Hevica hozzászólásai

H
Beállítottság:
heteroszexuális
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
Budapest
Egyéb:
Mindig is szerettem írni, történeteket kitalálni a magam örömére. Ez a műfaj azonban eddig távol állt tőlem. Olvasni mindig is szerettem az erotikus történeteket, de az írásával most, itt próbálkoztam először. Szívesen veszem az építő kritikát, amennyiben kulturált a közlésmód. Ígérem, én sem bántok meg senkit, kérlek te se bánts, hisz senki sem tökéletes, bárki hibázhat. A célom csak annyi, hogy a történeteimmel kellemes perceket szerezzek az olvasóknak. Remélem, sikerül. Jó szórakozást mindenkinek!
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
30 db
Hevica
2022. december 5. 00:44
Történetek: Túl nagy a kísértés 2. rész
Kedves Álmoska5!
Nagyon köszönöm kedves szavait! Jó lehet, ha valakinek ilyen bölcs barátai vannak, jót mosolyogtam (sőt, inkább felnevettem) a szavain, melyekkel teljesen egyet is értek. Most, hogy már ennyi írásom megjelent, és egyre többet olvasok az oldalon, nekem is feltűnt, hogy az a történetem a legnépszerűbb, ahol már rögtön az első rész családi címkével jelent meg. Őszinte örömmel tud eltölteni, ha az írásaim kedvező fogadtatásra találnak, hiszen ezért éri meg időt szánni rá. Reményeim szerint hamarosan felkerül az oldalra ebben a témakörben az egyik sorozatom újabb része, úgyhogy olvasnivalóban nem lesz hiány.
Köszönöm a biztató szavakat és természetesen az értékelést is! További jó olvasást kívánok!
1
Ez egy válasz Álmoska5 2022. december 4. 23:57-kor írt üzenetére.
Hevica
2022. november 28. 22:47
Általános -> Hibák az oldalon
Kedves Szerkesztők!

A Valamit valamiért 5. című írásomat most, hogy már sikerült elhárítani a hibát, kérhetném, hogy kapcsolják hozzá az előző részekhez?
Előre is nagyon köszönöm!
1
Hevica
2022. november 5. 00:14
Történetek: Túl nagy a kísértés 2. rész
Kedves Andreas6!
Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy ez a történetem is tetszett, igazán jó érzés ilyen véleményt olvasni!
Sajnos nem tudok annyi időt az oldalon tölteni, mint szeretnék, de minden alkalommal el szoktam olvasni a történetek alatt lévő hozzászólásokat is. Azt kell, hogy mondjam, igazad van, tényleg sokaknak tetszik.
1
Ez egy válasz Andreas6 2022. november 4. 13:15-kor írt üzenetére.
Hevica
2022. október 30. 23:40
Történetek: Asszisztensek gyöngye
Kedves laja.jl!

Köszönöm a bátorító és (igen) jó tanácsot! Sajnos van, vagy remélem már csak volt egy olyan nagy hibám, hogy olyan történeteket szerettem volna írni, ami mindenkinek tetszik. Sokat gondolkoztam ezen, és rájöttem, hogy az ízlések különbözősége miatt sohasem fogok tudni ilyet alkotni, úgyhogy nehezen, de megszabadultam ettől a kényszeremtől. Igazából nincs, és nem is lehet okom panaszra, mert rossz kritikákat nem kaptam a hozzászólásokban, sőt, inkább bátorítanak, ezért ez lebeg a szemem előtt, nem a pontozás átlaga, bár az sincs a mélyponton. Arra is rájöttem, ahhoz képest, hogy még csak 4 hónapja töltöttem fel az első írásomat, a visszajelzések szerint tudok élvezetesen írni, pedig ez volt az egyik legnagyobb félelmem. Nem véletlenül szoktam írni, hogy mondják el az olvasók a véleményüket, az ilyen önbizalomhiányos kezdőknek, mint amilyen én is vagyok, nagyon sokat tud segíteni. Mert az a bizonyos színvonal számomra is központi kérdés, és örülök, ha ezek szerint ezen a téren elértem valamit. Igyekszem tartani, az írást pedig folytatni.
Még egyszer hálásan köszönöm!
 
1
Ez egy válasz laja.jl 2022. október 30. 16:52-kor írt üzenetére.
