A+ A-

A meglepetések éjszakája

Azzal kezdődött az egész, hogy találkoztam egy régi ismerősömmel. Az illető lányt még évekkel ezelőttről ismertem, aztán megszakadt köztünk a kapcsolat, és nekem eszembe se jutott. Őszintén szólva olyan nagyon jóban soha nem voltunk De most, hogy összefutottunk, beszélgettünk pár szót és olyan volt, mintha mindig nagy barátságban lettünk volna. Telefonszámot cseréltünk és megbeszéltük, hogy összefutunk valamikor.
Egyszer beszéltünk is, de nem sikerült időpontot egyeztetnünk, de végül nem lett belőle semmi. Aztán történt valami, ami elindította a lavinát. A barátnőm elém állt és közölte, hogy én megcsalom. Én meg csak pislogtam. Nem tudtam mire vélni a dolgot. Mindig is féltékeny volt, de ez így elég erős volt. Kérdeztem, hogy ezt honnan veszi, mire elmondta, hogy látta a telefonomban, hogy valami Ágival beszélgetek állandóan. És még sok minden egyéb jelet is felfedezni vélt. Nos ez elég volt nekem. Csúnyán összevesztünk Szó szót követett, mire bejelentette, hogy ő most amúgy is külföldre utazik (valami tanulás ügyben) és ő nem hajlandó két hétig kétségek között élni, ha van valami mondanivalóm, akkor hívjam, de ő végzett velem.
Mérges voltam rá nagyon, alaptalanul vádolt és még ő volt megsértődve. Hát én bizony nem hívom. Két nappal később elutazott.
Nem igazán tudtam mit kezdeni magammal. Haragudtam is rá meg nem is, de túl büszke voltam, hogy én hívjam fel. Aztán egyszer megcsörrent a telefonom. Ági volt az. (Vele találkoztam a buszon.) Megkérdezte nem akarok-e találkozni vele. Mosolyogtam magamban a helyzeten, hiszen épp azt beszéljük meg, hogy jó lenne dumálni egyet - teljesen ártatlanul, baráti alapon -, mert rég láttuk egymást. És a barátnőm már napokkal ezelőtt szakított velem ezért a "kapcsolatért". Igent mondtam. Kicsit vágytam rá, hogy most már történjen valami több, is mint beszélgetés, mert az "árát" már megfizettem a kalandnak. Ugyanakkor még mindig bíztam benne, hogy a barátnőmmel rendbe lehet hozni a dolgokat. Meg is beszéltük a találkozó helyét és idejét.
Szombat délután, a megbeszélt időpontban találkoztunk. Egy söröző volt a megcélzott hely. Egy kultúráltabb fajta. Mikor találkoztunk, Ági említette, hogy sajnos neki nincs korlátlan ideje, mert közbejött egy másik programja is, egy osztálytalálkozó-szerűség a gimnáziumi osztályával és ilyen nem sokszor van.
- Nem gond, - válaszoltam - találkozhatunk máskor is.
- Este kilencig ráérek azért!
Mivel még csak öt óra volt bementünk a sörözőbe és dumálni kezdtünk. Elmesélte, hogy két éven keresztül gyakorlatilag megszakítás nélkül Olaszországban volt. Tanulta a nyelvet és dolgozott. Sztorizgattunk a régi közös élményekről és a közös ismerősökről. Néhányukra kíváncsi volt, mi van vele, mert ő senkivel nem tartotta a kapcsolatot. Feltűnt, mennyit változott a lány mióta nem találkoztunk. Azelőtt kicsit duci volt és egyáltalán nem tekintettem nőnek, ráadásul én mindig fiatalabbnak gondoltam. Most viszont egy igen jó kinézetű lánnyal beszélgettem. Körülbelül 165 cm magas lehetett. Nem volt már kövér, bár azt sem mondtam volna, hogy sovány. Talán volt rajta pár kiló, de ez nekem kimondottan tettszett. Barna bőre volt, egészen sötétbarna haja és szeme. És ami feltűnt, gyönyörű, hatalmas mellei voltak. Ahogy telt az idő (és fogyott a sör, illetve a vodka narancs), úgy vált egyre lazábbá a beszélgetés. Kérdezte, van-e barátnőm, mire azt feleltem neki, hogy már nincsen, sajnos. Már-már azon kaptam magam, hogy kikezdek a lánnyal, de mindig megállított valami. Sehogy se tetszett ez nekem. Próbáltam tehát más irányba terelni a beszélgetést, de valahogy mindig belsőségessé vált a párbeszédünk. Rä kellett jönnöm, hogy nem én vagyok az, aki ebbe az irányba viszi a beszélgetést. Így hát dumálgattunk, iszogattunk és kerülgettük a forró kását. Közben háromnegyed kilenc lett.
- De kár, hogy így elszaladt az idő! - modta Ági. - Jó lett volna még dumálni!
- Tényleg kár válaszoltam. - bár nem teljesen így gondoltam. Intettem a pincérnak, hogy fizetnék.
- Figyelj csak! Szerintem az osztálybuli "hivatalos része" nem tart túl sokáig, ha nincs más dolgod, akkor később csatlakozhatsz hozzánk. Szerintem egy páran a csajokkal belevetjük magfunkat az éjszakába.
- Nem is tudom, hívj felm és majd eldöntöm. - mondtam már az utcán, majd elköszöntünk és elváltunk egymástól.
Hazafelö menet volt időm gondolkodni, hogy most mit is kellene tennem, ha esetleg tényleg felhív. Arra jutottam, hogy nekem most leginkább arra lenne szükségem, hogy egy hatalmasat keféljek valakivel. Teljesen érzelemmentesen. És erre egy szórakozóhelyi kapcsolat a legalkalmasabb, nem pedig egy olyan valaki, akivel eddig barátságban voltam. Végülis úgy döntöttem, ha felhív megyek és majd vadászok. Mintha valami olyat említett volna, hogy a csajokkal mennek bulizni. Hátha!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (125 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#24 cscsu50 2019. 01. 2. szerda 08:45
a fordított felállás még izgatóbb
#23 Andreas6 2017. 08. 19. szombat 10:12
Kicsit túl töményre sikeredett, amúgy nem rossz.
#22 zsuzsika 2014. 04. 28. hétfő 14:12
Gyenge.
#21 listike 2014. 04. 28. hétfő 13:44
Gyenge fantázia.
#20 A57L 2013. 09. 18. szerda 08:16
Nem rossz.
#19 sihupapa 2008. 12. 11. csütörtök 01:52
!
#18 Dóri 2003. 03. 23. vasárnap 19:09
Szerintem amilyen kommersz és kamu storyk vannak itt azok közt igényesnek és izgatonak hatott! Kicsit tényleg zavaros de nem azért kit érdekelnek a nevek...! Nem?
#17 flash42 2003. 03. 23. vasárnap 14:37
Szia Kata! Dobd le a rucid és szálj be! Buli van!

