Gitta 4. rész

Szavazás átlaga: 8.86 pont (614 szavazat)
Megjelenés: 2006. július 26.
Hossz: 42 439 karakter
Elolvasva: 84 404 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Másnap szombat lévén nem kellett dolgoznom, és nem is húztam fel az ébresztőórát, gondoltam ráérünk fölkelni.
Igen ám, de a Beáról megfeledkeztem, hogy kilencre fog érkezni! Mert arra ébredtem föl, hogy a bejárati ajtót nyissa valaki.
Te jó isten itt a Bea! Kész, már is lebuktunk azon, amit senkivel sem kívántam felosztani. Mert azt a tényt, hogy a két lány anyaszült meztelen alszik mellettem, nem igen lehet megmagyarázni! A lepedő spermafoltjairól nem is beszélve. Ezért kiugrottam az ágyból, és úgy ahogy voltam meztelen, kimentem a szobából, és bezártam magam mögött az ajtót. Ezzel meg kívántam előzni az ő bejövetelét. Mivel első munkájaként össze szokott ágyazni utánunk.

Amint meglátott, azzal fogadta meztelen jelenlétemet, hogy ó de kellemes fogadtatásban van nekem részem!
Én meg csak pisszegem neki, hogy legyen csendben, ugyanis a hajnalon feküdtünk le, mert a lányom születésnapját ünnepeltük meg, és a barátnőjével még ők is alszanak a lányom szobájában. Ezért kérlek téged, ne csapj zajt. De még ne is porszívózz a mai nap, hagyd aludni őket. Na és az ágyazással se foglakozz ma. De mivel sokáig fent voltunk még én is vissza akarok feküdni!
Erre odalépett hozzám, megmarkolta a farkamat, majd azt mondta. Velem nem akarod megünnepelni a lányod szülinapját?
Semmi porcikám nem kívánt egy újabb baszást, hiszen eléggé kicsavartak a lányok az éjjel, ezért azt válaszoltam; Majd utólag megkapod ezt is, és bepótolunk mindent, de most nem akarom, mert aludni szeretnék még.
Te pedig szépen kifőzöd az ebédet, és mehetsz haza! Rendben?
Jól van na! De azért máskor, ha így meztelenül fogadsz engem, akkor már nem fogsz tudni lebeszélni engem, mert én foglak
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakolni
téged!
Jó-jó, de most hagyj aludni engem is!
Akkor legalább hagy szopjalak le!
Választ nem is várva, ezzel egy időben, már térdre is ereszkedett előttem, és azonnal be is kapta az akkor még félkemény farkamat.
Ne butáskodj már, le akarsz buktatni? Mi lesz ha kijön valamelyik lány?
Szívott egy nagyot a farkamon, majd elengedte, és hozzátette még azt, hogy eredj te gyáva nyúl aludni.
Majd hozzáfűzte még azt, vagy inkább kérdezte; Olyan pina ízű és illatúnak tűnik a farkad!? Talán volt az éjszaka dugás is? Csak nem megdugtad valamelyik lányt?

Még szerencse hogy beugrott az agyamba az, hogy azt válaszoltam neki; Ja persze, mert este még átugrottam a Hédihez is, és aztán már nem tusoltam le magamat.
Azért elég kellemes lehet ez a Hédi az izéből és illatából ítélve?
Hát igen kellemes nő a Hédi. Majd folytattam azzal, hogy most már tényleg megyek, és újra kérlek, hagyd ki a takarításból a lányom szobáját, de az én hálómat is. Rendben?
Persze hogy rendben, de azért egy gyors menet még belefért volna?
Az sem probléma, hogy a Hédi nedvei van a farkamra száradva?
Még azt sem bánnám, csak dugj már meg végre legalább egy rövid menetben, mert nagyon beindítottál a látványoddal!
Na nem bánom, de tényleg csak röviden és halkan, ne hogy sikongass itt nekem! Mert még tényleg felébrednek a lányok! Tudtam, hogy ő is szeret szex közben hangoskodni.
Már tolta is le a bugyiját az otthonka alatt, amiből ki is lépett. Ekkorára már teljes méretében pompázott hatalmas dorongom. Próbáltam kigombolni a végig gombos otthonkát, de elég szűkek voltak gomblyukai, és nehezen sikerült kifelé gombolnom őket.
Jól lesz az így is, ha rajtammarad ez.
Én meg mindig is szerettem a nagy melleit fogdosni, miközben dugtam őt. Ezért hát megragadtam a kezeimmel, és erőből szétrántottam azt. Mondanom sem kell, hogy hol a gomb repült, hol az anyag szakadt, de mindenesetre teljesen szétnyílt és feltárult előttem a két ringatózó hatalmas mellei.
A nappali falának döntöttem a hátát, mire ő szétterpesztve és kissé berogyasztva térdeit, várta hogy felnyársaljam őt.
Lábai közé léptem, ő pedig a nyakamban kapaszkodott meg. Majd odaillesztettem dorongomat a már lucskos kéjbarlangjának bejáratához. Aztán minden óvatoskodás nélkül teljesen feltoltam végig a méhéig.
Mondanom sem kell, hogy azonnal felnyögött. Én gyorsan a szájára raktam az egyik kezemet, a másikkal pedig a hatalmas melleit fogdostam, na és lendületes iramban elkezdtem baszni őt.
Alig bírtam elfojtani a hangjait. Tényleg nem szerettem volna, ha a lányok meghalják.
Olyan lendülettel basztam, hogy szegénynek dülledtek a szemei, mert nem tudta kinyögdécselni magából a kéjtől gerjedt feszültséget. Csak orrhangokat eregetett.
Nyílván nem számított arra, hogy ilyen lendülettel beindulok. Én pedig nem akartam húzni az időt. Végtére is gyors menetről volt szó.
Csak úgy csattogtattam a lucskos, de izmos pináját, ahogyan ki-be járt benne a begerjedt dorongom.
Nem telt bele öt perc sem, mert elkezdet remegni teste, és visszafojtott nyögésekkel kezdett élvezni a Bea. Én pedig még a közelébe sem jutottam az élvezetnek. Úgy éreztem, hogy még órákig bírnám az iramot. Éreztem hogy kezdi elengedni magát amint elélvezett.
Elvettem a szájáról a kezemet és bent hagyva dorongom pinájában leálltam, mert gondoltam, hogy már nem lesz rá szükség, hogy takarjam a száját hiszen már elélvezett.
Ekkor tudott megszólalni.
Te egy nagy csődör állat vagy! Máris úgy megbasztál, hogy egy ló sem döngetet volna meg ilyen erővel. Nézd hogy remeg a lábam!
Na várj csak! Még a csődör nem élvezett.
Kihúztam a farkam, és odavezettem a kanapé kipárnázott oldaltámlájához, és ráhajoltattam őt az ülő részére. Így a fenekével hátra pucsított.
Mondtam neki, hogy nyomja a párnába az arcát, ne hogy nyögdécseljen itt nekem.
Ezután hátulról toltam teljesen a méhéig a hatalmas dorongomat, és csattogtatva döngettem tovább.
Így persze még jobban hozzá fértem, és mélyebbre tudtam nyomni neki minden behatolásnál.
De hát néhány perc múlva újra csúcsra jutott a Bea, én pedig nem tudtam elfelé élvezni.
Valószínűleg a lányokkal való éjjeli menetek miatt élveztem most nehezen. Mert hát ilyen szűk kis bársonyos puncikák után, az élményeim túl frissek voltak még. Nyilván túl korai volt ez az érett nő dugása a lányok után, mert nem voltam ráéhezve a dugásra.
Már csak ernyedten tartotta magát nekem a Bea, és a lucskos hüvelye is kitágult már rendesen. Most már csak arra várt, hogy én is elélvezzek már végre el.
De hát a közelébe sem kerültem még az élvezetnek.
Ekkor gondoltam azt, hogy ideképzelem a Bea helyébe valamelyik lányt. És így döngettem becsukott szemmel tovább. Óhatatlanul is a lányom jött a képbe.

