A+ A-

Tornász fiúk 1. rész - Férfivá avatás

István vagyok. Attila gyerekkorom óta a legjobb barátom. Nyolcéves korunk óta tornászunk a városi egyesületben, miután a suliban egy tehetségkutató program során kiválasztottak bennünket. Mi tagadás, meglehetősen eleven örökmozgó srácok voltunk és az iskola legjobb sportolói közé tartoztunk.Nagyon szerettünk edzésekre járni, ahol kellőképpen kiugrabugrálhattuk magunkat, úgy, hogy estére edzések után nem igazán voltak alvásgondjaink. Azt pedig nagyon élveztük, amikor versenynapok alkalmával az edző elkért bennünket a suliból.
Mire kamasz srácok lettünk, arányosan egyenletesen kifejlődtek szexi fiús kemény izmaink. Szépen lassan elindultunk a férfivá érés útján. Hangunk mélyült, fiúékességünk kiszőrösödött és megnőtt. Örökké megkeményedett és a zuhanyozás közbeni makkszappanozás, a farok mosása is egyre kellemesebb érzésekkel járt. Nem egészen tizennégy évesen bekövetkezett az első éjszakai ejakulációm melynek során jókora tócsát hagytam magam alatt. Érdekes illatú csúszós váladékot lőttem ki: tudtam, hogy ez minek a jele, hiszen a suliban a biosztanár is beszélt már róla hetedikben, meg olvastam is róla. Mivel Atti volt a legjobb haverom és sok mindent megosztottam vele, így neki is elmeséltem a velem történteket. Ő is beszámolt róla, hiszen vele is megtörtént már. Ettől kezdve kerestük az alkalmakat, hol és mikor tudnánk közösen hódolni ennek a bizsergetően jó érzésnek. Edzés után még egy kicsit bent maradtunk a tornateremben, hogy gyakoroljunk. Isti kedvencét a lólengést gyakorolta én pedig a párhuzamos korlátot nyüstöltem. Megvártuk míg a többiek lezuhanyoznak és hazamennek.Egyedül az edző maradt még de ő ilyenkor a papírmunkákkal van elfoglalva, meg a teremben is ő szokott rendet rakni, meg bezárni - tehát tőle nem kellett tartanunk.
Mihelyt "tiszta lett a levegő", gyorsan levetkőztünk és elindultunk tusolni. A zuhany alatt jól megnéztük egymást. A rendszeres kemény edzéseknek köszönhetően szép erős izmos srácokká serdültünk. Vállaink szép szélesek, hasunk kockásan-férfiasan lapos és izmos. Bicepszeink már dagadoztak, mellkasunk szép domború, hátunk V-alakú, combjaink és vádlink szép izmos. Kemény formás seggünk pedig izgatóan fiúsan kicsi. Edzőnk szerint a kis segg egy tornásznál nagyon előnyös az optimális testsúlyeloszlás és a felsőtest terhelése szempontjából is. Attila nálam fél fejjel alacsonyabb, nálam kicsit világosabb bőrű, jóképű, szép őzbarna szemű, sötét hajú srác. Én pedig kissé kreolos, zöldeskék szemű és göndör vagyok.
Zuhanyozás közben a meleg víz és a szappanos kezek simogatására hamar szálfaként kezdett ágaskodni fiatal szilaj dákónk. Jól bedörzsöltük a makk hegyétől egészen a tojásokig majd a sötét fanszőrzetet öblítettük le. De kezünk csakhamar újra a botkormány ingerlékeny bársonyos fején kötött ki.
- Uh uh aah! De klassz! Nagyon...jó...Óh! - nyögdécseltünk.
- Igen, ez nagyon jó! Ezt éreztem egyik éjszaka álmomban! Óah! Tök szuper!- súgta Atti.
Egyre erősebben markoltuk meg kőkemény hímtagunkat és egyre szaporábban vert a szívünk. Szederjes-vöröses forró makkunk egyre keményedett és duzzadt erős markunkban. Felgyorsult a tempó.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.34 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Allinza 2009. 05. 17. vasárnap 21:02
Csak ha már kötözködhetek: én szertornáztam. A korlát női eszköz. Amire te gondolsz, az valószínűleg a nyújt lehet...
#12 Patyomkin 2005. 01. 12. szerda 23:10
Ouahh, meg uhh ahhh , ohhh tiszta röhejes! Egyébként meg az egész szerintem csak kitaláció:-) A megfogalmazáson meg kicsit pontosíts!
#11 Re_boy 2003. 12. 26. péntek 16:12
Egy kis hiba: Ista a kedvencét, a lólengést...Kicsit később: "...tök szuper- súgta Ati..." Most végülis kivel voltál? Egyébként maga a sztori, meg az emberkék leírása izgató volt. 10p. Megtörtént eset?
#10 Kapa fog 2003. 09. 30. kedd 19:40
háát elég sügér, de nem picit
#9 bela 2003. 03. 8. szombat 04:29
2pont
#8 hmhmhm 2003. 01. 24. péntek 01:11
vérszegény
#7 kamikaze 2003. 01. 22. szerda 15:01
köszi, részemről nem kérek folytatást!
1 pont!
#6 dfg 2003. 01. 22. szerda 01:10
Folytasd! Majd belejössz! :)
#5 Fuvolás Mikulás 2003. 01. 20. hétfő 19:18
En is sportoltam, de ez a sport meggyalazasa. Es meg valamit, ha az ember kiados eddzes utan van, akkor nemigan meredezik elore-hatra.
A tanacsom: verd ki , haver, magadnak, egyedul, de ne folytasd...
#4 S 2003. 01. 20. hétfő 10:17
Kosz, ne folytasd!!!!
#3 beja 2003. 01. 19. vasárnap 01:13
Isti vagyok...
Isti kedvencét a lólengést gyakorolta én pedig a párhuzamos korlátot nyüstöltem....
??? nagyon fassza 2p
#2 Sky 2003. 01. 18. szombat 19:19
Haat... Sztem ez eleg erotlen volt... De legalabb nincs tele hibaval... 2es.
#1 Törté-Net 2003. 01. 18. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?