A+ A-

A különös asszony 3. rész

Az asszony dühösen a földhöz vágta az újságot. Még a reggeli tejeskávéja is kilöttyent az asztalra a hirtelen mozdulattól.
- Hogy van képük ilyesmit leírni? - sziszegte - Hogyan állíthatnak olyan dolgot, amiről nem bizonyosodtak meg?
Nyugalmat próbált erőltetni magára, és a kezébe vette még egyszer az újságot. A cikket egy törtető újságírónő írta, bizonyos Kovács Erna. Az asszonynak furcsa volt ez a hangnem. Amikor öt évvel ezelőtt idejött, terjedtek róla pletykák, írtak róla az újságban, de nem volt semmi komoly, sértő dolog. Igazándiból nem adott ő okot arra, hogy pletykálkodjanak. Páciensei tisztelték, és titkon szerették is. Ki írt volna róla? Igen, feltűnést keltett azzal, amikor idejött, bár igyekezték elkerülni a nyilvánosságot. De aztán ennyi volt, nem foglalkozott vele a sajtó. De ez a cikk undorító volt. Ocsmány feltételezések, amiknek semmi alapja nem volt.
Ha még egyszer ilyen cikk fog megjelenni, csúnyán meg fogja bánni ezt az a nő is, és az újság is, gondolta.
Aztán megpróbálta teljesen lenyugtatni magát, hiszen kivételesen délelőtt fogadja Zalánt és Liát. Azért kérték ezt, mert este elutaznak...
Zalán és Amália. Harmadik alkalom. (Február 16.)
Februárhoz képest nagyon szép idő volt. Sütött a nap, és volt vagy 15 fok is a napon, ha nem több. A szél sem fújt. Így aztán az asszony ezeket is belekalkulálta a mai napba. Pontosan tíz órakor csöngettek, az asszony megnyomta a távérzékelőt, és a kapu már nyílt is. Az asszony a szokásos szobácskában fogadta őket, ott levetkőztek.
Aztán bevezette őket egy eddig általuk nem ismert, szintén alagsori szobácskába. A földön, a falakon, még a mennyezeten is mindenhol csempe, illetve tükör volt, és a szoba sarkaiban kis lefolyók, a szoba meg úgy volt kiképezve, hogy a sarkok felé enyhén lejtett. Az asszony betessékelte őket, majd őmaga kiment, behúzva az ajtót. Aztán elindult a víz. Hol jéghideg, hol tűzforró, és mindig nagyon vert. A falakon levő kis fúvókákból ment, az asszony csak az irányt változtatta, illetve hogy melyik csőből menjen. A tükrökön át figyelte, hogy éppen hol vannak, hova menekülnek a víz elől, és úgy irányította. Nagyon verette őket, főleg az érzékenyebb helyeken. A tűzforró víz égette a bőrüket, és az még rosszabb volt, amikor erre hirtelen hideg vizet zúdított. A két fiatal teljesen kimerült ebben a "játékban". Pedig ez csak a bemelegítés volt. Az utolsó alkalommal hideg vízzel fagyasztotta őket, majd bement hozzájuk. Liának vitt egy törülközőt, és mondta, hogy szárítkozzon meg vele. Aztán a didergő Zalánhoz fordult:
- Csak nem fázol?
- De igen, asszonyom.
- Hát akkor gyere velem, elviszlek egy kellemesen meleg helyre. Lia, te addig maradj itt. Utána visszajövök érted.
Aztán elindult a fiú előtt, ő pedig követte. Szinte a szomszéd szobába mentek. A helység tulajdonképpen egy szauna volt. Ám az asszony nem adta ilyen "olcsón" a felmelegedést. Sőt. Zalánnak le kellett térdelnie a szoba közepére, ott rögzítette a bokáját, illetve a felsőtestéhez szorosan hozzákötözte a kezét. Ám az egész nem volt ilyen egyszerű. Az asszony azt akarta, hogy a férfi se nem a sarkán üljön, se nem egyenesen térdeljen. A cél az volt, hogy valahol a kettő állapot között kelljen megtartania magát. Ebben a pózban a combizmok igen hamar el tudnak fáradni. Minderre úgy kényszerítette őt, hogy hátulról a bokabilincsnél egy legömbölyített csonka kúp alakú tárgyat helyezett a segglukához, kicsit betolva az elejét, míg elölről egy állványról tűket helyezett vele szembe. Így ha túlságosan felegyenesedett volna, a tűk beleállnak a mellkasába, míg ha a sarkára akart volna leülni, a csonka kúp teljesen benyomulna a seggébe. Aztán otthagyta, mondván, hogy amint Lia végez, jön érte.
Zalán hamar rájött, hogy nem fogja sokáig bírni azt a testtartást. És a forróság is egyre elviselhetetlenebb volt. Egy darabig próbált nyugodtan várni, de az asszony csak nem jött. Rájött, hogy ki kell gondolnia, mit bír jobban, a tűket, vagy azt a seggéhez tolt valamit, amit nem tudott felmérni, hogy milyen hosszú, és hogy milyen alakú. Aztán úgy döntött, mégiscsak megpróbál finoman ráereszkedni arra a tárgyra, lesz ami lesz. Ám az a valami már az elején is elég széles volt, és bizony rá kellett jönnie, hogy egyre tágul, és rettenetesen feszítette a segglukát, pedig alig pár centivel ereszkedett csak rá jobban. És az asszony még mindig nem jött.
Annak, hogy ilyen sokáig elmaradt, igen egyszerű oka volt. Liának ugyanis nem nehéz, de hosszas feladatot adott. A szép időre tekintettel a lányt kiküldte kertészkedni, hiszen az első vetés zöldséget úgyis most kellett elültetni. Attól nem félt, hogy valaki meglesné a meztelenül kertészkedő lányt, hiszen a telek körül magas téglakerítés volt. A lánynak mégsem volt annyira mesés ez a dolog, hiszen mégiscsak szégyenlős volt pucéran odakint, és azért olyan nagy meleg sem volt. Ennek ellenére nagyon meg akart felelni az asszonynak, így nem kapkodta el a dolgát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2016. 12. 30. péntek 08:23
türhető
#7 Andreas6 2014. 09. 7. vasárnap 13:47
Nem vagyok biztos benne, de nekem közvetlenül ilyen élmények után nem lenne kedvem szexelni. Bár ki tudja... Mindenesetre nincs kedvem kipróbálni.
#6 A57L 2014. 03. 11. kedd 06:34
Ez sem nyerte el a tetszésemet.
#5 genius33 2013. 01. 18. péntek 11:28
Furi picit.
#4 Léna 2008. 11. 19. szerda 20:11
Kedves Kecskeffy! Köszönöm a véleményed, igenis számít :-) Egyébként ha találsz egy ilyen asszonyt, akkor ne habozz megkérdezni, járhatsz-e hozzá :-)
#3 kecskeffy 2008. 07. 6. vasárnap 16:52
Kedves Léna, szerintem jól sikerült, bár nem vagyok irodalmár, ezért aztán nem biztos, hogy számít a véleményem. Én szívesen járnék foglalkozásra egy ilyen asszonyhoz:)
#2 Léna 2008. 06. 16. hétfő 23:19
Kíváncsi vagyok a véleményetekre... tudjátok, az ember a hibáiból (is) tanul. Meg abból is, ha valami az olvasók szerint jól sikertült...:-)
#1 Törté-Net 2004. 02. 14. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?