A+ A-

Ugye, te az én kurvám akarsz lenni?

Néha tényleg érdekelne, hogy tudod - e kivel szórakozol? Azt mondhatnám, fogalmad sincs arról, milyen kegyetlenségekre vagyok képes. Kíváncsi lennék arra is, hogy miként reagálnál, ha saját szemeddel látnád játékszereimet, miket hasonló alkalmakra gyujtöttem össze.
Azt hiszem, még nem érted, hogy nekem gyönyört okoz, ha beloled patetikus kurvát csinálhatok ? akinek nincs saját akarata.
Képzeld csak el ? miként fogod érezni magadat, ha egy éles borotvával vetkoztetlek majd le. Levágom rólad a ruháidat. Szépen lassan apró, miniatur darabkákra, amik egyenként hallanak le, s közben, az egész ido alatt mozdulatlanul fog kellened állnod ? legkisebb elmozdulás nélkül, mert még meg talállak vágni. Lehet, ha elég alázatos és engedelmes leszel ? elozoleg megkötözlek és a szemeidet is bekötöm egy szalaggal, hogy ne kelljen a borotva munkáját. Csak érezd azt, tudat alatt reszketve a félelemtol. És lehet, hogy a szádat is betömöm egy speciális, pénisz formájú pöcökkel. Tudod, nem szeretem hallgatni a felesleges siránkozásokat és könyörgéseket.
Aztán eléd állok a szuk bor - korszettemben, és megengedem, hogy gyönyörködj a szépségemben. Lábamon fekete harisnya, magas szárú fekete borcsizma, hatalmas tusarkakkal. Talán kapsz annyi elismerést, és megengedem neked, hogy közelebbrol is megismerkedj velük. Rádparancsolok, hogy feküdj hanyatt a padlón ? természetesen mezítelenül és gúzsba kötve, mint egy japán gésa bondage - ban ? aztán a csizmám hegyes tusarkaival, de csak akkor, ha megérdemled, elkezdem lassan szántani a borödet, és addig fogom ezt csinálni, amíg gyönyöru, vörös barázdák nem lesznek rajtad. Közben állandóan a golyóidat fogom rugdosni, hogy érezd az én örömömet.
És akkor ott vannak még a vibrátoraim. Ha úgy döntök, használni is fogom valamelyiket, akkor lesz igazán minek örülnöd. Azt hiszem, hogy még nem is sejted, milyen hatásos eszközzé válhat az a megfelelo kezekben.
Eloször szépen bedugom az én nedves pinámba, ahol kelloképpen megnedvesítem ? talán szépen ráfekszem az ágyra, szétterpesztett lábbal, és hagylak gyönyörködni a kézimunkámban. Tudom, meg fogsz próbálni kiszabadulni a béklyóidból, de arra a legkisebb esélyed sincs, de ha nagyon fogsz zavarni, hozzábilincsellek azokhoz a nehéz láncokhoz, melyek ott lógnak alá a mennyezetrol. A kezedet és lábadat nehéz béklyókba teszem, s aztán felhúzlak a magasba. Ott fogsz rángatódzni az izgalomtól felingerülve, de semmi több, mint mero látványosság a szemednek, amit megengedek. Aztán durván hozzányomom vibráló muanyag segédeszközömet az ágaskodó locsödhöz, és addig fogom nyomni vele, amíg a fájdalomtól el nem kezdesz ordítani, de olyan hangosan, hogy azt az egész negyedben is meg kell, hogy hallják.
Ugyanezt, talán a golyóiddal is megcsinálom. Amikor aztán betelek a pazar ordításoddal, ismét betömöm a szádat a speciális pöcökkel, de elore figyelmeztetlek, ha nagyon sokat fogsz rakoncátlankodni ? akkor leszúrom az egészen a torkodra. Lehet, hogy öklendezni fogsz, de biztosan tetszeni fog neked is a dolog, mert egy olcsó kis kurva csak arról álmodik folyton, hogy egy méretes fasz legyen a torkán, és különben is, egy lotyó mást nem is érdemel, minthogy agy jó farok fojtogassa.
Ezekután a testeden megérzed a kemény mellbimbóimat. Érezni fogod az arcodon, kiszabadítom keblemet a korzett ölelésébol, és megmutatom oket a teljes szépségükben ? aztán simogatni fogom velük a szexuális lázban úszó testedet. Állandóan lejjebb és lejjebb haladok, mígnem elérek az ágaskodó locsödhöz. Hosszú percekig ingerelni foglak, mindaddig, amíg a tested el nem kezd ellenorizhetetlenül rángatódzni. Kívánni fogod, hogy gyorsan, hamar elérhesd a csúcsot, de azt én nem engedem meg neked. Egyszeruen kinevetlek majd.
Ellöklek magamtól úgy, hogy nagyon sokáig himbálódzni fogsz a láncaidon, aztán megadom a farkadnak azt, amit abban a pillanatban a legjobban kíván. Brutálisan végighúzok rajta egy vékony, sokágú korbáccsal. Összeszorítom a farkad tövét a vékony szíjjal, néhányszor áttekerem rajta, lehúzom a golyóid felé, amiket szintén áthurkolok, és aztán hozzáerosítem a nyakörvedrol lelógó pórázhoz úgy, hogy a borszíj pattanásig lesz feszülve. Bármikor, ha csak egy millimétert is elmozdulsz, megérzed azt a combod között, ahol a farkad biztosan ráérez majd a létére. A koszos locsöd meg lesz húzva, és te azt úgy fogod érezni, mintha izzó vas lenne az öledben. A makkodból gennyes váladék fog csöpögni, amit felfogok a pazar csizmámmal, hogy te is megkóstolhasd, és élvezhesd a saját váladékodat, amikor alázatosan lenyalod azt róla. Közben természetesen térdepelni fogsz úgy, hogy az arcod szinte a sima padlóhoz fog lapulni, és azt a pillanatot, azt a szituációt élvezni fogom. Aztán egyszeruen beléd rúgok, és megparancsolom, hogy:
- "Fényesítsd ki a csizmámat, te koszos kurva!"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 11. 3. csütörtök 10:17
az análszex egy jó dolog... 9p
#4 A57L 2014. 04. 2. szerda 05:46
Nem rossz történet.
#3 Andreas6 2013. 10. 7. hétfő 20:46
Mielőtt még valamit beküldesz, tanulj meg magyarul!
#2 Mûvész 2005. 08. 18. csütörtök 21:21
Aki ehhez hajlandó partner lenni, az meg is érdemli.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?