A+ A-

A zsaroló 4. rész

Beszélgetés - vagy talán vitatkozás - hangjaira ébredtem. Egy percig nem nagyon tudtam, hogy hol is vagyok, és mi történik, aztán lassan magamhoz tértem. A saját szobámban, a saját ágyamban voltam, a nyári szünet első napja volt és a földszintről két jól ismert férfihangot hallottam: az apámét és Frank Hollisterét. Előbbi határozottan idegesnek, utóbbi viszont nyugodtnak tűnt.
- Nem értem, Jack miért vállalta el a munkát, ha tudta, hogy nem tudja megcsinálni! - elégedetlenkedett apám.
- Nem tudom, uram, nekem csak annyit mondott, hogy a fürdőszobának a héten készen kell lennie. Én éppen ráérek, és meg tudom csinálni. Jack azt mondta, hogy minden anyag megvan, rögtön hozzá is foghatok.
Ébredés után általában maszturbálni szoktam (csak hogy jól induljon a nap), kezeim most is automatikusan a puncimra siklottak, és simogatni kezdtem magam. A lenti hangok most homályosabbnak hangzottak, mintha kissé eltekertem volna a rádió keresőjét, nem figyeltem a szavakra, csak Frank hangjára, a lágyságára, a kissé rekedtes színezetére, ami felidézte bennem az együtt töltött órákat. Miközben maszturbáltam, máris azon járt az agyam, hogy minél előbb kettesben akarok maradni Frankkel, és nagyon alaposan meg akarom dugatni magam.
Miután elélveztem, úgy döntöttem, rendbe szedem magam és lemegyek, közelebbről is szemügyre veszem Frank Hollistert. Egészen pontosan "testközelből". Gyorsan lezuhanyoztam, magamra kaptam egy könnyű, almazöld vászonruhát (a fehérneműt hanyagoltam,) és leszaladtam a lépcsőn.
Apámat sehol sem láttam, de anyám és a húgom, Madeleine éppen reggeliztek a teraszon.
- Jó reggelt, álomszuszék - Anyám hangja jókedvűen csengett. - Reggeli után a plázába megyünk, bevásárolunk a nyaralásra. Velünk tartasz?
- Köszi, de nem. Én majd Anitával megyek vásárolni. Most inkább csak kedélyes semmittevéssel ünnepelem a nyári szünet első napját.
- Ahogy gondolod, kicsim. Ne lepődj meg, ha egy idegennel találod magad szemben: Frank Hollister elkezdett dolgozni a földszinti fürdőszobán.
- Jó, nem fogok meglepődni - feleltem tettetett közönnyel.
Anyám lehalkította a hangját és közelebb intett.
- Szeretném, ha távol tartanád magad tőle. Tudod, hogy nem rendes ember, börtönben is volt. Nem nagyon örülök neki, hogy egyedül maradsz vele a házban.
- Anya, semmi bajom nem lesz. Ha jól tudom, valami verekedés meg garázdaság miatt ültették le, és nem szatírkodás miatt. Nem fog nekem esni, ahogy kiléptek a házból.
De remélem, hogy igen!- tettem hozzá gondolatban. Vagy ha ő nem, akkor majd én...
Apám lépett ki a teraszra, öltönyben, aktatáskával a kezében.
- Bemegyek az irodába, de nem maradok sokáig. Legkésőbb kettőkor itthon leszek. Rajta akarom tartani a szemem ezen a fickón.
Én a kezemet és egyéb testrészeimet akarom rajta tartani, úgyhogy menjetek már a fenébe! - gondoltam türelmetlenül. Apám kilépett az ajtón, anya és Madeleine azonban semmi jelét nem adták, hogy indulni készülnének. Ráérősen eszegettek és közben kedélyesen cseverésztek, engem meg majd' szétvetett a türelmetlenség.
Fél óra elteltével nem bírtam tovább, besétáltam a házba, az emeletre vezető lépcső irányába. Egy gyors pillantással meggyőződtem róla, hogy sem anyám, sem Madeleine nem néz az irányomban és gyorsan besurrantam a fürdőszobába.
Frank a földön térdelt és éppen méregetett valamit. Az ajtónyitásra mosolyogva nézett fel, mintha csak tudta volna, hogy én vagyok. A szokott kék farmerét viselte, ezúttal kockás munkásinggel, amit félig kigombolva és felgyűrt ujjakkal viselt.
- Hello, Frank - suttogtam lágyan.
- Hello, Jessica. Már vártam, hogy mikor nézel be hozzám.
Behajtottam magam mögött az ajtót és oldalra léptem, hogy ha anyám vagy a húgom véletlenül be találna nyitni, akkor sem látnának meg, mert az ajtó éppen eltakarna.
- Hiányoztam?
- Természetesen. Három teljes napja felém se néztél, már kezdtem azt hinni, hogy nem érdekellek.
- Már hogyne érdekelnél! Megmutassam, mennyire?
Várakozásteljesen nézett rám és félig öntudatlanul megnyalta a szája szélét, ami egészen erőteljes hatással volt rám: a puncimat azonnal elöntötte a forróság, ahogy arra a sok kényeztetésre gondoltam, amit ettől az ügyes, fürge nyelvtől kaphatok.
Felültem a mosdótál mellett a műmárvány pultra, és lassú, kiszámított mozdulattal húztam felfele a szoknyámat. A vékony vászon végigsimogatta a bőröm, Frank pedig rezzenéstelen tekintettel bámulta a combjaimat.
- Tetszik, amit látsz?
Némán bólintott. Szétnyitottam a combjaimat, hogy jobban láthassa a puncimat.
- Látom, nem vesztegetted az időt arra, hogy bugyit vegyél fel.
- Feleslegesnek tartottam, úgysem maradna rajtam sokáig. Már alig vártam, hogy újra találkozzunk, a puncim a legutóbbi alkalom óta egyfolytában forró és nedves, alig várja már, hogy magában érezze a farkadat - suttogtam és könnyed ujjakkal simogatni kezdtem magam. Frank mohó ragadozómosollyal válaszolt:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2015. 06. 27. szombat 03:30
Nem rossz írás.
#1 Törté-Net 2010. 05. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?