A+ A-

A különös asszony 5. rész

Az újságban újabb cikkek jelentek meg az elmúlt időkben, de az asszony úgy tett, vagy legalábbis próbálta magának bemagyarázni, mintha nem érdekelné. A megoldás menete ott kavargott a fejében. Majdnem biztos volt minden egyes részletben. Úgy érezte; rájött, hogy ez a bizonyos Kovács Erna honnan tud ennyi mindent. Csak azt nem értette, mért kellett így kiforgatnia az eseményeket. És mért kellett róla is kitalálnia ekkora ostobaságokat.
Eldöntötte, hogy úgy fog lecsapni, hogy a saját fegyverét használja fel a nő ellen. Tudta, hogy nem lesz számára menekvés.
Váratlan látogatója érkezett. Az egyetlen ember, aki tudott róla valamit, akit egy kicsit is közel engedett magához, aki bár csak kicsit, de mosolyt tudott csalni a szájára.
De most ő is csak az elkeseredett nőt láthatta benne. Épp ezért elhatározta, hogy amiben tud, segít neki. Így is lett. A szerkesztőségben sikerült lencsevégre kapnia azt a bizonyos Ernát, és így az asszony sejtése bizonyossággá vált.
Zalán és Amália. Az első próba napja. (Március 14.)
Mint ahogy azt az asszonnyal is megbeszélte, Lia volt az első próba idején a -mondhatjuk így- domina. Ő adta a parancsokat, ő ekkor -szinte- bármit megtehetett Zalánnal. Az asszony tudta a terveket, de a kivitelezés, a végeredmény nagyon kíváncsivá tette.
Igen vastag kötelet vett elő, amivel szorosan, módszeresen kötözte meg a fiút. Kezei a háta mögé kerültek, ott összekötötte őket, majd a felkarját a felsőtestéhez szorította. A lábai térdnél hátrahajtva szorosan meg- és összekötözte. Ebben az állapotban húzta fel a magasba egy csigás karabiner segítségével.
Gyertyát gyújtott, és a barátja testét kezdte el csöpögtetni az égető viasszal. Amaz minden csepp hatására kicsit felszisszent. Aztán viszonylag rövid, több ágú korbácsot vett elő. És lecsapott. A fiú először csak felszisszent. Nem gondolta, hogy ekkor erő van ebben a lányban. A második ütésre már hangosabban reagált, a harmadiknál már szabályosan vonaglott, és ordított. A lány úgy verte, hogy ezzel letisztítsa róla az összes rászáradt viaszt. Amikor ezzel végzett, leeresztette a földre az igancsak kifáradt, és elgémberedett testű Zalánt.
Persze az eseményeknek ezzel még nem volt vége. A lány olyan dolgokat is talált ki, amilyeneket az asszony nem szokott alkalmazni. Kancsóban vizet hozott be.
-Idd ki!
Parancsolt rá Zalánra. A fiú nagyon meglepődött. De megitta. A lány újabb adagot hozott be.
-Ezt is!
A fiú elkezdte inni, de a felénél nem jutott tovább.
-Nem bírom...
-Igyad!
És nyomatékosításul rácsapott a férfi seggére egy kezébe akadó pálcával. Amaz próbálkozott, de nem sokkal többet bírt meginni. Lia az asszonyra nézett, ő meg bólintott, hogy elég lesz.
-Jó, ennyi elég. Ide ne merj pisilni, mert megbánod! Maradj itt! Állva.
Azzal ő maga leült vele szemben, és várt. Nem sokkal később látta a félreérthetetlen jeleket, hogy Zalán már nagyon szenved a sok innivalótól. Egyenesen kellett volna állnia, de egyre inkább kezdett begörnyedni.
-Egyenesen állj!
Próbálta kihúzni magát, de nehezen ment. A lány úgy érezte, igen erős fájdalom gyötörheti. Aztán nem sokkal később megjelent egy csepp, majd még néhány.
-Ezért mondtam, hogy büntetés jár. Lehajolni, bokafogás!
Szólt a parancs. Ez még jobban a nehezére esett, de megtette. Lia a már meglehetősen csíkos seggére mért a pálcával. Hármat ütött, nem túl erőseket, de a férfinek ez is elég volt. Mindegyikre feljajdult, és a harmadikra elindult a pisi.
-Ostoba! Mondtam, hogy büntetés jár! És még ráadásul engem is összepisiltál! Lenyalni!
A fiú vonakodva fordult meg.
-Térdre, és nyald le a lábamról!
A fiú térdre ereszkedett, és elkezdte lenyalni a saját vizeletét a lány lábáról. Tulajdonképpen szerencséje volt, mert alig lett olyan. Egyre jobban belejött a nyalásba. Közelített a lány pinája felé. Liának egyszer csak kiesett a kezéből a pálca. A zajra felkapta a fejét, de az asszony már nem volt ott. A fiú izgatta. Érzékien nyalt, mint még szinte soha. Addig nyalta, míg amaz eljutott az orgazmusig. Zihálva terülte el a padlón. De Zalánnak ez még nem volt elég. Újra kezdte a lány izgatását. Csókolta, simogatta minden porcikáját. Már a lány is törődött vele, és nem sokára közösen értek a csúcsra.
Tamás és Renáta. Harmadik alkalom. (Március 19.)
A pár már némi rutinnal, de még kicsit félénken lépett be a nagyobb kapun, majd a kisebb oldalbejáraton. A vetkőzés után az asszony most egy általuk még nem ismert terembe vezette őket. Rengeteg olyan dolog került ott elő, amiről fogalmuk nem volt, hogy micsoda.
Tamást az asszony a fal mellett álló szerkezethez parancsolta. Furcsa emelvény volt, a közepén egy elég vastag gömbben végződő rúddal. Terpeszbe kellett felállnia rá úgy, hogy a lábai egy-egy lábtartóba kerültek, és a rudat a seggébe kellett illeszteni. Már így is legalább 5 cm-re volt a lukában a rúd.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.26 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2018. 02. 4. vasárnap 17:51
Szeretem a vibris szexet... 8p lett
#6 cscsu50 2016. 12. 30. péntek 08:51
egynek jó
#5 Andreas6 2014. 09. 7. vasárnap 13:58
Nekem tetszett.
#4 genius33 2013. 01. 18. péntek 11:30
Durva kissé.
#3 Léna 2008. 06. 16. hétfő 23:15
A kritika akkor építő, ha tudom, hogy egyesek szerint mitől gyatra, míg esetleg mások szerint mitől jó a történet...
#2 olvasó 2005. 06. 9. csütörtök 10:13
gyatra
#1 Törté-Net 2005. 06. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?