Gitta 5. rész

Szavazás átlaga: 8.75 pont (632 szavazat)
Megjelenés: 2006. augusztus 10.
Hossz: 52 236 karakter
Elolvasva: 83 264 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Reggel nyolc órakor ébredtem, és gyakorlatilag ugyan abban a pozícióban találtam magunkat, ahogyan elaludtunk. Bár lankadt volt a farkam, de ahogyan megmozdultam, épp ekkor csusszant ki a farkam hegye, az alvó kicsi lányom puncijából. Azonnal odanéztem, és láttam, hogy áramlik ki az éjjel bepumpált ondóm sokasága. De nem tettem ez ellen semmit, mert nem akartam a törölgetéssel felébreszteni. Inkább felkeltem és kimentem zuhanyozni.
Zuhanyozásom közben érkezett meg a Bea.
Halihó, megérkeztem! Kiáltotta.
Jól halottam ezt, mert nem zártam be magam után a fürdőszoba ajtaját.
A fenébe! Jöhetett volna később is egy kicsit. A pontosságával néha megőrjít ez a nő.

Te jó ég! A háló ajtaját is nyitva hagytam. A lányom meg ott alszik kitakarózva és meztelen. Ráadásul a spermafolyam, a puncijától a fenekén keresztül a lepedőig ért. Bár, az javított a helyzeten, hogy a feneke éppen ellenkező irányba volt, mint az ajtó.
A sors fintora volt az is még, hogy a háló ajtaja közelebb volt a bejárathoz, mint a fürdőé, és ahogyan meghallotta a víz csobogását, jött is a fürdő felé utánam.
Hát persze hogy meglátta alvó kislányomat az ágyamban. Már nem is jött tovább, hanem csak bámulta az én kicsimet az ajtóból.
Ahogyan én is meztelen voltam, kiléptem a fürdőből, és máris mondtam a Beának, hogy ez nem az aminek látszik!
Bea rámnézett, és ezt mondta; Te baszod a lányodat?
Ééén? (Hát elég hülye pofát vághattam meglepettségemben. )
Igen te?
Én nem baszom a lányomat!
Hát akkor miért alszik itt a te ágyadba meztelen?
Én nem voltam, azaz nem aludtam itthon az éjjel, mert a Hédinél voltam. Most értem épp előtted haza, ezért én is így találtam őt, ahogyan most te látod az ágyamban. Vágtam ezzel ki magam a
k
alf
ín
alf
os
helyzetből. (Nagy szerencsémre, nem látja innen a spermáimtól csorgó hátsóját. )

Mégis, hogy kerülhetett ide a te ágyadba?
Ezt még én sem tudom.
De ne bámuljuk már szegényt! (És rázártam az ajtót. )
Na akkor úgy látom, hogy újra jó fogadtatásban részesülök. De már meresztette is a farkamra a szemét.
Nem, most tényleg nem! Mint azt az imént mondtam, a Hédi egész éjjel rajtam ült, és semmi részem nem kívánja most a szexet.
Biztos hogy a Hédi ült a farkadon?
Hát ki más ült volna rajta?
Háááát! (És elkezdett mutogatni a hálószobám felé. )
Ne butáskodj már! Hányszor mondjam neked, hogy nem aludtam itthon! Különben meg, ő az én lányom! Már csak ezért sem baszom őt! Egyébként, ő ebben a házban, ott alszik, ahol akar! Joga van hozzá, mert ha te még nem tudtad volna eddig, ő is itt lakik! Nemde!?
Végül is igazad van. (Válaszolta. )
Erre, ahogyan tegnap reggel is, most is betérdelt elém, és azonnal benyelte a lankadt farkamat.
Hagyj most, mert tényleg ki vagyok csavarva teljesen!
De nem akarta abba hagyni. (Biztosan rágerjedt a témára. )
Durván sem mertem visszautasítani az iménti dolog miatt, nem akartam magamra haragítani, mert még elfecsegné, és pletykát indítana ebből.
De hiába szívta, szopta, nem tudta életre kelteni. Különben is jól felzaklatott ez az incidens, és eléggé ideges voltam. Ha pedig ideges vagyok, akkor egyszerűen nem áll fel a farkam.
Úgy öt percig
k
alf
ín
alf
oz
alf
ha
alf
tta
. Némileg nagyobb is lett a teljes lankadt állapotától, de messze nem érte el azt a keménységet, amivel meg lehetne dugni őt.
Amikor már látta, hogy most tényleg nem boldogul vele, abbahagyta.

Na mindegy hogy ki csavart ki, de mindenesetre jól végezhette a dolgát, mert ezt ma tényleg nem fogom magamban érezni!
Közbe egy ujjával alulról emelgette, és mutatta nekem a farkam hajlékonyságát.
Hát nem erről beszéltem neked?
Na jól van! Megyek és végzem a dolgomat. De még kérdeznék valamit!
Kérdezz!
Miért van bent a levetett ruháid? (Mégis csak e körül forgott a gondolatai. )
Hát, mert ott öltöztem le az imént.

Láttam rajta, hogy kétkedett, de mégis elfogadta.
Majd elment és főzött egy kévét. Szólított, és invitált engem a konyhába. Leültünk, és kávézás közben ezt mondta; Ha tényleg nem együtt aludtatok, akkor meg a lányod ábrándozik rólad!
Hát ezt meg miből gondolod?
Na jól van! Elmesélem neked röviden, de azért nem bánnám, ha ezt, amit most fogok mondani, nem híresztelnéd el mindenkinek!

Tehát, azt akarom mondani, hogy annakidején én is ábrándoztam az apámról. Persze én is, mintahogyan most a te lányod, amikor apámék nem voltak otthon, az ő ágyukba bújtam, és miközben apámra gondoltam, jó nagyokat maszturbáltam.
Aztán egyszer, anyám nem volt otthon, mert elutazott a nagyihoz egy egész hétre.
Én pedig bújtam, amint tehettem az apáék ágyába, mert ottani maszturbálásom, nagyobb élvezetet nyújtott nekem.
De az egyik este, miután elélveztem, véletlenül elaludtam ott az ágyukban. Apám, e közben a haverjaival együtt, a közeli presszóban iszogatott. Ráadásul, még be is csípett egy kicsit. Én meg ugye meztelenül aludtam el az ágyukba, és nem vettem észre, hogy hazajött.
Tehát még akkor is aludtam, amikor ő már hazaért.
Csak úgy, mint ahogyan te értél most haza.
És ő mit szólt ehhez?
Akkor már teljesen sötét volt. Ő pedig nem is sejtette, hogy én a paplan alatt, meztelenül alszom, mert nem láthatott. Leöltözött alsógatyára, és bebujt mellém az ágyba.
Aztán amikor már észrevette, hogy van valaki az ágyban, azt hitte, hogy az anyám érkezett, a vártnál korábban haza.
Én ekkorra már felébredtem, de nem mertem mozdulni sem. Ő meg elkezdett fogdosni engem, és azt mondta; Már haza is jöttél?
Nem mertem meg sem szólalni. Ő meg csak fogdosott és simogatott mindenütt. Egyszer csak letolta az alsóját, és ahogyan odasimult hátulról hozzám, megéreztem a fenekemen, hogy már kőkeményen áll is a farka.
Remegtem a félelemtől, de egyben az izgalomtól is. Igen féltem apámtól, mert általában elég szigorú volt. És ha most kiderül, hogy én vagyok az, akit éppen meg akar dugni, hát nem tudom mi lett volna akkor.
Na és nem vette észre, hogy nem az anyád fekszik mellette?

Hát nem.
Részben azért, mert volt apámban egy jó adag
p
alf
ia
, részben pedig azért nem, mert anyámmal nagyjából egy méretűek voltunk. Néha még a ruháját is felvettem. Ő vékony kislányos alkatú volt, mint én.
Nekem pedig a tizenkét évem ellenére, volt már akkora melleim, mint anyámnak.
Ezért legfeljebb, a hangom után tudott volna azonosítani. De megszólalni meg nem mertem.

