A+ A-

Tornász fiúk 3. rész - A szőke Csabi

Azok után, amiket átéltünk edzéseken Attilával nem csoda, ha állandóan a tornatermben lógtunk, akkor is ha nekünk nem volt edzésnapunk. A felnőtt korosztály edzéseire is be-bejártunk, megfigyelni őket, hogy lássuk miként edzenek. Mindig minden alkalommal lehet tőlük tanulni, ami aztán később a hasznunkra válhat. Meg aztán... az a sok helyes kisportolt testű szépfiú...
Mindig van kin legeltetni a szemünket. Itt mindenki fiúsan vagy férfiasan vonzó, különleges módon sugározza magából az erotikus vonzerőt. A szereken végzett gyakorlatok, a feszülő dagadó izmok, a kifinomult, tökélyre vitt harmónikus, művészi mozgás látványa mindig őszinte csodálatot ébresztett bennünk. És milyen megkapó látvány, amikor az edző szeretett tanítványát felsegíti a gyűrűre! Úgy érinti meg a tornász testét, mint egy tökéletesre kimunkált csodálatos, de törékeny ékszert, miközben arcán látszik a féltő aggodalom. A versenyző arca elszánt, csak a gyakorlatra összpontosít.
Körülötte minden más nagyon picire zsugorodik és összes idegszálával, izmaival koncentrál és küzd. Ezért válik acélosan férfiassá. Egyik kedvencünk a tizenkilenc éves Csaba. A felnőtt mezőnyben versenyez, nagy tehetség, számos összetett és szerenkénti verseny előkelő helyezettje.
Emellett igazán párját ritkító fiú szépség. Erős szálú szőke haja, sötét kék szemei és kedves, vidám barátságos szép arca mindenki számára vonzóvá és megnyerővé teszi. Harmonikus arányos szép izmai, széles vállai, keskeny csípője pedig szemet gyönyörködtető látvány. Csaba egyébként meglehetősen hallgatag, kissé zárkózott srác, az a típus, aki a légynek sem tudna ártani.
Szóval nem egy ki-ha-én-nem vagány, inkább érzékeny és komoly. Most éppen a nyújtó gyakorlatot csiszolja. Mozgása rendkívül dinamikus, erőt sugároz magából. Ma jó formában van, a Jäger szaltója is jól sikerült. Az edzője elégedett lehet vele. Most viszont Gábor bához lép és valamit a fülébe súg. Vajon mit? Gábor bá nagyon kedvesen mosolygott vissza rá. Nemsokára vége lett az aznapi edzésnek és kezdtek hazaszállingózni. Attilával elhatároztuk, hogy kifigyeljük Csabiékat. Lehet, hogy csak valami teljesen semleges dologról beszéltek, de nem baj. Két ilyen szuper fickó puszta látványa is rendkívüli. Annyit láttunk, hogy bementek Gábor bá szobájába.
Szokás szerint megvártuk, míg mindenki hazamegy, hogy aztán kedvünkre leselkedhessünk. Nagyon óvatosan, néma léptekkel settenkedtünk az ajtó elé. Én lestem be először a kulcslyukon. Szerencsére pont el volt fordulva a kulcs szakálla és így mindent látni lehetett. Lélegzetvisszafojtva hallgatóztunk. Gábor bá a fotelben kényelmesen hátradőlt előtte az ágyon ült Csabi. Gábor bá olyasvalamit mondott, hogy -...akkor most legyúrlak... feküdj hasra...lazítsd el magad... Csabi lassan elkezdett vetkőzni. Lassan ráérősen huzta le a trikóját, a nadrágját... Ó de szép kis feszes izmos popó, hogy feszül rajta a kis alsógatyesz. Csaba kedvesen mosolyogva Gábor bára nézett:
- Te is levetkőzöl? - majd levetette a kis alsóját is és most már ott állt Gábor bá előtt a maga csodálatos meztelenségében. Erre Gábor báról is lekerültek a ruhái. Attila az oldalamat bökdöste, miután látta, hogy nagyokat nyelek és a cerkám is majd szétfeszíti a nadrágomat.
- Pisti! Engedj oda! - tátogott némán de sóváran. Láttam rajta is, hogy igencsak felizgult, remegtek kezei -lábai. Néhány perc múlva ismét én következtem. Gábor bá erős kezeivel Csaba vállait gyúrta, majd ráérősen kalandozott a deltákon és a pompás hátizmokon. Aztán lejjebb vándorolt és a combok lábikrák következtek. Hallatszott Gábor bá mély férfias levegővétele, Csabi pedig az ágyon hasalt behunyt szemmel csibészesen mosolygó arccal.
- Hé, most én jövök! Engedj már! - türelmetlenkedett Atti. Ő sem bírta ki, hogy a sliccét lehúzva ki ne vegye a farkát és ne kezdje húzogatni a fitymáját. Én is előkaptam a buzogányt, ami akkorra már tocsogott az előváladéktól.
- Jaj ne! Gábor bának áll a fasza és úgy masszírozza Csabi seggét! Ezt nézd! Ez csodálatos!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Blazselyovics Béla 2008. 10. 8. szerda 21:26
Ilyen történet olvasása után,az ember óriásit élvez,és nem egyszer!? Huú nagyon jó!
#2 Patyomkin 2005. 01. 12. szerda 23:16
Hú, ez nagyon szuper volt! Hatalmasat élveztem! Egy ilyen Csabi típusú fiút én sem utasítanék vissza! :-)
#1 Törté-Net 2003. 03. 9. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?