Hát gyerekek ez a képzelődés segített. Két percig sem kellett tovább dugnom a Beát, máris gőzerővel soroztam meg méhének belső falát.
Amint kilőttem az utolsó adagot, kivettem a loncsost Bea hüvelyéből és hátraléptem.
Ahogyan ott pucsított, végig lehetet látni a kitágult hüvelyében. Mivel a dorongom méretéhez volt tágulva és nyitva maradt egy kicsit még, és láttam a mélyben, a bespriccelt spermáimat.
Maradj így! Hozok valami törlőt. Szóltam neki.
A konyhából lekaptam a papírtörlő tekercset és rohantam vissza. Letekertem vagy egy métert, összegyűrtem, és odatartottam a már félig összehúzódott hüvelyéhez, ami már kezdte kipréselni a folyamot. Ezután már átvette tőlem, és ő tartotta tovább magának a későbbi folyás miatt.
Úgy megbasztál, hogy nem bírok felállni! Mondta ő.
Hát nem te provokáltad ki?
Ja! De én nem gondoltam hogy ekkora lendülettel fogsz baszni.
Akkor nem is volt jó?
Dehogynem! Máris azon gondolkozom, hogy mikor fogsz ugyanígy újra megkefélni?
Ó te kis telhetetlen, ha nem lettek volna itthon a lányok, máris folytathatnánk! (Mert még le sem lankadt. )
Azért ennyire nem sürgős.
Segítettem felülni neki.
Na gyere, hozd azt a nagy farkadat, hagy takarítsam meg neked! Elé léptem és a papír rolnit odanyújtottam.
Nem azzal gondoltam!
(Máris ráhajolt a lankadni nem akaró farkamra, és körbeszopogatta, nyalogatta azt. )
Amikor végzett a tisztogatással, ezt mondta; Na jól széttépted az otthonkámat! Még szerencse, hogy itt van a másik is. Így nem vihetem haza sem, mert még a férjem megkérdezné mi lett vele. Mit mondhatnék ere?
Jól van! Majd veszek neked helyette újat. De most már megyek, mert én még tényleg aludni akarok.

Ott hagytam a Beát, és besurrantam a hálóba, majd bebújtam a takaró alá lányok közé.
Kb. tízperc múlva már aludtam is.
Tizenegy óra volt már, amikor mocorogni kezdet az én tündéri kislányom, amire én is felébredtem. Odabujt hozzám, átölelt engem és azt mondta;
Apuci! A legcsodásabb ajándékot kaptam tőled az éjjel!
Ekkor megpuszilta a vállamat, majd nagyon szeretlek téged szavak után, felrakta rám az egyik lábát, de úgy hogy a meztelenül lévő lankadt farkamra helyezte.
Én meg mivel a karomon feküdt, magamhoz öleltem őt, és viszontválaszként azt mondtam, én is nagyon szeretlek téged kicsim és visszapusziltam. De már a homlokán, mert odakucorodott az oldalamhoz.
Na és milyen a barátnőm? (Kérdezte. )
Hát, nem mondom, nem semmi ő sem! Tényleg tündéri a kis barátnőd is!
De ezt már ő is meghalhatta, mert azonnal bújt ő is a másik oldalamra, és ő is odasimult hozzám, de mondta is azonnal; Már nem csak a Gitta barátnője vagyok, hanem a tiéd is!
Erre magamhoz öleltem a kis Katát is, és mondtam nekik, hogy csendben beszéljünk, mert a Bea itt van, és meg ne halja, hogy itt beszélgetünk együtt.

Akkor le sem tusolhatunk? Kérdezte Kata.
Hát addig nem, amíg el nem megy a Bea! De ha elkészül az ebéddel, már el is fog menni, ami még úgy kb. félóra múlva várható.
Apa!
Mond kicsim!
Érzékeny a puncim, úgy eldörzsölte a te nagy farkad!
Erre a Kata is ezt mondta; Nekem is érzékeny! A bátyám után soha sem volt még így! Igaz, ennyire még sohasem elégültem ki vele, mint az elmúlt éjjel!
Na lássátok lányok, a nagy faroknak is van hátrányai!
Dehogyis! Vágta rá a Katika. Örülj neki barátnőm, hogy apukádnak ekkora van, mert sokkal jobb volt vele, mint eddig a bátyámmal! Bár ővele is jó szokott lenni, de ez most fenomenális volt.
Pszt lányok! Mondtam már hogy csak halkan!
Majd ezzel folytattam; Azért ti is jól kicsavartatok engem, mert itt vagyunk meztelenül összebújva, és alig reagált erre a farkam! (Úgy fél meredt lehetett ekkor, és persze nem tudhattak az iménti Bea megdugásról. )
Jó-jó apa, de mi mégis csak ketten voltunk ellened! Ha ugyanennyi dugást egyikőnknek kellett volna végig csinálni ezzel a nagy farkaddal, hát nem is tudom, hogy most felbírnék e kelni!
Így duruzsoltunk, halkan de vidáman, amikor hallatszott, ahogyan a Bea, zárja maga mögött az ajtót, és elment!
Na lányok én vagyok az első a fürdőbe, mert én fürödni akarok a kádban.
De akkor mi mehetünk a tus alá nem? (Mondta a lányom. )
Végül is igen.
Bevonultunk egyszerre, és míg én a kádban fürödtem, ők addig kacarászva vidáman együtt, és egymást szappanozva tusoltak le.
Be is indulhattak egymásra, mert egy kis sugdolózás után egyszerre mindketten odajöttek hozzám, és közölték velem, hogy téged is leszappanozunk, mert azt akarjuk, hogy tiszta legyél. Még szükségünk lesz a mai napon a szolgáltatásaidra!
Na persze jó kifogás! Mintha én nem tudnám magamat tisztára mosni.
Ekkor elkezdtek engem szappanozni.
Mondanom sem kell, hogy mindketten gondosan átszappanozták, a merevedni kezdő farkamat. Mire végeztek, teljesen életre keltették.

