tovább még magam és maradjon a fék rajtam, vagy megsorozzam a farkamon lévő lányka remegő méhét.
Végül is attól tartottam, hogy ha eldurranok, akkor talán lelankad a farkam és ezáltal félbe maradna a játék. Ezt pedig nem akartam, mert még a többiek is várták a második körrel járó ötperces menetet. Felpillantottam az órára és egy bő perc volt még hátra az ő idejéből.
De hát ez a kis punci az őrületbe kergetett engem a rángatásával. Szerintem egymás után szünet nélkül követte az egyik élvezete a következőt.
Ráadásul annyira mocorgott a popójával, ami már teljesen átalakult kavarássá, hogy teljesen bezsongatott engem. Összeszorítottam a fogamat és becsukott szemmel mozdulatlan vártam az idő lejártát.
De lehet hogy az volt a baj, hogy én álltam le, mert valószínűleg ezért indulhatott be ő a popójával kavarni. Ugyanis, ha én szabályoztam volna a mozgást talán kibírtam volna még ezt az egy percecskét.
De nem bírtam, mert az utolsó pillanatban, beindult heréimben a visszafoghatatlan folyamat. Ráadásul, épp ekkor szólt neki valaki, hogy lejárt az idő.
Persze ők nem sejthették, hogy nekem milyen gondom van, ezért el akart távolodni tőlem. Én meg a lepedőt nyomva testemmel valamelyest utána nyomultam még, hogy a nálam már beindult folyamat még a kis puncijában teljesüljön.
Ekkor robbanásszerűen lőttem az első adagot, ami még a kis méhének csapódott.
A lövés erejét még érezhette, mert egy rövid "Ó" ki is jött a száján. De hát ő meg már lendületben volt és lecsúszott az éppen élvező rudamról.
Ezért már a lövéssorozat következő és a többi lövése, valószínűleg a fenekén és a szőnyegen landolhatott.

Ezt láthatták a többiek is, mert óriási nevetés kezdődött.
Én meg csak annyit szóltam hozzájuk, hogy jól van, nevessetek csak nyugodtan!
Erre a lányom felelt.
Apa! Nagyon tuti voltál! Messze állok tőled, mégis elért az egyik lövésed.
Jól van mulassatok csak nyugodtan rajtam.
Mivel most már tippelnem is kellett ezért rákérdeztem. Ugye te voltál most kislányom?
Nem talált! Hangzott az egybehangzó válasz.
De már tolta is magát a kint lévő farkamra a következő punci. Ezt meg sem tudtam nézni, hogy vajon kié lehet, mert a farkam éppen kinyomva volt a lyukon. Érdekes módon, egy csöppet sem veszített a keménységéből az imént eldurranó dorongom. Minden esetre, még jól is jött ez számomra, mert már kavarhatott rajta kedvére a soron következő alany. Amit meg is tett az illető.
Most már úgy éreztem, hogy a végtelenségig bírom ezt az iramot.
Ettől fogva minden kővetkező puncit, felbőszültebben és keményebben döngöltem a továbbiakban. Bár jó volt mindegyikkel dugnom, de ezután már egyszerűen nem kerültem egy pillanatra sem a csúcs közeli állapotba. Pedig nyomattam ám nekik rendesen.
Még kétszer fordult a kör mire kiesett mindenki.
Mikor végeztünk, kiléptem a takarásból és a kis Betti is ott ált meztelenül közöttük.
Úgy állították be nekem, mintha ő is benne lett volna a versenyben. És mert őrá nem tippeltem, ezért ő fog most velem maradni az éjszakára. Erre persze nekem meg kellett lepődnöm, hogy már őt is az ágyamba kell vinnem.
Én meg alakítottam egy kis meglepődött formációt. Hát te meg hogy kerültél ide? Tényleg te is benne voltál a többiek között?
Ő meg csak lesütött fejjel bólogatott.
Hát igen! Szólalt meg az Anikó. Ma bizony vele kell töltened az éjszakát!