Hevica
2022. október 10. 22:21
Történetek: Hírlánc - Restaurálás
Szuper történet! Nem lett hozzákapcsolva az előző részekhez, még szerencse, hogy nem adtam fel gyorsan, nagy élményről maradtam volna le. Az lesz a legjobb, ha szép sorban végigolvasom az összes történetet, legalább legközelebb nem írkálok hülyeségeket. 😀
1
Hevica
2022. október 10. 21:08
Történetek: Asszisztensek gyöngye
Kedves Gabi 60!
Nagyon szépen köszönöm, ez most annyira jól esett, és annyira jókor jött! Kezdtem úgy érezni, hogy minél többet írok, annál rosszabb vagyok! Emiatt aztán az egyik folytatás is igen döcögősen születik meg, hiába állt össze a fejemben, valahogy kevésbé van kedvem leülni írni. Persze vannak nagyon kedves visszatérő hozzászólók, akik általában pozitív visszajelzést adnak, ami mindig lök előre, és nagyon hálás is vagyok érte, de csökkentenem kell magamban a mindenki felé irányuló megfelelési kényszert, mert úgysem megvalósítható. Majd ezen is dolgozom.
Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm, ez a hozzászólás nekem most gyógyszer volt önbizalomhiány ellen!!!
1
Ez egy válasz Gabi 60 2022. október 10. 19:25-kor írt üzenetére.
Hevica
2022. október 6. 16:30
Történetek: Gyere, táncolj velem!
Kedves Pavlov!
Igen, a bevezető valóban hosszúra sikerült, mivel a történetnek még nincs vége, meg én amúgy is ilyen típusú íróféle vagyok, nekem nem megy a durr-bele-bumm. A hozzászólás második feléhez nem tudok mit fűzni, ez most ilyenre sikerült.
Kérem, tegye meg, hogy elolvassa a többi történetemet is, kíváncsi lennék, azokról mi a véleménye, írja meg! Őszintén érdekel!
1
Ez egy válasz Pavlov 2022. október 6. 15:31-kor írt üzenetére.
Hevica
2022. október 2. 13:13
Történetek: Asszisztensek gyöngye
Kedves Írók és Olvasók!
Ismételten szeretném megköszönni, hogy megtisztelnek a véleményükkel! Továbbra is számítok hozzászólásaikra a későbbiekben megjelenő írásaimnál, mindig ösztönző hatással vannak rám, akár pár szavas, akár részletesen kifejtett kritikáról legyen is szó.
Mindenkinek szép napot kívánok!
1
Hevica
2022. október 2. 13:05
Történetek: Asszisztensek gyöngye
Kedves listike és cscsu50!
Nagyon köszönöm a hozzászólásukat, de eddig úgy tűnik, hogy ez a történetem kapta a legalacsonyabb értékelést az összes írásom közül, így nem valószínű, hogy készül hozzá folytatás.
Várom véleményüket majd a további történeteimnél is!
További szép napot kívánok!
1
Ez egy válasz listike 2022. szeptember 29. 07:40-kor írt üzenetére.
Hevica
2022. szeptember 29. 17:40
Általános -> Hibák az oldalon
Tisztelt Szerkesztőség!
Szeretném kérni, legyenek olyan kedvesek, és a Valamit valamiért 4. rész c. történetemet kapcsolják hozzá az előző háromhoz.
Nagyon szépen köszönöm!
1
Hevica
2022. szeptember 17. 19:04
Történetek: Egy kis baleset 1. rész
Kedves Hozzászólók!
Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy megtisztel a történeteimről alkotott véleményével. Ahogy korábban is írtam, számomra nagyon fontosak ezek a visszajelzések! Mindig nagyon örülök, ha új hozzászólókat üdvözölhetek, főleg, ha pozitív élménnyel gazdagodtak. Tartsák meg ezt a jó szokásukat!
Többen írták, szívesen vennék, ha lenne folytatás. Még nem ígérek ezzel kapcsolatban semmit, egyelőre egy régebbi történet folytatása vár megjelenésre, valamint egy új sztorit készülök befejezni és feltölteni.
1
Hevica
2022. szeptember 17. 18:55
Történetek: Egy kis baleset 1. rész
Kedves tibee72!