Erre a lányom cinikusan, de mégis kajánul jegyezte azt meg, hogy no-no a kis huncutnak semmi sem elég, már megint akar valamit?
Erre én! Idefigyeljetek! Szétdörzsölitek a farkamat, és még azt várjátok, hogy erre ne is reagáljon? De most már azért sem kaptok, ma már semmit sem!

Ó apa! Csak vicceltem! És ha nem sikerültek a fotók?
Nem baj az, mert úgysem kerül az fel az internetre!
De hát tényleg kellene néhány kép! (Így a Katika. )
Rendben, ebéd után átnézzük, és majd meglátjuk, hogy van e benne, amit elküldhettek.
Mindhárman köntösben ültünk az asztalhoz és megebédeltünk.
Még az asztalnál, vidáman kibeszéltük az éjszakának minden percét.
Az én kislányom nem győzte köszönni nekem, ezt a szülinapi ajándékomat.
Sokszor odajött, és mindig megpuszilt. De a kis Katának is ragyogott a szeme, amikor rámnézett. Mondta is a lányomnak, hogy most már én irigyellek téged, a faterod miatt. Láttam a lányomon, hogy büszkén mosolyogva húzta ki magát.
Majd a lányok noszogatására, mentünk a fotókat megnézni.

Átmásolta a lányom egy külön könyvtárba az összes képet, ami a kamerában volt, és még kiválogatták azt is, ami a bátyusos könyvtárba lett bemásolva. Majd elkezdtük előlről kezdve nézni egyenként a képeket.
Egész jó minőségi képek voltak, de hát gyakorlatilag mindegyiken felismerhetően látszott az arcunk is.
Persze amikor megláttuk a fotón a lányom szájában a spermát és a következőn, ahogyan már együtt nyelik le, ezt mondták; De jó volt.
Erre én; Na nem! Ezeken a képeken, mindegyiken ránk ismerhetnek, ezért nem lehet őket felrakni!

Ez nem probléma mondta a Kata, mert a fotószerkesztővel csak azt a részt emeljük ki és hagyjuk meg, ami feltétlen szükséges!
Na rendben, majd meglátjuk. (válaszoltam) Akkor nézzük tovább!
Majd jött az a kép, amikor épp bele élveztem az én kicsim puncijába, és ahogyan ült az-az inkább hasalt rajtam, kissé kifolyt a farkam mellett a puncijából az általam belelőtt, és az ő szüzesség vesztésével járó kis
v
alf
ér
alf
alf
s
is, ami némileg vörösesre színezte a kiszivárgó spermámat!
Na ez tökéletes! Mondtam én, mert ezen nem látszott az, hogy ki van a képen. Erre az én lányom; Tényleg! Ez tök jó kép, de tök jó élvezet is volt!

Ekkor bekattant a téma az agyamba, és ezt azonnal mondtam is a lányoknak!
Te jó isten kicsim! Én meg jól telepumpáltam spermával a puncidat! Na, most aztán nagy valószínűséggel, fel is csináltalak téged!

Tényleg apa! Erre nem is gondoltunk! (Jött a válasz. )
Na látod! A sok
k
alf
ín
alf
ál
alf
ga
alf
tásodnak
ez lett a vége. Én pedig minden töltést elfogadtam, és meg is ittam! Most pedig jól teherbe ejtettelek!
Ne és te Kata? Veled mi is a helyzet?
Hááát, az a nagy helyzet, hogy én ugyan évekig szedtem az antibébit, de már három hónapja semmit sem vettem be, mert a tabletták elfogytak. De sajnos a pénzem is, és ezért már nem tudtam a további hónapokra valót megvenni!
Ez igen! Egy este két fiatal lányt ejtettem teherbe! Ráadásul még, az egyik közülük a lányom!
Teljesen kész vagyok! Most mi lesz?
Apa ne ess már pánikba! Legfeljebb két gyereked is lesz egyszerre!
Jaj kicsim! Hát tudod te, hogy miről beszélsz?
Hát persze hogy tudom! Lesz két gyereked, ráadásul plusz még egy unokád is egyúttal.
Ó, hát miket beszélsz! Neked még viccelni is van kedved?
Apa ez van! Be kell hogy vállalj bennünket! Legfeljebb nem mondjuk az én bébimre, hogy tőled van!
A barátnőm gyerekét, pedig bevállalod és kész! Így talán még feleségül is veszed őt!
Erre még a Kata is bólogatott.
Megőrültetek? Hát miről beszéltek ti?

(Igaz, még csak harminckét éves voltam, de hát mégis csak a lányommal volt egyidős a Kata! )
És megmondanátok azt, hogy hogyan magyaráznám ezt meg a rokonainknak és az ismerőseinknek?
Apa, majd kimagyarázod valahogyan. Különben meg egymásba szeretetek, és kész.
Nem nagy ügy. (Ekkor, mintha összekacsintottak volna. )
De hát még csak tizennégy évesek vagytok!
Akkor nem tetszem neked? (Mondta kissé lesütött fejjel, csalódottan a Kata. )
Jaj dehogynem! Olyan kis tündérpofa vagy, hogy nem is álmodhatnék szebb és csinosabb feleségről!
Akkor meg mi a baj velem?
Ó a fenébe is! Nem tudjátok ti ezt még felfogni.

Akkor eszembe jutott egy régi évfolyamtársam, akivel nem túl rég találkoztam, és tudtam róla, hogy nőgyógyász lett.
Arra gondoltam, hogy kérdezek tőle valami okosságot, hogy mit tehetek ebben az esetben.
Remegő kezekkel kerestem a telefonban a számát. Hopp! Itt van ni!
Szinte pánikszerűen hívtam. A lányok meg teljes nyugalommal sunyin nézték a pánikrohamomat.
C
alf
alf
rg
alf
öt
alf
t
, de nem vette fel senki, majd a hangposta indított. Megszakítottam a hívást, mert mégis csak közvetlenül kéne ezt megbeszélnem vele.

Apa! Fogadd el a sors akaratát, és kész!
Megőrültél! A te eseted, még rosszabb a Katáénál is!
Ne parázz már apa! Mivel már úgy is mindegy, gyere és ismételjük meg azt a tegnap esti csodás kefélést!
Most amilyen stresszben vagyok, hát fel sem állna a farkam.

Ekkor
m
alf
eg
alf
cs
alf
ör
alf
rent
a telefonom. Visszahívott a nőgyógyász barátom.
Na mi van öregfiú? Láttam hogy hívtál!
Majd a köszönés után ezzel kezdtem;
Hááát, az-az igazság, hogy most, kimondottan a te segítségedre lenne szükségem!
Mond! Miről van szó?
Az-az igazság, hogy tegnap két lánnyal tartottam egy görbe estét, és jól telepakoltam mindkettőjüket. Na és most attól tartok, hogy teherbe ejtettem őket. Tudsz e nekem segíteni?