Na aztán, mint említettem már, ahogyan hátulról ölelt, hol a melleimet, hol pedig az akkor még szűz puncimat simogatta. Eközben, a keményen álló farkát pedig a popómhoz nyomta. Már ez a helyzet is rendesen felizgatott, hiszen még sohasem voltam ilyen testközelben egy férfival sem, ráadásul mindig is erről ábrándoztam. Tehát egyszerre féltem, és egyben izgultam is fel.
Annyira nyomta a fenekem közé, hogy már azt hittem, hogy oda akarja benyomni nekem.
Aztán majd addig fészkelődött, hogy egészen közel férkőzött már a kis puncimhoz, és hátulról akarta megcélozni a már benedvesedett vágatomat, majd bedugni nekem.
Ekkor ijedtem meg, mert ez már éles helyzet volt, és arra gondoltam, hogy úgy teszek, mintha én lennék az anya, de most ezt a dugást nem akarnám. Így elvettem a fogdosó kezét a puncimról és hátranyomtam, mintha most nem dugni, hanem aludni szeretnék, és hátha békén hagyna. Aztán, ha majd elalszik, kiszökhettem volna.
De hát amiért elvettem a kezét, ezt mondta; Te asszony, én már begerjedtem rendesen, most már úgy is meg akarlak baszni.
De ezzel egy időben, már meg is fogta a farkát, és hátulról odaillesztette a lucskos bejáratomhoz, és ott mozgatta a kalapját a szeméremajkaim között. Ez nagyon tetszett nekem is, ezért gondoltam, hogy ezt még had csinálja egy kicsit. Igen ám de a következő pillanatban a bejáratom középen megállt, és elkezdte tolni lassan befelé.
Jézusom ezt mégsem lenne szabad! Szólalt meg bennem a lelkiismeret. Ráadásul ő nem is tudta, hogy kibe kezdi tolni kemény farkát. De viszont egyre jobb és izgatóbb volt nekem is.
Amikor éreztem, hogy megfeszül a szűzhártyám, kissé előrébb húztam a fenekemet, és így távolodtam előrébb.
De ő csak jött utánam, mert ugye mindenképen be akarta nyomni.
Teljesen tanácstalan voltam, hogy mit tegyek. Szerettem volna én, hiszen erről álmodoztam, de ugyanakkor féltem is.
Már annyira előre húztam a csípőmet, hogy teljesen kicsúszott a farka, és így mér képtelen volt hozzám férni.
De lehet hogy ez volt a hibás döntésem, mert ezzel felbosszantottam őt rendesen.
Mert hátulról még eléggé finoman tette a dolgát.
De ekkor felkönyökölt az oldalára, és ezt mondta; Na idefigyelj! Mit húzódozol itt nekem? Most már úgy is megbaszlak!
Ekkor erősen megfogta a vállamat, és hanyatt fordított. Már nem mertem semmit sem ellene tenni. Széthúzta a térdeimet, és bemászott a combjaim közé. Újra a kezébe vette a farkát, majd odaillesztette a szeméremajkaim közé. Ezt követően rám hajolt, és bekapta az egyik mellem, bekeményedett bimbóját. Ekkor már kezdte is benyomni a farkát, de már gyorsabban és folyamatosan. Nem kímélve szűzhártyámat teljesen tövig nyomta.
Még szerencse hogy ilyen nagy nem volt apának a farka, mint neked van, mert ha egy ilyen naggyal tette volna ugyan ezt, biztosan szétrepedtem volna.
Így is felvisítottam fájdalmamban, mert olyan gyorsan benyomta, hogy nem volt idő kitágulni az ő méretéhez sem.
De ő még ekkor sem kapcsolt, hogy nem anya vagyok, hanem inkább beindult a puncim pumpálásával.
Dolgozta rendületlenül a puncimat.
Az-az igazság, agy az első néhány behatolás még fájdalmas volt, de aztán egyre jobb érzés támadt bennem.
Már ott tartottam, hogy mindjárt el is élvezek, és már nem törődtem vele, hogy fel ismer vagy sem, de egyre hangosabban kezdtem élvezni. Végtére is, erről ábrándoztam már egy-két évvel ezelőtt is. Most meg fogjam vissza magamat? Hát lesz ami lesz, nem fogom.
Én már másodszor kezdtem élvezni, mire apa elkezdett elsőre hangosan nyögdécselve élvezni.
Ekkor megöleltem őt, és szólítottam a nevén. Igen apa, nekem is nagyon, nagyon jó!
Ennek hallatára, egy pillanatra, ahogyan éppen teljesen belém tolta az élvezni készülő farkát, megtorpanva állt meg. Mert ekkor ismert fel engem, a hangom után.
Már csak annyit tudott mondani; Te vagy az kislányom? De már nem volt vissza út nála, mert nem bírta visszatartani az élvezetét. Ekkor felnyögött, és már éreztem is, ahogyan lövi belém spermáját. Különlegesen kellemes érzés volt ez számomra. Közben még az én élveztem is tartott, és bár remegő hangon, de mégis válaszoltam kérdésére. Igen apa én vagyok a te lányod, akit most éppen dugsz! De nagyon jó ez veled.
Ekkor már én is húztam kezeimmel a fenekét magamra, nehogy most szálljon már le rólam, mielőtt befejezem hosszú élvezetemet.
Szinte azonnal kijózanodott, amint felfogta mit tett a velem. Lelkiismeret furdalása volt.
Így szólt hozzám, miközben még bennem volt továbbra is a farka; Jaj kislányom mit tettem veled? Bocsáss meg nekem, mert én azt hittem, hogy anyád fekszik itt. Na meg hogy milyen durván bántam veled az elején.
Én meg csak vigasztaltam őt. Nem apa, te nem vagy okolható semmiért. Én vagyok a bűnös, mert idefeküdtem, és mert nem fedtem föl neki a magam kilétét.
De hát miért nem szóltál?
Azért mert, én már nagyon akartam ezt, és ha szólok neked, akkor talán nem történt volna ez meg velünk.
Végtére is gyorsan beletörődött. Sőt egyre jobban belemelegedtünk, mert még akkor utána, jól kinyalta a spermás puncimat, és még plusz kétszer spriccelt belém apa. Én meg talán össze sem tudnám számolni, hányszor élveztem imádott apám farkától. Aztán pedig amint lehetőségünk volt, mindig kihasználtuk és nagyokat, vagy éppen gyors menetben dugtunk együtt. Anyám sohasem vett észre semmit.
Apa, ma már hatvan éves is elmúlt, de Még a mai napig is olykor-olykor meglátogatjuk egymást, egy dugás erejéig.

Tudod te is azt, hogy a férjem Németországban dolgozik, és csak kéthavonta jöhet haza.
Ezért kívánom meg állandóan a te hatalmas farkadat is, mert nincs itthon a férjem, aki ebbéli étvágyamat jól tudná lakatni.
Na és fogadd el azt tőlem, ha a lányod az ágyadban szeret aludni, az azért van, mert ábrándozik rólad, és biztos az, hogy kíván téged. Végtére is, már tizennégy éves és teljesen kifejlett lány a Gitta. Én pedig, már tizenkét évesen dugtam az apámmal, de legalább két évvel előtte már ábrándoztam róla. Ezért ne is csodálkozz a lányodon, ha megkíván téged. Hidd el nekem, én már csak tudom magamról is.

Te azt akarod mondani, hogy én is menjek be a lányomhoz és Dugjam meg őt?
Hát most már ez, ezek után, csakis rajtad múlik. Nem láttad, hogy meztelen alszik a lányod a te ágyadban? Ez nem véletlen. Ő meg tette az első lépést feléd, és várja azt, hogy találd meg őt.

Akkor úgy értsem a szavaidat, hogy arra biztatsz, hogy menjek be és dugjam meg a saját lányomat.
Igen! Természetesen csak akkor, ha nem vagy gyáva nyúl.
Majd még átgondolom ezt.
Figyelj, ne gatyázz! Menj be most és tedd meg vele.
De hát mondtam már, hogy az éjjel totál kicsavart a Hédi.
Ha most nem dugod meg, akkor is menj be hozzá. Mert azért feküdt ő oda meztelenül, hogy így találd meg, ha hazajössz. No menj már!
Aztán a köntösödet is dob le magadról!

Na nem bánom, úgy is keltenem kell, mert mindjárt itt lesz a kis barátnője a szüleivel együtt.
Ekkor bementem és bezártam magam mögött az ajtót. Odabújtam édes kis testéhez és elkezdtem a gyönyörű testét puszilgatni.
Erre ő azonnal felébredt. Köszönt, és azt mondta; Apuci! Éppen ilyen kellemes ébredésre vágytam mindig is. Majd nagy nyújtózkodás közben, hanyattfekvő pozícióban, kezét, lábát szétrakva tálalta nekem, az észvesztően gyönyörű, arányosan karcsú testét.
Én pedig finoman kezdtem puszilgatni a csodásan formás cickóit, majd lejjebb haladtam a hasán a szemérem dombjáig.
Aztán azt is megpuszilgattam finoman, és úgy tettem mintha most vettem volna csak észre, a spermafolyamot.
Hát ez a sok sperma hogyan került ide?
Ó apa! Ez itt a te élvezeted gyümölcse.
Ez meg hogyan lehetséges? Én egész éjjel aludtam. Nem?
Persze hogy aludtál apa. De amíg te aludtál, én óvatosan életre keltettem a farkadat és mintegy öntesztelés végeztem magamon.
És hogyan tetted ezt?