Nem mondod? Tényleg komolyan gondoljátok, hogy én a Bettikét ma éjjel?
Erre már mindannyian szinte egyként vágták rá; De bizony a mai éjszaka a Bettié és a tiéd!

Persze azért nem kellet sokáig győzködniük engem. Végtére is ő volt a fiatalságával a tabu közöttük.
Ott ált teljesen meztelen közöttük azzal az ártatlan kis testével és reménnyel tele csillogott a gyönyörű szemei, ahogyan pislogva nézett rám. Na és persze nem csak a szemembe nézett ő, hanem a még mindig keményen álló dorongomra is.

Ekkor megkérdeztem tőlük; Komolyan a Bettike is benne volt a résztvevők között?
Anikó válaszolt.
Nem szívem!
Őszintén bevalljuk neked, hogy becsaptunk téged. Arra gondoltunk, hogy őt akartuk mindenképpen nyertesnek kihozni, ami sikerült is. De viszont féltettük őt, ne hogy véletlenül keményebben benyomd neki a tudatodon kívül ezt a hatalmas keményen álló farkadat.
Mert ugye, ha nem vigyázol rá, ezzel a mérettel ami neked van, a kis hüvelyét szétszakíthatnád. Nyilván ha te figyelsz rá és óvatos leszel, nem jelent ez majd problémát. De ott nem tudhattad, hogy kibe tolod azt a kemény rudadat.
Ráadásul, már ki volt rád a csapat éhezve, ezért is hagytuk őt ebből a körökből ki. Mert ő még megkaphatja a maga részét az éjszaka. Mi pedig rendesen kiélvezhettük magunkat ez idáig. De még arról is gondoskodtunk, hogy ne legyen potencia problémád, még ez után a körök után sem! Amint tapasztalhattuk nem is volt ilyen gondod. De ahogyan elnézem még mindig harcra kész állapotban vagy!
Miért? Valamivel beetettetek?
Naná hogy be.
Ekkor vallotta be az Anikó, hogy bizony két Cialis is van bennem. Bár csak egyet szánt mára, de mivel felhajtottam az egész üveg
b
alf
or
alf
t
, ami egyébként két napra elég szokott lenni nekem, így a két adag tabletta is lecsúszott vele együtt.

Tényleg! Le sem lankadt az élvezetem után!
Na és akkor ki volt, amikor én elélveztem?
Én voltam apa! Sőt! Kétszer is egymás után, mert így tíz perc is jutott nekem, és a Katának is. Csak az Anikó volt minden alkalommal öt-öt percre közöttem és a barátnőm között.
Azért hogy legyen még nagyobb keveredés.
De hát minden öt perc után másképp, illetve másnak éreztem a puncitokat?
Erre már a Kata válaszolt.
Hát igen, mert az egyik menetben lazábban tartottuk, a másik öt percben pedig, jobban szorítottuk a hüvelyizmunkat, hogy neked másnak tűnjön.
Na ezt jól kiterveltétek.
Hát igen! Ez volt a célunk, amit el is értünk. Apa! Nekem speciel, öt élvezetem volt ma este.

És most akkor a Bettike következik? Tényleg ezt akarjátok, hogy én és ő?
Mindenki bólogatott. Még Betti is, de az Anikó válaszolt.
Igen szívem! Mi ezt már eldöntöttük közösen és Bettike vállalta azt, hogy az apjának semmi képen sem mondhatja el.
Miért? Az anyjának elmondhatja?
Nem! Legalább is egyelőre még semmiképp sem. Válaszolt az Anikó.
Na és tényleg akarod? Fordultam Bettihez.
Igen! Nagyon szeretném. Ekkor hogy nyomatékot adjon a szavának, azonnal mellém is ált és ragaszkodóan átölelte a derekamat. Még csak most figyeltem azt meg, hogy befér a hónom alá ez a gyerek, mert én meg a vállán keresztül öleltem őt át. Ő meg már közelről nézhette a keményen álló farkamat.
Ezt látva, megrándult a farkam, majd egyre sűrűbben rángatózott és himbálózott. Hiába volt a sok dugás előtte, mégis hatással volt rám a kis finom testének közelsége.