Nekem ez a mondat tetszett a legjobban és helyzet abszurditása megfoghatatlanul nagy:)))))
#16 Ildikó 2003. 03. 21. péntek 15:44
Cronic,eldönthetnéd előszörre is,hogy akkor most mi is a véleményed baby!!
Jó kis sztori!9-es, mert picit azért néhol összecsapott, de IZGATÓ!
Mi bajotok van? Aki Shakespeare-t akar,annak a library.hu-t ajánlom!
#15 Teknősbika 2003. 03. 19. szerda 09:21
Szuper, 10 pont!
nagyon jó
most olvastam el, qrva nagyot masztiztam rá, este közösen olvassuk a barátnőmmel, ő is szereti az ilyet
azért, mert nem profi az író, még qrva jó, és ha felcserél néhány nevet, hát istenem, ez nem a Háború és béke
igényes, nem rövid, és nem trágár
ja, és jó ötletadó is
#14 TheChronic 2003. 03. 18. kedd 19:04
Ja,és aki nem győzi olvasni,az térjen át a "Történelem egy percben" c. olvasmányra!!
#13 TheChronic 2003. 03. 18. kedd 19:03
Csatlakozom Lupusshoz!
#12 Lupuss 2003. 03. 18. kedd 15:11
kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk elvtársak !!!
#11 Tibor 2003. 03. 18. kedd 10:43
ez nekem lehet h bonyolult?
#10 2003. 03. 17. hétfő 18:21
Negyedenel abbahagytam... Most akkor Andi, Agi vagy agi? Vegul kivel/kikkel volt szex... es hany oldal utan? Valaki foglalja ossze, lecci!
#9 TheChronic 2003. 03. 17. hétfő 18:00
Andi pedig Ági,csak elírta.Gy.k.
#8 TheChronic 2003. 03. 17. hétfő 18:00
Az elözöek elfelejtve.Nem dícsérek,inkább egy tanács: vágd le az elejét,írd át forgatókönyvre,forgass belöle pornót Koviékkal,és k..rva gazdag leszel.Hajrá!
#7 TheChronic 2003. 03. 17. hétfő 17:15
Kedves Jani! A párbeszéd legfeljebb a hentesnél válik belsőségessé...a bárban inkább bensőséges.Tudom,okoskodás,de nem akartam így hagyni.
#6 edes csaj 2003. 03. 17. hétfő 16:46
ki az az Andi, én is ugy tudom h a volt csaja...
#5 A Jani 2003. 03. 17. hétfő 14:48
Köszönöm a hozzaszolasokat!