Hát úgy, hogy háttal neked oda toltam a fenekem az álló farkadhoz, és aztán szépen rátoltam csodás darabodra az én puncimat. Ezután így tartottam mozdulatlanul, teljesen kitöltve a te farkaddal az én puncimat, és kétszer is így jutottam a csúcsra. Mire aztán, te farkad is megsorozta az én élvező méhemet. Pedig én, meg sem mozdultam egész idő alatt, helyesebben csak annyit mozdultam, amíg rá nem toltam magamat a kemény rudadra.

De hát én nem vettem ezt észre! (tettem a hülyét)
Hát épp ez az! Már képes lennék társaságban is úgy dugni veled, hogy azt mások nem vennék észre rajtam, mert semmi hang sem jött ki közben a számon. Akárcsak a barátnőmnek sem az este, amikor dugtad hátulról, mellettem.
Na jól van ügyes vagy, de a Bea meglátott hogy itt fekszel az ágyamban, miközben én már akkor a fürdőbe tusoltam. Úgy hogy azt mondtam neki, hogy a Hédinél aludtam, nem pedig veled.
Erre csak húzott egyet a vállán. Nem érdekel. Semmi köze hozzá.
Képzeld, elmesélte nekem hogy az ő szüzességét is a saját apja vette el, hasonló szituációban, mint te és én.
Tényleg?
Igen. Ráadásul ő bíztatott engem, hogy most jöjjek be hozzád, és dugjalak meg.
És akkor miért nem dugsz már engem?
Nem kicsim, erre már nincs idő. Mindjárt itt lesznek a barátnődék.

Te apa! Az este beszéltem a Katával telefonon, és azt mondta, hogy az ő anyja, Anikó néni, nem győzött neki áradozni rólad, annyira tetszettél neki.
Hát szó se róla, eléggé vonzó nő az Anikó! A lánya is rá ütött.
Na de most már menj, és zuhanyozz, mert mindjárt tíz óra van.

Ekkor felötöztem, és a Beához mentem, aki készítette elő a piknik kellékeit.
Na mivolt? Máris itt vagy?
Igazad volt. Tényleg vonzódik ez a lány hozzám.
Ugye megmondtam. És miért nem dugtad meg?
Nem lehet azt ilyen hirtelen. Inkább lenne egy kérésem tőled.

Neked bár mit megteszek.
Azt szeretném, ha
b
alf
er
alf
úg
alf
at
alf
nánk
a kis Kata apját, a Lajost, és ha úgy alakulna a lehetőség, kezdj ki vele!
Tényleg ezt akarod?
Igen. Én meg a feleségével akarok ugyan így tenni, ha sikerül a csapdát felállítani neki, amit tervezek.
Legalább jó pasi ez a Lajos?
Most nem ez számít. Csak tedd, amit mondtam. Ok?
Jól van, megpróbálhatom, de ezért jár nekem egy nagy dugás tőled! Jól van, majd megkapod, csak tedd amit mondtam.

Kis idő múlva meg is érkeztek az újdonsült barátaink. Puszit is kaptam először a Katától, majd az Anyjától is. Nagyon finom kellemes illatúak voltak, mindketten.
El is kezdtük a tűz gyújtással, majd a Bea hozta is az italokat.
Töltött mindenkinek egy rövidet. Még a két lánynak is egy kis édeset.
Aztán a Lajos körbenézett az udvaron.
De szép itt minden! Jelentette ki.
Majd azt kérdezte tőlem, hogy mik azok a gömbök?
Én a parklámpákra gondoltam csak, és azt válaszoltam, hogy az esti világítás lámpái.
Erre ő; Azt látom, de én azokra a sötét gömböket kérdeztem?
Ja! Hát azok a térfigyelő rendszer kamerái. Nézd csak! Még a lámpatestben is vannak kamerák.
Na és hova fut be a látott információ?
Ha itthon vagyunk, akkor van erre a célra egy komputer bent a lakásban, és az gyűjti a látottakat. De ha elmegyünk itthonról, akkor a biztonsági rendszer bekapcsolásával, automatikusan átkapcsolódik, egy őrző védő cég, 24 órás diszpécserszolgálatához.
Ez igen! Ezt nevezem igazi palotának!

Szép nyári meleg nap volt. A lányok kitalálták, hogy ők mennek a medencébe úszkálni.
Mi felnőttek, amíg készült a bográcsgulyás, addig többször is iszogattunk.
Kellemes
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
szint alakult ki mindenkiben. Majd mondtam én is, hogy menjünk és ússzunk egyet mi is.
De az Anikó azt mondta, hogy nem hoztak fürdőruhát.
Nem probléma, majd elküldjük a lányokat érte. A Katának nem kellett, mert a Gitta odaadta az egyik szexi bikiniét.
A lányok a bikinire ráöltöztek, majd elmentek a Katáéknál és elhozták a szükséges fürdőrucit az anyjának, és az apjának. Ők pedig bementek a lakásba és átöltöztek.
Amint megpillantottam az Anikót eme falatnyi kis bikinijében, hát a szemem fennakadt a látványtól. Őrülten jó teste volt, a tőlem egy évvel fiatalabb Anikónak. Meg is dicsértem őt, hogy milyen csinos.
A Lajos meg szegénykém, annyira sovány volt, mintha egy bőrbe öltözött csontváz lett volna.
Mielőtt úszni mentünk, újabb kört töltöttem. Megittuk, de a Lajoson látszott a legjobban az ital hatása. Nem csodálkoztam ezen. Hiszen a kb. ötven kilójával, nem bírta úgy az italt mint én. A neje pedig fél poharakkal ivott csak.
Aztán mentünk is a medencébe.
A Bea még ott is kiszolgált bennünket, egy újabb itallal.
Majd egyszer, a Lajosra rá jött a
p
alf
is
alf
il
alf
és
. Kérdezte is, hogy hol találja a toalettet. Én meg szóltam a Beának, hogy mutassa meg a kedves vendégünknek, hol találja a wc-t, és közben rákacsintottam.
A két lány vidáman labdázott a medencébe, mi pedig a medence egyik sarkába beszélgettünk az Anikóval. Néha már ő is törte a szavak kiejtését. Most hogy nem volt mellettünk a férje, észrevettem, hogy egyre sűrűbben, és feltűnőbben nézett az én fürdőalsómra, ami alatt a lankadtan is méretes dorongom, rendesen dudorodva rajzolódott ki a formája.
Mivel a baloldalt szoktam tartani, jól elnyúlva a lankadtan is kb. tizenhét centis mérete erősen látszott a rugalmas anyagú alsóm alatt.
Már ezt bíztató jelnek találtam, a tervem végrehajtásánál.
Már tíz perc is eltelt, de még a Lajos nem érkezett vissza. Arra gondoltam, hogy vagy nagydolog lett a kicsiből, vagy pedig a Bea vette kezelésbe őt, mert egyikőjük sem jött ki az óta, mitől kezdve bementek.
Én meg elkezdtem dicsérgetni Bea testét, hogy ritka kellemes alakja van. Meg hogy azért olyan szép a lánya is, mert az anyja is nagyon szép.
Ő meg szerényen köszöngette bókjaimat. Majd ő is megjegyezte, hogy én is jól karban vagyok tartva.
Hát elég sokat úszok. (Válaszoltam. ) Ezután el kezdtem úszni.
Pár medence hosszat leúsztam, majd az Anikóhoz úsztam vissza.
Te miért nem úszol?
Hát mert én nem tudok úszni.
Ha akarod, én megtanítalak?
Nembánom, de én rossz tanítvány vagyok.
Na akkor elmagyaráztam nagyjából, hogy mit, és hogyan tegyen, majd mondtam, hogy feküdjön fel a vízre, és közben nyújtsa ki kezét, lábát.
De akkor lesüllyedek!
Nem fogsz lesüllyedni, mert én tartani foglak téged.
Ekkor felfeküdt a vízre, én pedig a hasa alá nyúltam és tartottam őt.
Aztán szépen elvetem a kezem. Láss csodát fent is maradt a felszínen. Majd tovább magyaráztam, hogy mit tegyen, de ekkor már elsüllyedt. Gyorsan utána nyúltam, és megöleltem a derekán őt, és kiemeltem a vízből. Ő pedig a nyakamba kapaszkodva ölelt, és a levegőért kapkodott. Teljes teste hozzám simulva csüngött rajtam. Bár még mindig zihált egy kicsit, mégis vágyakozóan nézett a szemembe. De mivel továbbra sem engedett el, én pedig öleltem a derekát, és én is néztem az ő ragyogó szemeit. Gyakorlatilag úgy álltunk ott, mintha egybe tartoznánk. Ezt a lányok is észrevették, és csak kuncogtak.
Na próbáljuk újra!
Mikor újból felfeküdt, már úgy nyúltam alá, hogy az egyik kezemmel a csodásan kemény kebleit gyöngéden érintettem, a másikkal pedig a bikinién keresztül a puncija közelében tartottam őt.
Egy cseppet sem tiltakozott, csak tette, amit mondok.
Majd újból elengedtem, és máris tudott haladni a víz tetején. De arrébb egy kicsit lesüllyedt, én utána mentem. Majd újból kiemeltem az előbbi módszerrel. Ő a levegő után kapkodott.
De ahogyan a lábával kalimpált a vízben, eközben a farkamat súrolta combjával.

