A+ A-

A különös asszony 2. rész

Az asszonnyal úgy lehetett üzenetet váltani, hogy a párok bedobtak egy levelet a postaládájába, vagy küldtek neki postán. Ilyenkor persze címzettet nem nagyon tudtak ráírni (legalábbis nevet nem), de a levél mindig megtalálta az asszonyt.
A levelek megnézéséhez tulajdonképpen ki sem kellett mozdulnia, pedig a kapu, és így a levelesláda is legalább 100 méterre voltak a háztól. Ám az asszony zseniális ötlettel megoldotta ezt a kérdést. A postaláda egészen mély volt, a levelek így beérkeztek a felszín alá. A ház kiterjedt felszín alatti szinttel rendelkezett, így csak egy sokkal rövidebb folyosó kellett a postaládáig, mintha a felszínen ment volna. Ennyi volt az egész. Így viszont senki nem tudhatta, mikor veszi ki a postáját.
Egyébként az egész házat maga tartotta rendbe. Ennek egyik oka volt, hogy nem akart senkit sem túl közel engedni magához, és a titkaihoz, a másik pedig az volt, hogy rengeteg szabad ideje volt, így legalább nem unatkozott. A vásárlást is megoldotta: minden héten jöttek egy kisbusszal, és lepakolták, amit megrendelt.
Mindezekkel az volt a célja, hogy a külvilágtól minél jobban elzárja magát, hogy ne kelljen olyan emberekkel érintkeznie, akikkel nem akart. Pontosan meg tudta válogatni, hogy kivel tart fenn kapcsolatot, de soha, senkit nem engedett közel magához. Vajon ennek mi volt az oka?! De azért nem kell attól tartani, hogy évek óta ki sem dugta az orrát a kis várából. Minden nap óriási sétákat tett a környéken, vagy legalábbis a saját parkjában bóklászott, kertészkedett, de csak este, vagy hajnalban, olyankor, amikor senki nem látta. Épp ezért az emberek nem is tudtak ezekről a kiruccanásokról...
Zalán és Amália. Második alakalom. (Február 11.)
Az asszonynak már egy kicsit meginogott a bizodalma, hogy Zalán és Amália újra jelentkeznek. Hiszen a párok általában az első alkalom után már egy héten belül jelentkezni szoktak. Már akik visszatérnek. De a sok év alatt összesen 1-2 olyan pár volt, akik 1-2 alkalomnál nem jöttek többször.
Végül 9-én megkapta a levelüket. Rögtön választ küldött, hogy 11-én, délután várja őket. Aztán elgondolkodott, hogy mivel várja őket. Úgy gondolta, hogy most a ház egy másik szegletét is bemutatja nekik. Most - tervei szerint- az alagsor egyes zugait is megismerhetik. (A ház egyébként két emeletes, és egy alagsor, csakhogy nagy az alapterülete, és mint már említettem, az alagsor sokkal nagyobb mint a fölötte levő szintek. A második emeleten vannak azok a szobák, ahol ő élte a mindennapjait. Ott van a hálószoba, van egy kisebb könyvtára, dolgozója, ott van a konyha, a fürdő, az étkező... A földszinten szokta fogadni a vendégeit, ott van a nagy tükrös terem, illetve van ott még néhány kisebb szoba, és egy hatalmas, mondhatni bálterem, ami még soha sem látott bált. Az alagsor teli van kisebb-nagyobb, titokzatos szobákkal. Ezekről most itt nem beszélek, majd közben megismerhetik őket a kedves olvasók...)
11-én megérkezett a két fiatal, az asszony ugyan ott várta őket, mint az előző alkalommal. A levetkőzés után elindult előttük, mondván, hogy kövessék. Nagy iramban ment, alig győzték követni őt. Aztán megérkeztek egy alagsori kisebb szobába. A helységben nem volt sok minden. A fal mellett egy kerék szerű alkalmatosság állt, az egyik sarokban "fogasokra" akasztva voltak különböző méretű, típusú kötelek, láncok.
Az asszony azt mondta Zalánnak, hogy meg kell kötöznie a lányt, mégpedig úgy, hogy a lány állni tudjon, de közben a kötél okozzon neki fájdalmat is. Majd adott neki egy-két konkrét ötletet. Aztán visszahúzódott az egyik sarokba, és figyelt. A fiú először kicsit tanácstalanul állt, és járatta az agyát, hogy milyen módon hajtsa végre az utasítást. Nagyon meg akart felelni az asszonynak.
Aztán nekilátott. Egy körülbelül 2 cm átmérőjű kötelet szedett először elő, amit a lány nyalkába akasztott. Elöl, Lia melleinél keresztezte, majd alattuk hátravezette. Ilyen formán kicsit megemelte a melleit. Aztán hátul összekötötte a kötél végeit. Majd egy láncot vett le a fogasról. A hátul megkötött kötélbe hurkolta be, és a lány puncijánál vezette előre, majd a nyakánál a lánc két vége a két vállán került hátra, és a kiindulásnál rögzítette, jó erősen meghúzva, hogy a lány felszisszent. Újabb körülbelül 2 cm átmérőjű kötelet vett elő. Ezzel előbb a lány kezeit hátul, a könyökeit egymás felé húzva összekötötte. Szegény teremtés erre a durva mozdulatra ismét nyöszörgött, majd a kötél végeit a lány mellkasa felé húzta, és szorosan rátekerte, egyszer a mellei fölött, egyszer alatta. A mellei így furcsán előreálltak, és teljesen össze voltak szorítva, és a keze is rögzítve volt a felsőtestéhez, nem tudta őket megmozdítani. Zalán úgy vélte, hogy már csak a lábai következnek. Ekkor azonban az asszony egy megálljt intett. Lia úgy érezte, nem sokáig bír így állni, a kötelék mindenütt nagyon szoros volt, a lánc vágott a puncijában. Ám az asszony nem így gondolta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2016. 12. 30. péntek 07:13
mint az előző
#4 A57L 2014. 03. 11. kedd 06:34
Ez nem tetszett annyira.
#3 papi 2013. 08. 12. hétfő 06:03
Tetszik
#2 genius33 2013. 01. 18. péntek 11:27
Egész jó ez is.
#1 Törté-Net 2004. 01. 11. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?