Tornász fiúk 3. rész - A szőke Csabi

Szavazás átlaga: 7.58 pont (52 szavazat)
Megjelenés: 2003. március 9.
Hossz: 7 544 karakter
Elolvasva: 2 111 alkalommal
Azok után, amiket átéltünk edzéseken Attilával nem csoda, ha állandóan a tornatermben lógtunk, akkor is ha nekünk nem volt edzésnapunk. A felnőtt korosztály edzéseire is be-bejártunk, megfigyelni őket, hogy lássuk miként edzenek. Mindig minden alkalommal lehet tőlük tanulni, ami aztán később a hasznunkra válhat. Meg aztán... az a sok helyes kisportolt testű szépfiú...
Mindig van kin legeltetni a szemünket. Itt mindenki fiúsan vagy férfiasan vonzó, különleges módon sugározza magából az erotikus vonzerőt. A szereken végzett gyakorlatok, a feszülő dagadó izmok, a kifinomult, tökélyre vitt harmónikus, művészi mozgás látványa mindig őszinte csodálatot ébresztett bennünk. És milyen megkapó látvány, amikor az edző szeretett tanítványát felsegíti a gyűrűre! Úgy érinti meg a tornász testét, mint egy tökéletesre kimunkált csodálatos, de törékeny ékszert, miközben arcán látszik a féltő aggodalom. A versenyző arca elszánt, csak a gyakorlatra összpontosít.
Körülötte minden más nagyon picire zsugorodik és összes idegszálával, izmaival koncentrál és küzd. Ezért válik acélosan férfiassá. Egyik kedvencünk a tizenkilenc éves Csaba. A felnőtt mezőnyben versenyez, nagy tehetség, számos összetett és szerenkénti verseny előkelő helyezettje.
Emellett igazán párját ritkító fiú szépség. Erős szálú szőke haja, sötét kék szemei és kedves, vidám barátságos szép arca mindenki számára vonzóvá és megnyerővé teszi. Harmonikus arányos szép izmai, széles vállai, keskeny csípője pedig szemet gyönyörködtető látvány. Csaba egyébként meglehetősen hallgatag, kissé zárkózott srác, az a típus, aki a légynek sem tudna ártani.
Szóval nem egy ki-ha-én-nem vagány, inkább érzékeny és komoly. Most éppen a nyújtó gyakorlatot csiszolja. Mozgása rendkívül dinamikus, erőt sugároz magából. Ma jó formában van, a szaltója is jól sikerült. Az edzője elégedett lehet vele. Most viszont Gábor bához lép és valamit a fülébe súg. Vajon mit? Gábor bá nagyon kedvesen mosolygott vissza rá. Nemsokára vége lett az aznapi edzésnek és kezdtek hazaszállingózni. Attilával elhatároztuk, hogy kifigyeljük Csabiékat. Lehet, hogy csak valami teljesen semleges dologról beszéltek, de nem baj. Két ilyen szuper fickó puszta látványa is rendkívüli. Annyit láttunk, hogy bementek Gábor bá szobájába.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.58 pont (52 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. március 15. 09:57
#5
Sajnos ez sem nyert nálam.
1
a
A57L
2020. május 16. 05:21
#4
Egyforma eddig az egész.
1
Blazselyovics Béla
2008. október 8. 21:26
#3
Ilyen történet olvasása után,az ember óriásit élvez,és nem egyszer!? Huú nagyon jó!
1
Patyomkin
2005. január 12. 23:16
#2
Hú, ez nagyon szuper volt! Hatalmasat élveztem! Egy ilyen Csabi típusú fiút én sem utasítanék vissza! :-)
1
T
Törté-Net
2003. március 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1