Na ez nekem nem fog menni! (Így ő. )
Dehogynem! Csak még sokat kell ezt gyakorolni.
Menjünk most már ki a vízből! Javasolta.

Kiszálltunk, aztán a filagóriába mentünk, és beszélgettünk mindenről. Majd a Lajos is megérkezett, és így folytattuk jó hangulatban, hármasban a beszélgetést.
Aztán kész lett az ebéd.
Ebéd után már menni is akart a Lajos. De a neje még szeretett volna maradni. A férje pedig hajthatatlan volt, és azt mondta; Inkább visszajövünk a jövővasárnap is, de most mennünk kell, mert elfelejtettem azt, hogy nekem be kell mennem még ma délután a munkahelyemre.
Aztán hozzám fordult az Anikó és ezt mondta. Kedden este szívesen látunk titeket egy vacsorára.
Persze hogy elfogadtam.
Nem volt mit tenni, el kellett menniük. A Kis Katának még megengedték, hogy délután maradhat, de estére haza kellett mennie.

Kedden a megbeszélt időpontban ott voltunk nálunk. Anikó, feltűnően kedves volt hozzám. Sokszor összeakadt a szemünk is.
Jól elcseverésztünk, és azzal váltunk el, hogy vasárnapig még eldöntik azt, hogy a Kata velünk maradhat e ezután. De láttam azt, hogy inkább az apja tétovázik még ebben a kérdésben.

Egész héten minden éjjel, az én kis lányommal, jó nagyokat dugtunk. De a hét végére megjött a havi
v
alf
ér
alf
alf
se
. Ez jó jel volt arra, hogy hatott a tabletta, és nem esett teherbe.
Ekkor jutott az eszembe, hogy a múlt hét óta, a Katának nem adtam oda az esemény utáni tablettát.
Na, most már nincs mit tenni, majd csak lesz valami.
Szombat este, a lányom telefonon beszélt a Katával, és mondta neki, hogy jönnek holnap nálunk. Bár még azt is mondta, nem tudja hogy mi van a szülei között, de szinte állandóan veszekednek. Még azon is összevesztek, hogy nyitva legyen az ablak, vagy sem.
Majd a lányom kérdésére azt válaszolta, hogy talán el fogják őt engedni holnaptól. De ha így lesz, ez csak az anyám jóvoltából lesz majd.

Eljött a vasárnap reggel, és újra megfűztem a Beát, hogy keresse az alkalmat, és mindenképen próbálja a Lajos barátomat szexuálisan bekebelezni.
Szóval megismétlődött a múlt vasárnap, azzal a különbséggel, hogy már hozták a fürdőrucijukat is.
Újból
p
alf
ia
, és fürdés.
Majd a Lajos azt kérte tőlem, hogy mutassam már be a házat belülről is.
Én azt válaszoltam, hogy majd a Bea mindent megmutat.
Persze a Bea vette a lapot és rám kacsintott.

Én pedig az Anikóval a medencében maradtunk. Mert a lányok éppen kiszálltak a vízből.
No, újabb úszó leckét kívánsz e venni?
Igen! (Válaszolta. )
Akkor menjünk a medence mélyebb részére, és megfogtam a kezét! Amit nyakig ért a víz, már is két kézzel a nyakamba kapaszkodott meg. De már szembe fordulva velem, és teljesen hozzám simult. Én meg körbeöleltem őt, és tartottam. Közben körbenéztem és a lányokon kívül, senkit sem láttam, de ők sem ide figyeltek. Azért oldalra tartottam vele, a medence falának takarásába. Majd amikor odaértem, ráhajoltam a szájára és egy rövid csókot adtam neki. Ere ő, ahogyan kapaszkodott a nyakamba, felnyújtotta az egyik kezét a tarkómra, odahúzta a fejemet, és visszacsókolt, de jó hosszú ideig.
Majd szétváltunk, mert hallottuk, hogy jönnek vissza a lányok.
Mivel a medence mélyebb sarkában voltunk, így a fejünk fölött kapaszkodva kezeinkkel voltunk már a Lányok odaérkezésekor. Én néha kitartva magamat hanyatt feküdtem a víz felszínén.
Ekkor az Anikó megkérdezte tőlem, hogy hol lehet vásárolni ilyen szépen dudorodó fürdőalsót, mert az ő férjemnek nem dudorodik ennyire az alsója. De nem bánnám, ha őneki is így dudorodna.
Én meg szerénykedve azt feleltem, hogy nem is dudorodik az annyira.
Mivel a következő pillanatba már visszamerült a testem függőleges állapotba, ő a lábát odanyújtotta a víz alatt, és a talpát rányomta a farkamra.
Hátakkor ez meg mi, ha nem dudor?
Lenyúltam, és megfogtam a csinos lábát és a vádliján keresztül tartottam maradásra azt, és finoman megsimogattam, majd elengedtem.
A lányok nem ránk figyeltek, de nem is láthatták ezt a víz alatt. De ahogy én láttam az Anikón, egy csöppet sem aggódott e miatt.
Szerintem nem tette volna ezt, ha nem ivott volna.
De hát a farkam meg el kezdett merevedni, ahogyan a lábujjaival nyomogatta azt.
Amikor már teljes méretére duzzadt a farkam, akkor látszott csak igazán. Mert már meredten, szinte elért a testem oldaláig. A tiszta víz felső részén, mindez jól látszott volna. De mivel a medence feneke sötétkék színű volt ezért a mélyebb részére már csak jobban figyelve lehetet közelről lelátni.
Jó isten! Csodálkozott a farkam merev mivoltára. Mikor volt utoljára dolgod nővel?
Hát mivel nekem nincs feleségem, ezért már nem is emlékszem pontosan, olyan rég volt. (Válaszoltam. )
Akkor ezért gerjedt ez be ennyire!
Hát még ha megfognád?
Nem lehet! Különben is itt vannak a lányok.
Nem figyelnek ők minket.
Erre körbe nézett, és mivel tényleg nem figyeltek ránk a lányok, ő közelebb jött, és mellettem dőlt hanyatt a medence falának. Merüljünk lejjebb javasolta. Már csak a fejünk volt kint a vízből, amikor lenyúlt és rárakta a kezét a meredt farkamra.
Ekkor bíztatásként ezt mondtam neki; Ha az alsóm alatt érintenéd meg, sokkal izgalmasabb lenne!
Tényleg? (Kérdezett vissza. )
Próbáld csak ki!
Erre benyúlt az alsóm alá, megmarkolta, és kifordította az alsóm fogságából a keményre meredt férfiasságomat.
Jó isten! Hatalmas farkad van!
Én meg mivel a bal oldalamon volt, a bal kezemmel az ő alsója alá csúsztattam tenyeremet.
Éreztem, hogy sima és puha, szőrtelen volt a szemérem dombja. Majd még lejjebb nyúlva, a középső ujjamat a szemérem ajkai közé raktam, és elkezdtem csiklózni.
Ő meg ahogyan markolta, húzogatni kezdte a bőrt rajta.
Ekkor az Anikó azt mondta; De hülyék vagyunk! Bár melyik pillanatban lebukhatnánk. Tényleg! Hol van ilyen sokáig a férjem?

