A+ A-

A zsaroló 3. rész

Anita mindkét karját a nyakam köré fonta, és mélyen, alaposan megcsókolt, miközben Frank erős keze fel - le járt a hátamon, a gerincem mentén, mintha tudta volna, mennyire erogén zónám a hátam.
- Azt hiszem, nem bánom, hogy találkoztál Frankkel - állapította meg Anita tárgyilagosan.
Frank elnevette magát.
- Remélem, ez azt jelenti, hogy a jövőben gyakran fogjuk látni egymást, mi hárman.
- Úgy gondolom, igen - feleltem, miközben lejjebb csúsztam Anita karcsú testén, és a nyakát kezdtem elborítani leheletfinom, könnyű kis csókokkal. Egyik kezem a mellére tévedt, körbesimogattam a hetyke kis halmot, majd ujjaim közé véve a finom, rózsaszín bimbót, szorongatni és csipkedni kezdtem, eleinte gyengén, aztán egyre erősebben.
Hallottam, ahogy Frank kényelembe helyezi magát mellettünk, de nem emeltem fel a fejem, hogy megnézzem, pontosan mit is csinál, csak azt vettem észre, hogy egy erős kéz markolja meg a csuklómat és húzza maga felé, a következő pillanatban pedig egy félkemény farok simult a tenyerembe.
Erre már muszáj volt felnéznem.
- Neked aztán nem sok idő kellett a regenerálódásra - jegyeztem meg.
- Még kevesebb kell, ha kapok egy kis kényeztetést.
Ez már Anita figyelmét is felkeltette. Szemügyre vette a kezembe simuló farkat, amely minden pillanattal szemmel láthatóan egyre inkább erőre kapott, pedig nem is csináltam vele semmit, egyszerűen csak fogtam, élveztem a vékony bőr selymességét, és a furcsa érzést, ahogy a mélyben rejlő erek fokozatosan megtelnek vérrel, és az ártalmatlan, puha kis húsdarab átlényegül valami nagy, kemény, gyönyört ígérő dologgá.
- Miféle kényeztetésre gondoltál pontosan? - érdeklődtem eltúlzott komolysággal.
- Nem is tudom, némi nyalogatás jól esne - felelte Frank ugyanolyan tettetett komolyan.
- Elég nagy darab húsnak tűnik, szerintem megosztozhatunk rajta, jut belőle mindkettőnknek.
Egyet kellett, hogy értsek Anitával, úgyhogy lekecmeregtem róla, hogy ő is felemelkedhessen. Frank hanyatt fordult, pénisze most már határozottan meredt az égnek. Anita és én két oldalról helyezkedtünk mellé. Egyik kezemmel gyengéden körbefogtam a golyóit, a nyelvemet pedig végigsiklattam a merev fasz oldalán, miközben Anita fürge nyelvcsapásokkal kényeztette a feszülő makkot.
- Istenem, ez nagyon jó - morogta Frank rekedten. A játék nekünk is tetszett, egymást váltva, néha játékosan küzdve a helyért nyalogattuk és szopogattuk a szépen formált farkat, időnként kényeztetve a golyókat is. Minden pillanatot élveztem, a fasz ízét a számban, a pillanatokat, mikor a nyelvem Anitáéval ütközött, Frank lélegzetvételeinek rekedt egyenetlenségét. Nem akartam, hogy véget érjen, úgyhogy valahányszor úgy éreztem, hogy a férfi kitörni készül, mindannyiszor visszavettem a ritmusból és Anitát is lassításra intettem.
A szüneteket csókolózásra használtuk, heves, mohó nyelvjátékunk majdnem annyira izgatta a férfit, mint amikor a farkát kényeztettük.
Mindezt azonban nem lehetett a végtelenségig folytatni, kezeink és nyelvünk együttes munkája nyomán Frank orgazmusa feltartóztathatatlanul közeledett. Mindkét kezével a hajunkba markolt, szinte kapaszkodott belénk, ahogy a kéj végigsöpört az egész testén.
- Mindjárt elélvezek - hörögte majdnem artikulálatlanul. Szavait pillanatokon belül tett követte, csípője megfeszült és felemelkedett az ágyról, ahogy a golyói összehúzódtak és a magasba lövellték tartalmukat. A sűrű, fehér sugár nagy része a férfi lapos hasára fröccsent, néhány cseppje azonban az arcunkon és a hajunkban landolt.
Barátnőm aztán hozzám hajolt, és ügyesen lenyalogatta a fehéres cseppeket az arcomról, majd én is viszonoztam a "szívességet".
- Nincs is rossz íze - állapította meg Anita.
- Kicsit furcsa, de tényleg nem rossz - értettem egyet. - Szerintem egész jók vagyunk faszszopásban, ahhoz képest, hogy eddig nem sok alkalmunk volt gyakorolni.
- Vérprofik vagytok, ez nem is lehet kérdés - felelte Frank, miközben mindketten mellé heveredtünk, és két oldalról hozzá bújtunk. - De ha bármelyikőtök bármikor gyakorolni szeretne, én mindig állok rendelkezésetekre - közölte, egyértelműen kihangsúlyozva az "állok" szót. Keze a combjaim közé siklott, és leheletfinom érintéssel, puhán simogatni kezdte a puncimat. Kicsit jobban széttártam a combjaimat, és átadtam magam a kényeztetésnek. Anita felemelte a fejét Frank válláról, és szemügyre vette, mit is művelnek azok az ügyes ujjak.
- Hamarosan vége a tanévnek, elég sok szabadidőnk lesz, gyakran el tudunk jönni látogatóba.
- Nem biztos, hogy mindig itt leszek, azt hiszem, kapok valami munkát, valaki a városban fürdőszobát fog felújítani, úgyhogy egy - két hétig elfoglalt leszek, de majd úgy szervezem a dolgot, hogy azért legyen egymásra időnk.
- Kinél fogsz dolgozni? - kíváncsiskodtam, megosztva figyelmemet Frank szavai és az ujjai között, amik közül kettő éppen a hüvelyembe siklott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.69 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2015. 06. 27. szombat 03:31
Közepes történet.
#3 Caligula 2010. 01. 22. péntek 14:41
Hát,nem sieted el a dolgot,pedig,ha ilyen minőségben hoznád a folytatást,emelhetnéd színvonalat.Csipkedhetnéd egy kicsit magad!
#2 worluk 2009. 07. 16. csütörtök 12:55
10 pont, remélem a következőre nem kell másfél évet várni
#1 Törté-Net 2009. 07. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?