Hé te vén kujon! Már megint pajzánkodtál? Diákéveinkben is te tudtad elvinni előlünk a legjobb csajokat! Irigyeltelek is érte. De inkább a tegnap este kértél volna arra, hogy segítsek be neked a lányok kényeztetésébe. Úgy, mint annak idején.
Ó ne hülyéskedj már! Ez a két lány nem lehet a közösbe! Na de most komoly az ügy, és kérlek téged, hogy segíts a megoldásban! Tudsz e nekem segíteni?
Rendben, félre a tréfával, hát persze hogy tudok segíteni.
Mivel már úgy is mindegy, mert ahogy kiveszem a szavaidból, már túl vagytok a dolgon, ezért várjatok ki néhány hetet, majd veszel a patikában két terhességi tesztet, és ezzel megnézitek, hogy milyen munkát végeztél.
És ha mégis terhes lett valamelyik lány, akkor szépen megkerestek engem, és megoldjuk ezt a problémát.
Vagy még van egy lehetőség, mégpedig ha még ma veszel eseményutáni tablettát. Ez talán még hatni fog.
De ha a későbbiekben is akarod őket dugni, akkor is keressetek meg, és írok nekik valamilyen fogamzásgátlót.
Megköszöntem a segítőkészségét, és elköszöntünk.
Azért most már ezek hallatán, teljesen megnyugodtam.

Na jól van lányok, akkor dolgozzunk, és válogassuk le már végre azokat a képeket!
Már tényleg kezdtem megnyugodni, az-az bele törődni a sorsomba.
Na szóval akkor ott tartottunk, hogy egészen jól sikerült az a kép, ahol jól tele vágtam azt, amit nem lett volna szabad. Ugye kicsim?
Úgy bizony! De nem csak a kép sikerült jól, hanem a dugás is, mert akkorát élveztem tőled apa, mint egy ház.
Jól van na! Olyan finoman szorított mindkettőtök puncija hogy alig bírtam visszafogni magamat, mert folyton az élvezetbe akart fulladni a farkam! Láthatod, itt van a képen bizonyíték arról, hogy nekem is mekkora élvezetet nyújtottatok, mert itt éppen rendesen beléd durrantottam ezen a képen?

Kösz apa, köszi-köszi!
Megfordult, ahogyan előttem ült a számítógépnél, és nyomott egy puszit a számra.
Erre a kis Kata; Hát tényleg jó ez a kép, csak van egy kis bökkenő! Mégpedig az, hogy az én puncim borotvált, ezen a képen pedig ott van, a Gitta kis szőrzete!
És akkor most mi lesz! (kérdeztem)
A lányom válaszolt; Hát vajon mi lenne! Újra beledurrantol a Katának puncijába, én pedig szépen lefotózom, és ezzel meg van oldva a probléma! Úgy is a feleséged lesz! Nem?
Jaj ne hülyéskedj már ezzel a feleség témával! Te egy nap után, már össze is adsz bennünket?

Miért? A te közeledben biztonságban érezné magát a barátnőm! És még a fotózást is befejezhetné akkor!
Na álljunk csak meg egy szóra! És odafordultam a Katához.
Mennyit kapnál ezekért a képekért?
Hát mivel egy használható kép egy ezrest ér, így a húsz képből álló sorozat húszezret ér.
Tudod mit! Én odaadom neked ezt a húszast, és nem küldünk fotót! Rendben?
Hát jól van, de mi lesz a későbbi jövedelmemmel, ha elveszítem ezt a forrást? Miből fogok öltözködni? Mert anyáék nem tudnak kellően ellátni anyagilag! Ja, és mi lesz a kisbabámmal?
(Sorozott meg a kérdéseivel, és vette viccesre a figurát. )
Na figyelj kicsi Kata! A Babával még várjunk, mert még az egyáltalán nem biztos. Na és azon a barátom tud még segíteni. Az összes többiről pedig én fogok gondoskodni! Rendben? Csak egy feltételem van! Mégpedig az, hogy több fotót nem küldhetsz. Ami meg már megvan, azokat szépen elmentsük, és időnként megnézegetjük.
Sőt! Még többet is készíthetünk de azokat is, csak és kizárólag saját örömünkre fotózzuk. Így nem kell átszerkeszteni sem őket.
Na mit szólsz hozzá újdonsült kicsi feleségem? (Persze a végét bóknak szántam, mert nem akartam illúzióromboló lenni. )
A lányom tátott szájjal figyelte a Kata reagálását.
Reménnyel tele ragyogott az a gyönyörű kék szemei, majd megszólalt. Tényleg komolyan mondtad ezeket? Nem csak hülyéskedsz velem?
Igen komolyan gondoltam! A teljes szívemből beszéltem, és nem kamuztam neked!
De komolyan! Tényleg elveszel feleségül?
Ha csak ezen múlna, akkor igen. De neked még tanulnod kell, akárcsak a Gittának is. Aztán közben majd felnősz, és meglátjuk, hogy mit hoz a sors. Rendben?

Rendben, válaszolta és a köszönömöt, már a nyakamba ugorva mondta ki. Csókolt, ahol csak tudott, majd ezt mondta; Azért nézzük már meg a további képeket is, mert én igazából csak azokon leszek látható, és kíváncsi vagyok nagyon rájuk.
És hát jött az a kép is, amelyiken behatoltam a kis Kata puncikájába.
Volt egy, amelyiken még csak a kalapja volt bent, de a következőn, már rendesen fel volt nyársalva.
Erre ő; Csodálatos érzés volt, azt a nagy farkadat érezni. Fantasztikusan jó volt.
Ekkor észrevettem Katán, hogy ahogyan ott álltunk a monitorra meredve és előre hajolva könyökölt az asztalon a székben ülő lányom mellett, hogy a combjait összezárta a rövid köntöse alatt, és dörzsölgette azokat össze.
Biztos voltam abban, hogy rendesen be van indulva, újra a drága.
De persze engem sem hagyott hidegen a látvány, ezért a hátához léptem, és felhajtottam a kis köntösének a hátsó részét, aztán elkezdtem az ujjammal a kis nedves vágatában matatni.
Ő persze hátra sem fordult, csak riszálta a formás popóját nekem.
Ekkor letérdeltem, és benyaltam a parfümtől illatozó finom puncijába. Ettől kéjes nyöszörgésbe kezdett.
Ezt már a lányom is észrevette, mert be szólt nekünk;

Hé, ti már előrehoztátok a nászéjszakátokat? Hát így nem tudok dolgozni! Na jó nembánom, de én még egy kicsit dolgozom a képeken. De aztán, én sem akarok kimaradni a jóból!
Néhány perc nyali-falis előkészítés után felálltam mögötte, szétnyitottam az én köntösömet, majd kezembe fogtam az akkorra már teljes méretében pompázó dorongomat, és odaillesztettem a Kata lucskosra nyalt puncijához. Aztán a kis bejáratának nyílásában kezdtem húzogatni, fel-le a kalapját.