Biztosan nagy dolga van neki. Akárcsak nekünk!
Az lehet. (Válaszolta)
Én persze sejtettem, amit ő nem, hogy valószínűleg a Bea vette őt kezelésbe.
Egy kis idő múlva elkezdte a combjaival összébb szorítani kezemet. Ezzel egy időben a farkamat is jobban szorította, és a húzogatás ütemén is gyorsított. Valószínűleg kezdett a csúcsra jutni.
Ekkor a kis Kata odaszólt az anyjának; Anya! Ugye milyen jó itt lenni? De nem is nézett tovább a mi irányunkba, mert az én lányom, újra dobta felé a labdát.
Szemrebbenés nélkül válaszolt az anyja; Igen kislányom tényleg jó itt!
Máris halkan mondta nekem; főleg jó itt lent.
Mint említetem azt, hogy egyre jobban szorította a combjaival a kezemet, biztos hogy kezdett a csúcsra jutni.
Ekkor jelent meg a lakás kijáratában a férje, amit én vettem észre. Vigyázz! Jön a Lajos!
Elkapta a farkamról a kezét, én pedig kihúztam a lába közül az enyémet.
A francba! (Így ő) Várhatott volna még egy kicsit. Nekem már majdnem sikerült.
Én dorongom meg teljes méretében pompázott a vízben.
Ekkor odakiáltottam neki.
Lajos!
Légy szíves szólj már a Beának, hogy hozzon egy italt a csapatnak!
Ok. Azonnal szólok.
Ekkor visszafordult a lakás felé.
Úgy beindítottál, hogy most már elég lesz kivárni, amíg lelankad. Majd próbáltam visszarakni a kis alsómba.
Nehezen sikerült is, de hát képzelhetitek milyen látvány volt.
Erre az Anikó; Csinálj már vele valamit, mert nagyon látszik!
De hát mit tegyek vele? Inkább neked kellett volna gyorsabban rázni!
Micsoda! Annyira ráztam, hogy a kezem is elzsibbadt már.
Hát igen, várhatott volna még kicsit ez a Lajos!
Anikó; De tényleg nagyon látszik! Észre fogja venni a férjem!
Majd a fal felé fordulok, és akkor nem fogja látni.
De máris fordulj, mert már jön is!
Na mi van annyira csúnya, hogy már látni sem akarod?
Ne hülyéskedj már, mert ideér!
Ekkor szép komótosan megfordultam.

Amikor odaért a Lajos, egyből elkezdett magyarázkodni; Úgy görcsölt a hasam, ezért kénytelen voltam várni.
Sebaj! Igyál egy kis szatmári szilvát, majd az kifertőtleníti az emésztő rendszered.
Már kiáltottam is a Beának, aki már úton volt felénk, hogy a Lajosnak szilvát hozzon!
Nem, nem! Az túl erős.
Ekkor az Anikó is mondta neki; Apus! Ha tényleg rossz a hasad, akkor fogadd el azt a szilvát.
A Lajos barátom, nem merte visszautasítani. Hiszen jól tudta hogy a tilosban járt.
Ahogyan a Bea osztotta szét az italainkat, rám kacsintott. Tudtam, hogy azért kacsintott, mert a Lajost valamilyen szinten, sikerrel ápolta odabent.
Amint megittuk, öntettem még egy újabb szilvát a Lajosnak.
De az én farkam, még mindig nem akart lankadni. Közben odaúszott hozzám az én kislányom, és mivel a fal felé voltam fordulva, hátulról a nyakamba kapaszkodva feküdt a hátamra.
Apa gyere velünk labdázni!
Mindjárt megyek kicsim.

De most akarom! Ha nem jössz most, akkor lenyomlak a víz alá!
Mondtam már hogy később!
Anikó; Hagyd most még apádat, mert még beszélgetni akarunk egy kicsit!
Erre megrántott hátra, én pedig, hanyatt esve terültem el a vízen.
Így a meredt farkam a felszínre került. Persze nem csupaszon, hanem csak az alsómból türemkedett.
Anikó azonnal a Lajos figyelmét kívánta elterelni, és azt mondta neki; gyere drágám a vízbe, frissítsd fel magad. Ez a malőr sikerült is, de a Gitta viszont meglátta a dudorodó alsómat.
Amíg a Lajos elé ment a lépcsőhöz Anikó, a lányom felfogta a hibáját, és felsegített állni a vízben, és közben odasúgta nekem; bocs apa, nem gondoltam hogy miért nem akartál jönni.
Még annyit mondott; Ugye jól néz ki a barátnőn mamája?
Erre én; Láthattad, hogy menyire tetszik.
Hát igen! Rágerjedtél rendesen.
Aztán az Anikó kicsit a férjével foglalkozott, én pedig mikor kezdett lankadni, elmentem labdázni a lányokhoz.
Kis idő múlva szólított bennünket a Bea, hogy kész van az ebéd.
Kaja előtt újból ittunk egy kört. Persze a Lajosnak újra szilvát töltöttem.
Mondanom sem kell, hogy a szilva megtette a hatását, mert alaposan becsápolt ez a Lajos.
Már alig tudott enni is. Ebéd után be is vezette a lakásba a felesége, hogy pihenjen le.
Közben beszéltem a Beával, és kérdeztem hogy mi volt.
Hát elég nehezen akart kötélnek állni, de amikor megmarkoltam a lankadt tökét, nem tiltakozott, majd elétérdeltem, és szoptam. De elég gyorsan elszállt volna, ha nem figyelek, ezért amikor kezdett nyüszíteni mindig leálltam. Próbáltam az időt húzni.
Rendben, klassz csaj vagy, de figyelj rá, és ha felébredne, akkor újra foglald le őt. Mert én még a nejét akarom becserkelni, mert nagyon tetszik nekem.
Erre ő; Hogy mit meg nem teszek én érted! Pedig ez a Lajos nem egy daliás álomherceg.
Majd a lányok újra a medencébe mentek. Én pedig az Anikóval a parkban sétálgattam, és az ott lévő padok egyikére ültünk le, és beszélgettünk.
Na, itt maradhat a Kata az én kislányom mellett a szünidőben?
Hát nem csodálkozom a lányomon, hogy vágyik ide, mert tényleg nagyon szép itt nálad, és megkap itt minden kényelmet. Ráadásul ki is szolgál titeket a bejárónőtök. Ha tehetném, még én is szívesen maradnék!
Na figyelj, ha maradhatna a Kata, akkor jó ürügy lenne ez arra, hogy jössz őt megnézni.
Aztán így akár mi is találkozhatnánk, amit én nagyon szeretnék.
Ugyan úgy vágyakozva, csillogó szemekkel nézett rám, ahogyan a lánya szokott.
Én meg visszanézve rá szemeztünk, és közben azt mondtam; Nagyon szép és csinos vagy.
Legszívesebben itt azonnal lerohannálak!
Ő közben lenézett az alsómra, és azt mondta; Még sohasem volt dolgom ekkora darabbal, mint a tiéd.
De még lehet dolgod vele!
Ha te is szeretnéd, akár most azonnal magadban érezheted!
Ne butáskodj már, hát idelátnak a lányok.
Menjünk át a másik padra.
(volt arrébb még két pad is ami egymással szembe össze volt fordítva. )
De én félek, hogy lebukunk!
Akkor meg menjünk be a lakásba. (Javasoltam)
Ott meg ott alszik a férjem.
Hát van ott még elég szoba!
De hát a lányok is bejöhetnek.
Én persze nem tartottam attól, hogy meglátnak, mert úgy sem szóltak volna érte, hiszen ők is éltek már a farkam által nyújtott örömökben. Ezért azt kérdeztem az Anikótól, hogy szerinted, hogyan reagálna a lányod, ha lebuknánk előtte?
Hát nem is tudom. Nagyon szereti a te lányodat. Ide is szeret jönni. Még ráadásul azt is mondta már, hogy imád téged, mert nagyon jó fej vagy te is. Összegezve ezeket, nem ő az akitől a legjobban kellene tartanom.
Na és a Gitta hogyan reagálna? (Kérdezett vissza. )