Tökéletesen egyetértek önnel, valóban ez a normális. Mivel az én nevem alatt kizárólag fikciókat olvashatott eddig is, ezután is, így bizony előfordulhat, hogy nem a hétköznapokban normálisnak számító történetekkel fog találkozni. Remélem, ez az információ nem szegi kedvét, mert máskor is szívesen olvasnám a véleményét.
1
Ez egy válasz tibee72 2022. szeptember 16. 13:24-kor írt üzenetére.
Hevica
2022. szeptember 17. 18:47
Történetek: Egy kis baleset 1. rész
Kedves Andreas6!
Mivel már tudom, hogy kifejezetten ki van hegyezve a helyesírási, ragozási és egyéb ilyen jellegű hibákra, így hatalmas bóknak tekintem a hozzászólását! Nagyon szépen köszönöm! Külön öröm a számomra, hogy a történet is elnyerte a tetszését.
1
Ez egy válasz Andreas6 2022. szeptember 15. 07:57-kor írt üzenetére.
Hevica
2022. szeptember 17. 18:42
Történetek: Egy kis baleset 1. rész
Kedves gyuri0926!
Sajnálom, hogy nem nyerte el a tetszését a történet vége. Talán, ha leírom, hogy az apa ezzel a gesztussal próbálja a lányát annyira eltaszítani magától, hogy többet ne akarja majd elcsábítani, ez esetleg megváltoztatja a véleményét. De persze lehet, hogy ez sem. Remélem, azért továbbra is az olvasóim között tudhatom.
1
Ez egy válasz gyuri0926 2022. szeptember 15. 07:19-kor írt üzenetére.
Hevica
2022. szeptember 4. 00:36
Történetek: Túl nagy a kísértés 2. rész
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, örömmel tölt el, ha van, akinek tetszik az írásom. Sajnos ez a rész úgy tűnik, nem nyerte el annyira a többség tetszését, mint az első. Talán a testvér szálat nem kellene erőltetnem. Teszek még egy próbát a családi műfajjal, aztán meglátjuk.
Remélem, a továbbiakban is számíthatok véleményükre, mindig kíváncsian várom!
1
Hevica
2022. szeptember 4. 00:19
Történetek: Valamit valamiért 3. rész
Köszönöm szépen a hozzászólásokat mindenkinek. Örülök, hogy elnyerte a tetszésüket, és ilyen pozitív visszajelzéseket kaptam. Eredetileg nem terveztem folytatást, a filmsorozatokban sem szeretem, amikor azt érzem, csak azért készült új rész, hogy valami legyen, de fantázia azokban már nincs, erőltetett az egész. Új ötlet már felmerült bennem, de a részletek még nincsenek kidolgozva. Ha kialakul a végleges formája, és elfogadhatónak ítélem, akkor talán lesz folytatás, de megígérni nem tudok semmit.
Addig is remélem, továbbra is az olvasóim között üdvözölhetem Önöket, és megosztják velem a véleményüket!
2
Hevica
2022. augusztus 24. 22:14
Történetek: A bankrablók 3. rész
Kedves Pavlov!
Ez a történet az elsők között volt, amit olvastam tőled, és nagyon tetszett. Ezután már tudatosan kerestem a kezed alól kikerült fordításokat, történeteket. Nem mind az én ízlésemnek való, de sok volt közöttük, ami végül az erotikus történetek felé sodort. Egy ilyen alkalommal futottam még bele egy másik nagyon jó író történeteibe, aki szintén publikál itt az oldalon. Ez vezetett végül ahhoz, hogy én is kipróbáljam, vajon tetszene-e másoknak, ha papírra vetném a gondolataimat. És végül itt kötöttem ki. Köszönöm az első lendületet és a sok fantasztikus történetet!
1
Hevica
2022. augusztus 23. 15:34
Történetek: Túl nagy a kísértés 1. rész
Kedves Írók, Olvasók és Kommentelők!
Kérem, ne bántsák meg egymást, hiszen ahogy látom, "régi motorosok" már itt az oldalon. Én ugyan csak a saját tapasztalatomból tudok kiindulni, de minden egyes alkalommal (ami történetesen eddig csak 4) kíváncsian várom, hogy milyen hatást vált ki az éppen megjelent írásom az olvasókból. Ugyanúgy aggódom, mint az elsőnél, hogy nem fog senkinek tetszeni, nem vált ki semmiféle érdeklődést.
