A+ A-

A különös asszony 6. rész

Az asszonyon nagy megkönnyebbülés lett úrrá a cikk megjelenése óta. Végre újra végezhette a megszokott dolgát. Újra segíthetett a hozzá fordulókon. Olyan színt vitt a kapcsolatukba, amiről eddig álmodni sem mertek. Olyan élményekkel gazdagította őket, amik lendítettek az ellaposodó viszonyon.
Még mindig nála volt a látogatója. Ez az ember volt az a férfi, aki az asszonyban nem azt a nőt látta, akire fel kell nézni, akiben vakon kell bízni, aki ekkora kínokat, és ekkora örömöket tud okozni... Ő azt a nőt látta benne, akit senki más. Ő látta az arcán a szenvedést, az érzelmeket, a ritka, halovány örömöt is.
De most szinte semmivel nem tudott a kedvében járni. Pedig ilyenkor micsoda kirándulásokat szoktak tenni az éjjeli erdőben... Milyen nagyokat szoktak beszélgetni...
Zalán és Amália. A két próba között (Március 27. )
Az asszony erre a napra valami egész különös dolgot talált ki. Azt akarta látni, hogy mennyire bízik meg egymásban a két fiatal.
Bejöttek a kisajtón, levetkőztek a kisszobában, és követték az asszonyt, aki egy nem túl nagy szobába vezette őket. A közepén két darab, a földtől kb. 40 cm magas mécsestartó állt, rajtuk égő mécsessel. A lánynak úgy kellett terpeszben (félig) guggolnia, hogy a két combja pont a mécses fölött volt.
- Most pedig így maradsz itt. Ha felállsz, büntetést kapsz. Ha egyre lejjebb guggolsz, még jobban égetni fog a mécses, ami már, gondolom, így sem túl kellemes.
- Értem, asszonyom.
- Te pedig - szólt a fiúhoz - gyere velem.
A szoba sarkába hívta, és egy banánt adott a kezébe.
- Tisztítsd meg, aztán nyomd fel neki. Mondd meg neki, hogy ha kiesik, mindketten büntetést kaptok. Ha eltörik, miközben felnyomod neki, te kapsz büntetést. Értetted?
- Igen, asszonyom.
Ezzel az asszony kiment, és kintről figyelte az eseményeket. Látta, amint a fiú odamegy a lányhoz, és elmondja neki a feladatot. Látta a lány arcán, hogy egyre nehezebb így "állnia". Be - beremegett a lába is az izmai fájdalmától. A fiú megpróbálta feldugni neki, de először nem ment. Ekkor elkezdte kicsit masszírozni a lány pináját. Hamar nedvesedni kezdett, és akkor már gond nélkül betolta. De a neheze itt kezdődött, hiszen neki bent kellett tartania azt. Az asszony nem sokkal később bement.
- Látom, eddig sikerült teljesíteni a feladatot.
Az asszony látta, hogy a lánynak már rettenetes kínokat okoz, hogy abban a pozícióban maradjon. De lévén a dolog nem volt veszélyes túlságosan az egészségére, ezért nem lépett közbe. Kíváncsi volt, hogy Lia tűrőképessége meddig bírja. Várt. A szobában néma csend uralkodott. Zalán sem mert megszólalni, hiszen aggódott a barátnőjéért. Aztán a lány nem bírta tovább, és felállt:
- Feladom, asszonyom.
Alig bírt megállni a lábán. De azért így szólt:
- Kérem, asszonyom, mérje ki rám a büntetést, mert a feladatot nem tudtam teljesíteni.
Az asszonynak kicsit furcsa volt ez a kérés. De titkon ezt várta ettől a lánytól.
- Rendben. De továbbra is magadban kell tartanod a banánt, különben...
- Tudom, asszonyom.
Az asszony a szoba másik részébe hívta a lányt, és egy asztalhoz vezette.
- Mivel magad kértél a büntetésre, így megengedem, hogy kiválaszd az eszközöket.
Azzal az addig letakart asztalról fellebbentette a "fátylat". Az asztalon kötél, csipeszek, gyertya, súlyok, vibrátor, és még számtalan tárgy kapott helyet, de egy olyan sem, amivel alapos verést kaphatott volna Lia. Ez felettébb furcsa volt neki.
- Öt féle tárgyat kell választanod. - mondta neki az asszony.
Lia a tárgyak látványától egyre izgatottabb lett, így kezdte érezni, hogy a banán kezd kicsúszni belőle. Kétségbeesetten próbálta összeszorítani az izmait. Némi gondolkodás után kiválasztotta az öt féle tárgyat: csipeszek, vékony és vastag kötél, gyertya, jég.
Lia egyre jobban felizgult, így egyszer csak, bárhogy próbálta tartani magát, kicsúszott belőle a banán. Ijedten nézett az asszonyra, aki keményen nézett rá vissza.
- Ez tudod, mit jelent, ugye?
- Igen, asszonyom.
- Zalán!
- Igen, asszonyom.
- Gyere ide. Térdelj le, és edd meg a banánt.
A fiú letérdelt, és ráhajtotta a fejét a banánra, és enni kezdte. Elvégre is nem kapott arra engedélyt, hogy megfogja. Ahogy közelített hozzá a fejével, megcsapta az orrát Lia pinájának ismerős szaga. Összeszedte magát, és megette a banánt.
Aztán Liát két plafonról lógó karabínerhez vezette. Rákötözte a lábait, majd felhúzta őt. A kezeit a földhöz kötözte, és teljesen megfeszítette a köteleket. Így a lány teste egy Y alakot vett fel.
- Először a banán miatt büntetlek meg. Ahhoz én választom az eszközt.
Szinte ki sem mondta, és már rácsapott a lány testére egy csokornyi mogyoróvesszővel. Először hátul verte módszeresen végig, hosszan elidőzve a seggénél, és a combjánál. A lány vergődött, olykor hangosan felsikoltott. Majd átment a lány mellkasához. Verni kezdte a melleit, először szándékosan kihagyva a bimbókat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2016. 12. 30. péntek 09:02
nagyon jó
#3 papi 2015. 11. 9. hétfő 09:11
Nem rossz, tetszik
#2 genius33 2013. 01. 18. péntek 11:30
Ez egész jó lett.
#1 Törté-Net 2008. 06. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?