Hát ő aztán megértő. Ezt már kibeszéltük együtt, és azt mondta, hogy ő nem bánja, ha van néha egy-egy futó kapcsolatom, mert egy egészséges szervezet ezt igényli, csak állandó nőt ne hozzak ide ha lehet.
És miért nem hozhatsz állandó nőt?
Nem tudom! Talán féltékeny rájuk.
Mi az hogy féltékeny rájuk?
Hát talán az van, hogy akkor esetleg vele kevesebb időt tölthetnék.
De már mondtam is tovább neki; Na figyelj! Akkor menjünk át a másik padra, oda nem láthatnak a lányok.
De ha még is felébred a férjem?
Azt én már elintéztem, hogy ne jöjjön idő előtt ki.
Hát ezt meg hogyan intézted el.
Elmondjam?
Kíváncsivá tettél.
Na jól van! Elmondom.
Az-az igazság, hogy amikor azt kérdezted, hogy hol férjed olyan sokáig, nem is sejted mit csinált odabent!
Hát akkor miért volt bent hát olyan sokáig?
Azért, mert a Bea ápolta az ő farkát odabent.
Micsoda?!
Hát igen, azt te már nem figyelted, hogy amíg a Lajos bent volt a Beát sem lehetett kint látni ugye?
Tényleg! Ő is bent volt.
Bizony ám! A férjedet szopta egész idő alatt, és most is a Beára van bízva, ha esetleg idő előtt felébredne.
Nahát! Ez képtelenség. Sohasem néz egy nőre sem. Még én is hamarább meglátom az utcán egy-egy csinos nőt, mint ő. Úgy kell kiprovokálnom, hogy dugjon már meg végre. Erre is csak, két-három havonta tudom rábírni. Már vettem egy vibrátort is, hogy levezessem az energiámat. Sőt nem is szedek semmi fogamzásgátlót sem, mer nincs értelme szedni, olyan ritkán jön rá. Ráadásul, folyton iszik és veszekszik velünk. Már a Kata is azt mondja, hogy legszívesebben elmenne otthonról, mert már nem bírja ezeket a veszekedéseket, és csak énmiattam van még otthon. A testvére is azt mondta, amikor elment Spanyolországba, hogy ha talál állandó munkát, akkor haza sem jön.
Ezért nem akarja a lányát is elengedni otthonról.
Nahát! Erről nem is beszélt nekem a Kata.
Hát ezzel nem is lehet dicsekedni.

És nem is védekeztek sehogyan sem?
De! Azon a néhány alkalomkor, gumival szoktuk védekezni.
Nahát! Egy ilyen vonzó nőt, mint te vagy, meg sem kíván?
Hát ő nem. Ő többe néz egy felest, mint egy dugást. Ezért csodálkozom azon, hogy a Beának engedte magát leszopni.
Te még nem ismered a Beát. Az ő férje sincs, csak kéthavonta itthon.
Talán őt is dugod?
Igen, de tényleg csak néha. Nekem olyan ő, mint neked a vibrátor. Olykor levezetem a fölös energiámat nála.
Ekkor megfogtam a kezét, és azt kérdeztem; Nem kéne mégis azon a másik padon folytatni a beszélgetésünket?
De én máris álltam fölfelé, és invitáltam a másik padra.
Szó nélkül azonnal fel ált ő is, és elindultunk.
Majd közbe pedig ezt csacsogta; Ezek után, most már le is fogok veled feküdni, de ezt inkább egy másik alkalommal tegyük, mert azért még tartok a lebukástól! Aztán, ha még válásra kerülne sor, a bíróság engem mondana ki rossznak.
(De azért nem kellett cibálnom, hogy jöjjön már! )
Nyugi! Mondtam már az imént, elintéztem azt, hogy ne lephessen meg minket!

Odaértünk és leültünk egymás mellé. Rögtön elkezdtünk csókolózni. Közbe pedig a bikini felsője alá nyúltam, és bár nem kapcsoltam ki a pántját, de keblei fölé fordítottam azt.
Így teljesen láthatóvá tettem azt a csodás, átlagostól nagyobb, igen formás kebleit.
Egy csöppet sem csüngött neki, hanem büszkén tartotta magát. Még a mellbimbói is kissé felfelé nézett.
Teljesen hasonló formája van a lánya kebleinek is, csak a Katáé még kisebb volt valamelyest.
Elkezdtem masszírozni, majd nyalni, falni. Közbe láttam, ahogyan lenéztem a lábai közé, hogy a bikini alsóján nedves folt jelent meg. Na gondoltam, nem lesz gond a síkossággal.
Majd lenyúltam a lábai közé, becsúsztattam kezem a kis rugalmas, de lágyanyagú alsójába, és el kezdtem újazni a lucskos punciját. A farkam meg már nyújtogatta az alsómat.
Ekkor ezt mondta; Ne! Most ne! Tényleg nagyon szeretném, de félek, hogy meglátnak.

Nézz körbe! Láthat itt valaki?
Körbenézett, és mondta hogy nem.
Még a lányok hancúrozása is idehallatszik a medencétől. Nem?
De igen.
Akkor meg mi a probléma?
Na nem bánom, de csak egy rövidet, mert azért félek!
Máris felállt, és gyorsan kilépett a bikiniből. Én is letoltam az én alsómat.

Hogyan akarod? Kérdeztem.
Mindegy válaszolta, csak tényleg gyors legyen.
Visszaülve hátradőltem a támlának, és kissé lejjebb csúsztam.
Na akkor gyere ide és ülj rá.
Csak meresztette az égnek álló hatalmas dorongomra a szemét, amely ráadásul a vágytól, meg-megrándult.
Én meg az ő csodás testét skandáltam. Akárcsak a kis Katát láttam volna, immáron érett, harmincegy éves kivitelben. Teljesen borotvált volt ő is.
A gyöngyöző szemérem ajkai teljesen összezártak voltak, mint a Katáé, és az én kis Gittámé is. Nagyon kellemes és kívánatos volt.

Gyönyörű vagy! Szólítottam.
Te is tetszel nekem.
Hogy lehet, ezt a csodás testet nem megkívánni?
Kérdezd erről a férjemet!
Na gyere és ülj az ölembe!
Szemből, vagy hátulról? (Kérdezte)
Inkább szemből, mert látni akarom azt a szép melleidet! Kérlek, vedd le azt a felsőt is. Ekkor lekapta a mellei fölött lévő bikini felsőjét is, és odalépett hozzám, majd azt mondta; most fogom megbosszulni azt, hogy a férjemet leszopta a Bea. Erre letérdelt elém, megfogta a lüktető dorongom tövét, majd húzott rajta párat és aztán bekapta.
Én a szopása közben véletlenül a parklámpára pillantottam, és láttam, hogy mozog a búra alatt, a térfigyelő kamera.
Te jó ég? Néz bennünket a lányom, vagy talán mindkét lány. Mert rajtam kívül csakis a Gitta tudta kezelni ezt a technikát. De talán akkor is mozog magától ez a kamera, ha mozgást érzékel.
Hallgatóztam, de nem hallottam a medencétől a hancúrozást..
Nem érdekel! Had nézzék, ha kíváncsiak ránk. Gondoltam magamba, de nem szóltam az Anikónak erről, ne hogy zavaró legyen számára.
Már biztos voltam abban, hogy most már nem jönnek ide a lányok, mert hát így is láthatnak minket.
Egy-két perc érzéki szopás után felállt, átlépett a pad ülőkéjén, és lábaimat az ő csinos lábai közé vette, majd leült a combjaimra. Egészen közel a puncijával a felfelé meredő farkam elé.
Én
c
alf
alf
cs
alf
ör
alf
észni
kezdtem a kezeimmel, ő pedig két kézzel ragadta meg a dorongomat, amelyet erősen szorítva húzogatni kezdett. E közben csókolózni kezdtünk.
Majd az egyik kezemmel lenyúltam a puncijához, és ujjaimmal a csiklóját ingereltem, miközben ő tovább húzogatta dárdámat.
Abbahagyta a csókolózást, és azt mondta; nem bírom tovább a várakozást, tegyük be kérlek, mert már nagyon kívánlak!