Persze a lányom, a szeme sarkából folyton a farkamat nézte, és amint elkezdtem lassan tolni a kis punciba, a lányom is átérezve a barátnőjével történteket, úgy grimaszolt, ahogyan a Kata reagált a behatolásomra.
Annyira beleélte magát a lányom a látottakra, hogy amikor már a Kata méhéig hatoltam, ezért a Kata persze kissé fel nyögött, ekkor a lányom, még a száját is nyitva felejtve csukta már le a szemét, és közben benyúlt a saját lábai közé.
Erre én a lányomnak; Hé te csak lapozz, és ne idekoncentrálj!
Azt hiszitek, hogy én fából fagyok? Válaszolta, de ki sem nyitotta a szemét, hanem folytatta tovább.

Ekkor már nem mozogtam tovább csak bent tartottam a finoman szorítós hüvelyében.
Persze, maga gyönyör volt ott tartanom a finom kis punciba a kemény dorongomat.
Aztán, a Kata mellett rátenyereltem az asztalra így az én köntösöm két oldalt takarást biztosított, a Kata köntösének hátulját, pedig hátra igazítottam ameddig lehetett, és így úgy tűnt mintha csak a háta mögött mozdulatlan várakoztam volna, és innen néztem én is a monitorra.
Ekkor rászóltam a lányomra; Na jól van, most nem folytjuk tovább. Már nem zavarunk téged, mert megálltunk, és csak lapozd azokat a képeket, és ne ide koncentrálj, mert már nem folytatjuk!
Erre ő odafordította fejét, és tényleg nem láthatta, azt hogy a kis barátnőjét teljesen fel van nyársalva a rudamra.
A Kata is vette a lapot, és meg sem mozdult a testével, csak a monitort bámulta ő is.
Azt mondta a lányomnak, hogy lapozz már a következő képre.
A Gitta pedig lapozott. Volt még hátra vagy ötven kép, és mindegyiket ki akartuk beszélni.
Azért annyi kis mozgása volt a farkamnak, hogy amikor mutogattam a képek részleteire, ilyenkor kicsit bekavartam neki. Ezért elég sűrűn mutogattam.
Ez épp elég is volt, mert így is csodás érzéseket tápláltunk a Katával egymásnak, és a Gittának sem volt ez a mutogatás feltűnő.
Így lehettünk vagy tíz percig is, és már csak néhány kép volt még hátra, amikor finom remegést éreztem a kis Kata testén, majd néhány másodperc után rángatni kezdett a hüvelyizma a farkamon. Néztem az arcát, ahogyan szinte rezzenéstelenül éppen a lányommal beszélt.
Közben egyre erőssebben rángatott a kis hüvelye a farkamon. Nagyon felemelő, kellemes érzés volt ez nekem is, és mintha kis villámcsapásokat sugározott volna át az én farkamra a kis hüvelye, amitől ha nem vigyáztam volna, igencsak el tudtam volna durranni. Ezt az érzést csak az ilyen mozdulatlan, vagy épp alig mozdulatlan állapotban lehet inkább érezni. Ezt is csak akkor, ha már kezd élvezni. Mintha ezzel jelezné, hogy ő kész befogadni az őt megtermékenyítő spermáim befogadására. Tehát én tudtam azt, hogy most élvez a drága. Ennek ellenére mégsem vette ezt észre a lányom. Mert a Kata nem mutatott ki ebből semmit a lányomnak.

A csúcsra jutása után, még annyit tett, hogy a két combját ellentétes irányba kissé bemozgatta, és kész. Abba maradt a hüvelyének rángatása.
Ez igen! Gondoltam. Ővele jó lehetne inkognitóban is dugni, mert tudott a vágyain ésszerűen uralkodni
Persze én még nem akartam elélvezni, bár igencsak beletudtam volna, egy nagyot durrantani a rángató kis hüvelyébe.

Kis idő múlva arra gondoltam, hogy kissé megkavarom a farkamat, ott bent ahol van, de erre
a Kata nem számított és bemozdítottam őt.
Ezt viszont már a lányom is észre vette és félrehúzta, a takarást biztosító köntösömet.
Persze azonnal látta, hogy a kis barátnője a farkamon lóg, és ezt mondta; Én nem bánom hogy dugtok, csak akkor meg húzzatok innen a hálóba, mert így nem lehet dolgozni mellettetek!
Kihúztam a farkam a Katából, majd ő szembefordult velem. Hátradobta magáról a már teljesen nyitott köntösét, és a nyakamba kapaszkodva csókolt. A két szép ciciét pedig az enyéimhez nyomta
Én meg eközben a popója alá nyúltam, és felvettem az ölembe. Ő pedig, a csinos lábait a köntösöm alatt a csípőmre tekerte. Így hát a keményen meredő farkam a puncija irányába került. Kicsit lejjebb engedtem a testét, és máris behatoltam a kis lucskos puncijába.
De a lányom le sem vette rólunk a szemét.
Én megjegyeztem neki;
Na jól van, megyünk már, te meg csak dolgozz tovább!
Ekkor a farkammal a Kata puncijában, elindultam a háló irányába.
Minden lépésnél tövig nyomódott a farkam méhéig. Amíg haladtunk a háló irányába, a fülembe súgva mondta; Nagyon finom voltál az imént, mert én csodásat élveztem az asztalra könyökölve.
Hát már énnekem is erőt kellett merítenem ahhoz, hogy vissza tudjam fogni magamat.