Na gyertek lányok! Szólalt meg az Anikó, mert úgy látom, hogy mi itt már fölöslegesek vagyunk!
Aztán kaptunk tőlük jó éj puszit és elvonultak mindhárman.

Folyt. köv.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.9 pont (534 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. július 4. 14:31
#41
Jó sorozat.
1
B
Bluedevil
2020. augusztus 20. 23:47
#40
Miért a visszalépés az előzőhöz képest?
1
t
t.555
2017. december 22. 14:01
#39
Jó, kár hogy, vége lett!
1
Andreas6
2017. október 1. 07:06
#38
A játék jó, nekem nem tetszik a 12 éves kislány miatti pedofil töltés.
1
feherkalman1
2016. december 8. 14:16
#37
Huuuuuu baszki , egy ilyen játékot kipróbálnák én is.
1
p
papi
2015. május 22. 07:36
#35
Kár bizony, szívesen vennék még pár részt.
1
a
A57L
2014. november 13. 06:07
#34
Kár hogy vége.
1
zulumambre
2014. november 11. 22:31
#33
Azóta se folyt. köv... :( 10/10
1
z
zoltan611230
2014. április 22. 11:22
#32
Jo
1
l
listike
2013. július 24. 12:14
#31
Az a probléma, hogy az olvasók vannak megszívatva. Miért kell ezt csinálni?
1
Sentinel1
2012. szeptember 8. 13:44
#30
Steve!
Mindegy, hogy mi volt, de azt a pár részt még elküldhetnéd, mert így nagyon befejezetlen ez a történet, pedig nagyon változatos jó történet sorozatot írtál, ami tényleg lekötötte a figyelmemet. Jó volt végigolvasni! Köszönöm! Légy szíves tedd be a többi részeit is neki!!!
1
Zizi
2011. szeptember 6. 10:45
#29
Szerettem a történetet, tetszett! 🙂
1
Gitta
2010. július 15. 22:18
#28
Steve légysziiii!
Nagon akarom a tobbit is!
1
Enjoj
2009. október 13. 00:51
#27
Az mellett hogy valószínűleg nem valós sztori, kurvára bejön!
Mindenesetre nagyon fantáziadús írója lehet.
És ahogyan elnézem, lassan egy éve, hogy ez a sztori ki lett rakva, ahhoz képest nem kapkodja el az író, a következőt!
1
Ericus
2009. szeptember 24. 00:09
#26
Steve! Ne hogy itt hagyjál már bennünket!!!
Most úgy néz ki, hogy beetettél nekünk, és jónéhányan valamilyen szinten függőd lettünk, erre te lelépsz?
1
Pontifex
2009. szeptember 12. 09:44
#25
Azért Steve!"Büszke lehetsz!"Már igyekeznek másolni a "terméket".Azt persze mondanom sem kell,hogy nagyon gyenge a kísérlet.(ld.top.7.)
1
asura
2009. szeptember 9. 07:38
#24
Hello Steve, arra lennék kíváncsi, hogy nem tudnád elküldeni a hiányzó részeket nekem, e-mailben. Amenyiben igen erre a címre küld. asura2@ freemail. hu-ra. Előre is köszönöm a választ.
1
Steve
2009. szeptember 7. 20:50
#23
Köszönöm az érdeklődéseteket!

Ennek a sorozatnak, minimum egy éve a 11. része is meg van írva, és még nem akartam a 11.-nél befejezni.
De az általatok is ismert okok miatt nem akarok már a továbbiakban itt publikálni.

A fő konkurenciaoldal illetékese is megkeresett már, hogy cuccoljak át hozzájuk, de egyenlőre itt úgy elvették a kedvemet az írástól, hogy a már kész írásokat sem küldtem sehova.

Az okokról visszaolvasva a fórumokban többet megtudhattok. (Már amit nem törölt a "T" szerkesztő!) Netán ha őt kérdeznétek és válaszolna nektek.

Üdv. mindenkinek!
1
sziszka1
2009. szeptember 4. 23:49
#22
Steve mikor folytatod? nagyon várja mindenki!
1