Aztán jön az értesítés, hogy több hozzászólás érkezett, és repes a szívem, hogy igenis jónak találták. Nem foglalkozom vele, hogy helyesen írt-e, fogalmazott-e a kommentelő, csupán a tartalomra koncentrálok, vajon tetszett-e.
Úgy gondolom, a helyesen írni tudás elsősorban az én feladatom, hiszen én bocsátom közszemlére a történetemet. Igyekszem is odafigyelni, mégis már megjelenés után sokadjára visszaolvasva is rábukkanok hibákra, elütésekre.
Higgyék el, bárhogyan írják is, én örülni fogok a hozzászólásuknak, és nagyon hálás vagyok érte, köszönöm!
Többen kérdezték, lesz-e folytatás. A következő rész 13-án feltöltésre került, ahogy azt lentebb is írtam, azóta is vár a megjelenésre.
Továbbra is őszinte érdeklődéssel várom a véleményüket!
2
Hevica
2022. augusztus 9. 16:12
Történetek: Túl nagy a kísértés 1. rész
Kedves laja.jl!
Nem véletlenül maradt le a Folyt.köv. a történet végéről. Több történetet olvastam már az oldalon, ahol szerepelt ez a kiírás, és a megjelenés dátuma évekkel ezelőtti. Én nem szeretnék ebbe a hibába esni, csak olyasmit szoktam ígérni, amit biztosan be is tudok tartani. Ha körvonalazódik a fejemben egy történet folytatása, akkor azt rögtön meg is írom, de ha nem...
Megnyugtatásul közlöm, hogy ez a történet egy résszel még biztosan bővül, ugyanis a felét már megírtam, a héten szeretném feltölteni. Addig is ajánlom figyelmébe a legelső írásomat, melynek címe Valamit valamiért, és két része olvasható, a harmadik pedig feltöltésre került, és megjelenésre vár. Remélem, ugyanúgy elnyeri a tetszését, mint a Túl nagy a kísértés. Jó szórakozást kívánok!
1
Ez egy válasz laja.jl 2022. augusztus 9. 09:56-kor írt üzenetére.
Hevica
2022. augusztus 9. 16:00
Történetek: Túl nagy a kísértés 1. rész
Kedves Pavlov!
Egy ilyen méltatás mellett nem tudtam szó nélkül elmenni. Egy kezdő ennél nagyobb dicséretet szerintem nem kaphat, köszönöm! Sikeresen zavarba is hozott vele. Igyekszem megfelelni a leírtaknak.
1
Ez egy válasz Pavlov 2022. augusztus 8. 23:26-kor írt üzenetére.
Hevica
2022. július 23. 12:16
Történetek: Vivien ébredése
Nekem tetszik bevezetésnek, de erősen hiányolom a folytatást. Nagyon klassz történet kerekedhetne ki belőle. Ha jön ihlet, kérem folytassa! Szívesen olvasnám!
1
Hevica
2022. július 18. 13:22
Történetek: Valamit valamiért 2. rész
Kedves veteran!
Nem értem a hozzászólását. Mit jelent, hogy már volt? Ez a történet biztosan nem volt még sehol feltéve, ugyanis 07. 11-én éjjel fejeztem be. Természetesen előfordulhat, hogy más is írt már hasonló történetet, ezt sajnos sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom. Nyilván nem olvastam az oldalon minden történetet, így nem tudom, hogy pontosan mire gondol, mindenesetre sajnálom, ha csalódást okoztam egy esetleges hasonlósággal. Viszont szívesen elolvasnám a történetet, amire gondol, kérem, tegye meg, hogy megírja a címét.
Előre is nagyon köszönöm!
1
Ez egy válasz veteran 2022. július 18. 04:35-kor írt üzenetére.
Hevica
2022. július 10. 16:44
Történetek: Valamit valamiért 1. rész
Hűha! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzászólását! Nem számítottam rá, hogy ilyen kedvező visszajelzéseket kapok! Első írás után igazán motiváló számomra, főleg, hogy bizonytalan voltam már abban is, hogy beküldjem-e, lesz-e, akinek tetszik. Fejben már megszületett a folytatás, reményeim szerint hamarosan az is olvasható lesz. Még egyszer köszönöm minden értékelőnek!
1