Ekkor mindkét kezemmel a popója alá nyúltam, és így segítettem a felemelkedésében, mert a pad mögött lógó lábai nem ért le a földre.
Amint kellő magasságba került, kissé előrébb húztam a csípőjét, és ahogyan fogta a két kezével a dorongomat, odaillesztette lucskos bejáratához. Majd lassan ereszkedet rá, miközben még fogta a tövét. Nagyon izmos, szűk hüvelye volt.
Még a lélegzése is el ált, amíg nyársalta fel magát. Úgy fele lehetet bent, amikor elengedte a kezeivel a farkam tövét. Ekkor az én combjaimat összeszorította az övéivel, ne hogy hirtelen rázuhanva befúródjon teljesen, amíg hozzá nem tágul az én méretemhez.
Amikor már teljes volt a behatolás, éreztem, hogy nála is beleütközik a méhébe, a dorongom kalapja.
Ekkor nyögött egyet, és szinte kapkodott a levegő után, és zihálva annyit gügyögött, hogy hatalmas farkad van!
Néhány pillant múlva, emelkedni kezdet. De csak néhány centi magasságban, és vissza. Ekkor már a vállamra helyezett kezével is segítette munkáját. Én pedig befúrtam a mellei közé az arcomat, és faltam mindkét kemény mellét ahol csak értem.
Kis idő elteltével, már nyüszített is.
Körbeölelte a fejemet ahogyan faltam kebleit, és máris élvezni kezdett. Közben a hüvelyizma annyira rángatott, hogy ez már nem is nevezhető rángatásnak, hanem inkább erős szorongatásnak, miközben az egész teste remeget.
Én a kezeimmel segítettem emelgetni a popóját. Nem akartam én húzni az élvezetemet, de nekem még kellet kis idő, hogy elsüljek. Ezért rágyorsítottam az emelgetéssel.
Ő meg a hangjaiból ítélve, folyamatosan élvezett.
Csodás volt érezni, hüvelyének izmos szorítását, ezért valamelyest közelebb hozta az én élvezetemet is, mert kezdtek forrni a heréim. Mivel tényleg nem akartam az időt húzni, ezért jobban koncentráltam arra, amit teszünk. Még egy-két perc, és már be is indult, az én orgazmusom is. Ekkor elengedtem a popóját, és a hátára helyezve kezeimet, öleltem őt.
Már csak ő mocorgott kicsit előre és hátra, az élvezni készülő dorongomon.
Így teljes behatolással, és nagy nyögéssel robbantam be az ő még mindig folyamatosan élvező puncijába.
Igen! Ez az, ez az! Már rég nem éreztem ilyen lövést! Nagyon jó, nagyon jó! Imádom ezt a nagy farkadat!
Már az én élvezetem be is fejeződött, de ő még addig kavart, amíg ki nem csalogatott még egy következő élvezetet magából.
Ekkor oldódott a feszültség, a nagyon vonzó, csinos és törékeny testéből. Továbbra is csak ölelve szorította a fejemet a kebleihez, mintha sohasem akarná elengedni azt. Ekkor még én is a csodás cicije egyikén, szopogattam megkeményedett bimbóját
Közben meghitt csendben voltunk, és csak öleltük egymást.
Nagyon kellemes érzés töltött el engem, és az járt az eszemben, hogy nekem kell ez a nő!
Vele el tudnám képzelni a jövőmet, ezért így vagy úgy, de mindenképen megszerzem magamnak.
Majd megszólalt, és ezt mondta; Köszönöm ezt neked! Ezalatt a csodás tíz-tizenöt perc alatt akkora orgazmust okoztál nekem, hogy ilyenbe még sohasem volt részem, és már nem is bánom, hogy így alakult a kapcsolatunk.
Erre én; Ha te is úgy akarod, még lehet részed ebből, ha néha, néha meglátogatsz engem?
Erre ő; Ezt majd még megbeszéljük. De most már menjünk, mert feltűnő lesz a lányoknak is a hosszú távolétünk.
Ahogyan szállt le, a már lankadni kezdő farkamról, az összes sperma, amit belőttem az imént a hüvelyébe, mind a farkamra és az alhasamra csorgott vissza.
Ezt ő is észrevette, és nézett körbe, hogy mivel törölhetné ezt le rólam. De hát a bikinijén, és az én alsómon kívül nem volt semmi, ami erre a célra alkalmas lett volna.
Add az alsómat, majd rá veszem így, és ha felmegyünk, akkor a medence melletti zuhany alá állok majd.
Nem! Az nem lesz jó, mert úgy is átnedvesedik tőle az alsód, és meglátják a lányok!
De hát nincs más ötletem!
Na várj csak! Ekkor odahajolt, és elkezdte lenyalogatni a hasamról, majd lejjebb haladva a farkamról is leszopogatta. Már kész volt, amikor meglátta, hogy a heréimre is jutott. Felemelte a fél meredt farkamat, és most már azt nyalogatta tisztára.
Ekkor odapillantottam a kamerára és láttam, hogy még mindig ránk fókuszál. Arra gondoltam, ha tényleg látja a lánya is, hogy az anyja mit művelt, akkor úgy nem lesz ez a Katának és az anyjának ciki, ha most azonnal, lesmárolom az anyját.
Amikor végzett a tisztogatással, én is felálltam, majd oda húztam magamhoz, és el kezdtem csókolózni a sperma illatú szájával.
Aztán, miközben vettük fel a fürdőcuccot, azt mondta nekem;
Még életembe sem szoptam le senkit, de ha mégis megtettem volna a férjemnek, az biztos, hogy ő nem csókolt volna meg utána, így min te.
Akarod, hogy kinyaljalak a medencébe?
Te tényleg megtennéd?
Hát persze hogy megtenném.
Na de most már, tényleg menjünk fel!
Úgy egy-két méterre egymás mellett, sétáltunk vissza.

A lányok is ekkor jöttek ki a házból, és közömbös tekintettel néztek ránk.
A Kata, azért rafináltan kérdezte az anyját;
Anya!
Mond kicsim.
Ugye milyen jó itt minden?
Hát kislányom, tényleg szép és jó itt minden.
Akkor elengedtek engem, hogy itt lehessek egész nyáron?
Egész nyáron?!
Hát igen.
Énfelőlem maradhatsz, nem bánom, de mit fog apád ehhez szólni?
Ugye te majd te meggyőzöd őt is?
Na jól van, majd megpróbálom rábeszélni. Ekkor rám kacsintott.

Erre akkor iszunk egyet! Javasoltam.
Intettem a Beának. Ő odajött és szóltam, hogy innánk valamit.
Máris hozom.
De a Kata azt mondta, hogy mi is azt iszunk, amit ti!
Hé! Szólt rá az anyja.
De anya, mi is azt akarunk inni, amit ti isztok. Erre az én lányom is ráerősített.
Na rendben. Bólintott a Beának. Hozz mindőnknek egy-egy Whiskyt. Majd azt még megkérdezte a Beától, hogy a férjem, még mindig alszik?
Ó asszonyom, az ön férje amióta elaludt, folyamatosan horkol.
Na akkor had horkoljon ott magának.
Aztán megittuk az italainkat, és javasoltam hogy menjünk a medencébe.
A lányok fejes ugrással mentek a vízbe.
Mielőtt mi is követtük volna a lányokat, előbb letusoltunk az Anikóval, majd én megragadtam a kezét és magammal rántva őt beugrottam vele a vízbe.

Aztán a lányok odaúsztak hozzánk, és mindenképpen a víz alá akartak nyomni engem. Az Anikó elhúzódott mellőlünk, ne hogy ő is áldozatul essen, ezért azzal volt elfoglalva, hogy a fal mellé kerüljön, és a kapaszkodót fogja meg.
De ellen tudtam állni, és én nyomtam őket le a víz alá. Ekkor éreztem, hogy a lányom lerántotta az alsómat, a Kata meg beleharapott a farkamba. Nem látszott ez messziről, mert a medencének itt volt a legmélyebb pontja, és csak a fejem volt kint a vízből.
De ahogyan fogtam a karjaikat, felhúztam őket a felszínre.
Mit csináltok?!
Erre a Kata válaszolt; Na és te mit csináltál az anyámmal a parkban?
Na erről egy szót se! Megértettétek?
Jól van na, csak neked mondjuk!
Ettől még nem tehettek ilyet!
Rendben, nem leszünk rosszak.

Ekkor a Bea jött sietve hozzánk, és mondta, hogy; Úgy látom, most kezd ébredezni az ön férje asszonyom.
Erre az Anikó kedvtelenül lebiggyesztette a száját, és azt mondta; Na, felébredt már!
De ezt a lányok is látták és hallották.
Én meg rákacsintottam a Beára.
Ő, már is indult be a lakásba.
De aztán kis idő múlva, a lányom is súgott valamit a Katának, és bement ő is a lakásba.