Beértünk a hálóba, és rádöntöttem a francia ágyra, de én négykézláb maradtam. Ő, pedig a kezeivel a nyakamat ölelte, a lábaival pedig a fenekemet vette körbe. Így rajtam kapaszkodva kavart alulról. Szinte nem is ért az ágyhoz, mert rajtam csüngött.
Meg sem kellet mozdulnom, olyan ügyesen tette ezt.
Csak kavart és kavart, alulról fölfelé.
Mivel számomra is újdonság erejével hatott ez a pozíció, így nagyon élveztem ezt, és hagytam, hogy fojtassa tovább.
De mivel erősen kapaszkodnia kellett, így az izmai folyamatosan feszült, és ezáltal a puncija záróizma, erősebben szorította a benne lévő dorongomat.
Gyakorlatilag minden le-fel mozdulata, maga a kéj volt számomra.
De neki is ám, mert közben fékezetlenül eregette kéjes érzéseinek hangját.
Ezek a hangok az én lányom figyelmét is felkeltette, és nem hagyta őt nyugton, mert kis idő elteltével már kamerával a kezében filmezte a Kata alakítását.
(A fényképezővel a memória kártya erejéig mozgófilmet is lehetett fölvenni. Tehát a lányom ekkor éppen ezt tette. )
Majd meg is szólalt; Apa a köntösödet le kéne venni, mert túl sokat takar. Fölegyenesedtem a térdemre az ágyon, de Kata egy másodpercre sem ált le. Ugyanis ahogyan a nyakamban kapaszkodott, velem együtt emelkedet ő is. Ezért a lányom segítette le a köntösömet.
Majd visszahajolva tenyereltem az ágyra, és folytattuk, ahol abba hagytuk.
A kis Kata fáradhatatlannak tűnt, annyira kavart alattam. De már egyre hangosabban.
Aztán körbejárt minket a kamerával a Gitta, és hátul ált meg. Egészen közelről filmezte az egybeolvadt alsótestünket.
Odaszólt a Katának; Figyu barátnőm! Kicsit hosszabban engedd le magad, hogy néha látszódjon apa nagy farkának teljes hossza is. Mert ezzel illusztráljuk azt, hogy mi is okoz neked, vagy nekem, ekkora örömöt. Ok?
Engedte is ő azonnal a csípőjét hosszabb úton mozogni, de teljesen nem tudta, mert akkor már nem tudott volna a lábával kapaszkodni az én hátsómon.
De csak mondogatta a Gitta, hogy még lejjebb, had látsszon néha a kalapja is.
Addig engedte magát lejjebb, míg nem egyszer lecsúszott a lába rólam, és alám esett az ágyra.
A lábait fent, és széttárva hagyta a levegőben
Én utána ereszkedtem és újra felnyársaltam őt, de már nem emeltem vissza, hanem most én kezdetem pumpálni őt. Nyilván így már óvatosságot nélkülözve, minden behatolásnál teljesen benyomtam neki. Ez meg is tette a hatását, mert ezzel a méhszájbökdöséssel, beindult az újabb orgazmusa. Érdekes módon halványan ugyan, de mintha újra éreztem volna azt a bizonyos villámcsapást a farkamon. Ekkor nekem szólt be a lányom, hogy hosszabban mozogjak én is.

A Kata már javában nyüszítve élvezett, amikor szót fogadva lányom utasításának, teljesen kihúztam majd vissza a folyamatos orgazmusban lévő puncijába. Az óriási húzogatások nekem is beindították a kéj netovább-ját, és hangosan mondtam; Igen – igen én is jövök már! De továbbra is tejesen ki majd visszamozgást végeztem.
Igen most – most jövök! Jövök már!
Mozogj apa, mozogj! Kért a lányom, és az első lövést akkor lőttem be, amikor totál betoltam, de a második spriccelésem éppen akkor indult elhagyni az élvező dorongomat, amikor kirántottam a Kata hüvelyéből.
Ekkor egy pillanatra, kint a levegőben volt a makkom, és a farkamhoz tágult, és ezáltal nyitva maradt hüvelyébe, kintről lőttem vissza, a következő adag spermát.
Igen apa igen, ez bravúr volt! Teljesen láttam a lövést, és sikerült le is filmeznem.
De persze ezután azonnal visszatoltam, és már nem is vetten ki a kis Kata még mindig élvező, és imádni való kis puncikájából, hanem már teljesen betolva kavartam meg, a belelőtt spermáim sokaságát.
Ezzel a kavarással kicsit megnyújtottam mindkettőnk fenomenális orgazmusát.
Bent hagytam még néhány percre, és így nyugodtunk le.

Majd újra szólított a lányom;
Húzd ki apa! Húzd, de lassan! Mert dugóként zárja el a farkad a sperma kiáramlását.
Amúgy is kezdett már lankadni a farkam, és ekkor elkezdtem szép lassan ki húzni.
Amint kihúztam, máris jelezte a lányom; Ez az, jön már kifelé az anyag. Én pedig a pihegő Kata mellé hanyatt terültem el.
Még mindig filmezett bennünket a lányom, aztán kis idő elteltével leállította a kamerát, majd a lepedővel elkezdte tisztára törölgetni kis barátnője lába közit. Amikor végzett, áttért az én lankadó farkamra is.

Ekkor a délutáni órákban jártunk már, és eszembe jutott a nőgyógyász barátom szavai.
Na akkor én ellépek az ügyeletes patikába, és hozok nektek esemény utáni tablettát.
Erre a lányom;
És velem mi lesz? Jól rám hoztátok a vágyat, én meg így maradok?!
A tabletta most fontosabb! Te még megkaphatod a részedet azután is, ha majd hazajöttem.
Akkor meg megyünk veled mi is, (Szólalt meg a Kata. ) mert nekem meg már haza kellene mennem.
Hát nem maradhatsz egész hétvégére?
Csak eddig engedett el anya. Válaszolta kedvetlenül. Pedig úgy szeretnék veletek maradni.
De ha meg most nem megyek haza, akkor meg máskor sem fog elengedni.

Erre én; Hát persze. Én sem örülnék, ha Gitta az engedélyem nélkül maradna távol otthonról!
Apa! Ha együtt beszélnénk a barátnőm szüleivel, akkor biztosan elengednék akár hosszabb időre is.
Hát én nembánom megpróbálhatjuk, nagyon is megkedveltem a Katát!
Na ugye mondtam én neked, hogy meg fogod szeretni őt.

Egy rövid tus után gyorsan felöltöztünk, és autóba ülve elindultunk.
A két lányt kiraktam a Katáék előtt, én pedig tovább mentem a patikába. Meg vettem a szükséges pirulákat, majd visszaérve, bementem én is a lányok után.
Nagyon kedvesen fogadtak a Kata szülei. Egyből szemet szúrt nekem az, hogy a Kata anyjának rendkívül karcsú, nőies a teste, és nagyon szép az arca. A csodás melleit, pedig büszkén magasan tartotta. Összességében, nagyon kellemes látvány volt.
Ellenben az apja, egy csont-bőr kollekció volt, és nem is volt talán józan.
K
alf
ín
alf
ál
alf
ga
alf
ttak
minden félével, és viszonylag elég jól elbeszélgettem velük. Bár, a Kata apján láttam, hogy nem minden stimmel. Feszültnek tűnt. E mellett, messziről éreztem
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
alf
os
leheletét, ami több napos ivás eredményeként bűzlött.

