A különös asszony 3. rész

Szavazás átlaga: 7.72 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2004. február 14.
Hossz: 13 923 karakter
Elolvasva: 3 210 alkalommal
Az asszony dühösen a földhöz vágta az újságot. Még a reggeli tejeskávéja is kilöttyent az asztalra a hirtelen mozdulattól.
– Hogy van képük ilyesmit leírni? – sziszegte – Hogyan állíthatnak olyan dolgot, amiről nem bizonyosodtak meg?
Nyugalmat próbált erőltetni magára, és a kezébe vette még egyszer az újságot. A cikket egy törtető újságírónő írta, bizonyos Kovács Erna. Az asszonynak furcsa volt ez a hangnem. Amikor öt évvel ezelőtt idejött, terjedtek róla pletykák, írtak róla az újságban, de nem volt semmi komoly, sértő dolog. Igazándiból nem adott ő okot arra, hogy pletykálkodjanak. Páciensei tisztelték, és titkon szerették is. Ki írt volna róla? Igen, feltűnést keltett azzal, amikor idejött, bár igyekezték elkerülni a nyilvánosságot. De aztán ennyi volt, nem foglalkozott vele a sajtó. De ez a cikk undorító volt. Ocsmány feltételezések, amiknek semmi alapja nem volt.
Ha még egyszer ilyen cikk fog megjelenni, csúnyán meg fogja bánni ezt az a nő is, és az újság is, gondolta.
Aztán megpróbálta teljesen lenyugtatni magát, hiszen kivételesen délelőtt fogadja Zalánt és Liát. Azért kérték ezt, mert este elutaznak...
Zalán és Amália. Harmadik alkalom. (Február 16. )
Februárhoz képest nagyon szép idő volt. Sütött a nap, és volt vagy 15 fok is a napon, ha nem több. A szél sem fújt. Így aztán az asszony ezeket is belekalkulálta a mai napba. Pontosan tíz órakor csöngettek, az asszony megnyomta a , és a kapu már nyílt is. Az asszony a szokásos szobácskában fogadta őket, ott levetkőztek.
Aztán bevezette őket egy eddig általuk nem ismert, szintén alagsori szobácskába. A földön, a falakon, még a mennyezeten is mindenhol csempe, illetve tükör volt, és a szoba sarkaiban kis lefolyók, a szoba meg úgy volt kiképezve, hogy a sarkok felé enyhén lejtett. Az asszony betessékelte őket, majd őmaga kiment, behúzva az ajtót. Aztán elindult a víz. Hol jéghideg, hol tűzforró, és mindig nagyon vert. A falakon levő kis fúvókákból ment, az asszony csak az irányt változtatta, illetve hogy melyik csőből menjen. A tükrökön át figyelte, hogy éppen hol vannak, hova menekülnek a víz elől, és úgy irányította. Nagyon verette őket, főleg az érzékenyebb helyeken. A tűzforró víz égette a bőrüket, és az még rosszabb volt, amikor erre hirtelen hideg vizet zúdított.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.72 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. augusztus 2. 17:45
#9
Sajnos ez se tetszett.
1
Andreas6
2014. szeptember 7. 13:47
#7
Nem vagyok biztos benne, de nekem közvetlenül ilyen élmények után nem lenne kedvem szexelni. Bár ki tudja... Mindenesetre nincs kedvem kipróbálni.
1
a
A57L
2014. március 11. 06:34
#6
Ez sem nyerte el a tetszésemet.
1
Léna
2008. november 19. 20:11
#4
Kedves Kecskeffy! Köszönöm a véleményed, igenis számít :-) Egyébként ha találsz egy ilyen asszonyt, akkor ne habozz megkérdezni, járhatsz-e hozzá :-)
1
kecskeffy
2008. július 6. 16:52
#3
Kedves Léna, szerintem jól sikerült, bár nem vagyok irodalmár, ezért aztán nem biztos, hogy számít a véleményem. Én szívesen járnék foglalkozásra egy ilyen asszonyhoz:)
1
Léna
2008. június 16. 23:19
#2
Kíváncsi vagyok a véleményetekre... tudjátok, az ember a hibáiból (is) tanul. Meg abból is, ha valami az olvasók szerint jól sikertült...:-)
1
T
Törté-Net
2004. február 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1