Én pedig, az Anikóval és a Katával a medencébe maradtam.
Anyja és lánya, a két oldalt a vállamon kapaszkodott, mintha csak egybe tartoznánk.
Ekkor a kis Kata, ahogyan a vállamban kapaszkodott szólni kívánt az anyjának és odafordulva anyja felé, rám fordult a testével.
Anya! Ugye itt maradhatok?
Erre a másik oldalról az Anikó is rám fordulva válaszolt. Én nem bánom kislányom, felőlem maradhatsz, amíg csak el nem kezdődik az iskola.
Nagyon klassz csaj vagy anya. Ekkor örömében, megakarta az anyját csókolni, és hajolt közelebb hozzá, de a vízben nem volt egyszerű feladat. Ezért segítség képen a fenekük alá nyúltam mindkettőjüknek, de úgy hogy a tenyeremmel a popójukon keresztül tartottam őket, és közelebb toltam őket a puszihoz. Amikor elcsattant a puszijuk, én is követelőztem. Hát én nem kapok puszit?
Ekkor a két nő, egyszerre, megosztva a szám szélességét, az övéikkel nyomattak egy nagy csókot. Olyan édesek voltak, hogy egyből ki jött belőlem az, hogy ezt mondtam nekik; Én meg azt szeretném, hogy mindkettőtök maradhatna, de nem csak a nyárra!
Ez a kijelentésem, igencsak meglepte őket, mert csak néztek mindketten rám, és alig tudtak megszólalni.
De aztán, az Anikó válaszolt, a Kata meg csak fürkészve figyelte az anyja reagálását.
Tényleg ezt szeretnéd? Komolyan ezt szeretnéd?
Igen! Teljes felelősségtudatomban mondtam nektek, mert minden vágyam az lenne, hogy ha velem maradhatnátok mindketten.

Láttam az Anikón, hogy amint kimondtam ezt, kicsordult a könny a szemén.
Csak nézett rám, és elgondolkodva ezen a mellkasomra helyezte a fejét. A kis Kata meg simogatta anyja arcát.
Én sejtettem, hogy otthon, valóban nincs minden rendben, de azt már biztosra vettem, hogy ez a probléma, nem csak most indult.
Ekkor a Katika szólította az anyját.
Anya! Bárhogy is döntesz, az én támogatásomra számíthatsz, és csakis temelletted maradok. Ekkor éreztem azt, hogy ők felelősségük teljes súlyával, teljesen bizalmukba fogadva engem beszéltek előttem a legbelsőbb titkukról.
Tudtam azt, ha beleszólok a legbensőbb magánügyükbe, akkor ezt teljes felelőséggel tehetem, és szólhatok a továbbiakban hozzájuk.
Hát szóltam; Na figyeljetek lányok!
Én kimondatlanul is értem a ti problémátokat. Ezért, most a szívemből mondom nektek, hogy bármi is lesz nálatok, énreám mindig és mindenben számíthattok!
Az Anikó, bár könnyes, de máris reménnyel teli ragyogó szemmel nézet fel rám, és meg sem tudott szólalni meghatottságában. Én meg csak megerősítve az előző ígéretemet, igenlően bólogattam reá.

Ez eltartott úgy tíz percig is, amikor sietve jött az én kislányom felénk, majd azt mondta; Igen! Sikerült!
Mi sikerült kicsim?
Hát ott bent! Még mindig tart.
Anikó; Mi sikerült?
Hát az a videó, amit bent vettem föl az imént. Ráadásul, még mindig folytatják a Lajosbáék. Mert ők engem nem vettek észre.
Erre az Anikó azt mondta; Ez jó! Menjünk be mindannyian.
Nem, nem! Ez csak rátok tartozik.
Na jó! Akkor megyek egyedül.
Várj anya, én is veled tartok!
Ekkor bementek.
Kis idő múlva szócsata hallatszott ki a lakásból, majd meg is jelent a Bea és azt mondta; Na végre hogy bejött már valaki, mert azzal a lágy tökével, nem egy leányálom volt bánni. Még egyszer, nem vállalnám be ezt a jóembert, akárhogy is kérnél rá!
Ekkor a lányom rám nézett.
Apa! Ez a te ötleted volt?
Hát bevallom, nekem tényleg tetszik az Anikó, és csak próbáltam megkönnyíteni az ő helyzetét. De túl ezen, az meg a te ötleted volt hogy bemenj és lefilmezd őket!
Igen, de ezt én megbeszéltem a Katával.

Majd aztán kijöttek mindhárman.
A Lajos "barátom" szólította őket, na gyerünk hazafalé! (És intett a lányának. )
Anikó; Nem! Én úgy döntöttem, hogy a Kata itt marad és kész.
Jól van na. Akkor meg mi menjünk! Közben a Lajos, sűrű elnézést kért tőlünk.
Elmentek hát ketten.
Aztán, a kis Kata, egész este szomorúan viselkedett. Kérdésemre, hogy mért vagy annyira szomorú, hisz mégis csak itt maradhattál? Azt válaszolta; Persze, én ennek nagyon is örülök, csak anyát sajnálom. Mert legalább két éve már annak, hogy ritka az a nap, amikor ők nem veszekednek. Anya csak folyton sír.

De hát akkor miért nem vállnak el?
Hát, mert akkor nem tudna egyedül minket eltartani. Anya azt mondta, hogy még a villanyszámlát sem tudnánk mi kifizetni. Ezért is próbáltuk a bátyámmal kipótolni a kis pénzünket a fotózással.
Tehát, ha jól értelmezem a szavaidat, azzal hogy én kiváltanám a ti fotóitoknak az árát, csak részben segítenék, mert ezzel még az anyádon semmit sem segítettünk, ugye?
Hát igen. Azért ez is némi segítség, mert legalább miránk nem kell költenie. Ráadásul éppen felszámolás alatt van az anya munkahelye, és már tuja azt, hogy két hét múlva, el fogják őt engedni. Ezért is, apa már többször letámadta őt, mert azt mondta, hogy most már, anya is az ő nyakán fog élősködni ezután, akárcsak mi.
Persze apa meg, megissza fél fizetését.
Na és még sok-sok mindent elmesélt az otthoni problémákról.
Mivel ez a beszélgetés már vacsora után történt, én csak annyit mondtam még, hogy jól van, gondolkozom majd még ezen, és keresünk valamilyen megoldást, de most menjetek aludni. Még elkértem a Katától, az Anikó mobilszámát.
Persze eme szomorkás este után, már a lányok sem bánták, hogy menniük kellett aludni.
Kezdtem lenyugodni, hogy nem is igazán én kreáltam az ők családi problémájukat, mert ugye, ez már korábban meg volt közöttük.
Legföljebb én, csak egy pontot tettem a sor végére.

Folyt. köv.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.75 pont (632 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
2024. március 30. 00:59
#30
10 pontos sorozat.
1
didide
2023. március 11. 16:44
#29
Nagyon jó. Folytatást
1
v
vasas62
2023. január 19. 13:22
#28
Jó és elgondolkodtató.
1
a
angel234
2020. november 12. 03:12
#27
Továbbra is jó a színvonal.
1
B
Bluedevil
2020. augusztus 18. 23:46
#26
Az előző részeknél megszokott színvonal.
1
Bizse42
2019. június 7. 21:00
#25
Nagyon "izgi" női érzékkel. Kíváncsi vagyok a folyatásra, eddig nagyon élethű a történet, teli érzéki jelenetekkel. Jó! Jó...
1
veteran
2019. június 7. 08:39
#24
Ez már ütős, de lesz még több?
1
cscsu50
2018. július 20. 23:46
#23
Nagyon izgató
1
t
t.555
2017. december 21. 00:08
#22
Nagyon izgató, 10 pont!
1
Andreas6
2017. június 17. 18:52
#21
"nem is igazán én kreáltam az ők családi problémájukat" Beszéled kicsit magyar? Ez csak egy példa, tömegével vannak benne az ilyen borzalmak. Tudom, hogy ez nem nyelvtanóra, ott meg kellett volna tanulni, itt meg lehetett volna alkalmazni. És nem véletlen elírásokról van szó, mert ugyanazok a hibák állandóan ott vannak. Azt is tudom, hogy kisebbségben vagyok - de nem egyedül!
Kár érte, mert egyébként jó lenne. 10 helyett ezért 6 pontot adtam.
1
feherkalman1
2016. október 28. 09:32
#20
ÓÓÓÓÓÓÓ áll a farkam megint.
1
p
papi
2015. május 18. 18:56
#19
Tetszik
1
j
jancsi30
2013. november 25. 21:43
#17
Nagyon jo
1
Beth
2012. április 5. 23:11
#16
Nagyon tetszett.
1
pandur
2008. szeptember 8. 23:38
#15
ez a rész is nagyon jó
1
sfu
2008. június 10. 12:13
#14
Ez a sorozat nagyon jó!
1
fiest
2008. május 28. 11:06
#13
csatlakozom 10p
1
Soldier555
2008. február 23. 02:53
#12
Szerintem nagyon jó kis történet kiváncsian várom a folytatást!!!
1
Matyi
2008. február 22. 15:30
#11
Steve!Azt írtad hogy folytatod!
1