A+ A-

A zsaroló 2. rész

- Te teljesen őrült vagy! Frank Hollisterrel?! Leszoptad?! És azt is hagytad, hogy megdugjon?! Nem vagy normális!
- Halkabban, te eszement tyúk! Azt akarod, hogy meghallják a szüleim? Gyors, de fájdalmas véget érne az életem!
Anita színpadias mozdulattal hátravetette magát az ágyamon.
- Nem hiszem el, nem hiszem el... - ismételgette a fejét rázva.
Ahogy ott feküdt az ágyon szétvetett karokkal, fényes, vörös haja szétterült az almazöld takarón, engem pedig ellenállhatatlan vágy fogott el, hogy azonnal rávessem magam. Nem sokat gondolkodtam a dolgon, fölé hajoltam és megcsókoltam. Egy pillanatra meglepődött, aztán készségesen viszonozta a csókot. Meleg, puha szája volt és ügyes kis nyelve, amit nagyon gyakorlottan használt, és nemcsak a csókolózásban.
Átkarolta a nyakamat, közben a két kezem megtalálta a melleit, és a pólója vékony anyagán át simogatni kezdtem a kicsi, ám tökéletesen formált halmocskákat. A bimbói azonnal megmerevedtek az érintésem alatt, úgy tűnt, rögtön keresztülbökik az anyagot.
- Abba kellene hagynunk, mert anyád bármelyik pillanatban ránk nyithat - motyogta a számba.
Kénytelen voltam igazat adni neki, kibontakoztam hát az ölelésből, és megpróbáltam mély lélegzeteket véve lehiggadni.
- Tudod, mi jár a fejemben? - kérdezte elgondolkodva.
- Nem is tudom... talán az, hogy be kellene zárnom az ajtót, aztán meg le kellene húznom rólad a bugyit, és el kellene kezdenem nyalni a...
- Hagyd abba, te bolond nőszemély! - nevette el magát, de ahogy ránéztem, láttam, hogy a szeme komoly maradt. Valami tényleg nagyon foglalkoztatta.
- Azt hiszem, féltékeny vagyok Frank Hollisterre - jelentette ki nagyon komolyan. Nem akartam hinni a fülemnek.
- Mi van?!
- Én sosem tudlak úgy megdugni, mint ő, egyetlen vibrátor sem érhet fel egy igazi, forró, kemény farokkal.
Hát ezzel az állítással nem igazán tudtam vitába szállni.
- Ahogy elmesélted, hogy mi mindent csináltatok együtt, az volt az érzésem, hogy nagyon, nagyon élvezted a dolgot, és szeretnéd, ha megismétlődne. Ugye, igazam van?
Mély sóhajjal lerogytam mellé az ágyra.
- Igen, igazad van - ismertem el. - Őrült jó érzés volt a farkát a számban érezni, a dugásról nem is beszélve. Imádom a szexet veled, Anita, de nem vagyok leszbi, nem tudok lemondani a pasikról.
- Nem is várom el tőled, főleg, mert néha én is megkívánok egy-egy farkat. Éppen ezért van egy javaslatom.
- Hallgatlak.
- Menjünk, látogassuk meg a te Frank barátodat. Ha tényleg olyan klassz farka van, akkor én is szívesen megismerkednék vele közelebbről is, és azt is szívesen megnézném, ahogy téged dug.
Az ötlet hallatán azonnal elöntött a forróság, biztos voltam benne, hogy a nedveim egy pillanat alatt átitatják a bugyimat.
- Oké, menjünk. És hogy esélyed se legyen meggondolni magad, menjünk most azonnal.
Talpra ugrott, és gyors, de ígéretes csókot nyomott a számra. Lerohantunk a lépcsőn, és csak úgy kutyafuttában bekiabáltam a konyhába.
- Anya, átmegyek Anitához, este jövök!
- Jó, de ne maradj sokáig!
Frank házikója most sem tűnt sokkal bizalomgerjesztőbbnek, mint tegnap, de most már tudtam, hogy belül rend és tisztaság fogad majd. Így egy pillanatig sem haboztam, kiugrottam Anita autójából, és megindultam a terasz felé. Barátnőm habozva követett, és elbizonytalanodva szemlélte a házikót, aminél otthon a kerti sufnijuk is nagyobb volt.
- Mi van, ha nincs is itthon?
- Semmi gond, akkor visszaülünk az autóba, és pettingelünk, amíg Frank haza nem jön. Akkor meg elkapjuk és jó alaposan megerőszakoljuk.
Anita elnevette magát, tetszett neki az ötlet, ám a megvalósításra nem került sor, mert ahogy a lábam feltettem a terasz első lépcsőjére, halkan nyikorogva nyílt a szúnyoghálós ajtó és Frank ott állt velem szemben, a szokott kaján mosolyával.
- Hello, Jessica. Milyen kellemes meglepetés.
A szokásos kopott farmerét viselte, ezúttal egy fehér pólóval. Mindkét ruhadarab előnyösen kihangsúlyozta szikár, de arányosan izmos alakját.
- Nehogy azt mondd, hogy nem számítottál a látogatásomra! - léptem közelebb, és kezemet a derekára téve lábujjhegyre emelkedtem, hogy megcsókolhasson.
Nem állíthatnám, hogy sokat habozott volna. Egyik kezével továbbra is a szúnyoghálós ajtót fogta, a másik keze azonban egyenesen a fenekemre tapadt. Szorosan magához húzott, annyira, hogy a melleim szétlapultak izmos mellkasán, a csókja pedig alapos volt és mélyre hatoló, a nyelve birtokba vette a számat és játékra hívta a nyelvemet. Nem kellett sok, hogy felizguljak, szinte azonnal éreztem, hogy nedvesedek, és az sem kerülte el a figyelmemet, hogy ő sem közömbös: mire felemelte a fejét és rám nézett, mereven álló farka keményen nyomult a hasamnak.
- Örülök, hogy itt vagy.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.79 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2015. 06. 14. vasárnap 03:49
Egynek elmegy.
#4 levinsky 2010. 07. 17. szombat 18:58
klassz
#3 István 2009. 01. 10. szombat 00:12
De soká kell várni arra a folytatásra!!!!
#2 Ati 2008. 03. 19. szerda 21:45
Nagyon jó folytast gyorsan.
#1 Törté-Net 2008. 03. 16. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?