A+ A-

A különös asszony 4. rész

Ma sem volt túl vidám a reggel. Kivette az újságot a postaládából, és a címlap láttán falfehérré vált a döbbenettől. Ugyanis a címlapstory róla szólt, és mellette egy rossz minőségű, de azért -szerinte- felismerhető fotó szerepelt - róla. Megpróbált gondolkodni. Megpróbált lenyugodni. De valahogy nem ment. Aztán eszébe jutott valami, ami -úgy hitte - a megoldáshoz vezethet. És már össze is állt a fejében a kép. Bár még nem volt teljesen biztos az igazában...
Ezen a napon Liára várt. Úgy érezte, lassan eljön számukra az első próba ideje. Persze még nem azonnal, de akart beszélgetni egyet a lánnyal.
Alighogy lenyugodott, helyretette magában az újságban megjelent, ismét undorító cikket, csöngettek. Lia várt a kapuban.
-Tessék. -szült bele a kaputelefonba - gyere be, de most a főbejáraton. Ott várlak.
-Elnézést, asszonyom, de...
-Igen? -kíváncsivá tette a lány merészsége.
-Rengeteg minden van a postaládájában. Kiürítsem?
-Köszönöm.- meglepte a lány figyelmessége -Aztán gyere be.
Amíg a lány be nem ért, azon morfondírozott, hogy lehet tele a láda, hiszen alig néhány órája ürítette, amikor az újságot behozta. Aztán hamar fény derült a titokra. Régi, és jelenlegi páciensei halmozták el levelekkel, amikor meglátták az újságcikket. Egytől-egyig biztosították őt bizalmukról, és hogy ne aggódjon, majd ők megvédik. Hát, igen. Ezek az emberek tényleg szerették őt. És felnéztek rá. Furcsa, nemde?
-Hm... nem gondolják, hogy én tudok magamra vigyázni...-húzta halovány mosolyra a száját, miközben halkan suttogott.
Lia nem jelezte, hogy hallja mit mond. De abban persze biztos volt, hogy az asszony tud magára vigyázni. Látta, hogy kapta fel annakidején Zalánt.
A lány egyébként teljesen meglepődött, amikor itt belépett a házba. Ízléses, nem hivalkodó, ám teljesen "világi" berendezésű szalonba jutott. Az asszony beinvitálta, egy rövid lépcsőn egy félemeleti tágas terembe jutottak, itt ültek le.
-Kérsz innivalót? Van üdítő is, de ajánlhatom a vörösbort is. Félszáraz, chianti. Pont olyan, amilyennek én szeretem.
-Köszönöm, elfogadom.
-Egy pillanat.
A lánynak furcsa volt ez a hang. Az asszony sosem beszélt velük így. Mindig határozott volt. És mindig ő döntött.
-Nos, azért hívtalak ide Téged, mert beszélnünk kell. Lassan eljön az első próba ideje és én azt szeretném, ha Te lennél az első...
Ottó és Ildikó. Egy visszatérő pár. (Február 28.)
Régen látta már őket. Az első páciensei egyike volt ez a pár. Rutinosan léptek be a nagy kapun, majd a kis oldalajtón. Hiányzott már nekik az asszony. A "titkos" törődése, az odafigyelése, az itt szerzett élmények. Furcsa, kavargó gyomorral léptek be. Pedig pontosan tudták, hogy nem kell félniük.
Az alagsor egy -általuk - jól ismert szobájába vezette be őket az asszony. Ildikónak egy különleges székre kellett ülnie: vékony háttámlája volt, ami pont a lapockája alatt futott, a lábainak oldalfelé kinyúló fa részek álltak, így teljesen szét volt terpesztve a lába, és bármikor hozzáférhettek a punijához. Az asszony azt mondta Ottónak, hogy a székhez kell kötöznie a lányt. De úgy, hogy fájjon neki.
A fiú nekilátott. A lány kezei alatt kötelet vezetett át, majd hátrahúzta őket. Először könyöknél kötötte össze, összehúzva a lehető legjobban, a lány már felszisszent. Majd a csuklóinál is összekötötte a kezeit. Aztán a keze alatt átvezetett kötél segítségével először a melle alatt, majd fölött hurkolt egyet a lány körül, jól megszorítva azt, így a lány mellei egészen előremeredtek. Eközben az asszony érdeklődve figyelte minden egyes mozdulatát. Aztán a lány lábait előbb a combjánál, majd lejjebb is erősen a székhez kötötte. Innentől kezdve megmozdulni nem tudott.
-Rendben van, így jó lesz. Most gyere ide. -bökött a fal mellett álló dereshez.
Hassal kellett felfeküdnie rá, mégpedig úgy, hogy ahol ki volt vágva a deres, ott a fasza kilógjon, a föld felé. Az asszony ügyes kézzel, hirtelen csapott le a korbáccsal. A férfi szinte felugrott a deresről. "Hát igen -gondolta az asszony - sokat felejtett."
-Akkor most ide figyelj. Nem szabad meg mozdulnod. Ha mégis, akkor Ildi látja kárát.
A férfi visszafeküdt, és megpróbált fegyelmezettebb lenni. Az asszony most egy mogyoróvesszővel csapott rá. Ottó egészen meglepődött, és nemcsak hogy felszisszent, de odakapott a hátsójához. Az asszony odament a lányhoz, és egy-egy csipeszt rakott a melleire, és a pinájára is. Aztán visszament a fiúhoz. Most ismét korbáccsal ütött, egymás után, gyorsan, egyre erősebbeket is. A férfi kínlódott, meg-megremegett, és kiáltozott. Aztán eljött a pillanat, amikor már nem bírta. Ekkor az asszony megint odament a lányhoz, aki már éppen megszokta a csipeszeket. Súlyokat rakott rá. A lány felsikoltott. Az asszony megvárta, amíg lenyugszik, majd megmozgatta a súlyokat. A lány megint halk sikollyal reagált. Ismét visszament a fiúhoz. Megint a vesszőt vette elő, és egymás után rakta a hurkákat a fiú seggére.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 genius33 2013. 01. 18. péntek 11:29
Kellemes smile
#1 Törté-Net 2004. 07. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?