Majd bedobta a lányom a témát, amiért végül is jöttünk.
Anikó néni! (Mert ez volt az a neve a Kata anyjának. ) Eltetszenének engedni a Katát nálunk, hosszabb időre?
Hát nem most jött tőletek haza?
De mi ketten a Katával úgy gondoltuk, hogy több hétre ott lenne velem, mert hogy nyári szünet van, és így nem lenne olyan unalmas magunkban otthon lenni!
Persze, majd a ti terhetekre lenne.
Erre én; Á dehogyis, efelől nyugodt lehettek, mert ez nem okozna gondot nekünk. Szerintem is jól el lenne a két lány együtt, akár az egész nyári szünetben is ott lehetne a lányommal.
Sőt még a jövő hónapban kiveszem a szabadságomat én is, és elvinném őket egy hétre, a Horvát tengerpartra is!
Á erről szó sem lehet. Ezt mi nem várhatjuk el, hogy még plusz költségeket rójunk rád! Szólalt meg a Kata apja.
Nem-nem! Ez nem jelent gondot számomra. Szívesen teszem ezt, már csak a lányom kedvéért is!
De hát ez mégsem várható el tőled!
Kata; Ó apa! Engedjetek már el! Úgy szeretném. Különben is a tesómat is elengedtétek, egész nyárra.
De hát ő már a saját költségén utazott el, sőt még munkát is kapott ott.

Közbeszóltam; Ha csak az anyagiak miatt aggódtok, akkor biztosíthatlak titeket, hogy ez tényleg nem számít. Az én kislányom barátnője, nálunk otthon érezheti magát. Sőt, még titeket is meghívlak vasárnap, az-az holnap, egy kerti parti keretén belül eliszogathatnánk.
Tehát ha rá értek, szívesen fogadlak titeket is az otthonomban. (Arra gondoltam, hogy a bizalmukba kell férkőzni. )
Na nem bánom, elfogadjuk a holnapi meghívást. (Közben összenézett a nejével, aki szintén bólogatott. ) Akkor holnap elmegyünk nálad, és addig eldöntjük a továbbiakat. De most addig is itthon marad a Kata, és rendbe rakja a szobáját, mert szanaszét hagyta a tegnap este is.
Erre a lányom; Ó segítek én most azonnal rendet csinálni, csak had jöjjön már el velünk a barátnőm!
Nem, most nem. Legfeljebb egy hét múlva lehet róla szó. Így az anyja.
Nem volt mit tenni, mert jobban már nem erőltethettem ezt, mert még gyanús lettem volna.
Így hát ezzel köszöntünk el; Na, akkor viszlát holnap tíz órakor.
Mivel mindannyian kikísértek minket, így nem tudtam akkor ott átadni az esemény utáni tablettát a Katának.

Út közben már hívtam is telefonon a Beát, hogy mire készüljön a holnapi nap. Erre azt válaszolta nekem. Ez rendben van, de remélem, hogy a ma reggelihez hasonlóan fogsz újra fogadni holnapreggel!
Nem-nem, az most nem lesz, csak piknik lesz Ok. És letettem a telefont.

Hazaérve mondtam a lányomnak, hogy vegye be legalább ő a tablettát.
Nagyon nem aggódtam a Kata miatt, mert ha mégis teherbe esne valamelyik lány, még mindig ott volt a nőgyógyász barátom, és bíztam a segítségében.
Na apa, akkor a ma estét velem kell beérned!
Nem baj kicsim, mert úgy is ki vagyok már merülve, és azt hiszem, most le is fekszem egy kicsit, mert rám fér egy kis pihenő. Kérlek, cseréld le a lepedőt az ágyamon, rendben?
Na jól van, amíg te alszol, addig megnézegetem újra a fotókat.
A kislányom lepedő csere után, el is vonult a szobájába.
Úgy délután hat óra körül lehetett ekkor. Én leöltöztem és befeküdtem az ágyamba.
Szinte azonnal el is aludtam.
Majd később, a lányom beszédhangjára ébredtem föl. De nem volt mellettem, hanem telefonon beszélt a Katával a saját szobájából. Csak nyitva volt az ajtó és minden hallatszott.
Hallgatóztam egy kicsit.
Ekkor a lányom kérdezte a Katát; hogy mi a titka annak, hogy semmisem látszott az arcodon, amikor számítógépasztalnál hátulról benned volt apa farka. Ráadásul még az orgazmusod alatt sem lehetett semmit rajtad észrevenni, de még hallani sem hallatszott semmi.
Megnéztem az órát, éjjel tizenegy volt.
Nem keltem föl, hanem oldalra fordultam, és így hamarosan visszaaludtam.

Később mocorgásra ébredtem újra.
Az én kicsi lányom bújt mellém teljesen meztelen, a takaró alá.
Ekkor én az oldalamon feküdtem a jobb karommal a fejem alatt. Ő pedig szembe velem.
Én továbbra is álmos voltam, és aludni akartam reggelig. Ezért úgy tettem, mintha fel sem ébredtem volna. Gondoltam ő is aludni fog.
Hát tévedtem. Mert kisidő elteltével megfogta a lankadt, de még így sem kicsi méretű farkamat, majd így fogva tartotta tovább.
Arra gondoltam, hogy így akar majd aludni. De néhány perc elteltével, kicsit merevedett a finom kis kezében.
Kíváncsi voltam mit fog ezután tenni. De nem tett semmit, pedig már majdnem elérte a teljes merevségét
Én ekkor újra elaludhattam.
De később arra ébredtem ismét, hogy az én kicsi lányom óvatosan mocorgott. A farkam pedig keményen meredt állapotban volt.
Én nem mozdultam, csak kinyitottam a szemem. Azt láttam a félhomályban, hogy ekkor már háttal nekem, ő is az oldalán feküdt. A csinos kis fenekével pedig, testközelről pucsított felém.
Óvatos lassúsággal közelített felém. Gondolom azért óvatoskodott, hogy fel ne ébredjek. Ekkor érintette a fenekével a farkam hegyét.
Mivel nem pontosan a kis punija irányában volt, ezért kissé följebb mozdult a popójával, és így már éreztem is a farkam kalapjával a nedves kis nyílását. Majd finoman tolta a fenekét tovább. De mivel a lábai össze voltak zárva, így az amúgy is szűk kis hüvelye ellen ált a túl óvatos tolásának, és nem akart becsusszanni vastag dorongom.
Ekkor megállt, majd újra próbálta tolni magát, de most sem sikerült.
Túlságosan össze volt záródva a kis aranykapuja.

Újra megállt, mert gondolom nem akarta, hogy egy erőteljesebb lökéssel felébredjek.
Az-az igazság, hogy akár én is segíthettem volna neki, de kíváncsivá tett cselekedetével, és lapítva vártam hogy mi fog történni.
Majd kis idő múlva a felül lévő bal lábacskáját a magasba emelte, és láss csodát, kinyílt a kicsi bezárt aranykapu. De mivel már a bejáratnak volt feszülve a bekívánkozó dorongom, azonnali sikerrel beljebbcsusszant, a még mindig szűk, de igencsak csúszós barlangocskájába.
Kis várakozás után tovább tolta hátra a fenekét, de most már akadálytalanul fúródott a benne lévő farkam, a kis bársonyos hüvelyének mélyebb részére.
Már az álmosságom is teljesen elszállt, mert számomra is fölöttébb izgató volt ez a szituáció.

