A+ A-

A különös asszony 1. rész

Ez az asszony tényleg nagyon különös. Tulajdonképpen senki nem tud róla semmit, és mégis, mindenki ismerni véli.
Egy bizonyos. Gyönyörű, nagy háza van, teli titokzatosnál titokzatosabb szobákkal, folyosókkal, föld alatti alagúttal. Igen, ez az ő vára, ha úgy tetszik. Az asszony sudár termetű mindig fekete, földig érő, a rómaiak tógájához hasonló ruhát hord. Senki sem látta még másban. És ugyan így senki sem látta még az arcát félig eltakaró, titokzatos fekete álarc nélkül.
Az emberek körülbelül ennyit tudtak róla. A többi mind csak találgatás volt. Számtalan pletyka kelt szárnyra arról, hogy mért hordja az álarcot, hogy mért fekete tógában jár, hogy honnan van ekkora lakása...
Mindezek mellett a "foglalkozása" is különös volt. Azt rebesgetik, hogy mielőtt a vidéken letelepedett, mondhatni normális, civil életet élt. Azt viszont senki sem tudja, hogy mivel foglalkozott. Most mindenesetre (jó néhány éve) olyan pároknak segít, akiknek a kapcsolata szakadék szélén áll. Még pedig meglehetősen különleges módon. A szerelemnek, közös élményeknek egy olyan oldalát mutatja be nekik, amiről eddig maximum csak fantáziáltak. Az együtt eltöltött idő, szenvedés és erotika egy olyan színfoltot visz a kapcsolatokba, egy olyan új dimenziót nyit meg a párok előtt, aminek segítségével rendszerint ismét jóra fordul kapcsolatuk. Az elv ilyen egyszerű. És ez az asszony mindezt véghez is tudja vinni. Megvan hozzá minden eszköze, ami kell.
Általában egy időintervallumban 1-2 párral foglalkozik, hiszen így csak rájuk tudja irányítani minden figyelmét. Így aztán igen hosszú várólistája van, hiszen egy párral legalább 1-2 hónapig foglalkozik. Persze ez alól kivételt képeznek azok a "vendégek", akik régi "páciensek", és visszatértnek egy-egy alkalomra. Ővelük soron kívül törődik.
Zalán és Amália. Első alkalom. (Február 1.)
Zalán és Amália már régen vártak erre a napra, most mégis kicsit félve csöngettek a hatalmas kapu előtt. Egyszerre csak kinyílt a szerkezet, és ők nem tudták, mi tévők legyenek. Hiszen nem jött eléjük senki, azt sem tudták, merre induljanak. Egyszerre csak megszólalt a kapu melletti hangszóróból egy kemény, női hang:
-Jó napot! Ne ácsorogjanak már ott, nem azért jöttek, ugye? Jöjjenek szépen át a szemközti ösvényen, majd forduljanak balra, és a kisajtón lépjenek be a házba. Ott várom önöket!
A pár megszeppenten tett eleget a kérésnek. Aztán benyitottak az ajtón. Az asszony pont olyan volt, mint amilyennek elképzelték. Talán az az egy volt más, hogy fiatalabb, mint amilyennek hitték. Velük szemben ült, egy a földnél alig magasabb ülőalkalmatosságon.
-Foglaljanak helyet. Ha jól emlékszem, akkor azt üzenték nekem, hogy elég nagy a baj. Ezért kerültek előbbre a listán.
-Tudja...
-Nem kell részletezni. Nem kérdeztem. Első szabály: lehetőleg csak akkor beszéljenek, amikor kérdezek valamit.
Az egészben az volt az érdekes, hogy az asszony egyénisége teljes egészében megkívánta ezt a viselkedést, engedelmességet, így mindenki igen hamar megszokta, hogyan is illik viselkedni előtte. Hiszen ő mindig olyan fenséges, sőt, mondhatni felsőbbrendű volt.
-Nos... -kezdte újra az asszony- a mai alkalommal tartunk egy kis bevezetőt. Ha úgy érzik, hogy tényleg segít, vagy legalábbis esélyt adnak neki, akkor egyeztetnek velem, az eddig ismert módon. Ha nem akarnak jönni, azt is jelezzék. Azzal ugye tisztában vannak, hogy itt körülbelül mi vár önökre?
-Igen. -hangzott a kissé halk, de érthető válasz.
-Rendben. Akkor kezdjük a játszmát. Innentől kezdve én tegezlek titeket, ti viszont magáztok engem. Nem kell semmi különleges megszólítás, egyszerűen csak "asszonyom". De mint mondtam, csak akkor beszéltek, ha tényleg muszáj. Nos... akkor irány az ez utáni szoba. Ott szépen levetkőztök, teljesen meztelenre, majd beléptek a következő, tágabb terembe. És ott megvártok engem. Gyerünk!
Zalán és Lia azt tették, amit az asszony mondott. Ám amikor beléptek a tágas terembe, teljesen elképedtek. A teremben minden fal, és a padló, ill. a mennyezet is tükörből volt. Nagyon furcsa volt így, mindenhonnan saját magukat látni, hát még anyaszült meztelenül. És a dolog egyre kínosabb lett, mert az asszony még mindig nem jelent meg. Egyszerre csak belépett. És milyen külö9nös jelenség volt: bárhová lépett az asszony, körülötte egy fél méter sugarú körben a tükör elsötétült a padlón, nem engedett semmit sem láttatni.
Lia egyre kiszolgáltatottabbnak érezte magát, pedig még nem is történet semmi. Különös tekintettel nézett Zalánra, majd kicsit félve hozzábújt. Az asszony ebből az apróságból már jóra következtetett.
Aztán elválasztotta őket egymástól, és a férfit a fel mellé küldte, és mondta, hogy emelje fel e kezét, és várjon. Közben a lányt a terem közepén marasztalta. Mielőtt odament a férfihez, egy csöppnyi távirányítót szedett elő egy falban levő kis rekeszből, és megnyomta a gombot. Ekkor Zalán felett a plafonról egy kötél jött elő.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2018. 01. 28. vasárnap 08:59
Az análszexet imádom, nagyon izgató lett 9p...
#6 cscsu50 2016. 12. 30. péntek 06:48
egész jó
#5 feherfabia 2016. 07. 22. péntek 06:36
Tetszett!
#4 A57L 2014. 03. 11. kedd 06:33
A kezdet nem rossz.
#3 papi 2013. 08. 12. hétfő 06:02
Egész jó
#2 genius33 2013. 01. 18. péntek 11:27
Eddig nemrossz.
#1 Törté-Net 2003. 12. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?