Tornász fiúk 7. rész - Emlékek 2. rész

Szavazás átlaga: 7.51 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2005. március 26.
Hossz: 10 163 karakter
Elolvasva: 1 926 alkalommal
Alighanem örökre emlékezetes marad az egyik pesti OB, amir? l most mesélni fogok. A csapat – és egyéni összetett versenyeknek már vége volt, a szerenkénti dönt? k voltak még csak vissza. Istivel korábban végeztünk.? a többi sráccal nem várta meg a versenyek végét, és elment csavarogni a városba. Nekem nem volt valami nagy kedvem hozzá, ezért ott maradtam és figyeltem, hogy a többi még a szeren izzadó tornászsrác mit alakít.

Mivel május vége lévén elég nagy meleg volt, kimentem az öltöz? mosdójába, hogy egy kis hidegvízzel felfrissítsem magam. Amikor beértem, a zuhanyozó fel? l vízcsobogást hallottam. Az ajtó résnyire volt csak nyitva, azon óvatosan benéztem: a látványtól földbe gyökereztek a lábaim. Egy gyönyör? sötét kreol b? r? fiú zuhanyozott!

Ó igen!? az a kubai srác, aki olyan fantasztikusan ügyes volt a nyújtón! Oh, de klassz teste van! Így csupaszon mezítelenül igazán csodás látvány. Istit? l barnább b? r?, duzzadt ajkakkal, szép hosszú izmos lábakkal, keskeny csíp? vel. Gyönyör? lapos barna hasa enyhén sz? rös, és a fansz? re az ágyéka felé egyre s? r? södik, és egészen göndörré válik. És micsoda gyönyör? farka van! Lehet úgy 19 centi és szép vastag, egyenes. Ó most szappanozza a csodafegyvert! Ez nem lehet igaz, milyen szép sötétlila nagy makkja van, hogy megduzzadt a melegvízt? l. Nagyon izgató, ahogy er? s kezeivel szappanozza! Mit ne mondjak, elég sokat elid? zik a bránerével. És egyre inkább keményedik és n? neki, akárcsak nekem. Már érzem, ahogy a kibuggyanó kéjcsepp benedvesíti a makkomat és már görcsösen áll, szinte kiszakítja az alsómat.

Aha, szóval így állunk! Elkezdte mórikálni a fütyköst, már szinte a köldökéig ér! Több sem kellett nekem, úgy gondoltam, elérkezett az id? némi "barátkozásra". Végül is nincs abban semmi kivetnivaló, ha egy másik srác beáll mellé tusolni, és ha neki állhat a brokija, akkor nekem miért ne? Szinte teljesen természetes.

Le is vetk? ztem és vállamon a törülköz? vel már félkemény rúddal léptem a zuhanyozóba. A srác zavartam fordított hátat: – Helló – hebegte zavartan, majd buzgón szappanozta tovább gyönyör? barna izmos testét. Így sem rossz, gondoltam magamban, most legalább azt a gyönyör? kis fenekedet is láthatom.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.51 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2020. május 17. 04:24
#3
Inkább maradok hetero.
1
iklo
2005. március 26. 17:23
#2
Miért lenne ez új történet, amikor a Male Models honlapján már a 8-ast is olvashatjuk?
1
T
Törté-Net
2005. március 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1