Kicsit helyezkedett, majd újabb tolatásba kezdett. Ennek eredménye képen, a kis hüvelyének teljes hosszába, befogadta már a kemény dorongomat, és a hegye a méhszájának nyomódott.
Ekkor újra megállt.
Érdekes módon, mindezeket úgy tette, hogy testemet máshol meg sem érintette. De mivel az én dorongom hosszabb volt az ő hüvelyének mélységétől, így még a feneke sem ért hozzám.
Csakis a nemi szerveinken keresztül voltunk kontaktusban.
Ekkor figyeltem fel arra is, hogy eddig egy pisszenést sem ejtett. Azért tartottam én ezt meglepőnek, mert ha esetleg én is "felébredtem" volna, akkor sem lett volna neki mitől tartania.
Majd ezután jutott eszembe a Katával való beszélgetése. Ekkor kattant be nekem az, hogy miért van ez a túlzott óvatosság. Hát, mert a barátnőjét is arról faggatta, hogy hogyan tudott észrevétlenül élvezni őmellette. És már biztos voltam abban, hogy továbbiakban sem fog semmilyen hang elhagyni a kicsi száját. Legalábbis ezt próbálja ki most önmagán.
De félre az elmélkedésemmel, mert kezdtem érezni a farkamon keresztül, a kis testének finom remegését. Ennek ellenére továbbra sem mozdult, csak remegett folyamatosan.
Majd a remegése kiegészítődött a Katánál általam már megtapasztalt, hüvelyének többszöri villámszerű átsugárzása a farkamra. Erre a jelre, lüktetve megrándult most is a kéjben lévő dorongom, és alig bírtam visszafogni az élvezetemet. De a következő pillanatban, elkezdet szorítósan rángatni a hüvelyének izmai is.
Igen! Ekkor élvezett az én kicsi lányom, és közben tényleg nem jött semmi hang ki a kicsi száján.
Egész élvezete alatt folyamatosan rángatott a hüvelye.

Pár perc után, amikor alábbhagyott az élvezete, óvatosan leengedte a magasban lévő lábát, és ráfektette a másik lábára.
Így abban a pozícióba került, mint amikor nem tudott befelé törni meredt dorongom.
Ezáltal, még jobban szorította hüvelyével, a már teljesen benne lévő dorongomat.
Ezzel a szorítással is menyei érzéseket táplált nekem az imádott lánykám.
Folyton azon a határon voltam, hogy én is beélvezek, mert már alig bírtam tartani magamat.
Talán még egy – két perc így telt el, amikor ő újra remegni kezdett, és jött az újabb villámcsapás is.
Nem! Ezt már nem lehet bírni. Ezt már nem fogom tudni kibírni. És ráadásként, akkor még jött az újabb rángatás a hüvelyizmával is.
Magamban mondogattam nem, még nem! Aztán a következő pillanatban már azt mondtam magamnak; De igen, igen, és már is berobbant a
m
alf
ám
alf
or
alf
ba
alf
n
fürdő dorongom, a kislányom rángató puncikájába. Amikor ő megérezte a nagyerővel belőtt spermám lövését, mégsem tudta megállni, hogy egyáltalán ne mozduljon meg, mert először pici felszisszenés kíséretével reflexszerűen kissé megrándult, majd gyengéden bekavart a kicsi popójával. Ezzel kicsit megbökdöste az élvező dorongom hegye, az én imádott kicsim méhét. Ettől persze, ő is épp ekkor ért újabb orgazmusának tetőfokára.
Én még ezek után sem mozdultam. De amint elmúlt élvezete, leállt a finom kavarással és úgy maradt, ahogyan voltunk.
Bár az élvezetem után kissé veszített keménységéből a farkam, de mivel még mindig szorította a bársonyos hüvelyével a bent maradt farkamat, sőt, még szorító mozdulatokat is végzett még, ezért nem lankadt le teljesen.
Majd aztán, szép lassan gyengülni kezdett a hüvelyének szorításai. Lévén, hogy beadta magának a "nyugtató injekciót", valószínűleg elaludhatott így, a farkammal tövig a puncijába.
Aztán néhány percig még figyeltem őt, de már teljesen biztos voltam abban, hogy elaludt az én kicsim. Ekkor hátulról átöleltem, és az imádott ciciét a tenyerembe vettem, majd teljesen hozzásimultam. Amennyire lehetett, beljebb nyomtam még a fél meredt farkamat, a finom kis puncijába, és megpusziltam a vállát.
De ezután már, én sem emlékszem többre, mivel egyébként én is teljesen ki voltam merülve. Ezért a testünkkel egyé forrva, édes álomba merültem vele együtt én is.

Folyt. köv.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.86 pont (614 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
2024. március 30. 00:38
#29
Élvezetes írás.
1
didide
2023. március 14. 10:42
#28
Jó sorozat
1
v
vasas62
2023. január 16. 12:36
#27
Kiválló sorozat.
1
a
angel234
2020. november 12. 03:06
#26
Remek sorozatot írtál.
1
B
Bluedevil
2020. augusztus 18. 23:43
#25
Jó a történet, de a párbeszédek továbbra is furcsán vannak megírva.
1
cscsu50
2018. július 20. 23:53
#24
Nagyon jó sorozat
1
t
t.555
2017. december 21. 00:05
#23
Nagyon jó sorozat!
1
R
Rinaldo
2016. június 10. 13:39
#21
nagyon jó.
1
f
feherfabia
2015. augusztus 21. 06:44
#20
egész jó!
1
p
papi
2015. május 16. 11:23
#19
Ez is nagyon jó.
1
delgadoo
2013. május 28. 02:36
#18
imádom ezeket a sorozatokat!
1
genius33
2012. augusztus 11. 05:49
#17
Igy van 🙂 10 es 🙂
1
Beth
2012. április 5. 23:09
#16
Nagyon jó... Csak így tovább. 🙂
1
Saskia
2010. július 12. 18:50
#15
Mura! Lehet persze tudatlannak lenni, de azért az nem akkora dicsőség - nem azt a mást jelenti(!!!), amire tudatlanságodban utalsz!
Tudod én is itt lakom, de azért nem csak Budapestből áll a világ!
1
Mura
2010. július 12. 11:50
#14
olyan is van... de az mást jelent...:D:D:D
1
István
2008. december 31. 03:02
#13
Someone!Elmondanám,hogy a Nyírségben pl.így mondják:"elmegyünk nálatok" - no erről ennyit.
1
István
2008. december 30. 23:54
#12
Someone!Elmondanám,hogy a Nyírségben pl.így mondják:"elmegyünk nálatok" - no erről ennyit.
1
pandur
2008. szeptember 8. 22:22
#11
jó volt igy tovább
1
coolface
2007. november 2. 01:39
#10
Steve mikor várható a 6.rész?
1