A+ A-

Az első gruppenem

34 éves 164cm magas és 54kg, hatalmas nem lógó mellekkel 4 éve elvált asszony vagyok. Vidéken egy kis faluban nevelkedtem, a szüleim rettentően maradiak és prűdek voltak. Gimnáziumba egy városba jártam és ott kollégiumba laktam. Ott is kilógtam a sorból, mert visszahúzódó voltam. A szobatársaim fiúztak, csókolództak, én meg inkább tanultam. A szüzességemet 17-évesn veszítettem el egy táncmulatságon, nem volt egy nagy élmény. A fiúval többet nem is találkoztam. 19-évesen mentem férjhez előtte két fiúm volt de ők is csak azt tették benyomták a farkukat egy párat löktek aztán kész. A férjem sem volt egy szexuális fenomén ő inkább agresszív volt még a szexben is. A farkát mindig bele akarta erőltetni a számba, de én tiltakoztam, a fenekembe egyszer erőből benyomott egy kólás üveget. Hatalmasat üvöltöttem mire kihúzta. Az együttlét nála sem tartott tovább pár percnél, holott olyan nedves voltam mindig, hogy azt hittem ez betegség. Csak a plafont néztem közben mindig. Mikor elváltam volt még egy két kapcsolatom, de egyik sem volt jó. Aztán megismerkedtem egy társkereső oldalon egy férfivel és felköltöztem 2-éve Pestre a fiammal, aki akkor 12-éves volt. Most már elmondhatom, hogy a szexben ő sem volt egy ász, de volt szép lakása nekem melóm. Egy év múlva megtartottuk az eljegyzést. Egy fél éve változott meg minden. A körúton átakartam szaladni a villamoshoz és neki szaladtam egy hatalmas BMW autónak. A férfi kiugrott mindjárt mentőt hívott, aztán másnap bejött hozzám a korházba egy nagy bonbonnal. Én szabadkoztam elvégre én voltam a hibás.
Bemutatkozott Józsinak hívták, én is bemutatkoztam, hogy Márta vagyok. Elkezdtünk beszélgetni én elmondtam, hogy egy férfivel élek és a menyasszonya vagyok igaz nem szuper minden. Ő elmesélte, hogy nőtlen és egy jól menő autókereskedése van. Telefonszámot cseréltünk. A következő nap megint bejött aztán a mivel nem volt súlyos a sérülésem a harmadik napon haza is engedtek. Józsi értem jött. A kocsiban elpanaszoltam, hogy akivel élek még meg sem látogatott. Mert nem vagy fontos neki. Látod nekem is fontosabb vagy. Elkezdtünk találkozgatni aztán úgy két hét után nála kötöttem ki. Egy szép nagy kertes házban lakott az egyik peremkerületben. Hamar az ágyba kerültünk. Nem engedtem meg neki, hogy lámpát gyújtson, mert rettentően szégyellős voltam. Elkezdte csókolgatni a testemet lefelé haladva a pinámig. Valósággal libaőrös lettem. Így még senki sem csókolta a testemet ilyen érzékien. Mikor megcsókolta és végig nyalta a tiszta lucsok pinámat megszólalt. Hű ez még szőrös is, de isteni az illata, és az íze az mennyei. Ilyen finom ízű pinát még az életembe nem nyaltam, és elkezdte nyalni, puszilgatni. Nyalta a hüvelyemet néha belenyomta nyelvét, finomam szívta a pöckömet úgy, hogy pillanatok alatt hangos sikongatások közepette elélveztem. Azt hittem elájulok a gyönyörtől. Ekkor kérdeztem meg, hogy nem zavarta, hogy a pinám ilyen lucskos mintha bepisiltem volna. Édesem ez valami csodálatos erre büszkének kell, hogy legyél ez a testednek az adománya.
Kicsit hagyott pihenni majd megfordulva rám feküdt és így a farka számnál volt. Nem akartam megmondani neki, hogy még életembe nem szoptam mert amilyen gyönyört ő szerzett nekem a nyelvével elkezdtem nyalogatni a farkát ami átlagos hosszú volt de jó vastag. Egyszer csak megéreztem a makkját a számon és azt, hogy elkezdi betolni. Tudtam mit akar kinyitottam a számat és ő elkezdte be tolni a farkát majd elkezdett le fel mozogni valósággal baszta a számat mikor felhajlította a combjaimat és elkezdte kinyalni a seggemet. Azt hittem elájulok a gyönyörtől miközben a farka le fel járt a számba mikor egyszer csak elkezdett rángatódzni és elkezdett élvezni a számba. Nem tudtam kivenni így elkezdtem lenyelni életem első gecijét. Rájöttem, hogy nagyon finom. Józsi még tovább nyalta felváltva a pinámat a segglyukamat néha oda is betolta a nyelvét, én megint elélveztem. Mikor mellém feküdt megszólalt. Tudod, én őszinte ember vagyok, a szopás nem igazán megy neked. Igen mert a te farkad volt az első a számba mondtam. Az első? Igen. Bocs nem tudtam. Nem baj majd belejössz, de elsőre nagyon jó volt. Kicsit pihentünk aztán úgy megbaszott azt hittem, hogy most tényleg meghalok. Utána haza vitt igaz nem egészen az emeletes ház ajtajáig. A páromnak azt mondtam, hogy túlóráztam.
Este a páromat legszívesebben lelöktem volna magamról, hogy te mit csinálsz ez nem baszás ez semmi. Másnap a melóhelyen azon agyaltam, hogy megcsaltam a vőlegényemet megismertem az igazi gyönyört, hogy vajon csak egyszer kellettem neki vagy felfog hívni. Egész nap nem csörgött a telefonom. Puff így jártam legalább életembe először szoptam, és mindjárt le is nyelette velem, ami nagyon finom volt, járt a fejembe miközben jöttem ki a melóból. Az ajtótól kicsit távolabb ott állt a Józsi és várt. Megint hozzá mentünk. Azt hittem megint meghalok az ágyban a gyönyörtől, és persze megint leszoptam. Párnap múlva már én is kinyaltam a seggét. Kéthét múlva hozzá költöztem, a fiammal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.39 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50
2018. 05. 11. péntek 21:10
van amikor ekkora társaságba kerül az ember Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2018. 05. 10. csütörtök 18:47
Ez az igazi gruppen. Persze annak, aki szereti. Egy próbát megér mindenkinek... Válaszolok rá!
#8 veteran
2018. 05. 10. csütörtök 09:08
Ennyi személlyel kicsit durvának gondolom. Válaszolok rá!
#7 Andreas6
2018. 05. 10. csütörtök 06:24
Egy jó írástól az ember kedvet kap a szexhez. Ez nem hatott rám egyáltalán. Unalmasnak találom. Válaszolok rá!
#6 feherfabia
2018. 05. 10. csütörtök 06:01
Nem tetszett annyira ! Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 05. 10. csütörtök 05:38
Nagy ostobaság. Válaszolok rá!
#4 zoltan611230
2018. 05. 10. csütörtök 05:08
Elmegy. Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 05. 10. csütörtök 04:22
Nem durva,ez az élet és jó gruppen lett. Válaszolok rá!
#2 sztbali
2018. 05. 10. csütörtök 00:52
Nekem egy kicsit durva. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!