A+ A-

Tornász fiúk 2. rész - Az új edző

Attila vagyok. Az emlékezetes beavatás után rendre a tusolóban adtuk át magunkat szokásos kéjcsatáinknak Nagyon izgi hely volt a tusoló.Volt, amikor valamelyik csapattársunkat figyeltük meg vetkőzés vagy tusolás közben, ha úgy adódott rá alkalom.Hihetetlenül fel tudott izgatni a sok szebbnél szebb meztelen izmos srác, az izgatóan fiús tusfürdőillat, az izzadt testek guszta látványáról nem is beszélve.Alig vártuk, hogy tiszta legyen a pálya, hogy a látottakon, na meg persze egymáson felizgulva vessük rá magunkat egymásra.
Isti barátom különlegesen szépre sikerült alkotása a nemes természetnek. Már a bőrszíne is olyan izgatóan érdekes. Nem kimondottan olyan, mint a dél-amerikai srácoké, hanem olyan kellemes világos fahéjbarna, mintha nagyon rövid időre mindig szoláriumban barnítaná, de oda egyáltalán nem szokott járni. A szemei ellenben ragyogó zöldek, mint a legtisztább smaragd. (Hogy ezt a kettőt hogy sikerült így összehozni a szüleinek...?!) A haja sem teljesen sötét, hanem gesztenyebarna és egészen göndör. És milyen jóképű! Gyönyörű teste van, mindenhol arányosan egyenletese izmos, nálam magasabb lábai szép hosszúak, a vállai szélesek és a szép széles vállaihoz képest elég kicsi a segge. És ez az, ami rendkívül izgatóvá és férfiassá teszi Őt.
Nagyon megkapó látvány lólengés közben. Azok a szép hosszú lábai, az a karcsú párduc test, a feszülő izmok csodás játéka...!
Már álló árbóccal zuhanyoztam, amikor Isti is belépett a zuhany alá:
- Pfuuh, ki vagyok dögölve, mint a sezlonrugó. És a talajt is elkúrtam, és megint a szaltó utáni leérkezésnél.Mindig ott! Nem értem, te hogy csinálod. - és elkezdte szappanozni magát.
- Öreg, nem mindegy mekkora lendülettel futsz neki. Ha nem fékezed le a lendületet nem lesz szép szabályos a leérkezésed.Lólengésben viszont verhetetlen vagy. Azt hiszem azt pont neked találták ki. - hajoltam felé a vízsugár alól.
- Jó, jó lehet, de az összetettben ez nem elég. És a csapatban sem. Ott is nyernünk kell
- Figyu, majd holnap segítek, meg ott az új edző a Gábor bá, neki egyébként is a talaj a gyagyája Ne izgulj már! Menni fog! - szóltam és odaléptem hozzá. - Nyugi, nyugi tök ideges vagy. Ez is baj. Nyugi!
Kezemet a vállára tettem, majd átöleltem.
- Most lazíts, haverka! Nagyon kívánlak!
- Én is! - és kezdett lehiggadni. Rámnézett azokkal a gyönyörű smaragd szemeivel. Fegyvere pillanatok alatt keményen szalutált és kékes kerek makkja is megduzzadt. Ahogy egyre szorosabban ölelkeztünk, úgy simult egymás forró hasához kemény hímtagunk. Ajkunk forró csókban ért össze, nyelvünket egymás szájába fúrtuk. Isti láthatóan eléggé felpörgött mert egyre szorosabban ölelte át a derekamat és faszát hasamhoz nyomva ütemesen lüktető csípőmozgásba kezdett.
- Hhhaaaah igen ez az! Ez kell nekem! Ohh mindjárt..!
- Várj! Még ne! - bontottam ki magam Isti öleléséből. Isti! - a szemébe néztem. Már a múlt héten akartam mondani: szeretném a számban érezni a farkadat.
Leguggoltam elé. Előttem meredezett csodaszép bársonyos makkú merev hím ékesége.Először miután megcsodáltam, egy halvány puszit adtam a makkja hegyére. István megvonaglott. Mély sóhaj szakadt ki belőle. Majd nyelvem izgalmas vándorútra indult a kemény szerszámon. Végig a rúd tövéig beletemetve arcomat a sűrű és göndör fanszőrbe, lenyalva szőrös tojásait, amelyek igen csak tele lehettek kisistvánokkal, mert kemények voltak és duzzadtak. Visszafelé vándoroltam a forró faszfejére és kb. fele hosszúságáig bevettem. Először lassan, majd kissé gyorsítva nyelvemet forgatva szopni kezdtem. Isti sóhajaiból ítélve tetszhetett a műsor.
- Uuh ah Atti lassíts mert mindjárt eldurranok!
Hirtelen leszakadtam a kéjlécről, de a diadalmas fegyver a számnak rontott és befurakodni igyekezett. Hát jó, legyen! Ismét rábuktam de most egész lassan szánkázott ajkam a boton. De hiába az elővigyázatosság, mert Isti felhördült és elkezdte kúrni a számat.Ösztönösen, mintha mágnes vonzaná, ravaszul beljebb tolakodott. Csípője, mintegy természetes reakcióként ritmikusan lüktetett.
- Ohhh oooh ahhh Atti, jaj de jó uh uh uh csináld, ez az aaaah. - és hirtelen, mintha áramütés érte volna, megvonaglott, felbődült, mint egy vad bika és tűzforró fegyveréből csak úgy ontotta az apatejet a számba.
Valóságos lávafolyam volt ez, igen külöleges ízű nedű. Amit lehetett le is nyeltem de ekkora magfolyót képtelenség volt teljesen, így folyt a padlóra is belőle.
Hosszan lüktetett rángott a csípője, pumpált az utolsó cseppig. Majd a vállaimnál fogva rámroskadt. - Huuh haver! Ez...ez álomjó volt - fújta ki magát. - De ez nem sportszerű! Most én jövök! Gyere!
- Letérdelt elém és erős markával megragadta duzzadt káromat! - Húúú de szép vastag! És milyen formás feje van! Nekem való falat! - és Isti forró szája melege körülvette a faszomat. Leírhatatlan gyönyör lett újjá rajtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.61 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 joy 2007. 07. 23. hétfő 01:25
Hello mindenkinek!
igaza van mindenkinek mert tenyleg az egyik legjobb es leggerjesztobb sztori en is akkorat loveltem hogy majdnem tonkrement a leptopom billentyuzete , de azert uzenem a szerzonek hogy kianyolom belole a kepeket .Es netan ha olvassa valamelyik szerkezto vagy kreativ rendezo akkor 1 jo otlet lenne , ha olyan sztorikat is tudnanak fogadni amelyekben kepek is vannak.
#5 sarah 2004. 02. 7. szombat 10:27
isteni. nőként is nagyon izgató. masztizáshoz a legjobb.
#4 kriszke 2003. 02. 25. kedd 19:22
Rongyosra vertem a farkamat!! Naggyon-naggyon jó!! Sürgősen várom a folytatást.
#3 kutya 2003. 02. 9. vasárnap 21:17
Isszonyuan izgato!(3x vertemki a farkamat)csak kar hogy nem dugtak csak szoptak!
#2 olvasó 2003. 02. 9. vasárnap 14:12
Mosdathatták volna egy kicsit tovább is az edzőt... :) Teccik!
#1 Törté-Net 2003. 02. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?