A+ A-

A titokzatos M. E.

Ne... kérlek még ne - leheli Virág, és megpróbálja arrébb tolni combja belsejéről Gábor mohó, enyhén remegő kezét. Udvarlója egy csókkal válaszol, nyelve befurakodik a lány ajkai közé, teljesen elgyengítve őt. A lány végül sóhajt, hátradől a padon, és hagyja, hogy a fiú ujjai felkúsznak levágott szárú farmerbe bújtatott combján. Gábor keze a karcsú combok közt domborodó szeméremdombra tapad, és gyengéden masszírozni kezdi. Virág lehunyja a szemét, és halkan nyögdécselni kezd, miközben partnere másik keze az egy ideje már meztelen apró melleit simogatja.
Körülöttük édes fenyőillat. Az erdő körülveszi őket, mély és titokzatos, a sötétség szinte teljesen leszállt már. A fenyvesen át holdfényben fehér út kanyarog a hargitai tábor faházai felé, ahol a többiek üvegeznek és viháncolnak. Hangjuk most nagyon távoli. Közelinek csak a sötétet érzik és egymást.
Halk zaj, amikor Gábor lehúzza a cipzárt Virág nadrágocskáján, és odanyúl, hogy a bugyiján keresztül simogassa. Érzi, hogy a lány teste megfeszül, és hirtelen nagyon forró lesz.
- Nem szabad... - zihálja Virág, aztán megemeli a popsiját, és a bugyi lecsusszan. Tizenöt éves teste most először tárul fel egy fiú előtt, aki először kicsit durva - mert türelmetlen - de amikor Virág feljajdul, már óvatosabban ingerli, és a lány közben a nyakát csókolgatja, és a fenyves susog körülöttük, és orrukba szivárog a gyantaillat. Percekig tart, és Virág Gábor mellkasának dől, nyögdécsel, aztán már szinte liheg, és a fiú csókjai alatt érzi puha arcának forróságát. És a lány máshol is forró és puha, és oly selymes az érintése... ő is lihegni kezd izgalmában.
- Finom kicsi? - leheli Virág fülébe, amint közel hajol hozzá, és a holdfény elég, és lássa a lány nyakán a libabőrt, s érzi lélegzetének illatos páráját.
- Jaj... jaj... - Virág ajkát csak ennyi hagyja el, és Gábor érzi, hogy a teste remegni kezd, és a nedves combok hirtelen összezárulnak a keze körül, s a lány hátraveti a fejét és hangosan továbbjajongva élvezni kezd.
A fiú áhítatosan nézi, merev farkánál érzi Virág popsiját, az emelkedő-süllyedő medencéjét, keze pedig a combokat, amelyek szorítanak, majd ellazulnak... szorítanak és ellazulnak. Érzi ujján a lány nedveit, de most jobban érdekli az arca, amelyen nyugodt kéj és hála tükröződik... végigpuszilja a puha arcot aztán egy forró csókkal zárja le a nedves ajkakat.
Néhány percig csókolózva pihennek, aztán Virág tétován hátranyúl, hogy megtapogassa Gábor duzzadó férfiasságát. A fiú begerjedve lehúzza a cipzárt, és botja előpattan, egyenesen a lány kezébe. Virág - aki még sosem fogott ilyesmit - átkulcsolja vékony ujjait a lüktető szerszámon, és húzogatni kezdi, ahogyan a barátnőitől hallotta. Érintése újból izgalomba hozza, főleg amikor megérzi, hogy Gábor makkja milyen nedves...
Ekkor hirtelen valami zaj hallatszik az erdőből. A szerelmesek felkapják a fejüket.
- Mi volt ez? - kérdezi suttogva Virág.
Gábor néhány másodpercig az erdőt nézi. Semmit nem lát, csak a meleg esti szélben susogó fenyőfák árnyait. Türelmetlenül vállat von.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2016. 04. 6. szerda 04:31
Jobb lett volna,ha tömörebb és hosszabb.
#5 zsuzsika 2015. 02. 5. csütörtök 17:36
Örülök,hogy a vége nem lett tragédia.Jó történet.
#4 listike 2014. 06. 19. csütörtök 13:28
Tetszett.
#3 papi 2014. 03. 2. vasárnap 21:38
Nagyon jó
#2 Torkos 2007. 06. 27. szerda 08:54
Aranyos és életszerű. Ez roppant fontos.
#1 Törté-Net 2007. 06. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?