A+ A-

Gitta 6.1.

Steve által írt Gitta sorozat 6. részében van egy jelenet, melyben csak utal arra, hogy mi történik lánya és Anikó között a másik szobában. Úgy gondoltam, hogy megpróbálkozok ennek a másik szálnak a kibontásával. A történet könnyebb megértése és beleélése miatt javaslom a Gitta sorozatot előbb elolvasni, de ha más nem, legalább a 6. részt.
Anikó odaköltözése óta eltelt már néhány nap. Mint egy perverz kis család éltünk négyen együtt. Anikó, lánya Kata, az én lányom Gitta, és én, de a két lányt érthetően kicsit hanyagolva, egész héten csak Anikót dugtam minden nap. Érdekes módon, a két lány nem is kezdeményezett velem semmit ezen a héten.
Egyik nap azonban Anikó azt mondta nekem, hogy az estét bolondítsuk meg egy kicsit, mert hárman kitaláltak egy izgalmas játékot.
- A lényeg, hogy téged eltakarunk a két szekrény között kifeszített lepedővel és egy lyukat vágunk a farkad magasságában, te pedig dugd ki a lyukon a farkadat. Aztán az lesz a feladatod, hogy látatlanul ki kell találnod, hogy hármunk közül éppen ki szopja majd a farkadat. A tét az lesz, hogy aznap este azt a nőt kell az ágyadba vinned, és háromszor kielégítened, akit nem ismersz majd fel. A játékot mindenki komolyan fogja venni, hiszen aki kiesik, az aznap éjjelre fasz nélkül marad.
- És mi lesz, ha nem találom ki, és addig játszotok velem, amíg elsülök?
- Az sem probléma, mert akkor azzal kell kefélned az esete, aki a csúcsra juttatott.
- Na ez egész jól hangzik.
Sejtettem, hogy ezt a lányok találhatták ki, mert már hiányolták a farkam által nyújtott örömöket. Már unták azt, hogy ők folyton kimaradtak, az utóbbi napokban a szexből. Tetszet az ötlet, úgyhogy természetesen igent mondtam.
Az esti vacsora közben megbeszéltük a részleteket, majd pezsgővel koccintottunk, miután lefektettük a szabályokat. Láthatóan mindenkit beindított a játékról való fantáziálás, de még inkább a remény, hogy a játék végén mint győztes tölthet el egy éjszakát velem. Nem is húztuk sokáig az időt, miután a lányok leszedték az asztalt mindenki gyorsan elment lezuhanyozni, hogy kellőképpen felkészüljön az estére. Én mentem utoljára a fürdőbe. Amíg bent voltam, addig a többiek felállították a paravánt, egy éjjeli lámpával pedig hangulatvilágítást csináltak, hogy a lepedőn átszűrődő fény ne legyen elég ahhoz, hogy az árnyékokból felismerjem az illetőt.
A szabály az volt, hogy egy-egy tevékenység egy percig tarthat, majd csere. Amint megvolt mind a három, jöhetett a tippelés. Ha eltaláltam valamelyiket, akkor ő kiesett, és jöhetett az újabb kör. Aki utolsónak maradt bent az volt a nyertes.
Csak egy törölközőt csavartam magam köré, és úgy mentem be a szobába. Gondoltam ma este már úgysem lesz szükség több ruhára. A lányok azonban megadták a módját. Ők gyönyörű és izgató fehérneműket vettek fel. Anikó érett harmincas nőként kifejezetten bombázó alkat volt. 1-2 kiló felesleg volt rajta, de pont jó helyen volt az a néhány kiló. 170 cm magas volt, nagy és feszes mellei voltak, és gyönyörű homokóra alkata. Keskeny derékkal, kerek csípővel, valamint izmos combbal és vádlival. A két kislány is izgató melltartóban, és kis falatnyi tangában volt. 14 évesek voltak, még egyik sem érte el a 160 centit, de mindketten nagyon csinosak. Egy deka felesleg nem volt rajtuk. Cicijük, fenekük kemény volt és feszes. Kata anyjától örökölte alkatát, és látszott rajta, hogy még egy két év, és legalább olyan szép nagy mellei lesznek, mint Anikónak. Gitta is nőies volt már, de az ő mellei kisebbek, kis tenyérbe illő kerek és nagyon kemények voltak. Anikó nőissége, és a lányok kislányos zsengesége jó összhangban volt egymással, nekem pedig a választék minden vágyamat és igényemet kielégítette.
Kezdődhet a játék! Kidugtam az akkor még a játék izgalmától még csak félmerev dorongomat a legalább tíz centi átmérőjű lyukon, amin még a zacskóm is átfért.
Valaki megragadta kezével, és elkezdte a farkam szopását. Istenien tette a dolgát, úgyhogy hamar teljes készültségben éreztem magam. Először csak finom puszikat adott a tövére, majd egyre feljebb és feljebb halad, míg a makkom végét csókolgatta. Aztán kinyújtotta a nyelvét, és végignyalta a tövéig. Ezt koreográfiát végigcsinálta néhányszor, és már le is telt az egy perc. Na gondoltam, hogy jól meg fognak izzasztani a lányok. Mindent el fognak követni, hogy olyan technikát használjanak, amiből nem jövök rá, hogy épp ki dolgozik a farkamon. A következő lány is nagyon érzékien csinálta. Hasonló technikával, de kicsit határozottabban mint az előző. Néha már bekapta a makkomat is, néha pedig "végig porszívózta" az oldalát. Meg kell mondjam hogy nagyon felhúzott ez a visszafogott kényeztetés, már nagyon akartam, hogy végre valaki tövig kapja be szerszámomat. Nehéz lett volna megmondani, hogy ki ügyködött rajtam, ezért mindenképp megvártam a harmadikat is, hogy egyáltalán tippelni tudjak. Hamar eltelt ez az egy perc is, és következett az utolsó. Ő is ráhangolódott a játékra, mert ott folytatta, ahol az előző abbahagyta. Még ő sem fogta meg, csak kizárólag a szájával kényeztetett. A hozzáért volna az ujjaival, akkor könnyebb lett volna. A két kis tinilány kezét valószínűleg meg tudtam volna különböztetni Anikó felnőtt kezétől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.1 pont (119 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2015. 03. 3. kedd 06:12
Nem lett rossz
#8 sztbali 2013. 09. 2. hétfő 15:22
Jöhet a folytatása.
#7 delgadoo 2013. 08. 13. kedd 22:43
nagyszerű! 10 pont folytasd minél előbb !
#6 joozsi 2013. 08. 13. kedd 15:37
Nagyon joóó! 10p.
#5 listike 2013. 08. 13. kedd 12:09
Nagyon jó, jöhet a 10.rész és a többi.
#4 sanyi0227 2013. 08. 12. hétfő 17:56
remélem lesz folytatása.10.
#3 Rinaldo 2013. 08. 12. hétfő 13:07
Jó kis kurvák.
#2 papi 2013. 08. 12. hétfő 05:46
Jó mint a többi, folytasd
#1 Törté-Net 2013. 08. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?